Dodaj do ulubionych

Imie dla dziecka Frytki i Kena

IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 09:16
Najlepsze imie dla tego bekarta to bedzie DLACZEGO JA ?:)))

Co Wy proponujecie???
Obserwuj wątek
    • Gość: Xionc Re: Imie dla dziecka Frytki i Kena IP: 213.134.135.* 28.03.02, 09:19
      Delikatnie mówiąc
      odpier... się od tego dziecka :)
      ono jest niewinną istosą
      i najbardziej pokrzywdzoną istotą
      nazywanie go bękartem dowodzi twojego ograniczenia umysłowego

natomiast co do imienia
      proponowałbym Tadeusz
      żeby za patrona miał Św. Tadeusza Judę - opiekuna spraw trudnych i niemożliwych
      (studenci UW wiedzą o co chodzi)
      • Gość: pluszak Re: Imie dla dziecka Frytki i Kena IP: *.zachem.com.pl 28.03.02, 11:46
        przecież to dziecko bedzie miało kurestwo zapisane w genach i to do kwadratu
        bo po ojcu i matce
    • Gość: gazeta Re: Imie dla dziecka Frytki i Kena IP: 172.30.27.* 28.03.02, 09:36
      Jeżeli to będzie córka to proponuję Pudernica po tatusiu (tata bez kosmetyków
      ginie). Jeżeli to będzie syn to może Żel po mamusi (bo się stale kleiła). Po
      kilu oststnich rozmowach między "rodzicami" myślę, że jeżeli jeszcze nic nie
      narobili to już nic nie zrobią
    • Gość: zdzisio Re: Imie dla dziecka Frytki i Kena IP: 192.168.100.* 28.03.02, 10:55
      Oczywiscie IWONKA z pękniętego kondonka.
      Albo WINCENTY za późno wyjęty.
    • Gość: MicE Re: Imie dla dziecka Frytki i Kena IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 12:53
      FRYKENBURGER :))))))))))
      • Gość: A Re: Imie dla dziecka Frytki i Kena IP: *.acn.waw.pl 28.03.02, 12:56
        mi tam od rana przychodzi tylko jedno do glowy:
        TCHORZOFRE(Y)TKA
        od NIEZWYKLEJ odwagi tatusia:)
        i lekko przekreconej mamusi:))
        pozdrawiam:)
      • medmed Re: Imie dla dziecka Frytki i Kena 28.03.02, 12:56
        popieram Xionc-a- zostawcie w spokoju ( jesli to oczywiscie nie kolejna afera
        w celu podniesienia ogladalnosci) niewinne dziecko- ono sobie nie wybieralo
        rodzicow. A dawanie mu jakichs zlosliwych imion rzeczywiscie dowodzi waszego
        ograniczenia.
    • nabialowiec Re: Imie dla dziecka Frytki i Kena 28.03.02, 12:57
      Jeśli dziewczynka to Agata Młynarska, a jak chłopczyk to koniecznie Enrique
      Ricky Ibisz:))
      • Gość: valdi Pęknięta Prezerwatywa IP: 62.200.126.* 28.03.02, 15:41
        To jest najlepsze imię.
    • Gość: Asia Re: Imie dla dziecka Frytki i Kena IP: *.15.vie.surfer.at 28.03.02, 19:25
      Tolek Banan:))))))))))
      • Gość: dan Re: Imie dla dziecka Frytki i Kena IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 23:42
        proponuję imię : " no name "
        • Gość: pluszak Re: Imie dla dziecka Frytki i Kena IP: *.zachem.com.pl 29.03.02, 07:28
          to moze lepiej "syn/córka pułku"
          • Gość: nulka Re: Imie dla dziecka Frytki i Kena IP: *.acn.pl / 10.133.128.* 29.03.02, 11:22
            A ja proponuję Truman.

Show must go on!!!!!!!!!!!
            • Gość: @ni@ Re: Imie dla dziecka Frytki i Kena IP: 81.21.194.* 29.03.02, 15:15
              Jezeli ten debil nie mial wytrysku to skad ona jest w ciazy? Chyba ze nie ma
              pojecia skad sie biora dzieci, albo mial ze soba plemniki w proszku, a ona sobie
              je rozpusila. Jezeli trafilo by sie dziecko to jedyne imie jakie mi przychodzi w
              tej chwili na mysl to Alfons. Bedzie to imie i profesja zarazem Bedzie promowal
              mamusie i sponsorowal zdziewiczalego tatusia, ktory nic nie potrafi zrobic, a
              przeciez musi miec tony kosmetykow

• Gość: ginekolo Re: Imie dla dziecka Frytki i Kena IP: *.zachem.com.pl 02.04.02, 11:40
                tłumoku! facet może zapylić laskę nawet jesli nie będzie miał wytrysku (i
                bynajmniej nie chodzi tu o niepokalane poczęcie). W sytuacjach podniecenia
                faceci podobnie jak i laski robia się wilgotni i MOGĄ tam tez byc plemniki
                • Gość: @ni@ Re: Imie dla dziecka Frytki i Kena-do ginekolo IP: *.bci.net.pl 02.04.02, 14:43

Czesto do kobiet zwracasz sie tlumoku? Winszuje podejscia do plci przeciwnej
                  • Gość: ginekolo Re: Imie dla dziecka Frytki i Kena-do ginekolo IP: *.zachem.com.pl 02.04.02, 15:04
                    nie zauwazyłem tyle tam małp...
                    ale moje dobre intencje chyba zrozumiałaś ;)
    • Gość: Marquez1 Re: Imie dla dziecka Frytki i Kena IP: *.net.autocom.pl 02.04.02, 13:02
      Ktoś napisał Frykenburger.Dobre!!!!
      • Gość: bega Re: Imie dla dziecka Frytki i Kena IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.02, 23:05
        N pierwsze Fykenburger a na drugie Frykasek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka