liisa.valo 27.08.09, 15:06 Babka za oknem woła synka per Amuś i Ami. Myślałam, że głucha jestem, ale niezależna komisja potwierdziła moje spostrzeżenie. A zatem: od jakiego imienia może to być zdrobnienie, bo nam wyszło, że od Amisz albo Amigos :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liisa.valo Re: Zagwozdka imienna 27.08.09, 15:09 A widzisz, a takie niby ukulturalnione całe towarzystwo i wykształcone i nikt nie wpadł na imię Mozarta :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Zagwozdka imienna 27.08.09, 15:20 Mamusia megalomanię zaawansowaną ma może? ;) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Zagwozdka imienna 27.08.09, 15:22 A nie wiem, ja jej nie znam. Wiem tylko, że ma obleśnego męża i nie wiem, jakim cudem z nim do łóżka poszła. To już chyba desperacja była. Odpowiedz Link
funny_game Re: Zagwozdka imienna 27.08.09, 15:24 Ałałka, ja przed obiadem jestem, ja nie mogę myśleć o obleśnych :) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Zagwozdka imienna 27.08.09, 15:28 Oj, to dobrze, że nie opisałam, w czym się ta obleśność przejawia, bo miałam zamiar :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Jeeeezu, wiem! 27.08.09, 15:20 funny_game napisała: > Przecież to zdrobniale Józef!!! > ja myslalem nad Karolem ale Józef tez dobrze pasuje:) Odpowiedz Link
funny_game Re: Jeeeezu, wiem! 27.08.09, 15:23 Dziwne te dziewczyny na forum, że się nie domyśliły, co, Mariolka? ;) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Jeeeezu, wiem! 27.08.09, 15:27 funny_game napisała: > Dziwne te dziewczyny na forum, że się nie domyśliły, co, Mariolka? ;) > ale pszynajmniej słowo zagzwozdka jest poprawnie napisane;) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Jeeeezu, wiem! 27.08.09, 15:28 forumowicz_pospolity napisał: > funny_game napisała: > > > Dziwne te dziewczyny na forum, że się nie domyśliły, co, Mariolka? ;) > > > > ale pszynajmniej słowo zagwozdka jest poprawnie napisane;) > hyhy Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Jeeeezu, wiem! 27.08.09, 15:29 Ale w realu się dwóch chłopaków też nie domyśliło. (ich pomysłem jest Amisz). Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Jeeeezu, wiem! 27.08.09, 15:30 liisa.valo napisała: > Ale w realu się dwóch chłopaków też nie domyśliło. > (ich pomysłem jest Amisz). wstyd mi za tych niedojdów;) Odpowiedz Link
funny_game Re: Jeeeezu, wiem! 27.08.09, 15:32 Może niech się do tesko przeniosą, to im się myślenie poprawi? Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Jeeeezu, wiem! 27.08.09, 15:33 funny_game napisała: > Może niech się do tesko przeniosą, to im się myślenie poprawi? > a ja nie wiem czy tesko własnie reala nie kupiło był jakis taki ruch jest tu kto biegły w te klocki, albo ktos komu chce sie gogla odpalic?:) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Jeeeezu, wiem! 27.08.09, 15:34 Pójdą zaro do Lidla po zakupy na wieczór. Chociaż ja wolałabym żeby szli do Kerfura, bo tam są takie ciastka maślane, które lubię. Odpowiedz Link
dr.verte Re: Zagwozdka imienna 27.08.09, 15:34 liisa.valo napisała: > Babka za oknem woła synka per Amuś i Ami.Myślałam, że głucha jestem > nie jesteś głucha tylko płci nie odróżniasz , to Amanda była Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Zagwozdka imienna 27.08.09, 15:35 Tak, jasne. Ciekawe, że ty przez internet odróżniasz to, co mam za oknem. Odpowiedz Link