Dodaj do ulubionych

Wojtas wraca do programu!

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 16:49
Przed chwilą tak powiedział na chacie, wraca na sniadanie wielkanocne a może i
zostanie dłużej!!! Wszystko zależy od widzów jak twierdzi!
Obserwuj wątek
    • Gość: A Re: Wojtas wraca do programu! IP: *.acn.waw.pl 27.03.02, 18:10
      co ty mowisz?????
      przeciez to (chyba?) niemozliwe!
      oj dorzuc jakis szczegol jeszcze!
      pozdrawiam:)
      • Gość: gonitwa Re: Wojtas wraca do programu! IP: *.chello.pl 27.03.02, 18:14
        A :)))
        Nie wierzę!
        Same zresztą za chwilę będziemy mogły przeczytać zapis tego czata, to się
        dowiemy.
        pozdr. :)))
        • Gość: ktosik Re: Wojtas wraca do programu! IP: *.ita.pwr.wroc.pl 27.03.02, 18:15
          To będzie poracha.
          • Gość: A Re: Wojtas wraca do programu! IP: *.acn.waw.pl 27.03.02, 18:21
            zapis? (az tak nudno bylo?)
            czytanie? (eeee nieee... ja szybko czytam! i tresc rozumiem!:)))
            powrot? (tiaa... jezeli na chwile to bedzie to smutna wizyta... ale jezeli na
            stale... kto wie? wojtek jest nieobliczalny:))
            • Gość: gonitwa Re: Wojtas wraca do programu! IP: *.chello.pl 27.03.02, 18:23
              Ja nie byłam na tym czaciku, więc nie wiem co tam się działo. :)
              A zapis zawsze można sobie przeczytać juz po fakcie w dziale "wywiady"
              bodajże...
              pozdr. :)
          • Gość: asia J Re: Wojtas wraca do programu! IP: *.telia.com 27.03.02, 18:21

Naprawde wraca.daje slowo honoru.

• Gość: gonitwa Re: Wojtas wraca do programu! IP: *.chello.pl 27.03.02, 18:26
              telio o stu twarzach :)))
              Dopóki sama nie zobaczę, nie uwierzę!
            • Gość: ktosik Re: Wojtas wraca do programu! IP: *.ita.pwr.wroc.pl 27.03.02, 18:26
              Z tego wynika, że każdy może sobie wyjść, obejrzeć w chacie nagrania z
              programu, pochodzić po sieci i poczytać, a potem z super wiedzą wrócić.
              Oczywiście, gdy wróci, to zapewne będzie rewelacyjnie, ale z drugiej strony
              może nie będzie mógł sobie pozwolić na taką "frywolność", do jakiej nas
              przyzwyczaił? Moim zdaniem nie powinien wracać. Chyba, że TVN chce kasy - a On
              ją dostarczy.
        • Gość: A Re: Wojtas wraca do programu! IP: *.acn.waw.pl 27.03.02, 18:24
          witaj gonitwo:))
          nie jestem przekonana czy chce dzisiaj jeszcze ogladac onet... wqrzyli mnie
          dzisiaj 2 razy!!!
          1- @ mi sie nie chciala otworzyc:( a ja cv mialam slac:( poszlo 15.55:)))uf
          2- wlazlam na ten chat tuz przed rozpoczeciem i sie wqrzylam ale to juz
          opisalam ze szczegolami gdzies:))
          pozdrawiam:))
          P.S.
          noooo... moze jednak... qrde ciekawska jestem:)))
    • Gość: xxx NIEEEEEE! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 18:26
      Gość portalu: xmen napisał(a):

> Przed chwilą tak powiedział na chacie, wraca na sniadanie wielkanocne a może i
      > zostanie dłużej!!! Wszystko zależy od widzów jak twierdzi!

Na szczescie to malo mozlliwe, choc zdarzyc moze sie wszystko.
      Wyjscie tego osobnika bylo najlepsza rzecza w programie i jedyna akceptowalna
      rzecza jaka zrobil.

• Gość: siano Re: Wojtas wraca do programu! IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 18:30
      Hejka wszystkim!

Zapewne będzie to powrót Wojtka na zasadzie takiej jak rok temu wrócił Picia ->
      pograł trochę na gitarze, podniósł na duchu mieszkańców i wyszedł. Wtedy Picia
      przyszedł z Kayah... Z kim przyjdzie Sambo!? :)))))

pozdrawiam
      siano
      • Gość: xxx Re: Wojtas wraca do programu! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 18:33
        Gość portalu: siano napisał(a):

> Hejka wszystkim!
        >
        > Zapewne będzie to powrót Wojtka na zasadzie takiej jak rok temu wrócił Picia -&
        > #62
        > pograł trochę na gitarze, podniósł na duchu mieszkańców i wyszedł. Wtedy Picia
        > przyszedł z Kayah... Z kim przyjdzie Sambo!? :)))))
        >
        > pozdrawiam
        > siano

Z Irkiem-Rolnikiem. Dwa buraki uwielbiane przez tlumy. Ale bedzie jazda! ;-)
      • Gość: CVX Re: Wojtas wraca do programu! IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 18:33
        >Z kim przyjdzie Sambo!? :)))))
        Moze z Michalczewskim? ;-)

• Gość: A Re: Wojtas wraca do programu! IP: *.acn.waw.pl 27.03.02, 18:34
        hmm... najbardziej by do niego Dziewulski pasowal:))
        chociaz... moze golota?:) (bleeee nieeee!) predzej... teen drugi jak mu tam...
        a michalczewski:)...chociaz... ja wiem... najlepiej by wypadl saleta!:)
        o z saleta!:)))
        albo wejdzie z kims z innej beczki...
        np. LADY PANK:)))))))
        co wy na to?:)
    • Gość: A TADAM!!! wiem!!! IP: *.acn.waw.pl 27.03.02, 19:24
      zolza i wojtek obiecali sobie ze razem wyjda! tak? tak!
      wojtek wyszedl...
      zolza zostala...
      wojtek wraca w niedziele na troche albo dluzej...
      no?
      rozumiecie?
      albo bedzie troche... i wyjdzie... co oznacza ze miliony glosowaly zeby zolza
      zostala w BBB:)
      albo... WYJDA RAZEM!:) wieczorkiem!:) wojtek ja wyprowadzi... i w ten sposob
      dotrzyma slowa a tvn pozbedzie sie rebeliantow... i kasa za SMS-y bedzie...i
      ogladalnosc wzrosnie!:)))

tadam!!!! ( czyzby przeswit geniuszu?)
    • beatrix25 Re: Wojtas wraca do programu! 27.03.02, 23:27
      Super:)!!:))))))
      Ale gdzie widac bylo, bo ogladalaem, ze Wojtek wraca do programu? Wojtek dal
      noge,zamykajac jego osobista III serie z jego udzialem. Tchorz, bohater???
      Nie ma faceta (???), TVN nie moze na nim zbierac reklam przez kolejne 5 edycji.
      To sie nie godzi! I juz!

Zdrowych, wesolych i mokrych Swiat Wielkanocnych zycze forumowiczom trzeciej
      edycji Big Brotthera:)) . I kolejnych, fajnych emocji przed ekranem, naturalnie!
      (b,x):))))

:)))))
    • mallina Re: Wojtas wraca do programu! 28.03.02, 09:32
      pewnie wejdzie z T.Lisem ktory wczoraj w faktach cos tam wspomnial " do
      zobaczenie byc moze w niedziele po faktach"
      :-))))))))))))))))))
      dalby sie namowic na uczestnictwo??hmmm
      • Gość: maga Re: Wojtas wraca do programu! IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 09:49
        jeżeli wraca , to jest to kolejne wielkie przegięcie tvn, ale i lekkie zeszmacenie się Wojtka;
        • Gość: Metaxa Re: Wojtas wraca do programu! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 15:57
          Maga, nie zeszmacenie, tylko facet ma jakis kontrakt z BB, wiec mimo, ze im
          zwial, to musi odbebnic swoja panszczyzne..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka