Dodaj do ulubionych

KEN A ZOUZA !

IP: 192.168.10.* 25.03.02, 10:55
PORÓWNAJMY TE DWIE OSOBY ! moim zdaniem ken stoi w lepszym swietle od niej.
pomijając fakt ze czasami przesadza ma jednak swoje zdanie i nie zmienia go tak
jak zawieje , natomiast zauważcie jak zachowuje się zouza , przydupas wojtasa ,
co on powie- ona maszynowo potwierdza , tak , tak, tak, . po tym jak odmówiła
nominacji wydaje się jej ze jest kimś naprawde wielkim, i tylko ją i wojtasa
było na to stac , ale nie wzieła pod uwage tego iz poz nia było jeszcze 30 000
tys chetnych ludzi do wzięcia udziału w prog. i gotowych do nominacji.
ogladając tych ludzi podziwiam tych którzy zachowują sie normalnie , a nie tak
jak tego wymaga sytuacja. pisząc normalnie mam na mysli nie udawanie , i ken ma
napewno swiadomosc tego ze ludziom sie to nie podoba i daleko z tym zachowaniem
nie zajdzie , ale jedno jest pewne : nie robi nas w chuja tak jak zouza i gdyby
doszło do pojedynku na smsy, to głosuję na pozostanie w domu kena , bo aktorów
w telewizji mam na codzien wielu . postać zouzy nijak nie ma sie do
programu "reality show" - to wręcz zaprzeczenie.
Obserwuj wątek
    • Gość: freaknet Re: KEN A ZOUZA ! IP: 192.168.100.* 25.03.02, 11:02
      Wywalic ta falszywke z domu bb
      • Gość: Lena Re: KEN A ZOUZA ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 11:36
        To niesprawiedliwe porównanie.Ich życie było zupełnie różne. Ken przystojny,
        niezaprzeczalnie ładny chłopak (chociaż pusty jak portmonetka bezrobotnego
        przed zasiłkiem),przez wielu, a szczególnie wiele (kobiet)akceptowany,
        podziwiany i zdobywany. Dzieki swej zewnętrzności wiele mu "uszło na sucho".
        Ona odwrotnie. Sama zresztą powiedziała, że w jej życiu zawsze było pod
        górkę.Jej fizjonomia przysparzała jej tylko upokorzeń, wstydu, poczucia niskiej
        wartości.I to nie jej wina. Jej wygląd to sprawa złego metabolizmu (tak myślę),
        a cała wina jej upokorzen i tego jaka jest w tej chwili, to wina nas -
        chamskiego społeczeństwa, które każdą innośc wyszydza, zadaje rany, które się
        nigdy nie goją i utawia takich ludzi w "ostatnim szeregu". Jej gruboskórnośc i
        obcesowość, męski styl bycia (grubym mężczyznom łatwiej wybaczamy ich
        niedoskonałość) to pancerz, który przybrała w obronie przed takimi, którzy ją
        tu nazywaja "grubym suczyskiem" itd., nie będę tu wymieniała tych wszystkich
        zjadliwych, obrzydliwych określeń. Nie lubicie jej, więc wszystkie jej wady,
        które posiadamy wszyscy w mniejszym lub wiekszym stopniu - wyolbrzymiacie do
        monstrualnych wymiarów. Tak to jest. Ładnemu można wybaczyć wiele, "innemu"-
        nic, a nawet jeszcze mniej. Celowo napisałam innemu, bo uważam ,że Agnieszka
        gdyby zgubiła kilkadziesiat kilogramów, byłaby by piękną dziewczyną. Ma bardzo
        ładne rysy twarzy, piękne włosy, jest wysoka. Spójrzcie na nią
        inaczej....proszę. Dla moich przeciwników w dyskusji podam jeszcze, że nie
        jestem nikim z jej rodziny ani znajomych, nie mam również nadwagi, w której
        obronie tu staję (przy wzroście 168-57kg.)
        Wracając jeszcze do porównan Kena i Agnieszki powiem tyle, że z nim nie chciała
        bym mieć nigdy nic do czynienia, natomiast ją chętnie bym miała za przyjaciółkę
        • Gość: BE Re: KEN A ZOUZA ! IP: 192.168.10.* 25.03.02, 15:49
          leno ! wcale nie miałem na mysli wygladu tych ludzi , tylko ogólnie mówiąc
          zachowanie ! ja sam mam lekka nadwage i wcale nie nabijałem sie z stanu
          fizycznego zouzy, razi mnie natomiast jej zbytnia pewność siebie gdy znajduje
          się w bezposredniej bliskości wojtka, i zauważ ze jak chce grupie cos "waznego"
          ogłosic to robi zawsze w obecnosci wojtka.
          • Gość: Lena Re: KEN A ZOUZA ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 17:24
            Gość portalu: BE napisał(a):

> leno ! wcale nie miałem na mysli wygladu tych ludzi , tylko ogólnie mówiąc
            > zachowanie
            BE
            A ja właśnie napisałam jak "wyglądanie" wpływa na zachowanie. To właśnie wygląd
            Zołzy, a raczej to co ludzie jej z powodu tego wyglądu przez całe życie robili
            (chodzi oczywiście o tuszę) powoduje, ze zachowuje się tak a nie inaczej. Mnie
            sie tez nie wszystko w jej zachowaniu podoba, ale zdaję sobie sprawę jakie sa
            powody tego zachowania czy raczej pozy jaką przybrała. Myślę, że dla Wojtka
            będzie prawdziwym przyjacielem i da sobie za niego przysłowiową rękę uciąć.
            Dlaczego jest taka odważna w jego towarzystwię? Bo czuje, że on ją akceptuje, to
            dodaje jej siły i animuszu (zgadzam się, że czasem aż ponad miarę) Bo tak
            naprawdę jest słaba, ma wiele kompleksów, a on jest jednym z niewielu, ktorzy
            potraktowali ją jak człowieka - nie przez pryzmat jego cielesności.
    • Gość: zuch Re: KEN A ZOUZA ! IP: 192.168.10.* 25.03.02, 11:15
      podpiusuje się pod tym dwiema rekami , chociaz i ken mnie wkurwia ! zouza to
      babochłop który uprawia tam harcerstwo !!
      • Gość: +++ Re: KEN A ZOUZA ! IP: *.gazeta.pl 25.03.02, 11:36
        Ludzie jak już piszecie coś ( nie wnikam teraz w treść i sens...) to choćiaż
        podpisujcie się jednym nickiem - adres i tak was zdradza...
        • Gość: hmm.. Re: KEN A ZOUZA ! IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 25.03.02, 16:54
          chcialem tak tylko, w kwestii formalnej, najkrocej jak moge: 192.168.10.0 to
          klasa adresow prywatnych, wykorzystywana przez wiele instytucji wewnatrz ich
          LAN'ow - to, ze taki adres pojawia sie prz kilku postach nie oznacza, ze pisze
          je ta sama osoba...
    • Gość: Lena Re: KEN A ZOUZA ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 12:25
      Podnoszę tylko wątek. Myślę, że warto podyskutować na temat: Jaki wpływ ma
      wygląd zewnętrzny na tolerancję wobec osób ocenianych?
      • Gość: benek Re: KEN A ZOUZA ! IP: 192.168.10.* 26.03.02, 09:42
        chce zobaczyc jak zouza teraz z podniesiona głową wyjdzie , no bo coś mu
        obiecała !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka