Dodaj do ulubionych

The Voice of Poland IV

04.03.14, 10:04
Nikt nie ogląda? Tak Was wszystkich zniesmaczył cienki finał 3. edycji? ;)
Obserwuj wątek
    • kora.munroe Re: The Voice of Poland IV 04.03.14, 12:55
      Jakoś po Natalii Sikorze (2 edycja) nic mi się nie podoba. Z trudem zmęczyłam trzecią edycję i nie wiem czy znajdę siły na czwartą :-)
    • kubissimo Re: The Voice of Poland IV 04.03.14, 13:25
      Ja ogladalem, ale podobala mi sie tylko dziewczyna spiewajaca Roda Stewarda.
      Jurorzy desperacko chca byc jeszcze bardziej przenajfajniejsi, a efekt koncowwy odwrotny od zamierzonego :/
      • muneca.brava Re: The Voice of Poland IV 04.03.14, 21:36
        Mnie się też bardzo podobała dziewczyna od Sailing. Na czym ona sobie plumkała? W każdym razie głos i uśmiech miała ujmujący :)

Jeszcze mi się Juan Carlos podobał - głownie wizualnie ;) Zapamiętałam też jeszcze - pozytywnie - dziewczę od Titanium (ale negatywnie zaskoczyło mnie jury pytające czy to jej własny pomysł ta aranżacja - przecież youtube jest pełne coverów w tym stylu i tej aranżacji, to chyba oczywiste, że ktoś już na to wpadł) oraz dziewczyna, która kiedyś śpiewała w Sound 'n' Grace (ta co śpiewała Collinsa), ale wydaje mi się, że takich jak one będzie jednak na pęczki.

A po sąsiedzku w X Factorze nową kategorię wprowadzili, widziałeś? Zespoły grające na żywo, również własny materiał. Teraz jest jakoś dziwacznie, bo wygląda na to, że oddzielną kategorię stanowią grupy wokalne, a oddzielną zespoły. I Ewa Farna dołączyła do jury. Rozbroiła mnie tekstem: "Kuba jest symbolem inteligencji (lol!), Tatiana seksapilu, Czesław humoru, a ja tu jestem, żeby stół mogli poszerzyć" :D Z ciekawości popatrzę, co się będzie działo, choć moim zdaniem ten format ciężko będzie uratować.
    • aguszak Re: The Voice of Poland IV 05.03.14, 09:11
      Oglądam i Iksa faktora i to to też ;-)
      Będę do Was zaglądać i pisać :-)
      Na razie nie ma o czym, poza egzaltacją jurorów... ;-)
    • aguszak Re: The Voice of Poland IV 10.03.14, 09:46
      No i znowu dwóch przyjęli w miejsce jednego uczestnika. Masakra jakaś, nie podoba mi się to... żeby chociaż braćmi byli ;-) ;-/
    • czaswrogpieniadz Re: The Voice of Poland IV 16.03.14, 12:01
      Zniesamczył mnie. Zawsze zniesmacza mnie jury w formie bandy, próbujących podejść uczestników w jakiś formalny sposób. Tym razem nic się niezmieniło w doborze repertuaru uczestników, których dobre chęci aż biły po oczach. Ale jak zwykle świetnie się bawię obserwując jury. Zawsze wyraźnie odcinają się na tle moich dobrych chęci, zobaczymy czy nie za wczesnych XD.
      • czaswrogpieniadz Re: The Voice of Poland IV 16.03.14, 12:22
        Ma być oczywiście "nie zmieniło", mała wpadka.
    • maniaczytania Re: The Voice of Poland IV 16.03.14, 12:15
      jak ja sie ciesze, ze Michal Rudas zaspiewal w programie i to taka piekna piosenke :)
      Mam nadzieje, ze wyjdzie z tych bitew i nokautow ;)
      • kubissimo Re: The Voice of Poland IV 20.03.14, 12:23
        A moim zdaniem to przeginka. Chłopak o dużej rozpoznawalności i z niemalym dorobkiem fonograficznym startuje z amatorami. Rownie dobrze moglaby tu startowac Gorniak, ktorej kariera tez lezy i kwiczy.
        Ja oczywiscie nie mam nic do samego Michala. Swietny, zdolny wokalista, ale irytuje mnie przymykanie oka przez producenta na takie rzeczy :/// Pomimo umiarkowanej sympatii mam nadzieje, ze polegnie na bitwach i nikt go nie ukradnie.
        • aguszak Re: The Voice of Poland IV 02.04.14, 16:23
          Mnie drażni coś innego - kolejny potencjalny zwyciezca TVoP, który śpiewał wcześniej w "Jaka to melodia". Jednego Mateusza Ziółko aż nadto! ;-/
        • kub-ma Re: The Voice of Poland IV 09.04.14, 11:43
          kubissimo napisał:

> mam nadzieje, ze polegnie na bitwach i nikt go nie ukradnie.

Niby poległ, ale go ukradli.
    • muneca.brava Re: The Voice of Poland IV 16.03.14, 14:17
      Ależ się wkurzyłam, że nikt się nie odwrócił na dziewczynę śpiewającą Banaszak. No biorą różnych fałszujących wyjców albo rozdarte "rockmanki", a przyszła niezwykle muzykalna dziewczyna o cudnej, ciepłej barwie, zaśpiewała pięknie, delikatnie, interpretując, a oni nic. A potem jeszcze się wdzięczą, że to było takie magiczne i takie wzruszające, o, tyle byliśmy od wciśnięcia grzyba. Żenada.
    • kora.munroe Re: The Voice of Poland IV 24.03.14, 09:22
      Kasia Markiewicz odeszła wczoraj :(

metromsn.gazeta.pl/Wydarzenia/1,126477,15673875,Nie_zyje_Kasia_Markiewicz_z__VoP___Wziela_udzial_w.html
      • szwampuch58 Re: R.I.P. Katarzyno 24.03.14, 21:17
        (*)
    • jollaa Re: The Voice of Poland IV 05.05.14, 16:03
      Moi kochani znawcy, jak Wam podobają się lajfowicze?
      • monika.p6 Re: The Voice of Poland IV 18.05.14, 12:27
        jak dla mnie mało wyraziści finaliści IV edycji
        poza Juan'em i jemu kibicuję
        dziewczyny wprawdzie ładnie śpiewają ale nie porywają i brak im scenicznej osobowości
        jednym słowem wieje nuuuudą
    • kasia98067 Re: The Voice of Poland IV 14.05.15, 20:11
      ja lubię ten program, było w nim wielu uzdolnionych wokalistów, czekam na kolejne edycje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka