Dodaj do ulubionych

Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w faktach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 20:16
Dzisiaj była w faktach popołudniowych a po faktach leciała reklamówka bez jej
udziału. Byli wszyscy oprócz Anitki. To jest czytelny sygnał, że już tam nie
pracuje.
To już jest koniec jej kariery i to jest koniec Anitki jako dziennkarki.
Najpierw dostaje wiktora a potem ją się wyrzuca na zbity ryj.
Ludzie zróbmy coś. Może wyślijmy jakąś petycje???
Obserwuj wątek
    • Gość: kowal Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.04, 20:21
      Petycje? Gdyby to była inna stacja, to może i coś byśmy wskurali, ale to jest
      TVN - stacja, gdzie liczą sie układy, kontakty, itd!

Trzeba nam tylko powspominać jak to było wspaniale oglądać Anitę w Faktach!
      • Gość: :/ Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 20:26
        Człowieku! Żadnen koniec... Anita wciąż jest w FAKTACH POPOŁUDNIOWYCH i TVN24,
        a na głównym wydaniu życie się nie kończy.
        Kiedyś wróci!
      • Gość: michos Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 20:27
        Zaraz o tym napisze maniak.
        Boże oni ją traktują jak szmate którą można w każdej chwili wyrzucić.
      • Gość: Anty anitka Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.aster.pl 09.09.04, 20:28
        No i bardzo dobrze,że tego ponurego robocopa już nie trzeba będzie oglądać. A
        petycje to se wyślijcie do swojej administracji- TVN jest prywatną stacją i pan
        Walter może se wziąć na prowadzącego kogo tylko chce.
      • Gość: ktoś Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 06:59
        Nie prawda dzisiaj rano prowadziła fakty !!!!!!!!!
    • Gość: frygija Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 20:31
      to kto byl w tej zapowiedzi? rymanowski, pawlowski, pochanke, nawet
      kajdanowicz ?! bo tego ostatniego jako prowadzacego nie znosze :(
      zreszta nie podoba mi sie to co teraz w faktach robia - te ciagle zmmiany
      prowadzacych - dawniej przez tydzien byl lis a na koniec pawlowski pozniej go
      zastapil rymanowski w koncu duet rymanowski werner a teraz? mieszaja jak tylko
      moga i konca nie widac :( a jeszcze pol roku temu wydawalo mi sie ze jak w
      wiadomosciach mieli 3 to to bylo strasznie duzo ;)
      • Gość: michos Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 22:03
        To już pewne na 100%. Szczegóły tutaj.
        www.tvnmaniak.prv.pl/
        • Gość: frygija Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 22:08
          przeczytalam i nie wierze! kajdanowicz tak a anita nie??? o co chodzi?
          kajdanowicza lubie jako reportera ale jako prowadzacy wedlug mnie sie nie
          sprawdza - tak patrzy w ta kamere przerazonym wzrokiem - wiem moze troche
          przesadzam ale jakos dobrze nie wypada w tej roli. No i werner zdegradowana do
          poziomu faktow popoludniowych - redo i jedrzejowskiej? szkoda bo cenilam u niej
          ten chlodny profesjonalizm
    • Gość: pep Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 07:49
      Anita pewno podpadła prezesowi albo starej Walterowej.Moze powiedziała cos o
      Pani Prezydentowej z niewłaściwa intonacją i miną?W TVN są przecież
      świętości,którym mozna podpaść i wypaść raz dwa.
      • Gość: Pop Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.star.net.pl 10.09.04, 15:39
        czuję w tym pazurki Pochanke...
        • Gość: rozgoryczony Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 15:45
          Dobrze czujesz. Pieczyński musiał wywalić Anitkę aby dać pochanke do faktów bo
          Anitka mogłaby jej zagrozić.
          Anitka tyle razy mówiła, że szanuje pochanke i ją bardzo ceni a teraz tak jej
          się odpłaca. To jest obrzydliwe.
          • Gość: gal Re: Do Michosa IP: *.crowley.pl 10.09.04, 17:01
            Chłopie, proszę skończ wreszcie z tematem Anity w faktach bo nam, jej
            przyjaciołom w kichach się już od ciebie przewraca. Zrozum wreszcie, że robisz
            BARDZO, BARDZO ZŁĄ robotę. To forum czyta wiele osób, nie zawsze Anicie
            życzliwych. Mam nadzieję ze zrozumiałeś i proszę nie pisz już o tym więcej...
            • Gość: telewidzka Re: Do gala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 07:17
              Czytam i faktycznie nie jestem zyczliwa pani Werner. I nie ma na to wplywu
              zaden post na forum tylko to co ogladam na ekranie. A na ekranie ogladam
              zaprogramowanego, zimnego do obrzydliwosci babochlopa. Bardzo jestem
              zadowolona, ze nareszcie bede mogla wlaczyc Fakty bez koniecznosci zamykania
              telewizora gdy zobacze pania Werner.
    • Gość: greg Anity nie ma ponieważ kierownictwo TVN stwierdziło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 17:58
      że w "Faktach" jest za dużo facetów w stosunku do kobiet i żeby wyrównać
      parytet wyrzucili Anitkę - najpiękniejszego z facetów...
      • Gość: vbu Re: Anity nie ma ponieważ kierownictwo TVN stwier IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.04, 20:59
        Po prostu Anitę dosięgneła straszna niesprawiedliwość i nie będziemy milczeć
        wobec cwaniatwa tvn-owców!
        • Gość: michos Re: Anity nie ma ponieważ kierownictwo TVN stwier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 21:13
          Dokładnie. Njlepsza prezenterka w tym kraju odchodzi nagle od najlepszego
          programu ninformacyjnego w Polsce. Ludzie to jest o wiele większy skandal niż z
          lisem. Tam przynajmiej wiedzieliśmy o co chodzi a tu nic nie wiemy i nic na to
          nie wskazywało, że tak może być. Ja nawet krzyczałbym jakby to była nawet inna
          osoba niż Anitka. To co oni wyrabiają jest nieludzkie i jest przekroczeniem
          wszystkich dopuszczalnych norm.
          A słyszeliście kto ma być zamiast Anitki? Kajdan. Normalny kabaret.

Po prostu tvn tam niszczy ludzi i wyrzucas ich kiedy chce bez powodu(Lis,
          Olejnik, Piasecki, Rewiński a teraz Anitka) pytam się kto jeszcze?
          • Gość: kioto Re: Anity nie ma ponieważ kierownictwo TVN stwier IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 10.09.04, 21:40
            > Po prostu tvn tam niszczy ludzi i wyrzucas ich kiedy chce bez powodu(Lis,
            > Olejnik, Piasecki, Rewiński a teraz Anitka) pytam się kto jeszcze?

Najwyższy czas, żeby wyleciał Urbański!
            • Gość: JU Re: Anity nie ma ponieważ kierownictwo TVN stwier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 12:18
              A kto to jest Urbański? Może też jakaś gwiazda? Ludzie! A ja gwiazdy nie znam -
              tej gwiazdy...
          • Gość: harry Re: Anity nie ma ponieważ kierownictwo TVN stwier IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 17.09.04, 11:36
            Chajzer,michalak,Wolff.....itp
    • Gość: 997x997 Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.kosa.net.pl / 62.233.245.* 10.09.04, 21:48
      Szczka Kazia poprowadzi fakty za Anitkę
      • Gość: mmix Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.04, 13:31

Ale jak tu można milczeć? Tu już nie chodzi o Anitę, tylko o szerzący się
        nepotyzm i koterię w tvn na maxymalną skalę. Ciepią i tracą na tym naprawdę
        wielkie talenty!
        A Anity naprawdę szkoda! Teraz związali jej ręce i nogi, o karierze dziewczyna
        może już zapomnieć!
        • Gość: kamuii Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.09.04, 16:34
          Dokadnie zniszczyli Anicie karierę jeśli nie przejdzie do innej stacji to i ją
          zniszczą jako czowieka.
          Nie będziemy milczeć wobec jawnego Nepotyzmu Koterii i Debilizmu
          Jedna z najlepszych prezenterek w polsce wyrzucona to jest skandal !!!

Gal czyli o co ci chodzi ? że niby pisanie dobrze o Anitce ma jej zaszkodzić a
          no tak zapomniałam w Posce jesteśmy. Piszmy tylko ciiii żeby się Pochanke nie
          dowiedziała albo Kajdanowicz
          • Gość: kamuii Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.09.04, 17:40
            ci którzy chcą pomóc Anicie niech doączą się do udzi z tvn.personal i wysylają
            maile do faktu i superexpressu w sprawie anity
            • Gość: KJNGA Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 17:56
              • brudne-gacie Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt 11.09.04, 18:03
                No chyba powariowaliście. Nie bądźcie śmieszni. TVN jak ktoś słusznie napisał
                jest stacją prywatną i jej kierownictwo moze zatrudniać i zwalniać kogo chce i
                jak chce. I wasze żałosne skamlenia i wysyłanie petycji do TVN czy innego SE
                nic nie pomogą. Walterów to g.. obchodzi.A jak wam się nie podoba to załóżcie
                swoją prywatną stację i zatrudnijcie Anitkę przez 24 godziny na dobę.
                A tak BTW to akurat była słuszna decyzja- ta laska jest koszmarna, wygląda jak
                chłop, ma nieruchomy rybi wzrok i już chyba kurna Hubert Urbański jest bardziej
                kobiecy od niej.
                • Gość: telewidzka chlop czy baba??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 18:11
                  gacie chociaz brudne:) jestes jednym z nielicznych glosow rozsadku. Bez obrazy
                  ale to jakas banda idiotow, albo oszolomow. Prywatnym wlascicielom narzuca
                  zatrudnianie? Panstwowym dyrektorom tez moga skoczyc bo to oni odpowiadaja za
                  polityke kadrowa w swoich firmach. Pisac beda do faktu i Super Expressu hahaha
                  dawno mnie tak nie rozbawili. A stwierdzenia o zwiazaniu nog i rak, zniszczeniu
                  najlepszej / czyim do cholery zdaniem najlepszej/ dziennikarki polskiej rodem z
                  propagandowych tekstow o koreanskich przywodcach:)
                  Moze Anita jest tv?:)
                  • brudne-gacie Re: Telewidzko! 11.09.04, 18:16
                    Ja ma wrażenie,że to banda nastolatków się dorwała do komputera dla których
                    Anitka jest idolką, bo jak czytam ich posty- to przypominają mi się szkolne
                    lata podstawówki , ten sam poziom, hehe.
                    • Gość: JU Re: Telewidzko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 12:23
                      Czyżbyś była (był) w aż tak kiepskiej podstawówce? Niestety to można
                      wywnioskować z tych tekstów i z nicka. Podstawy to fundament - jednak to prawda!
                • Gość: kolo prywatnego wlasciela nie obchodzą opinie klientów? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.04, 23:07
                  zastanówcie sie czasem co piszecie
            • Gość: KINGA Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 18:07
              W dzisiejszej "GAZECIE" jest artykuł na str.9 z którego wynika ,że TVN24
              bardzo dobrze relacjonował wydarzenia w Biesłanie. A przecież dziennikarzem ,
              który to prowadził na żywo była właśnie ANITA WERNER i robiła to znakomicie.Czy
              szefowie TVN tego nie widzieli?
              • brudne-gacie Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt 11.09.04, 18:13
                O Jezu, ale jesteś smieszna, napisz prędko petycję w obronie Anitki i wyślij
                do Waltera. Będzie miał niezły ubaw.
                • Gość: Black Jack a co było tego powodem? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.04, 20:48
                  Tak tłumaczy w dzisiejszym Fakcie całą sprawę rzecznik tvn Andrzej Sołtysik:

Tytuł: Poszła w odstawkę

,,Wielbiciele Anity Werner, będą niepocieszeni. Nie zobaczą jej już w głównym
                  wydaniu "Faktów" o 19

Anita została przez szefów TVN przesunięta do "Faktów" o 16.45.
                  Sama zainteresowana nie chce komentować tej zmiany - Mogę powiedzieć tylko
                  tyle, że nadal jestem w zespole "Faktów" - powiedziała nam.
                  Rzecznik prasowy tvn Andrzej Sołtysik próbował nas przekonywać, że przesunięcie
                  Anity nie jest jej degradacją.- Postanowiliśmy teraz inwestować w pasmo przed
                  godziną 17 i uważaam, że ta zmiana nie oznacza degradacji Anity. Trudno się z
                  nim zgodzić. Z badań AGB Polska wynika, że główne wydanie programu ogląda co
                  trzecia osoba, która ma właśnie włączony telewizor. Ten o godzinie 16.45 -
                  zaledwie co dziesiąty widz. Szkoda Anity. Sprawdziła się w warukach bojowych,
                  prowadząc w ubiegłym roku program w tvn24 podczas amerykańskiej inwazji na
                  Irak.
                  Dostała w tym roku Wiktora jako odkrycie ‘’

Moje pytanie do Sołtysika:
                  I dlatego poprowadziła aż jeden raz popołudniowe fakty?!

To, że Anita już nie wróci jest pewne jak w banku!
                  Przykre, ale prawdziwe!

Ale nie można poprzestać na tym, że odsunęli Anitę od głównych faktów, trzeba
                  zmusić tvn do złożenia wyjaśnień! I niech trzymają Sołtysika od tego zadania z
                  daleka!
                  Żądam klarownych wyjaśnień, a nie mydlenia oczu!
              • Gość: michos Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 20:37
                Jeszcze można wysyłać tu.fakty@tvn.pl
                widzowie@tvn.pl
                Tu chodzi o podłe zachowanie tvn-u i ogromne poniżenie młodej, świetnej,
                pięknej dziewczyny, dziennikarki.
                • Gość: stary wyga Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.aster.pl 11.09.04, 21:37
                  Człowieku czyś ty chory czy niedorozwinięty? Nie umiesz czytać co Ci napisali
                  powyżej ? W TVN nikogo nie obchodzą twoje maile, jest to stacja prywatna,
                  zatrudnia kogo chce i gwiazdy robi z kogo chce i twoje widzimisię najmniej
                  kogokolwiek interesuje. I nikt nie musi Ci się tłumaczyć dlaczego zdejmuje z
                  wizji Anitkę. Przestań się już wreszcie ośmieszać, a swoją durną pisaniną i
                  mailami zrobisz tej lasce więcej krzywdy niż pożytku.
                  • Gość: kolo wyga mylisz sie i IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.04, 23:05
                    TVN powinny obchodzić maile widzów wlaśnie dlatego ze jest stacją PRYWATNA,
                    musi dbać o klienta, i wpasowywawać sie w gusta i oczekiwania... to w TVP mają
                    widza w d...
                    • Gość: stary wyga Re: wyga się nie myli IP: *.aster.pl 12.09.04, 11:31
                      Generalnie maile od widzów mają wszystkie stacje w dupie, więc szkoda czasu na
                      ich pisanie, a poza tym skąd wiesz,że wszyscy widzowie TVN marzą tylko o
                      tym,żeby oglądać Anitkę? Ja na przykład wcale nie marzę, hehe.
                • Gość: gal Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.crowley.pl 13.09.04, 20:22
                  Dawno się nie spotkałem z takim kretynem jak ty Michos. Po prostu głupie
                  szczenie.
    • Gość: Iza Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 10:24
      Ja doskonale rozumiem,że ich nie obchodzi moja pisanina i moje zdanie na temat
      ich stacji.Na szczęście nie jestem do TVN przywiązana łańcuchami i nie muszę
      ich w związku z tym oglądać.Mam wrażenie,że szefostwo stacji traci kontakt z
      rzeczywistością i zaczną niedługo tworzyć programy dla samych siebie.Tak
      trzymać.Ja oststnio przeniosłam się do oglądania wiadomości o 18.30 na Polsacie
      i zauważyłam,że w TVN jest coraz mniej programów,które mam ochote oglądać.Na
      pewno nie są to już "Fakty",do których byłam przyzwyczajona ale zniechęciłam
      się do nich całkowicie.
      • Gość: kamuii Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.09.04, 15:33
        jak ktoś nie chce oglądać Anity to niech sie cieszy i zamknie jape a nam
        pozwoli działać.Wiem że mają nasze maile w dupie ale jak napiszemy do gazet to
        nie będą mogi być obojętni w końcu jak sami zauważyliście to stacja prywatna
        więc to my za to płacimy i ja za swoje 50 zł chce Anitę o 19.00 oglądać.Aha a
        lat mam więcej niż naście nie jestem tez jakąś zwariowaną fanką Anity ale szag
        mnie trafia że wtym kraju jak się jest dobrym to ci tylko w d... jadą
        • czerwony-tulipan Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt 12.09.04, 16:26
          Wiesz co Kamuii, ty może już lepiej nic nie pisz, bo się tylko kompromitujesz.
          Jeżeli TVN jest stacją prywatną- to jakim cudem ty na nią płacisz i to aż 50
          zł ? Bo ja nie płacę nic, hehe. A Co do Twojej Anitki- to pisz , pisz sobie do
          gazet,do radia Maryja a najlepiej do samego prezydenta. Na pewno Ci pomogą i
          wstawią się u Waltera , hehehe!
          • wieslawa-siemiankowska Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt 12.09.04, 16:37
            Matko Boska jak czytam posty takich kretynów jak Kamuii czy tego gościa z
            Konina to już nie wiem czy oni sobie robią jaja czy to wszystko na serio. No
            rzeczywiście "skandal" i "przekręt",że jakiś babochłop nie będzie czytał
            Faktów! Możecie pisać sobie maile do gazet ile chcecie,pies z kulawą nogą się
            nimi nie zainteresuje, nikogo nie obchodzą wewnętrzne rozgrywki i polityka
            stacji, tymbardziej, że jest to stacja prywatna. A skoro TVn jest stacją
            prywatną to mam pytanko dlaczego pani Kamuii twierdzi,że wszyscy na nią płacą a
            ona aż 50 zł ? Bo jakoś nie mogę tego zrozumieć.
            • Gość: telewidzka Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 17:40
              wieslawa witaj w klubie;))
        • Gość: telewidzka Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 17:39
          kamuii a komu to ty placisz te 50 zl za ogladanie TVN?????? Ja to robie za
          darmo hahahaha. Kompletnie juz zglupieliscie;)
        • Gość: AB Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 12:30
          To nie jest tak, że właścicieli telewizji prywatnych nie obchodzi zdanie
          telewidzów - to po prostu bzdura. Ich musi obchodzić, bo żyją z reklam, a jeśli
          nie będzie nas telewidzów dużo, to reklamodawcy będą ich olewać, przeniosą
          swoje pieniądze do innej tv - tak więc musi ich obchodzić po prostu nie mają
          wyjścia. Sami widzicie, po tym forum, że fakty po odejściu Lisa nie są już tym
          programem, który miał tak wielką oglądalność jak kiedyś. Stał się po prostu
          słaby i coraz mniej ludzi go ogląda. Tak więc piszcie, bo właściciele nie mają
          wyjścia muszą liczyć z głosami "swoich" widzów.
          Nie pracuję w TVN, ani w żadnej innej tv - to dla jasności.
      • Gość: telewidzka Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 17:37
        Widzisz jak sie tu roznimy lza. A ja nie znosilam Werner i teraz z pryjemnoscia
        ogladam Fakty wiedzac ze jej juz nie bedzie;)
        • anaila Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt 12.09.04, 23:33
          fakt, że tvn jest stacją prywatną i moga tam wstawiac do okienka kogo chcą,
          nawet pijanego kretyna z mojego osiedla - mają miec prawo taki kaprys.
          korzystają z tego.
          fakt drugi: Anita Werner była coraz lepsza; początkowo nieprzekonująca,
          stopniowo dawała sobie coraz lepiej radę; prezentuje typ chłodnej elegantki, ma
          doskonale ustawiony głos, świetną dykcje i - bardzo ładne oczy (co piszę jako
          kobieta);

tragedia to nie jest, ale szkoda rozwijającego się talentu - odskoczyła już na
          tyle, ze Pochanke, a zwłaszcza Kajdanowicz to jest druga liga przy niej.
    • kaprysia Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt 13.09.04, 13:58
      Gość portalu: michos napisał(a):

to jest koniec Anitki jako dziennkarki.

Jakiej znowu dziennikarki?????
      • Gość: antypochanke Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 20:08
        Szczególnie dzisiaj człowieka doprowadza do szału fakt, że najlepsza
        prezenterka w tym kraju(Anitka) została wywalona a takie zero jak pochanke
        zajęła jej miejsce i z faktów robi burdel. To jest chore. Piękno w tym kraju
        próbuje się zabić a brzydotę się kreuje.
        • Gość: zapochankowiec Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 20:10
          www.tvn.personal.pl/
          • Gość: ADAM Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.crowley.pl 13.09.04, 21:06
            UWAGA. PO FORACH TV SZALEJE WARIAT. NAZYWA SIĘ MICHOS. PROSIMY ADMINÓW O
            KASOWANIE WĄTKÓW TEGO POJ...BA.
            • Gość: Black Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.04, 13:18
              Nie próbujcie z nas – ludzi rozgoryczonych odsunięciem Anity od Faktów – zrobić
              bandy rozhisteryzowanych szczeniaków-gówniarzy! Bo naprawdę nimi nie jesteśmy!
              Pójdę dalej w moich spostrzeżeniach, jesteśmy grupą osób, które nie godzą się
              na budowanie programu informacyjnego, który ma rzetelnie i obiektywnie
              przedstawiać rzeczywistość, na fundamentach nepotyzmu i koterii!!!
              • Gość: kamuii Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.09.04, 17:14
                telewidzko 50 zeta płacę kablówce a oni walterowi nie mas się czym chwalić
                jeśli jestes złodziejką i kradniesz sygnał
                • Gość: kamuii Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.09.04, 17:18
                  aaa tulipanie i wiesławo to też do was i do reszty nie chce mi się wyliczac
                  a i jeszcze 1 nie chodzi o to ze ja płace 50 zeta a ktoś mniej tylko o to ze ja
                  mam prawo oglądać Anitę a wy swoją ukochaną Justysie jest dość dni w tyg żeby
                  się sprawiedliwie podzielić jeśli wiesławo nie umiesz liczyć to znaczy że
                  jesteś sama kretynką.
                  • kwiatuszek30 Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt 14.09.04, 17:31
                    Kamuii i Michos czy internet i Anita Werner są dla was formą terapii w tym
                    szpitalu psychiatrycznym w którym siedzicie ? Bo nikt normalny nie pisałby
                    takich głupot. Powieście sobie zdjęcie Anitki nad łóżkiem rano się do niej
                    módlcie, wieczorem się onanizujcie i przestańcie na każdych forach jęczeć i
                    stękać, bo robicie z siebie posmiewisko.
                    PS. Ty płacisz kablówce, a kablówka Walterowi ? A to ciekawa teoria. Napisz coś
                    jeszcze to się pośmiejemy.
                    • Gość: kamuii Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.09.04, 10:25
                      Poonanizowac to ja bym się mogła przed zdjęciem Ziemca co najwyrzej
                      a ty skąd wiesz o terapii to już cię wypuścili ? Wow a mówili ze to niemożliwe.

Zaraz zaraz za co to ty tam trafiłeś a tak to ty ganiałes po marszałkowskiej
                      twierdząc że Walter nie dostaje żadnych wpływów oprócz tych z reklam i pracuje
                      charytatywnie.Aaaa no i wajcha roku krzyczałeś tez coś ze dekodery cyfry za
                      darmo rozdają i od dzisiaj tvn za darmo można odbierać a Walter przeprowadza
                      sie ze swojej willi do familoków !!!! Wiesz co ja zadzwonie do tego twojego
                      przedszkola i powiem pani przedszkolance zeby ci więcej tivi nie puszczała a i
                      nie napastuj wiesławy bo jej to na mózg ( a władciwie brak mózgu szkodzi )

a co do forum to moge sobie tu pisać co chce każdy debil może czego jesteś
                      dowodem.Czasem się zastanawiam po co niktórym internet debilizmy gdzie indziej
                      też można wypisywać.No ale czego można oczekiwac od Fanów królowej obłódy i
                      kabotynek Pochanke.Jaki pan taki kram !!!
    • wieslawa-siemiankowska Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt 15.09.04, 18:16
      Ło matko. Ale bełkot. Ja tam nie chciałabym być w skórze Werner i mieć takich
      wielbicieli.
      • Gość: michos Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 20:09
        Nie znasz opini na to wszystko Anitki i nie wiesz jak ona na to wszystko
        reaguje. Ja mimo wszystko twierdze, że pisanie prawdy w takiej sytuacji jest
        wskazane a piętnowanie pewnych zjawisk wręcz konieczne. Ja myślę, że Anitce
        robi się miło jak czyta pozytywne komentarze na swój temat i wcale nie jest
        temu przeciwna.

PS:kamuii zgadzam się w 100%
        • Gość: kamuii Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: 213.17.149.* 17.09.04, 11:51
          hey michos wiem i też się zgadzam :)
          wiesławo idz pomolestój sobie Justyne P.
          • Gość: mmix Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.04, 11:25
            Jezu, ilu tu pracowników tvn-u pisze, i to takie brzydkie rzeczy!?
            Na koleżankę z pracy, na jej fanów!!! Ten tvn, to chyba jakieś gniazdo żmij?
            Współczuć dziewczynie, że przyszło jej pracować w takim zoo! Ale jest jedna
            rada. Jeśli Anita dobrowolnie nie chce opuścić tvn-u, to trzeba by jej
            załatwić występ u Wojewódzkiego (tylko jak? Wszędzie są potrzebne chody, lub
            umowy!) – pamiętacie, Lis się u niego pojawił i za jakiś czas wyleciał z tvn i
            dostał posadkę w polshicie!
            • Gość: IWO Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 09:50
              A może spojrzycie na ten problem z innej strony. Anita WRESZCIE ma wszystkie
              weekendy wolne i bardzo się z tego cieszy. Ma nareszcie czas dla Rodziny i
              przyjacół.Jest młoda i nie może żyć tylko pracą i tym co tam się dzieje. Nawet
              jeżeli w pracy dzieje się nie tak jakby chciała, to wkońcu wychodzi z niej i
              spotykając się z bliskimi nie musi już o niej myśleć. Czyż to nie jest zaleta
              tego ,że ma mniej dyżurów? Ma więcej czasu na spędzanie go w sposób dla niej
              najlepszy i najprzyjemniejszy i tego jej życzymy na tym forum.
    • Gość: IWO Nowe życie ANITY WERNER bez Faktów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 10:20
      Nareszcie ma dużo czasu i święty spokój. Stawia na rodzinę, a czas i tak pokaże
      kto miał rację w ocenie tego co robiła i jak robiła. Talentów u Niej nie mało,
      trzeba tylko je rozwijać , aby pokazać swoje wszechstronne wartości i być z
      nich dumnym. A wtedy sukcesy posypią się szybko.
      • Gość: michał Re: Nowe życie ANITY WERNER bez Faktów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 16:49
        Ona raczej się z tego nie cieszy bo wielokrotnie mówiła, że kocha swoją pracę i
        jest to jej największa miłość i niewyobraża sobie innej pracy. Najgorsze jest
        to, że w jednej chwili usunęli ją z faktów i tvn24 i ma teraz bardzo mało
        dyżurów o bardzo niedogodnych porach. Dano jej szanse i Aniota świetnie ją
        wykorzystała ale wyrzucili ją bez powodu i boję się, że drugi raz mogą już tej
        szansy jej nie dać a dziennikarz to jest taki zawód w którymn musisz się
        rozwijac i mieć ciągle nowe wyznania a w szczególności kiedy jesteś młody bo
        później może być na to za późno.
        Tvn zrobił jej okropne świństwo i jak ją oglądam to widzę wogóle inną Anitkę.
        Talenty swoje może rozwijac w swojej pracy ale tvn jej to uniemożliwia i spycha
        ją na margines a w miejsce jej daje pochanke i kajdanowicza.(okropne)

Jestem za tym, aby lis ją wziął do wydarzeń zamiast smoktunowicz a wtedy nad
        słupkami nikt nie będzie mógł zapanować bo będą tak wysokie.

Anita walcz o swoje i nie poddawaj się!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: sonja niech Lis ją weźmie do Wydarzeń... IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.10.04, 16:32
      ...
      i po krzyku
      • Gość: werner czy pochank kogoś z tvnu pogielo i sie tu na niej wyzywa.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 17:57
        ale po co nie rozumiem...wolę ją od pochanke!!
    • Gość: ramles Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 14:33
      nie pisz głupot i myśl zanim coś wyskrobiesz, dziennikarka??? a kiedy ona była
      dziennikarką??? a wiktora to walter nawet jaszczurce załatwi jeśli tylko będzie
      chciał.
      • Gość: Nobel Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 17:12
        No właśnie nie pisz głupot i myśl zanim coś wyskrobiesz...... To
        prostactwo ,jeśli nie wiesz na czym polega zawód dziennikarza i jak się
        przyznaje WIKTORY .Popytaj mądrych ludzi., ale takich pewnie wokół siebie nie
        znajdziesz, bo gdyby cię otaczali to pewnie byś mądrzej pisał.
    • Gość: Widz Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 14:36
      Jak ktoś jest fanem SS, gestapo i tych klimatów, ona świetnie do tego wizerunku
      nadaje się.
      Jako prowadząca jakieś informacje nie za bardzo.
      • kacperek28 Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt 15.10.04, 21:50
        Boże jakie te Fakty są piękne i jak przyjemnie się je ogląda bez tego zimnego
        gada Anitki.
        • Gość: mmix Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.04, 13:27
          oj, oj biedna Anita!
          Znowu jakieś zawistne głosy pracowników tvn widoczne na tym forum!
          • wieslawa-siemiankowska Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt 16.10.04, 14:13
            Gość portalu: mmix napisał(a):

> oj, oj biedna Anita!
            > Znowu jakieś zawistne głosy pracowników tvn widoczne na tym forum!

Bożesz ty mój, a ten koleś z Konina znowu swoje, podobnie jak drugi fanatyk
            Michos. Czy każdy, kto nie lubi Werner na wizji musi być od razu pracownikiem
            TVN ? Żałośni jesteście ze swoją miłością do Anitki. Jak wchodzę na forum TVN
            Personal to nie wiem czy płakać czy smiać się z Was. Ale chyba bardziej to
            drugie.

B
            • Gość: mmix Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.04, 21:01
              >Jak wchodzę na forum TVN
              >Personal to nie wiem czy płakać czy smiać się z Was. Ale chyba bardziej to
              >drugie.

Więc, kiedy już pękniesz ze śmiechu będziesz przynajmniej miał pewność, że nie
              umarłeś w niewiedzy, że wiedziałeś już za życia co żądzi światem - nepotyzm!
    • Gość: JAM Re: Koniec ANITY WERNER-już jej nie będzie w fakt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.10.04, 13:56
      wreszcie,przerażał mnie ten cyborg.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka