Dodaj do ulubionych

Przygłupy, debile itp..

IP: *.katowice.pik-net.pl 25.03.02, 13:53
Przeglądam to forum i uważam jest to dobry sposób uzupełnienia wiadomosci o tym co dzieje sie w
domu BB. Powiem więcej, jest to chyba najlepsze forum z działających obecnie. Niestety zbyt często
jego uczestnicy dając poniesć się swoim emocjom i i widzą wokół samych debili, idiotów, qrwy.
Czasem jest ttch debili 70%, czasem więcej. Niektórzy pisząc takie teksty myslą podobnie jak Ken: -
ja jestem OK ale wokół mnie to już tylko same inbecyke i szmaty. Mysląc tak pewnie dowartosciowują
się i jest im lepiej.
Nie uważam, że oglądając BB jestem idiotą, że oglądam po to, aby popatrzeć na umalowane qrwy.
Według mnie nawet będąc psychologiem trudno na podstawie jednak co nieco zmanipulowanych
obrazów osądzać kogos. Nie mam w programie idoli, chociaż jednym kibicuję bardziej innym mniej.
Własnie jest to kibicowanie. Program BB pomimo dokonywania częstych manipulacji jest żywym
programem, pokazującym życie w pigułce. Dla tych, którzy chcą poobserwować życie jest programem
lepszym od brazylijskich seriali, czy (tu się chyba narażę) Klanu ponieważ częsciej wymyka się z ram
scenariusza. Jest akwarium z rybkami, które mogę sobie poobserwować.
I tyle. Nie zamierzam identyfikować się z którąkolwiek z postaci BB. Po zakończeniu programu nie
będę chodził na spotkania z nimi ani też kupował ich płyt. Po prostu BB jest programem, który lubię
oglądać nie tracąc dystansu do tego co oglądam. I radzę wszystkim ten dystans zachować. Może nie
będzie wtedy tylu przygłupów i debili.
między nami.
Obserwuj wątek
    • Gość: bakap Re: Przygłupy, debile itp.. IP: *.bsb.com.pl 25.03.02, 14:22
      Forum, jest obrazem naszego społeczeństwa i to tej części uważającej się za
      lepszą, bo potrafiącej korzystać z internetu. Tak przynajmniej wynika z
      wypowiedzi większości forumowiczów. Ich oceny są jedynie słuszne.
      Każda inność jest piętnowana. Nie w oczy jak to robią dzieci, ale za plecami.
      Na dodatek niewielu ludzi przyznaje się do podglądania, mimo że robią to z
      wielkim zaangażowaniem.
    • Gość: mark Re: Przygłupy, debile itp.. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 17:05
      a ja mysle jednak, ze jestes idiota. i to wielkim skoro to ogladasz
      • Gość: majkel Re: Przygłupy, debile itp.. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 17:16
        Gość portalu: mark napisał(a):

> a ja mysle jednak, ze jestes idiota. i to wielkim skoro to ogladasz
        ---------------------------------------------------------------------
        A ja myślę, ze Ty też oglądasz, sama Twoja obecność na tym forum o tym świadczy,
        bo chyba nie powiesz mi że dostałeś się tu niechcący.

Nazywanie kogoś z biegu idiotą świadczy "wysoko" o Twoim intelekcie.

Pozdrawiam i proponuję dla obniżenia ciśnienia więcej się tu nie pojawiać!
      • Gość: Amis Re: Przygłupy, debile itp.. IP: *.katowice.pik-net.pl 25.03.02, 17:24
        Jesli ty Mark też oglądasz to rosnie nam jedynie liczba idiotów. Gorzej jesli nie oglądasz a jedynie
        czytujesz to, co inni mają do powiedzenia na nie znany ci temat i snujesz zjadliwe wnioski. Być może
        jestem idiotą ale jak wtedy nazwać twoją chorobę?

Mimo wszystko pozdrawiam
        • Gość: ion Re: Przygłupy, debile itp.. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.03.02, 17:50
          Od dawna bywalem nierozumiany, gdy twierdzilem ze : kazdy kontakt, kazde
          obcowanie, kazde obserwowanie innej osoby itd. czegos mnie uczy i, ze na tym
          zyskuje.
          Pytano mnie: co zyskujesz, rozmawiajac, lub obserwujac idiote?
          Odpowiadalem: chociazby wiedze o tym, jak idiota reaguje na moj swiat.
          Nie mowie tutaj, ze ci wszyscy w BB to idioci, skadze - nawet nie twierdze, iz
          ktokolwiek nim jest.
          Ogladam BB nieregularnie, ale czesto - to przeciez przyczynek do poznawania
          najprzerozniejszych osobowosci (nawet, jezeli wyrezyserowanych).
          Patrze na to tak, jak na nasza rzeczywistosc: czasem pada grad, czasem swieci
          slonce, czasem spotkam kogos madrego, czasem glupiego. Czasem w telewizorze
          obejrze film, ciekawa rozmowe - czasem popatrze na BB (nie tylko w polskiej
          wersji).Zycie.
          W internecie tez mamy pelna game - od stron www, ktore dech zapieraja
          obfitoscia i jakoscia informacji, po takie strony, ze czlowiek sie zastanawia -
          ze tez sie komus chce"!
          A wiec - obserwujmy, dyskutujmy, podziwiajmy, krytykujmy - to wszystko NAS
          rozwija.

ion

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka