mamalgosia 09.09.04, 22:12 Nie jest to film najwyższych lotów, ale podobało mi się pożegnanie Karoliny z Igorem, no, naprawdę mi się podobało... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frygija Re: Na Wspólnej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 22:25 ja ogladam od przypadku do przypadku ( jak cos jem przed telewizorem i akurat leci ;) ) a dzis wlaczylam po glinie i akurat bylo pozegnanie i musze przyznac ze tez zwrocilam na to uwage - z tej damieckiej to nawet aktorka o co jej dawniej nie podejrzewalam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Na Wspólnej 09.09.04, 22:46 no nie? Wyglądało jakby naprawdę Igora kochała... Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Na Wspólnej 10.09.04, 08:18 eeee tam - nie ma to jak Grzechu! Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Na Wspólnej 10.09.04, 12:39 Grzechu chciał odrazu dyrektorem zostać, czy jak to było?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Na Wspólnej 10.09.04, 13:39 Kierownikiem. A w sumie: czemu nie? Spotykałam głupszych... Odpowiedz Link Zgłoś