Dodaj do ulubionych

do moderatora tego forum

10.09.04, 22:23
jeśli to możliwe, proszę o skasowanie wątków dotyczących
pana Marcina Pawłowskiego. Przebywający na tym forum poznali
już wszystkie opinie na temat zdrowia pana redaktora i nie sądzę,
by zasadnym było kontynuowanie tego tematu.
Obserwuj wątek
    • Gość: gg Re: do moderatora tego forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 22:30
      ja również przyłączam się do tej prośby
    • Gość: Iwan Grozny Re: do moderatora tego forum IP: *.chello.pl 10.09.04, 22:32
      jak to forum ma moderatora,to ja jestem szachem perskim,a najbliższa kumulacja
      w lotto jest moja:)
      • Gość: xyz Re: do moderatora tego forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 22:36
        piszcie na abuse podając linki.
    • Gość: greg Re: do moderatora tego forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 09:30
      Do Głównego Cenzora tego forum: proszę o skasowanie wszystkich dotyczących
      Telewizji Polskiej S.A. żeby było po równo.
    • reniatoja pytanie do moderatora 11.09.04, 10:20
      Wykasowaliscie wątki o p. Pawłowskim - i bardzo dobrze, ale czemu jeden
      pozostal? Czy to przeoczenie, czy to taki watek dla wytrwalych, ktorzy mimo
      wszystko chca ciagnac temat, zeby tam sobie pisali? Mimo wszystko uwazam,z e
      tamten tez powinien zostac skasowany i sukcesywnie nalezy kasowac kazdy nowy na
      ten temat. Wszystko juz powiedziano, przerobiono ten temat doslownie chyba z
      kazdego punktu widzenia i niesmacznym sa dalsze dyskusje na ten temat. Prosze o
      wykasowanie tego, co zostalo. A na koniec rowniez tego wątku.
    • malu1000 Re: dziękuję 11.09.04, 10:44
      • Gość: greg Re: dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 11:26
        Napisz pajacu do moderatora prośbę żeby wykasowali całe forum "Zdrowie" - tam
        się pisze tylko i wyłącznie o chorobach.
        • reniatoja Re: dziękuję 11.09.04, 11:35
          Ale chyba nie walkuje sie tam w nieskonczonosc zmienionego chorobą wyglądu
          jakiejs konkretnej osoby, co? Bo to chyba glownie w tym, jak sądze, jest
          problem i niesmacznosc wątków o Pawłowskim. I jesli tego nie rozumiesz to Ty
          jestes pajacem, nie inaczej.
        • malu1000 Re: do grega 11.09.04, 19:00
          nie znasz mnie, więc sobie wypraszam " pajaca "
          • Gość: Kosa Re:źle się stało... IP: *.acn.waw.pl 11.09.04, 21:17
            Nie brałem udziału w dyskusji na temat tego czy M.Pawłowski ma się pokazywać w
            TV czy nie, bo to jego i kierownictwa TVN a nie moja sprawa! Natomiast ręczne
            sterowanie porządkiem tego forum jest nieodpowiedzialne i spowoduje więcej
            strat niż korzyści.
            Pozdrawiam.
            • bladatwarz Re:źle się stało... 12.09.04, 02:02
              Niestety masz rację. Tyle, ze ludzie sobie z tego nie zdają sprawy. Wolność
              słowa i wolność forum polega na tym, że usuwa się opinie obrażliwe, naruszające
              czyjesz dobra osobiste, a nie niewygodne lub odmienne poglądy.
              Śmierdzi mi to ubecją i najgorszymi metodami cenzorskimi. Usunąć, zniszczyć.
              Nie będzie odmiennych głosów. Niech ginie precz omienna opinia, rzesza ludzi,
              którzy myślą inaczej.
    • Gość: Renata Re: do moderatora tego forum IP: 212.160.135.* 11.09.04, 23:48
      Byłam przerażona tymi wątkami, nie mogłam w ogóle pojąć jak można ciągnąć z
      takim upodobaniem ten temat, moim zdaniem po prostu nie do poruszania. Byłam
      bezradna obserwując lawinowo narastające posty i zrozpaczona na myśl o tym, że
      przeczyta je p. Marcin i jego rodzina.
      Nie wpadlam na pomysł, że można zwrócić się do admina o wykasowanie. Chwała
      Malu1000 za tę inicjatywę. Z całego serca popieram.
      • Gość: Kinga Re: do moderatora tego forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 00:43
        Bardzo popieram!!

• malu1000 Re: Renata i Kinga dzięki 12.09.04, 11:02
          za poparcie. Ja też byłam bezsilna stąd mój apel.
          " nowy reality show - śmierć na żywo ", to już nie
          jest wyrażanie opinii.... Pozdrawiam.
          • Gość: Kosa Re: Jeszcze jedno słowo w tej sprawie... IP: *.acn.waw.pl 12.09.04, 11:58
            Droga Malu1000!
            Skoro masz tak wszechmocny wpływ na moderatora, to liczę, że będziesz mu
            częściej zwracać uwagę, na większe draństwa, które dzieją się na tym forum i
            nikt wtedy nie reaguje! Np. w stylu...znana dziennikarka(i tu pada nazwisko)z
            szefem stacji TV uczestniczy w niezwykłych orgiach seks...i temu zawdzięcza
            swoją zawodową pozycję! I leci 20,30,50 głosów. Wątki takie cieszą się zawsze
            niebywałą popularnością! I udział w takiej dyskusji jest hańbą dla ludzi tam
            się wypowiadających! To samo z Marcinem, po co to zdejmować, żeby zatrzeć ślady
            ludzkiej głupoty! A ręcze Ci,że Marcina to guzik obchodzi.
            Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka