pierans Re: Leczenie kanałowe 11.12.03, 13:06 no, a nafajniejszy moment jest kiedy precikiem badaja glebokosc kanalu i dzie zaczyna sie nerw. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Leczenie kanałowe 11.12.03, 13:09 aha jak taką cienką sprężynką sie wkręca i wyciąga te zebowe bebechy nakrecone na drucik - takie szare i galaretowate, ja się zawsze bałem że mi kawałek mózgu ktoś wyjął. A wrażenia słuchowe jakby ktoś w głowie pocierał o siebie dwoma kawałkami styropianu Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Leczenie kanałowe 11.12.03, 13:11 aha. wyjatkowo mniamusne to jest. Spektakt "swiatlo i dzwiek". I zapach. i wyglad. i wogle mniammniam. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Leczenie kanałowe 11.12.03, 13:09 aha. i gdy nagle (zawsze nagle) okazuje sie , ze on zaczyna wlasnie TU ! Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Leczenie kanałowe 11.12.03, 13:13 bardzo szybko wiadomo, ze to tu, ledwo co wsadza ten precik i juz wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Leczenie kanałowe 11.12.03, 13:21 aha, ale on/ona jeszcze sprawdza czy TU tez ;o) i zgadnij co ? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Leczenie kanałowe 11.12.03, 14:18 ja tak nie potrafie. ja od razu aaaaaaaaaaaaaaaa. czasami nawet profilaktycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Leczenie kanałowe 11.12.03, 14:29 nie, wole poczekac na bodziec. potem reaguje. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Leczenie kanałowe 11.12.03, 13:35 Czyżby dziś był dzień sadysty/masochisty, a ja nic o tym nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Koniecznie z lustrem 11.12.03, 13:40 Ja sczegolnie lubie taki leczenie kanalowe i wogole, jak nad glowka pod sufitem wisi lustro zeby kazdy mogl widzeic co mu dentysta tam robi. To jest ze tak powiem creme de creme, calego zagadnienia. Dziwnym trafem szczegolnie to w krajach o panstwowej religii luteranskiej sie zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Koniecznie z lustrem 11.12.03, 13:56 aha. to moze byc lepsze niz lustro nad lozkiem ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Koniecznie z lustrem 11.12.03, 14:03 To JEST duzo lepsze! Wlsciwie to ejszcze powinny by zblizenia, ale na ogol to lustro jest tak ladnie wyprofilowane ze zoomuje intersujacy obszar. Jeszce jak dla wygody w pysio sie dostaje taki kagnaczyk co nie pozwala geby zamknac, z drutu taki, i te dzwiewoje w bialych fartuchach co asystuja. No, super. Kino Dogma, prawie. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Koniecznie z lustrem 11.12.03, 14:16 aha, rzeczywiscie - pelen wypas, czyli full options ;o) Kazdy sie bawi, jak lubi ; lutrom tez cos sie od zycia nalezy Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Leczenie kanałowe 11.12.03, 14:25 ostatnie kanałowe miałam rok temu i pan doktor leczył ale nie zatruł i nie usunął mi wcale nerwa. powiedział, że medycyna ma już pewne osiągnięcia w tym zakresie. znaczy - już co najmniej od roku leczenie kanałowe nie musi oznaczać usuwania nerwa tzn. martwego zęba. tak wam mówię, na wszelki wypadek, gdyby ktoś wam chciał nerwy zabierać. Odpowiedz Link Zgłoś