pszczolaasia 22.11.11, 20:28 to kto juz byl? ja bylam:D i chyba jedna z najlepiej zaadaptowanych częsci:) o! a komu sie nie podoba neich spada na drzewo banany prostowac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inia33 Re: no 25.11.11, 18:39 ja w przyszłym tygodniu się wybieram, jak już tłumy się przewalą... córkę biorę;) Odpowiedz Link Zgłoś
meggii791 Re: no 28.11.11, 23:14 bylam teraz w niedziele baardzo mi sie podobala byla mile zaszkoczona myslalam ze film sie skonczy na narodzinach Renessme... no jestem tylko rozczarowana ze trzeba czekac na II czesc 4 caly rok... polecam ogladnac ,ja juz czekam na dvd zeby ponownie w spokoju ogladnac,bylam pod takim "wrazeniem" i tak dlugo czekalam ze polowy filmu nie pamietam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 Re: no 29.11.11, 22:44 byłyśmy dzisiaj, córka zachwycona (poprzednie części oglądała po kilka razy, no i własnie wzięła się za książki), mnie też się podobało i nadal baardzo lubię sagę, zarówno w wersji filmowej, jak i książkowej, ale pierwsza fascynacja i zachłyśnięcie już mi minęły... teraz po prostu oglądam z przyjemnością, ale i ze spokojem... Odpowiedz Link Zgłoś