05.04.02, 13:12
Drogie fanki Pabla-Pavulona,

Jeżeli się nie mylę, Pavulon jest to lek o bardzo silnym działaniu
rozkurczającym. Jeżeli dobrze pamiętam to miał to być środek używany przez
łódzkich "łowców skór". Nie jestem więc pewien, czy ta ksywa nie jest
przypadkiem ironiczna, zwłaszcza w ustach Pablowego idola kenia.

Pozdrawiam,
vwdoka
Obserwuj wątek
    • Gość: maga Re: Pavulon IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 13:22
      nic bardziej mylnego, Pawulon nie jest nazwą ironiczną, poniewaz boskosć Pawełka jest tak
      olbrzymią siłą, że wpływa rozkurczajaco na wszystkie mięsnie, a zwłszcza sercowy, dodatkowo
      rozmiekcza mózg i nie można już o niczym innym mysleć, jak tylko o NIM :))
      • vwdoka Re: Pavulon 05.04.02, 18:02
        Ale ludzie ponioć umierali, to gdzie tu miejsce na myślenie?
        Pozdrawiam,
        vwdoka
        PS Nie lubię go.
        • Gość: Margaret Re: Pavulon IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 05.04.02, 18:08
          Chryste..- tylko nie łączyć ksywy Pabla z brzydko pachnącą sprawą z Łodzi.
          : )
          • vwdoka Re: Pavulon 05.04.02, 18:10
            Gość portalu: Margaret napisał(a):

> Chryste..- tylko nie łączyć ksywy Pabla z brzydko pachnącą sprawą z Łodzi.
            > : )

A w tym sęk, iż widzę pewne ironiczne zestawienie

Pozdrawiam
            vwdoka

• Gość: Margaret Re: Pavulon IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 05.04.02, 18:14
              To trzeba udawać , ze sie go nie widzi :)
              • vwdoka Re: Pavulon 05.04.02, 18:16
                Czemu, przecież to pasuje jedno do drugiego

Pozdrawiam,
                vwdoka
                • Gość: Margaret Re: Pavulon IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 05.04.02, 18:32
                  łęęęęe..wcale nie pasuje :)
                  Z PAwła nie wolno się śmiac.
                  ON jest idealny
                  • Gość: Asia Re: Pawelek..... IP: *.15.vie.surfer.at 05.04.02, 18:39
                    Masz racje on jest jedyny w swoim "rodzaju"....trzeba go wsadzic do ksiazki i
                    zasuszyc:))))))))))))))))))
                    • Gość: Margaret Re: Pawelek..... IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 05.04.02, 18:48
                      Hmmm...Wiesz co , to świetny , rewelacyjny pomysł, potem kazda z nas mogła by
                      go odbić ksero i zatrzymać dla siebie. Mam tylko jedn pytanko-masz moze taką
                      dużą książke?
                      pozdrawiam
                      • Gość: Asia Re: Pawelek..... IP: *.15.vie.surfer.at 05.04.02, 18:51
                        Mam pomysl podzielimy sie na pol:))))))))))))
                        pzd
                        • Gość: Asia Re: Pawelek..... IP: *.15.vie.surfer.at 05.04.02, 18:54
                          Nooo nie bede sie klocic jezeli chcesz odstapie tobie dolna czesc
                          Pawelka:))))))))))))))
                          • Gość: mysza Re: Pawelek..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 19:19
                            protestuje !!! cala polowa i to jeszcze dolna a co zreszta fan clubu ja
                            liczylam na paznokiec ale widze ze bede musiala powalczyc o wiecej :))
                            na razie nie dzielmy skory na tym najpiekniejszym niedzwiadku napawajmy sie
                            JEGO widokiem w calosci a co potem zobaczymy.pozdrawiam.
    • ellivia Re: Pavulon 05.04.02, 22:02
      Ten lek nazywal sie "Pavoulon" nie "Pavulon"
      jedna literka wszystko zmienia
      CZOŁEM
      • Gość: Metaxa Re: Pavulon IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 22:06
        Nic nie zmienia, bo Pavulon jest fonetyczny w jednym i drugim wypadku ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka