Gość: amis
IP: *.katowice.pik-net.pl
25.03.02, 13:53
Przeglądam to forum i uważam jest to dobry sposób uzupełnienia wiadomosci o tym co dzieje sie w
domu BB. Powiem więcej, jest to chyba najlepsze forum z działających obecnie. Niestety zbyt często
jego uczestnicy dając poniesć się swoim emocjom i i widzą wokół samych debili, idiotów, qrwy.
Czasem jest ttch debili 70%, czasem więcej. Niektórzy pisząc takie teksty myslą podobnie jak Ken: -
ja jestem OK ale wokół mnie to już tylko same inbecyke i szmaty. Mysląc tak pewnie dowartosciowują
się i jest im lepiej.
Nie uważam, że oglądając BB jestem idiotą, że oglądam po to, aby popatrzeć na umalowane qrwy.
Według mnie nawet będąc psychologiem trudno na podstawie jednak co nieco zmanipulowanych
obrazów osądzać kogos. Nie mam w programie idoli, chociaż jednym kibicuję bardziej innym mniej.
Własnie jest to kibicowanie. Program BB pomimo dokonywania częstych manipulacji jest żywym
programem, pokazującym życie w pigułce. Dla tych, którzy chcą poobserwować życie jest programem
lepszym od brazylijskich seriali, czy (tu się chyba narażę) Klanu ponieważ częsciej wymyka się z ram
scenariusza. Jest akwarium z rybkami, które mogę sobie poobserwować.
I tyle. Nie zamierzam identyfikować się z którąkolwiek z postaci BB. Po zakończeniu programu nie
będę chodził na spotkania z nimi ani też kupował ich płyt. Po prostu BB jest programem, który lubię
oglądać nie tracąc dystansu do tego co oglądam. I radzę wszystkim ten dystans zachować. Może nie
będzie wtedy tylu przygłupów i debili.
między nami.