Dodaj do ulubionych

CZY KEN MUSI SIĘ TAK MĘCZYĆ W BB- jak myslicie?

IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 13:15
Moim zdaniem nie musi- droga wolna- wszyscy włącznie z mieszkańcami bb
byliby szczesliwi gdyby tak ken zwiał- ale on nie zwieje nawet gdyby
go zgwałcili to by tam siedział taki typ po trupach do celu!!!
moim zdaniem jego trzeba wywalić: on w tym programie gra rolę alicji
walczak- a wy chcecie go bronić zastanówcie się- mieszkancy go nie
chcą i powinnismy uszanować ich wolę- jak myslicie. Zołza jest jaka
jest ale przynajmniej nie lize dupy wilekiemu bratu jak robi to
ken!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: pp Re: CZY KEN MUSI SIĘ TAK MĘCZYĆ W BB- jak myslicie? IP: *.tvsat364.lodz.pl 06.04.02, 13:20
      zgadzam sie ale mam zle przeczucie ze to zolza wyleci,w poprzednich edycjach
      tez wydawalo mi sie ze jestem pewien kto wyjdzie a potem bylem bardzo zdziwiony
      • Gość: Mayewsky Re: CZY KEN MUSI SIĘ TAK MĘCZYĆ W BB- jak myslicie? IP: *.goldap.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 13:23
        Też niestety mam złe przeczucia.
        Jedyne pocieszenie to takie, że Zołza obiecała przed wyjsciem strzelic Kenowi w
        ryja.
        Mam nadzieję, że dotrzyma obietnicy i ciekawe czy to TV-kurwa-N pokaże.
        • Gość: pp Re: CZY KEN MUSI SIĘ TAK MĘCZYĆ W BB- jak myslicie? IP: *.tvsat364.lodz.pl 06.04.02, 13:31
          pewnie tvn juz sie jakos na ten wypadek zabezpiecza,moga jej grozic czyms tam,
          albo cos takiego.Osobiscie jestem zdania ze powinna mu zajebac w pecyn i
          wyciagnac z tego kontenera za kudly
        • zdzicha Re: CZY KEN MUSI SIĘ TAK MĘCZYĆ W BB- jak myslicie? 06.04.02, 13:37
          Gość portalu: Mayewsky napisał(a):

> Też niestety mam złe przeczucia.
          > Jedyne pocieszenie to takie, że Zołza obiecała przed wyjsciem strzelic Kenowi w
          > ryja.
          > Mam nadzieję, że dotrzyma obietnicy i ciekawe czy to TV-kurwa-N pokaże.

Super! To ja chcę, żeby Zouza jutro wyszła. Obietnicy na pewno dotrzyma - ale się
          kenio zmarszczy jak chyci w paszczę... ojojoj...

zdrv
          zdzicha
          • Gość: H. Re: CZY KEN MUSI SIĘ TAK MĘCZYĆ W BB- jak myslicie? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 14:17
            To Ken powinien jej zajebać w ten tłusty kaudun bo za dużo sobie pozwala. To
            babsko jest pojebane wie dobrze że ma przewage i stoi na wygranej pozycji bo co
            by ktoś nie zrobił to i tak ona wygra bo przecież kobiet sie nie bije. Ale
            właśnie, kobiet a nie takich chamic jak ona !!!
            • Gość: kanalia Re: CZY KEN MUSI SIĘ TAK MĘCZYĆ W BB- jak myslicie? IP: *.kopernik.gliwice.pl 06.04.02, 14:24
              Mam nadzieje ze wyjdzie jednak Kenio bo za bardzo wszystkich wkurza
              • Gość: Belami Re: CZY KEN MUSI SIĘ TAK MĘCZYĆ W BB- jak myslicie? IP: *.bn.krakow.pl 06.04.02, 14:46
                Kenio jest jaki jest, taki włazidupa i podchujaszczy WB, ale to Zołza powinna
                wylecieć za wszystko: darcie ryja,arogancje, łamanie regulaminu uczestnictwa,
                unikanie rywalizacji i... brak zasad, bo przecież wielokrotnie zarzekała się że
                już, już wychodzi a zawsze zostawała w lokalu, który jej ponoć nie odpowiada.
                Chamica bez zasad którą olewają ci którzy się jej nie boją jak Hydro lub Harnaś.
                Przegina cały czas dlatego trzeba ją wreszcie kopnąć w tę tłustą dupę i
                najlepiej zatrudnić do tego słonia z warszawskiego zoo, niech ją wypierdoli raz
                na zawsze z telewizji. Amen.
    • Gość: jump Re: CZY KEN MUSI SIĘ TAK MĘCZYĆ W BB- jak myslicie? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 15:22
      Słuchajcie powtórze jeszcze raz skoro wszyscy mieszkancy z wyjątkiem
      przydupnika pablo chcą aby to ken opuscił program, to trzeba ich wole
      uszanować to w koncu oni z nimi tam mieszkają i znają go lepiej niż
      my. Wróce jeszcze do sprawy kasi woznej i chciałbym powiedzieć, ze za
      jej wyjscie odpowiada wyłącznie ken. Zarzeka się niby, ze nie wybrał
      jej specjalnie i kto mu w to uwierzy, przeciez mógł wybrać słabego
      pabla czy frytę, a on wybiera najsilniejszą w drużynie - ciekawe??? to
      było napewno celowie i nikt nie moze powiedzieć, ze nie!!Ken wiedział,
      ze jest z nią nominowany i nie chciał by się wykazała podczas
      zadania!!
      • Gość: wiesia Re: CZY KEN MUSI SIĘ TAK MĘCZYĆ W BB- jak myslicie? IP: *.telia.com 06.04.02, 15:24
        eeeee tam... gadasz.
      • Gość: the-edge JUMP IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.04.02, 15:43
        A TY , PRZEPRASZAM ZA WYRAZENIE JESTES OD SPELNIANIA ZYCZEN (MIESZKANCOW )?

a ja myslalem ze to oni maja zaspokajac moje zachcianki - ale byuem gupi ...
    • Gość: Ludek Re: CZY KEN MUSI SIĘ TAK MĘCZYĆ W BB- jak myslicie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 23:00
      skoro się tak meczy to niech opusci dom. bedzie to z dużym pożytkiem. może i
      zołza nie jest za ciekawa, ale osoba Kena jest denerwujaca optycznie. jest to
      zkochany w sobie dupek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka