Gość: magda IP: *.024-4-67767210.cust.bredbandsbolaget.se 01.08.04, 19:40 Dla mnie Hanka i Marek to ulubieni bohaterowie tego serialu. Nie mam nic więcej do powiedzenia.Pozdrawiam ze Szwecji! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona Re: Hanka i Marek IP: *.238.94.186.adsl.inetia.pl 10.12.04, 08:28 zygac sie chce jak widze te dobroc na siłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duncan Re: Hanka i Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 14:57 Mnie się zbiera na wymioty kiedykolwiek widzę tego gościa. Jego drukowany wizerunek chetnie wykorzystałbym jako papier toaletowy. A cały ten quasiserial to jedno wielkie gó... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Hanka i Marek 10.12.04, 15:10 nie quasiserial,tylko megaserial;) tak Nineczka określiła wczoraj MjM goszcząc na barowym stołku Jaroszego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasiak Re: Hanka i Marek IP: *.kielce.msk.pl 10.12.04, 15:56 tak wszyscy dodzy małżonkowie, powinniśmy czerpać z wzoru Hani i Marka...a nie tam jakiejś Środy słuchać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwed Re: Hanka i Marek IP: *.telia.com 10.12.04, 16:32 Autor " pasiak " nic niewie o zyciu , a film taki jak mjm. to ideal a jednak w zyciu czesto bywa inaczej.Pani Sroda - to bardzo madra kobieta i wlasnie takiej trzeba sluchac ,zeby polskie kobiety niebyly bite i kopane przez swoich mezow - sadystow,bo ten facet co bije kobiete to tchoz i niema za grosz wlasnej godnosci.Pozdrawiam ze Szwecji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez ze Szwecji Re: Hanka i Marek IP: *.bredband.comhem.se 10.12.04, 18:55 Nie moge jej ogladac i sluchac.Ona tak szzepleni ,ze dostaje wysypki. Przed kilku laty osoba z taka wada wymowy i zgryzu nie miala zadnych szans w tej profesji ateraz -gwiazda niedlugo trafi pewnie do opery by zaspiewac Skolube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Hanka i Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 15:28 ja uwielbiam Małgorzate Kożuchowska i Kacpra Kuszewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Hanka i Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 15:30 Hanka jest najładniejsza dziewczyna z serialu M JAK MIŁOŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Hanka i Marek IP: *.chello.pl 28.12.04, 16:21 Ja tam nie lubie ich watku. Wszystko jest przeslodzone. A nawet jak nie bylo w porzadku miedzy nimi, to tez ten watek mnie nie interesowal. Wole jak ich nie ma w odcinku. Odpowiedz Link Zgłoś