Gość: mahhh IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 09:16 Najlepsze imie dla tego bekarta to bedzie DLACZEGO JA ?:))) Co Wy proponujecie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Xionc Re: Imie dla dziecka Frytki i Kena IP: 213.134.135.* 28.03.02, 09:19 Delikatnie mówiąc odpier... się od tego dziecka :) ono jest niewinną istosą i najbardziej pokrzywdzoną istotą nazywanie go bękartem dowodzi twojego ograniczenia umysłowego natomiast co do imienia proponowałbym Tadeusz żeby za patrona miał Św. Tadeusza Judę - opiekuna spraw trudnych i niemożliwych (studenci UW wiedzą o co chodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: Imie dla dziecka Frytki i Kena IP: *.zachem.com.pl 28.03.02, 11:46 przecież to dziecko bedzie miało kurestwo zapisane w genach i to do kwadratu bo po ojcu i matce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeta Re: Imie dla dziecka Frytki i Kena IP: 172.30.27.* 28.03.02, 09:36 Jeżeli to będzie córka to proponuję Pudernica po tatusiu (tata bez kosmetyków ginie). Jeżeli to będzie syn to może Żel po mamusi (bo się stale kleiła). Po kilu oststnich rozmowach między "rodzicami" myślę, że jeżeli jeszcze nic nie narobili to już nic nie zrobią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisio Re: Imie dla dziecka Frytki i Kena IP: 192.168.100.* 28.03.02, 10:55 Oczywiscie IWONKA z pękniętego kondonka. Albo WINCENTY za późno wyjęty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MicE Re: Imie dla dziecka Frytki i Kena IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 12:53 FRYKENBURGER :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Imie dla dziecka Frytki i Kena IP: *.acn.waw.pl 28.03.02, 12:56 mi tam od rana przychodzi tylko jedno do glowy: TCHORZOFRE(Y)TKA od NIEZWYKLEJ odwagi tatusia:) i lekko przekreconej mamusi:)) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
medmed Re: Imie dla dziecka Frytki i Kena 28.03.02, 12:56 popieram Xionc-a- zostawcie w spokoju ( jesli to oczywiscie nie kolejna afera w celu podniesienia ogladalnosci) niewinne dziecko- ono sobie nie wybieralo rodzicow. A dawanie mu jakichs zlosliwych imion rzeczywiscie dowodzi waszego ograniczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: Imie dla dziecka Frytki i Kena 28.03.02, 12:57 Jeśli dziewczynka to Agata Młynarska, a jak chłopczyk to koniecznie Enrique Ricky Ibisz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valdi Pęknięta Prezerwatywa IP: 62.200.126.* 28.03.02, 15:41 To jest najlepsze imię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Imie dla dziecka Frytki i Kena IP: *.15.vie.surfer.at 28.03.02, 19:25 Tolek Banan:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: Imie dla dziecka Frytki i Kena IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 23:42 proponuję imię : " no name " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: Imie dla dziecka Frytki i Kena IP: *.zachem.com.pl 29.03.02, 07:28 to moze lepiej "syn/córka pułku" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nulka Re: Imie dla dziecka Frytki i Kena IP: *.acn.pl / 10.133.128.* 29.03.02, 11:22 A ja proponuję Truman. Show must go on!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ni@ Re: Imie dla dziecka Frytki i Kena IP: 81.21.194.* 29.03.02, 15:15 Jezeli ten debil nie mial wytrysku to skad ona jest w ciazy? Chyba ze nie ma pojecia skad sie biora dzieci, albo mial ze soba plemniki w proszku, a ona sobie je rozpusila. Jezeli trafilo by sie dziecko to jedyne imie jakie mi przychodzi w tej chwili na mysl to Alfons. Bedzie to imie i profesja zarazem Bedzie promowal mamusie i sponsorowal zdziewiczalego tatusia, ktory nic nie potrafi zrobic, a przeciez musi miec tony kosmetykow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginekolo Re: Imie dla dziecka Frytki i Kena IP: *.zachem.com.pl 02.04.02, 11:40 tłumoku! facet może zapylić laskę nawet jesli nie będzie miał wytrysku (i bynajmniej nie chodzi tu o niepokalane poczęcie). W sytuacjach podniecenia faceci podobnie jak i laski robia się wilgotni i MOGĄ tam tez byc plemniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ni@ Re: Imie dla dziecka Frytki i Kena-do ginekolo IP: *.bci.net.pl 02.04.02, 14:43 Czesto do kobiet zwracasz sie tlumoku? Winszuje podejscia do plci przeciwnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginekolo Re: Imie dla dziecka Frytki i Kena-do ginekolo IP: *.zachem.com.pl 02.04.02, 15:04 nie zauwazyłem tyle tam małp... ale moje dobre intencje chyba zrozumiałaś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marquez1 Re: Imie dla dziecka Frytki i Kena IP: *.net.autocom.pl 02.04.02, 13:02 Ktoś napisał Frykenburger.Dobre!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bega Re: Imie dla dziecka Frytki i Kena IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.02, 23:05 N pierwsze Fykenburger a na drugie Frykasek Odpowiedz Link Zgłoś