Dodaj do ulubionych

Hanka i Marek

IP: *.024-4-67767210.cust.bredbandsbolaget.se 01.08.04, 19:40
Dla mnie Hanka i Marek to ulubieni bohaterowie tego serialu.
Nie mam nic więcej do powiedzenia.Pozdrawiam ze Szwecji!
Obserwuj wątek
    • Gość: dika Re: Hanka i Marek IP: *.chojnice.sdi.tpnet.pl 09.12.04, 11:12
      • Gość: ona Re: Hanka i Marek IP: *.238.94.186.adsl.inetia.pl 10.12.04, 08:28
        zygac sie chce jak widze te dobroc na siłe
        • Gość: Duncan Re: Hanka i Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 14:57
          Mnie się zbiera na wymioty kiedykolwiek widzę tego gościa. Jego drukowany
          wizerunek chetnie wykorzystałbym jako papier toaletowy. A cały ten quasiserial
          to jedno wielkie gó...
          • lezka_z_posen Re: Hanka i Marek 10.12.04, 15:10
            nie quasiserial,tylko megaserial;)
            tak Nineczka określiła wczoraj MjM goszcząc na barowym stołku Jaroszego:)
            • Gość: pasiak Re: Hanka i Marek IP: *.kielce.msk.pl 10.12.04, 15:56
              tak wszyscy dodzy małżonkowie, powinniśmy czerpać z wzoru Hani i Marka...a nie
              tam jakiejś Środy słuchać ;)
              • Gość: Szwed Re: Hanka i Marek IP: *.telia.com 10.12.04, 16:32
                Autor " pasiak " nic niewie o zyciu , a film taki jak mjm. to ideal a jednak w
                zyciu czesto bywa inaczej.Pani Sroda - to bardzo madra kobieta i wlasnie takiej
                trzeba sluchac ,zeby polskie kobiety niebyly bite i kopane przez swoich mezow -
                sadystow,bo ten facet co bije kobiete to tchoz i niema za grosz wlasnej
                godnosci.Pozdrawiam ze Szwecji.
    • Gość: tez ze Szwecji Re: Hanka i Marek IP: *.bredband.comhem.se 10.12.04, 18:55
      Nie moge jej ogladac i sluchac.Ona tak szzepleni ,ze dostaje wysypki.
      Przed kilku laty osoba z taka wada wymowy i zgryzu nie miala zadnych szans w
      tej profesji ateraz -gwiazda niedlugo trafi pewnie do opery by zaspiewac Skolube
    • Gość: marta Re: Hanka i Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 15:28
      ja uwielbiam Małgorzate Kożuchowska i Kacpra Kuszewskiego
    • Gość: marta Re: Hanka i Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 15:30
      Hanka jest najładniejsza dziewczyna z serialu M JAK MIŁOŚĆ
    • Gość: Gosia Re: Hanka i Marek IP: *.chello.pl 28.12.04, 16:21
      Ja tam nie lubie ich watku.
      Wszystko jest przeslodzone. A nawet jak nie bylo w porzadku miedzy nimi, to tez
      ten watek mnie nie interesowal. Wole jak ich nie ma w odcinku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka