Gość: wolna kasa IP: *.chello.pl 07.08.04, 12:07 czy kogoś wkurza tak jak mnie prowadząca?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fff Re: szybka forsa IP: *.provider.pl / *.provider.pl 07.08.04, 16:40 mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil:)) Re: szybka forsa IP: *.ib.com.pl / *.ib.com.pl 07.08.04, 17:03 mzoe i wkurza:))ale laska z niej fajna:)):D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arkus Re: szybka forsa IP: *.udn.pl 07.08.04, 18:11 a wie ktos moze jak sie nazywa ta blondynka co prowadzi szybka forse? ona kiedys prowadzila trele morele czy jak to sie tam nazywalo:) tez w tvn7..taka blondyneczka fajniutka tylko nie wiem jak sie nazywa..moze ktos mi powie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: szybka forsa IP: *.tvn.pl 13.09.04, 13:39 Małgosia Opczowska. Nie jest już blondyneczką ale nadal jest fajniusia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: szybka forsa 13.09.04, 13:39 a co prowadzi Olimpia Adziakije czy jak ją tam się pisze?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanek Re: szybka forsa IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.04, 00:15 Gosia Opczowska, była fajna blondyneczka, ale teraz jak ja zobaczylem to mi buty spadly z wrazenia, w ciemnych wlosach wyglada super!!! Kto sie ze mna zgadza. Ona faktycznie mieszka w Krakowie,dlaczego jej jeszcze nie spotkalem??? Odpowiedz Link Zgłoś