Gość: kubu IP: *.chello.pl 01.09.04, 01:10 prosze prosze gwardia umiera, ale sie nie poddaje ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bigrock Re: IDOL 3.31 01.09.04, 02:27 Nie dales linka do poprzedniej czesci ;-) : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=11596003&s=0 A oprocz tego: muzyka.onet.pl/mr,972584,wiadomosci.html muzyka.wp.pl/niusy.html?idn=12922 A na muzyka.interia.pl ani slowa :-). Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.31 01.09.04, 20:00 Poznalem dzieki charakterystycznej manierze. Ma sie jednak ten sluch ;-) 217.97.140.194/temp/brodka - ten.mp3 Wersja radiowa oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: IDOL 3.31 01.09.04, 20:26 Jak na Brodkę, może być ;) Ania Dąbrowska jej pomagała przy tym kawałku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: IDOL 3.31 IP: *.chello.pl 01.09.04, 21:19 nie otwiera mnie sie, no... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.31 01.09.04, 21:42 Nie klikaj tylko wklej caly link do przegladarki. Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.31 01.09.04, 21:49 > A na muzyka.interia.pl ani slowa :-). Za to cos niecos jest tu: www.bmg.pl/bmg/bio1.php?ID_wyk=432&nazwa=Brodka Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 3.31 01.09.04, 22:39 oj bardzo slychac reke Dabrowskiej :) a wywiad nawet ciekawy co prawda uczepila sie tych trzech nazwisk i sie nimi przerzuca w kolko, ale to mloda dziewczynka, wiec wybaczam :) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.31 01.09.04, 23:34 > oj bardzo slychac reke Dabrowskiej :) Oj, nawet bardziej niz bardzo. Jak to uslyszalem, to gdyby nie ta charakterystyczna maniera i moj genialny sluch ;-) przysiaglbym, ze to Ania. Przeciez ten utwor to kalka "Tego chcialam" pod niemal kazdym wzgledem (no, poza melodia i tekstem). I zapewne odniesie podobny sukces komercyjny. Nawet pierwsze wrazenie odnioslem bardzo podobne (czyt. nie do konca bylem pewien co mam o tym myslec). Przypuszczam, ze BMG po sukcesie Ani ustalilo, ze wlasnie na taka droge chce popchnac Brodke. Osobiscie nie mam nic przeciwko temu, bardzo mi sie plyta Ani podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 3.31 01.09.04, 23:46 no ale wlasnie sek w tym, ze sukces Ani polega na tym, ze jej plyta jest dosyc inna od tego co w tej chwili na rynku dominuje w przgerodce pop, czy jak to nazwiemy jezeli Monika wyda podobna plyte, to bedzie odgrzewany kotlet mam nadzieje, ze tak sie nie stanie w kazdym razie to milo, ze nie robi rocznej przerwy jak Zalewski, a z drugiej strony nie spiewa o jajecznicy jak Janosz Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.31 02.09.04, 00:49 Dobra muzyka sie obroni nawet jesli bedzie miejscami kalkowana ;-) Oczywiscie, ze wolalbym swietna w pelni autorska plyte, ale to nie jest takie proste. Nawet Ania, ktora teraz wspomaga Monike nie dzialala wylacznie sama przy swojej plycie. > w kazdym razie to milo, ze nie robi rocznej przerwy jak Zalewski, a z drugiej > strony nie spiewa o jajecznicy jak Janosz Czyli jak do tej pory nie popelnila zadnego bledu swoich poprzednikow. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 3.31 02.09.04, 01:05 no wlasnie znaczy sie, umie wyciagac wnioski :) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.31 02.09.04, 01:12 Zawsze mi wygladala na dosyc rezolutna panne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: IDOL 3.31 01.09.04, 23:44 Witajcie :) Ozywiona podniesieniem sie watku idolowego zasiegnelam jezyka ;) Kuba... spiewa, ale sam, bez zespolu, raczej w domowym zaciszu a szkoda :( Monika.... bedzie u Kuby Wojewodzkiego 12 wrzesnia. A dokaldnie 27 wrzesnia ma sie ukazac pierwszy mini z Jej muzyka :) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.31 02.09.04, 01:55 > Monika.... bedzie u Kuby Wojewodzkiego 12 wrzesnia. Jako gosc czy jako przerywnik muzyczny? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.31 02.09.04, 14:12 > Jako gosc :) O, to ciekawe moze byc w takim razie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.31 11.09.04, 01:34 > Monika.... bedzie u Kuby Wojewodzkiego 12 wrzesnia. Oj, chyba jakies niesprawdzone te informacje ;-) 12 września w programie Kuby wystąpi zespół Auto da fé. 12 września gościem Kuby będzie Joanna Liszowska. 12 września gościem Kuby będzie Maciek Maleńczuk. Czyli ani jako gosc, ani jako wokalistka :-( Tylko po co tam znowu Malenczuk? Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Brodka tu Brodka tam... 02.09.04, 02:08 ...az boje sie otworzyc lodowke ;-) www.lodz.eska.pl: Słuchając tego singla możemy pomysleć:"...jakie szczęście, że mieszkamy w kraju, w którym co pewien czas ujawniają piękności z taaaaakim talentem..." I oto kolejna przed nami - Brodka w hicie Ten. www.lodz.eska.pl/lhits.php?id=294 Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Kubu w Idolu 02.09.04, 14:42 cgm.pl/aktualnosci/wyswietl.php?O_NEWS=5410888 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Kubu w Idolu 02.09.04, 14:45 ahem tylko nie kubu tylko nie kubu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: IDOL 3.31 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 02.09.04, 14:48 nie udało mi się jej usłyszeć - link wklejałam, ale nie działało nie wiem, może i coś fajnego zdziała, ale 1 - czarna muzyka to nie moja bajka, 2 - Brodka zawsze mi będzie przypominać o tym nieszczęsnym finale, po którym nasze marzenia o karierze Kuby mają marne szanse na spełnienie :( a co u innych? Gosi, Adama, Michała, eee - no dobra, zapytam i o Kowalczyka? wie ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.31 02.09.04, 14:53 > nie udało mi się jej usłyszeć - link wklejałam, ale nie działało 217.97.140.194/temp/brodka_-_ten.mp3 Sprobuj to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: IDOL 3.31 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 02.09.04, 15:10 dzięki, ściągnęło się własciwie, to nie ma na co narzekać, a muzyka - ta gitarka - to mi się nawet podoba ale - jako wierna antyfanka :P - przyczepić sie mogę - może nie do maniery, bo tego się juz czepiałam, ale może tego, że wg mnie nie pokazuje tu, jak dobry ma głos - kojarzy mi się to z blue velvet czy ze spiewaniem sade (co, jak przystało na fankę britney speras :P średnio mi sie podobało), a ja wolałabym coś w stylu new york czy szał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: IDOL 3.31 IP: *.acn.waw.pl 12.09.04, 23:32 bardzo fajna muzyka i rytm, ale tekst strasznie prymitywny... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.31 13.09.04, 12:53 > bardzo fajna muzyka i rytm, ale tekst strasznie prymitywny... :/ Jednym z kryteriow oceny prymitywnosci tekstu zawsze bylo dla mnie okreslenie jak szybko mozna sie go nauczyc na pamiec. Slyszalem te piosenke juz ze 20 razy i nadal nie pamietam co tam jest w refrenie :-) No chyba, ze to ta starcza skleroza daje o sobie znac ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: IDOL 3.31 IP: *.acn.waw.pl 13.09.04, 13:05 może to kwestia tego, że jestem uczulona na teksty typu "nie jesteś kim byłeś", "zostań gdzie chciałeś być" - dla mnie jest to po prostu pisanie o niczym, udające pisanie o czymś bardzo głębokim. nie wiem kto jest autorem tekstu, czy sama Monika? to by trochę wyjaśniało, bo w sumie ona jest bardzo młodziutka i przy ciekawym głosie nie ma pewnie o czym pisać (nie piszę tego by kogokolwiek urazić, to jest fakt, że aby pisać dobre teksty, trzeba albo najpierw coś przeżyć, albo być wybitnym). a jeśli to ktoś inny pisał, to strasznia szkoda, bo piosenki się bardzo dobrze słucha, ale ten tekst drażni mnie potwornie. powyższe nie zmienia faktu, że zaczynam się do Moniki przekonywać :) ... ani faktu, że wciąż czekam z utęsknieniem na płytę Adasia... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.31 13.09.04, 13:34 Moim ogolnym zdaniem tekst pod wzgledem ogolnie pojetego przeslania ogolnie nie odbiega od ogolnej sredniej swiatowej ogolnie pojetej muzyki rozrywkowej ;-) To oczywiscie nie zmienia faktu, ze wspomniana srednia jest niestety mocno przecietna, zeby nie napisac slaba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: IDOL 3.31 IP: *.acn.waw.pl 13.09.04, 13:47 no, ja bym nawet powiedziała, że jest powyżej tej średniej - nie ma tam przynajmniej takich zatrważających pseudometafor ze zwierzętami w roli głównej (sępy miłości i cienie orłów...) ;) na tle naszej niezwykle pomysłowej rodzimej twórczości to ten tekst jest po prostu normalny. ale gdzie się podziali prawdziwi artyści słowa (westchnienie) ... Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.31 13.09.04, 13:49 > gdzie się podziali prawdziwi artyści słowa (westchnienie) ... Byl wczoraj jeden u Wojewodzkiego :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: IDOL 3.31 02.09.04, 17:29 Witam :) Gosiaczek zaczyna studia w stolicy od pazdziernika :) Adas ma corcie :) Michal...spiewa... O Pawle nie wiem nic, ale zasiegne jezyka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tamara23 Re: IDOL 3.31 02.09.04, 17:59 jeżeli chodzi o małą Brodkę to raczej Wytfurnia, niż ona sama, umie wyciągać wnioski ze swoich poprzednich porażek, nie będzie żadnej jajecznicy, oj nie skoro teraz podoba się ludziom Ania D, to dajmy im coś podobnego no i ostro się wzięli do promocji (nie tylko komercja - rmf, ale i "1" i "3") pomysł z tanim "mini" wydawnictwem też może wypali, przecież trzeba coś wydać w miarę szybko, żeby ludzie jeszcze nie zapomnieli, stąd te wszystkie zdjęcia w Gali i pokrewnych pisemkach z różnych rautów i promocji... M. Brodka tu, M. Brodka tam, M. Brodka z M. Krzaklewskim, M. Brodka z XYX, a i te artykuły o smutnym dzieciństwie, ach, porzucona przez ojca biedna mała dziewczynka... no baby, chyba widzicie teraz, że Kuba K. nie był odpowiednim materiałem na Idola III? swoją droga to myślałąm że mimo wszystko to Paweł K. będzie się umiał najlepiej sprzedać po tym całym cyrku, a jednak nie, zniknąl, dziwne... PRECZ Z IDOLEM NR IV!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: IDOL 3.31 IP: *.chello.pl 02.09.04, 18:30 A co Monika ma wspólnego z Krzaklewskim?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.31 02.09.04, 18:41 No tak :-) Pol roku temu bylo "nie, ona sie nie nadaje, jest za mloda, nie poradzi sobie, zniszcza ja". Tylko nieliczni twierdzili inaczej ;-) Pol roku pozniej gdy okazuje sie, ze jednak wlasnie ci nieliczni prawdopodobnie mieli racje to zaczyna sie od nowa, tyle ze z innej strony ;-) Ale co do promocji to masz racje, zauwazylem dzis, ze Brodke graja praktycznie wszedzie, we wszystkich najwiekszych polskich rozglosniach, oraz wiekszosci bardziej znanych rozglosniach lokalnych. Czego nie mozna bylo powiedziec o jej poprzednikach. Nie sadze, zeby wytwornia nagle po 2 latach przejrzala na oczy i potraktowala Brodke inaczej niz poprzednie osoby spod szyldu "Idola". A dokladniej rzecz ujmujac to nie sadze, by byl to jedyny powod takiego stanu rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: IDOL 3.31 02.09.04, 20:15 Witam :) Napisze jedno, Monika wie, czego chce i nie da sobie w kasze dmuchac :) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.31 02.09.04, 21:41 > Napisze jedno, Monika wie, czego chce i nie da sobie w kasze dmuchac :) Od "zawsze" tak twierdze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 3.31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 19:17 No jestem normalnie w szoku, ze ten watek jeszcze zyje :) Pozdrawiam wytrwalych ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej26 Re: IDOL 3.31 12.09.04, 22:28 Gość portalu: kubu napisał(a): > prosze prosze > gwardia umiera, ale sie nie poddaje ;) Melduję, że żyję. Gość portalu: YANE napisał(a): > No jestem normalnie w szoku, ze ten watek jeszcze zyje :) > Pozdrawiam wytrwalych ;))) Ja też jestem w szoku, że ten wątek przetrwał. Mam kilka spraw w ramach remanentu: 1) Jak się sprzedała płyta Zalewskiego? 2) Dlaczego Makowiecki zamilkł? 3) Czy gdzieś w sieci są wrażenia kubu z Włoch? 4) Kiedy się zacznie IV edycja? 5) Czy ktoś wie o co chodzi w tej kolorowej piosence trzech Rumunów - chyba największym przeboju minionego lata (jeszcze teraz spotykam dzieci które ją podśpiewują)? Pozdrawiam wszystkich gorąco! Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.31 12.09.04, 22:45 > 1) Jak się sprzedała płyta Zalewskiego? Podobno slabo. > 2) Dlaczego Makowiecki zamilkł? Podobno druga plyta wkrotce. > 4) Kiedy się zacznie IV edycja? Podobno niedlugo. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej26 Re: IDOL 3.31 12.09.04, 23:07 Dzięki! Mam nadzieję, że pewien romanista odpowie mi na pozostałe dwa pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))) Re: IDOL 3.31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 10:08 2) Nie zamilkł, wrzesień - 1 singiel ( żadne tyryry, zaskoczy Was :), listopad - płyta, nagrywana u boku Bogdana Kondrackiego, są 2 teksty WOjtka POwagi, doobre aranżacje, ale co będę pisać... Sami posłuchacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej26 Re: IDOL 3.31 13.09.04, 19:10 Świetnie, dziękuję za informacje. Dobrze że nie "tyryryry" ani "Ma-ia-hii, Ma-ia-huu". Tomek ma klasę, czekam z niecierpliwością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 3.31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 13:16 andrzej26 napisał: > 3) Czy gdzieś w sieci są wrażenia kubu z Włoch? Wiem, ze byly, bo czytalam z zapartym tchem ;))) > 5) Czy ktoś wie o co chodzi w tej kolorowej piosence trzech Rumunów - chyba > największym przeboju minionego lata (jeszcze teraz spotykam dzieci które ją > podśpiewują)? Po pierwsze to Moldawianie :) Po drugie fascynujace, ze niemal z kazdej piaskownicy dobiega nucenie 'nu ma, nu ma iei' ;) Po trzecie: Miłość pod drzewem (Dragostea din tei) Ma-ia-hii Ma-ia-huu Ma-ia-hoo Ma-ia-haa /x4 Halo, Cześć, to ja, bohater I chcę, moja miłości, ściskać radość Cześć, Cześć, to ja, Picasso Dałem Ci sygnał i jestem silny Ale wiesz, że niczego od Ciebie nie chcę. Refren: Chcesz iść, ale nie weźmiesz mnie, nie Nie weźmiesz mnie, nie, nie weźmiesz mnie, nie Twoja twarz i miłość pod drzewem Przypomina mi Twoje oczy. / x2 Wzywam Cię by powiedzieć jak się teraz czuję Cześć, moja miłości, to ja radość Cześć, cześć, to jeszcze raz ja, Picasso Dałem Ci sygnał i jestem silny Ale wiesz, że niczego od Ciebie nie chcę. Refren: Chcesz iść, ale nie weźmiesz mnie, nie Nie weźmiesz mnie, nie, nie weźmiesz mnie, nie Twoja twarz i miłość pod drzewem Przypomina mi Twoje oczy. / x2 Ma-ia-hii Ma-ia-huu Ma-ia-hoo Ma-ia-haa / x4 Refren: Chcesz iść, ale nie weźmiesz mnie, nie Nie weźmiesz mnie, nie, nie weźmiesz mnie, nie Twoja twarz i miłość pod drzewem Przypomina mi Twoje oczy. Cos strasznego ;)))) Btw czytalam tez gdzies, ze tytul mozna przetlumaczyc jako "Lipna milosc". Tak czy inaczej cala piosenka wraz z wykonawcami jest mocno lipna ;)))) Teraz sie trzeba zastanawiac jak czesto w trakcie eliminacji do Idola IV bedzie mozna jej posluchac ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.31 13.09.04, 13:29 > Teraz sie trzeba zastanawiac jak czesto w trakcie eliminacji do Idola IV bedzie > mozna jej posluchac ;))) Moze wywiesza kartke "nie spiewac Ma-ia-hii" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej26 Re: IDOL 3.31 13.09.04, 19:30 Dziękuję YANE za cały list i czas poświęcony. Gość portalu: YANE napisał(a): > andrzej26 napisał: > > > 3) Czy gdzieś w sieci są wrażenia kubu z Włoch? > > Wiem, ze byly, bo czytalam z zapartym tchem ;))) > Musiałem się zajmować różnymi głupotami, i nie mogłem śledzić tego Forum ;-). Podajcie mi proszę jakieś namiary. Nie muszą być linki, tylko na jakim Forum (tym?) i mniej więcej kiedy i czy pod aktualnym nickiem czy dawnym. > > Po pierwsze to Moldawianie :) Ale oni chyba używają rumuńskiego. Czy istnieje język mołdawski? Bardzo dziękuję za tłumaczenie. Do tej pory myślałem, że w tej piosence chodzi o samolot, a w niej o nic nie chodzi. > Tak czy inaczej cala piosenka wraz z wykonawcami jest mocno lipna ;)))) Ale popularność i pieniądze nie są lipne. To kolejni wykonawcy z tej części Europy po łotewskim Brainstormie i Tatu, którzy wylansowali wielki przebój na Zachodzie (Ukrainki z Konkursu Eurowizji nie liczę, bo to bardziej przedstawienie; w każdym razie jej piosenki nikt nie nuci). Ciekawe kto im w tym pomógł i jaką drogą ta piosenka szła na Zachód? I kiedy wreszcie niewdzięczny świat odkryje nasze piosenki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka czy ktoś ogląda wyznania Maleńczuka IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 12.09.04, 22:16 u Kuby Wojewódzkiego na temat Kuby Kęsego?? Czy to mi się zdawało, czy nastąpiło coś, na co czekaliśmy od stycznia - Maleńczuk powiedział, o co mu chodziło zatkało mnie, bom się nie spodziewała Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: czy ktoś ogląda wyznania Maleńczuka 12.09.04, 22:21 > u Kuby Wojewódzkiego ja > na temat Kuby Kęsego?? tylko na inny temat ;-) > Maleńczuk powiedział, o co mu chodziło mial duzo czasu, zeby cos wymyslec ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: czy ktoś ogląda wyznania Maleńczuka IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 12.09.04, 22:33 bigrock napisał: > > na temat Kuby Kęsego?? > > tylko na inny temat ;-) oj wybacz, było 1. o płycie Brodki, 2. dlaczego nie Kuba tylko Monika, 3. Monika i jej predyspozycje nie draznij się sie mną w tej kwestii!! :P > > Maleńczuk powiedział, o co mu chodziło > > mial duzo czasu, zeby cos wymyslec ;-) ahaaa, tylko, że jakby powiedział, że chłopak był po prostu do dupy, to byłoby to bardziej medialne niż taka skrucha Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: czy ktoś ogląda wyznania Maleńczuka 12.09.04, 22:40 > nie draznij się sie mną w tej kwestii!! :P OK ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: czy ktoś ogląda wyznania Maleńczuka 12.09.04, 22:29 I cóż rzekł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: czy ktoś ogląda wyznania Maleńczuka IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 12.09.04, 22:37 że to delikatny i wrażliwy chłopak i dlatego nie chciał dopuscić, żeby wygrał, bo szoł biznes by go zabił, a Brodka jest silna i by nie zginęła cośtam o samobójstwie - że tak mógłaby się skończyć kariera Kuby i że PRZEPRASZA, że go gnoił Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: IDOL 3.31 12.09.04, 23:23 Hej star wiaro "idolowa" :))))) Mam nadzieję na owocną współpracę i zabawę przy IV edycji... no tak, tylko kiedyż ta edycja się zaczyna...? Buziaki ogromniaste :) Pozdrowionka ode mnie i... maleństwa, które we mnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej26 Re: IDOL 3.31 13.09.04, 00:32 aguszak napisała: > Pozdrowionka ode mnie i... maleństwa, które we mnie :))) > Gratulacje i trzymamy kciuki Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.31 13.09.04, 01:09 > > Pozdrowionka ode mnie i... maleństwa, które we mnie :))) > Gratulacje i trzymamy kciuki ...ze za 16 lat zobaczymy nieco wieksze malenstwo w jubileuszowej XX edycji Idola ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 3.31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 13:00 bigrock napisał: > ...ze za 16 lat zobaczymy nieco wieksze malenstwo w jubileuszowej XX edycji > Idola ;-) Jakkolwiek to brzmi, ale wyjales mi to z ust ;))) Gratulacje dla aguszak :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo feels like home... 13.09.04, 15:21 :))) jak sie dzieci rozsiane po calym necie pozbieraly :) to prawie jak Boze Narodzenie :))) pzdr z Gdanska Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 3.31 13.09.04, 21:25 aguszaku - ogromnie sie ciesze, urodzisz dziewczynke tak? bo ostatnio to same chlopy sie rodza i zaczynam sie bac, ze bedzie wojna :/// andrzeju - maila Ci puscilem na gazetowe konto, ale cos moja skrzynka oszukuje, wiec daj znac jezeli mail nie dotarl pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: IDOL 3.31 15.09.04, 12:55 kubissimo napisał: > aguszaku - ogromnie sie ciesze, urodzisz dziewczynke tak? bo ostatnio to same > chlopy sie rodza i zaczynam sie bac, ze bedzie wojna :/// Urodzę chłopalka - Mateuszka, najlepiej tak utalentowanego, żeby wygrał XX edycję :-D Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: IDOL 3.31 13.09.04, 18:11 Gratulacje od podwójnej mamy! Moje latorosle mogą startować w Idolu już za 12 i 14 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: IDOL 3.31 15.09.04, 12:56 agata_to_ja napisała: > Gratulacje od podwójnej mamy! Moje latorosle mogą startować w Idolu już za 12 i > > 14 lat! Niech żyją nasze - na razie małe - telenty :-D Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo monika w trójce 13.09.04, 21:26 no no ja w domu radia nie slucham, bo mnie nudzi, ale bylem teraz sobie w Gdansku i u mojego przyjaciela w ciagu dnia ciagle leci trojka ten kawalek moniki to prawie co godzine leci, no moze co dwie niemniej milo Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: monika w trójce 14.09.04, 02:09 Wszedzie ostatnio ja graja. Jeszcze troche i z ta lodowka to nie bedzie przesada ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: monika w trójce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 23:20 Jednak lekka przesada, bo teraz to juz tylko ze dwa razy dziennie ;) Ale niemniej mile, ze choc jednemu zwyciezcy Idola udaje sie (pozytywnie) zaistniec w mediach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: monika w trójce IP: *.chello.pl 14.09.04, 23:44 w empiku ja rozwiesili (i to calkiem fajne zdjecie) az zaczalem szukac po polkach, czy to przypadkiem juz nie wyszlo ale chyba jeszcze nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tamara23 Re: monika w trójce 15.09.04, 11:20 to chyba pierwszy zwycięzca programu z tak dużą reklamą dosłownie wszędzie nawet w "Twoim Stylu" dostała mały artykulik choc nie wiem czy czytelniczki tego pisma to właściwy "target"?;) w trójce na razie na 40tym miejscu (LP) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: monika w trójce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:45 A czemu by nie? W koncu Flinta byla kiedys nawet na okladce TS, wiec czemu Brodka nie mialaby zostac wspomniana na lamach ;) Poza tym jesli ona ma zamiar pozostac przy takim rodzaju muzyki to czytelniczki TS beda lepszym targetem niz dziewczynki czytajace "Bravo girl", czy co tam teraz 14-latki czytuja :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: monika w trójce 15.09.04, 13:04 nie mow, ze nie wiesz na pewno ukradkiem nadal przegladasz w empiku DZIEWCZYNE czy inna MISS ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AYNE Re: monika w trójce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 13:16 Ukradkiem to przegladam "Pania domu", a Miss przegladam oficjalnie :) W koncu lepiej uchodzic za panne niz kure domowa :] Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: monika w trójce 15.09.04, 13:57 oj przeczytalem KURWA DOMOWĄ i az zamarlem :))) w kazdym razie lepiej byc panna zdecydowanie :) cium! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: monika w trójce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 15:00 Jak bym byla zlosliwa to powiedzialbym, ze glodnemu zawsze chleb na mysli, ale nie jestem i nie powiem :))))) A tam panna, ja jestem lwem i tez jest ok :P Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: monika w trójce 16.09.04, 01:36 Flinta miala bardzo podobnie. A RMFie na 4-tym miejscu: rmf.fm/au.html?a=pl. Chociaz to akurat kompletnie o niczym nie swiadczy, bo nawet Alex byla w RMFie na 1-szym i to ze dwa czy trzy razy (ze "Zmien siebie", czy jak to tam lecialo :-)). Zdecydowanie lepszym wskaznikiem jest to jak dlugo sie dana piosenka na liscie trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: monika w trójce 16.09.04, 21:50 Witam :0 Mini plyta Moniki no 1 ma sie uakzac 27 wrzesnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.31 16.09.04, 20:37 kuba.interia.pl/goscie/news?inf=543533&nr=1 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.31 17.09.04, 15:11 muzyka.onet.pl/mr,980992,wiadomosci.html cgm.pl/images/news/monika_brodka_eska_party16.09.04_02_copy.jpg :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: Monika u Kuby 20.09.04, 02:35 > Jak sie podobalo? :-) Nie napisalem czy mi sie podobalo ;-) Otoz... Betty Davis w wykonaniu Brodki mniam. Sam wywiad moglby byc ciekawszy gdyby Kuba jak zwykle nie sprowadzal rozmowy przez polowe czasu jej trwania na swoje ulubione tematy ;-) Najwyrazniej uwielbia wprawiac gosci w zaklopotanie... Na szczescie Monika sie za bardzo nie dala, chociaz Kuba staral sie jak mogl ;-) A wracajac jeszcze na moment do singla "Ten" - wreszcie uswiadomilem sobie o czym (a raczej o kim) jest to utwor. Stawiam dolary przeciwko rublom, ze o ojcu autorki tekstu. Bo dopiero wtedy nabiera on znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Monika u Kuby 21.09.04, 09:38 nie widzialem :/ ja sie jakos nie moge wdrozyc w ogladanie tv :( tylko mi wczoraj mignelo gdzies w tle, ze kiedys tam ma byc w BARZE Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: Monika u Kuby 21.09.04, 14:38 > tylko mi wczoraj mignelo gdzies w tle, ze kiedys tam ma byc w BARZE Nie moge sie zmusic, zeby nawet przez 5 min to ogladac, wiec jakbys dowiedzial sie kiedy dokladnie ma byc to bylbym dzwieczny, wtedy sie zmusze ;-) Chociaz nie przypuszczam zeby wykonala cos innego niz "Ten" z playbacku. Prezent dla wytrwalych watkowiczow ;-) 217.97.140.194/temp/monika_brodka_-_they_say_im_different.mp3 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Monika u Kuby 21.09.04, 15:21 woooow fajowy ten kawalek szacuneczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: Monika u Kuby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:28 Taka Monike kupuje w ciemno. Jestem pod wrazeniem (prawie) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: Monika u Kuby 21.09.04, 19:32 Witam :) Powtorka programu z niedzieli w srode o 23.45 w polsace :) Przy okazji zapraszam na swoja strone, gdzie pewnie juz jutro pierwsze zdjecia z sesji z zespolem Carpe Diem i Szymkiem Wydra jaka poczynilam wczoraj:) Mam do przygotowania ponad 17 GB danych ze zdjecami i kilka rolek slajdow. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Monika u Kuby 21.09.04, 21:15 no nie wiem czy na Wydre kogos tu zwabisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: Monika u Kuby 23.09.04, 13:54 Witam :) Zwabic ? E nie, nie mam takiego zamiaru ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Monika u Kuby 23.09.04, 23:16 ja wczoraj widzialem jego nowy teledysk tzn podejrzewam, ze nowy, skoro sa w nim zdjecia ze szkoly w Bieslaniu kompletnie nie rozumiem czemu one sie tam znalazly - ten sam kawalek mozna bylo zaspiewac bez uzycia tych obrazow - bo co, teraz to pusci w vivie miedzy reklama podpaski i nowym teledyskiem Kylie? :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: Monika u Kuby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 11:37 Qrcze ogorcze, no to przegapilam Brodke :/ Chyba wyrwe sobie z zalu wszystkie wlosy z klaty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: Monika u Kuby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 12:06 Odkurzacz :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: Monika u Kuby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 10:51 Calkiem mi z glowy wypadlo, bo na tyvypy bylo "Howards End", ale sobie przyswoje powtorke Kuby, tylko musze wysledzic kiedy bedzie ;) Hmm a ja myslalam, ze adresatem "Ten" jest jakis byly mezczyzna, a nie ojciec. Przyslucham sie dzis uwaznie, jak bedzie na 3 :] Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Monika u Kuby 21.09.04, 15:02 lubie Howard's End zreszta Emma Thompson jest moja wlasna prywatna bogina :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Monika u Kuby 23.09.04, 00:50 niestety zagadalem sie na gadu, wiec nie widzialem calego wywiadu z Monika podoba mi sie to, ze nie daje sobie dmuchac w kasze wygadana jest tzn. nie wydaje mi sie, zeby jeszcze przez dluzszy czas miala mi cos ciekawego do powiedzenia, niemniej podoba mi sie jej asertywnosc :) nie do konca rozumiem czemu jej wystepy byly krecone 2 razy i montowane w jedno no i czemu playback???? :/ niemniej They Say I'm Different w jej wykonaniu to naprawde smaczny kasek natomiast sam Wojewodzki... coz... czy to juz koniec? Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: Monika u Kuby 23.09.04, 14:36 > nie do konca rozumiem czemu jej wystepy byly krecone 2 razy i montowane w jedno Nie do konca rozumiem o co Ci chodzi... :-) > no i czemu playback???? :/ U Wojewody jeszcze nikt nie spiewal na zywo. Pewnie taka specyfika tego jego studia. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Monika u Kuby 23.09.04, 17:05 Sleszynska spiewala na zywca :D a wystepy Moniki byly krecone dwa razy: widac bylo zmontowana wersje statyczna z wersja z machaniem raczka i w ogole :) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: Monika u Kuby 23.09.04, 17:25 > Sleszynska spiewala na zywca :D Rasputina? ;-) He he he :-) > a wystepy Moniki byly krecone dwa razy: widac bylo zmontowana wersje statyczna > z wersja z machaniem raczka i w ogole :) Nic takiego nie zauwazylem, tzn. nie roznilo sie to niczym od wystepow innych wykonawcow u Wojewody - zawsze wyglada to jak taki pol-teledysk i zawsze jest z playbacku. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Monika u Kuby 23.09.04, 23:11 nie wierze, ze sobie tego nie nagrales, wiec sie przyjzyj ewidentnie krecili jej wystep 2 razy a potem to sklecili :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 3.31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:18 Aaaa widzialam na MTV teledysk Brodki, ktorej udziabalo imie i zostalo samo nazwisko ;) Jak tak ogladalam, to po glowie wciaz i uparcie krazyly mi dwa slowa... moi lolita (to powinno byc haslo firmowe Brodki, poki co ;)). Pewnie jakbym byla facetem bylabym bardzo zadowolona, a tak wole sluchac niz patrzec ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.31 21.09.04, 20:57 > Aaaa widzialam na MTV teledysk Brodki, ktorej udziabalo imie i zostalo samo > nazwisko ;) Jak tak ogladalam, to po glowie wciaz i uparcie krazyly mi dwa > slowa... moi lolita (to powinno byc haslo firmowe Brodki, poki co ;)). He he, prawie to samo o niej powiedzial Wojewodzki we wstepie do swojego programu ;-) Ale na lolite to troche za stara jest, dawno nie czytalem, ale tamta miala cos kolo 14 lat chyba ;-) BTW : rmf.fm/muzyka.html?art=brodka Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 3.31 21.09.04, 21:13 to bedzie podstarzala lolita ;))) brodka bedzie w barze w sobote wieczorem ale konkretnej godziny podac nie umiem :/// Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.31 21.09.04, 21:28 > brodka bedzie w barze w sobote wieczorem > ale konkretnej godziny podac nie umiem :/// W ta sobote? OK, to juz nie problem, nastawie sprzet i nagram sobie, zeby nie musiec ogladac reszty ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.31 23.09.04, 14:38 > Aaaa widzialam na MTV teledysk Brodki muzyka.onet.pl/mr,983145,wiadomosci.html :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 3.31 24.09.04, 01:45 ciag dalszy nastepuje: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=16064987 Odpowiedz Link Zgłoś