Dodaj do ulubionych

FCPI "P" - Rola dla Pabla

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 22:41
Jak wiadomo, program Big Brother może być prawdziwą odskocznią do kariery w
świecie show business'u, a zwłaszcza w przemyśle filmowym. Paweł Iwuć, ze swą
pyszną urodą, charyzmą i nieprzeciętnymi uzdolnieniami artystycznymi, wydaje
się kandydatem nr 1 do osiągnięcia sukcesu na srebrnym ekranie. Przypuszczam,
że po niewątpliwym zwycięstwie w BBB, otrzyma On wiele ciekawych propozycji od
najlepszych współczesnych reżyserów. I tu właśnie pojawia się dylemat: czy
Pablo powinien występować w najbardziej głośnych i kasowych filmach
hollywoodzkich - gwarantujących szaloną popularność na całym świecie, czy
jednak wybierać role w ambitnych, niezależnych produkcjach europejskich, lepiej
eksponujących jego wrażliwość i subtelność? Osobiście chętnie zobaczyłabym
remake klasycznego już "Przeminęło z wiatrem" z Pawłem Iwuciem w roli Rhetta
Butlera, obsadzonej uprzednio przez Clarka Gable. A jaka jest Waszym zdaniem
wymarzona rola filmowa dla Pabla?
Obserwuj wątek
    • Gość: maciek Re: FCPI IP: *.waw-mec.dialup-ppp.ids.pl 08.04.02, 22:47
      ja wole Go zobaczyć w remaku 9 1/2 oczywiście z Fryta zamiast Basinger
    • mallina Re: FCPI 08.04.02, 22:48
      hmm Olu a moze zaczalby od czegos w naszym rodzimym kinie...np. u
      Pasikowskiego....
      napewno rola jakiegos prawdziwego mezczyzny by sie dla niego znalazla...
      wyobrazasz go sobie jako twardego faceta z gnatem:-)))))))???????
      oczywiscie film odnioslby sukces i poza granicami kraju i bylby odskocznia dla
      dalszej kariery
      • Gość: pp Re: FCPI IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.04.02, 22:57
        jako pierwszy dowiedzialem sie o planowanym obsadzeniu Jwucia w 2 czesci wladcy
        pierscieni co zawarlem w watku"charakterystyka mieszkancow" ma on zagrac elfa
        poniewaz jego fizjonomia jest wrecz wymarzona do tej roli + oszczednosci
        zwiazane z charakteryzacja
        • Gość: Margaret Re: FCPI IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 08.04.02, 23:09
          Tak. POgłoska o wystąpieniu w "2 częsci władcy" jest prawdziwa. Okazało się, że
          Jackson wyrzucił z planu aktora grającego Legolasa by zastąpić go Pawłem
          Iwuciem. Paweł bedzie komputerowo zgrany w miejscach gdzie dotychczas
          widzieliśmy blond czuprynę wyrzuconego aktora. Bojak wiadomo , władca przecież
          został już dawno zrealizowany. Jednakże gdy Peter Jackson tylko ujrzał boskie
          oblicze Iwucia, od razu zorientował sie , że dzięki tym oczom , 2 częsc bedzie
          jeszcze bardziej kasowa niż pierwsza. :)
          • Gość: bbp Re: FCPI IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 23:11
            Iwuć Boski z każdej roli jest w stanie zrobić prawdziwą perełkę, która na pewno
            przejdzie do historii kina światowego.
        • Gość: rita Re: FCPI IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 23:10
          elfa? no wiesz! on moze grac tylki pierwszoplanowe role. widze go jako froda,
          tylko i wylacznie w tej roli!
          :)))
          • Gość: Ola_82 Re: FCPI IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 23:14
            "Grać tyłki"!?!?!? Jak ja to mam rozumieć?!?!?!?

• Gość: pp Re: news!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.04.02, 23:19
              ogladam onet i wlasnie pawel sie wypowiedzial ze uwielbial ogladac "niewolnice
              isaure" i jego idolem byl Leoncio, teraz jest taka szansa zeby wcielil sie w ta
              role bo jak wiemy mamy czas remakow
              • Gość: OLIN Re: PREMIERA!!! AUTOR!!! AUTOR!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 00:10
                Nie wiem czy wiecie, ale juz wkrotce wchodzi na ekrany polskich kin najnowszy
                film Wajdy pt. "O dwoch takich co obrabiali ksiedzu". W rolach głównych: Łukasz
                Wiewiórska, Paweł Iwuć i Juliusz Paetz.
            • Gość: Margaret Re: FCPI IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 08.04.02, 23:20
              Oh..spokojnie moje panie. Faktem jest, ze gdy Peter JAckson ujrzał Iwucia po
              raz pierwszy, miał zamiar dać mu rolę Froda. Problem taki, że Elijah Wood znany
              jest ze swoich psychopatycznych skłonnosci , zaczęły sie problemy-z
              szantażowaniej reżysera i groźbami, w związku z czym nasz kochany Paweł zagra
              jedynie Legolasa.JEst to jednak postać bardziej odpowiadająca intelektualnie i
              fizycznie naszemu Pavulonovi, w koncu Paweł nie jest jakims tam kurduplem.
              Dwa- podobnoe ron HOward bardzo załuje, że nie udało mu sie zatrudnić Pawła
              przy ekranizacji "pięknego umysłu". "urzekło mnie jego spojrzenie"-powiedział
              dla "Times`a", niestety, Crowe miał ta rolę już zakontraktowaną.
              Z niepokojem oczekuję dalszym przecieków
              pozdrawiam
              Margaret
              Paweł FOREVER FOR US AND FUR ALLE
              • Gość: mysza Re: FCPI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 00:17
                rozmazylam sie i widze go jako szejka coz tam Valentino tylko PAWEL.
                ON tylko ON.
    • Gość: paulo Re: FCPI IP: *.telkab.pl 09.04.02, 00:17
      Wszyscy i macie rację, i jesteście też w dużym błędzie, szufladkując Pawła w
      ciasnych ranach łzawych melodramatów ("Przeminęło z Wiatrem"), tanich
      hollywoodzkich produkcji("9,5 tygodnia"), cukierkowych, efekciarskich szmir w
      stylu "Władcy pierścienia" (na marginesie mówiąc 4 Oskary to jednak kompletna
      klapa), czy też wzorujących się na miernym kinie akcji rodem "dzieł" zza oceanu
      paszkwili Pasikowskiego, że nie wspomnę już o "Niewolnicy Isaurze" (pp -to było
      poniżej pasa, wiesz o tym?!).
      Ja jednak wiem (z tylko mi znanych, ale możecie mi wierzyć na słowo
      sprawdzonych już źródeł),że Pavlo ma ogromne szanse zapoczątkować (ma to być
      przełom tego gatunku!)całkiem nowatorskie trendy w tej niedocenianej (jakże
      często niesprawiedliwie spychanej na margines świata filmu)formule filmów
      śmiałej erotyki!
      Otóż jeden z twórców młodego pokolenia tego gatunku, znany nam wszystkim z
      produkcji muzycznych pop/hip-hops, vel Liroy, ośmielił się złożyć Pavlovi
      propozycję wspólnej, niezależnej pracy!
      O rany! Powiem jedno, będzie się działo!Pavulon miał ponoć powiedzieć:"Oh, boy!
      Oh no...!".Nie powiem nic więcej!Tak,tak.Jestem pewien,że publikacja jego
      nagich ,prężnych, mocnych pośladków w sieci nie była tak przypadkowa jak do tej
      pory przypuszczano.To był przedsmak przed wielką grą! Pavcio pokaże nam swoją
      drugą stronę!!!!
      • Gość: pp Re: FCPI IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.04.02, 00:22
        drogi paulo ja tylko cytowalem mistrza Jwucia on naprawde szaleje za Leoncio
        malo tego jego ulubionym serialem jest "druzyna A" to wiadomosci z kamer onetu
        skoro mistrz lubi te produkcje to nie negujmy tego, byc moze wlasnie w tego
        rodzaju filmach jego talent w pelni by rozkwitl...daj mu szanse daj mu szanse
    • Gość: Ola_82 Re: FCPI IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 00:34
      A może James Bond? Wykwintne maniery, nienagannie skrojone ubranie...
      Uwodzicielski dla kobiet, zabójczy dla mężczyzn... Zawsze uważałam, że Pierce
      Brosnan jest za mało męski na tę rolę, a Pablo grałby - na dobrą sprawę -
      samego siebie...

Paweł Iwuć 007!
      • Gość: maciek Re: FCPI IP: *.waw-mec.dialup-ppp.ids.pl 09.04.02, 00:49
        Gość portalu: Ola_82 napisał(a):

> A może James Bond? Wykwintne maniery, nienagannie skrojone ubranie...
        > Uwodzicielski dla kobiet, zabójczy dla mężczyzn... Zawsze uważałam, że Pierce
        > Brosnan jest za mało męski na tę rolę, a Pablo grałby - na dobrą sprawę -
        > samego siebie...
        >
        > Paweł Iwuć 007!

To jest pomysł wart naszego ulubieńca, tylko zamiast martini z wódką
        (wstrząśnięte oczywiście) byłyby dobrze skręcone blanty i krój nienagannych
        garniturów naszego agenta chyba by się trochę zmienił
    • Gość: mysza Re: FCPI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 00:53
      uwazam ze powinien zagrac w nowej wersji filmu o trzech muszkieterach
      oczywiscie jedyna rola godna JEGO talentu jest rola Ludwika przeciez PAWEL to
      SLONCE .
      • Gość: OLIN Re: FCPI IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 00:56
        Gość portalu: mysza napisał(a):

> uwazam ze powinien zagrac w nowej wersji filmu o trzech muszkieterach
        > oczywiscie jedyna rola godna JEGO talentu jest rola Ludwika przeciez PAWEL to
        > SLONCE .

Rzeczywiscie Pawel jest jak slonce - nie moge na nie patrzec!
        • Gość: mazurek Re: FCPI IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.04.02, 02:57
          Powinien zagrac role swojewo imiennika - Pawki Korczagina w filmie "Jak
          zahartowac, by stal?"
          • chris_45 tylko to... 09.04.02, 08:11
            Rambo
            • tolba Zbyszko 09.04.02, 08:33
              Zbyszko z Bogdańca w nowych Krzyżakach. Która z pań nie chciałaby być tulona w
              silnych ramionach Pawła szepczącego czule: 'Danuśka....'?
              • Gość: ziemek pavulon w filmie... IP: 2.4.STABLE* / 10.1.114.* 09.04.02, 09:52
                cóż , moim skromnym zdaniem idealnie nadaje się do filmów zarówno fantasy ,
                science fiction , jak i niekomercyjnych produkcji takich sław jak np. bracia
                Cohen lub LYNCH!!

wobec powyższego proponuję mu rolę Mistrza Yody z Gwiezdnych Wojen , Golluma we
                Władcy Pierścieni lub ostatecznie karła w drugiej części "Ogniu krocz za mną "
                • Gość: Margaret do Ziemka IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 09.04.02, 10:01
                  Ziemku drogi, widziałęs może MUlholland drive?. Wydawało mi się przez sekunde,
                  że widzę tam mojego pupilka..
                  czyżby Iwuć????...?
    • Gość: paulo Re: FCPI IP: *.telkab.pl 09.04.02, 15:58
      Nasz wątek zaginął w nawale innych, więc odnawiam.
    • Gość: Xionc Re: FCPI IP: *.waw.cdp.pl 09.04.02, 16:21
      Dla wszystkich fanek niewątpliwej urody PI!

A co sądzicie go w Titanicu zamiast DiCaprio?
      I am the king of the world!!!

Aż mnie ciarki przechodzą jak sobie pomyślę jak Pawulonek mógłby zagrać tą rolę!
      • Gość: mysza Re: FCPI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 16:26
        PAWELKU "jam nog twoich niegodna calowac" tak powie PAWELKOWI "nowa" Olenka
        w nowej wersji "Potopu"
        PAWEL w kontuszu NA ZAWSZE.
    • ellivia Re: FCPI 09.04.02, 21:42

No wreszcie Boguslaw Linda przestanie byc w naszym kraju numerem 1. (A własciwie
      co kobiety widza w tym Lindzie, przeciez on Pablowi do piet nie dorasta????)
      Podobno rezyser Klanu juz postanowił dac Pawlowi główna rolę w swoim serialu, ale
      mam nadzieje ,że Pablo nie przyjmie propozycji grania w tym tendencyjnym filmie.
      Trwają tez poszukiwania odtworcy roli kapitana Klossa w remeaku znanego serialu.
      Główna rola zarezerwowana dla Pabla!!! Mam rowniez wiadomości, że trwa szukanie
      aktorow do drugiej części Dziennika Bridget Jones. Oczywiscie Pablo ma zagrac
      uwodziciela-niejakiego Daniela Cleavera( gdy Hugh Grant sie o tym dowiedzial
      zdemolowal apartament w znanym londyńskim hotelu) Wszyscy aktorzy z Hollywood
      maja stracha,że Pablo odbierze im najlepsze role, Di Caprio sie załamal, zacząl
      nalogowo pozerac pizze i przytył z nerwow 50 kg,B. Pitt, K.Reeves i J. Depp
      trzęsa portkami a Crowe sie obraził i powiedzial ,że juz nie przyjmie w zyciu
      zadnej roli od tych ohydnych Amerykanow,bo nie dosyc, że nie dali mu w tym roku
      Oscara to jeszcze strasza,ze nadchodzi nowy geniusz aktorski z Europy i Crowe nie
      bedzie mógl juz uważac sie za najlepszego i bezkarnie terroryzowac ekipy filmowe
      swoimi humorami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka