Dodaj do ulubionych

Znowu Sołtysik...

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 01:06
Sołtysik w Tenbit.pl znów błysnął intelektem, aż się jaśniej w studiu
zrobiło... "Trzecia edycja się rozkręca i chyba nigdy się nie przestanie
rozkręcać"... UWAGA!!!! TVN POSTANOWIŁ ZROBIĆ Z BB DRESZCZOWCA-JEDNOPOKOJOWCA
WZOROWANEGO NA BRAZYLIJSKICH TAŚMOCIĄGACH!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Harpia Re: Znowu Sołtysik... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 01:09
      Jak na rzecznika przystało, Sołtysik jest szalenie poprawny politycznie...:
      "Czy uciekają? (ludzie z domu BB - przyp. mój) Nie, oni wychodzą inaczej"....

Rety... :O
    • Gość: Metaxa Re: Znowu Sołtysik... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 02:35
      Mniodzio.... Ja proponuję załozyć "złotą księgę błysków szołtysika"... :)
      poźniej możemy wydać w formie tomiku ;)))) oj guby to bedzie tom, tomisko
      właściwie... :))))))
      • Gość: wiesia Re: Znowu Sołtysik... IP: *.telia.com 10.04.02, 02:37
        Nie masz co robic Metaxa??? Tak sie obijasz po nocy jak Zouza po pokoju
        zwierzen :))))
      • Gość: Harpia Re: Znowu Sołtysik... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 09:41
        Gość portalu: Metaxa napisał(a):

> Mniodzio.... Ja proponuję załozyć "złotą księgę błysków szołtysika"... :)
        > poźniej możemy wydać w formie tomiku ;)))) oj guby to bedzie tom, tomisko
        > właściwie... :))))))

Dobry pomysł :) A więc uznajmy ten wątek za księgę wpadek Sołtysika ;) Jak coś
        usłyszycie, to dopisujcie! ;)))))))
    • Gość: Joe Re: Znowu Sołtysik... IP: 192.168.0.* 10.04.02, 05:44
      Witam - mnoie bardzo podobało się wczoraj stwierdzenie następujące: "Nominacje
      przebiegają zaskakująco , ale zgodnie z myślami niektórych z nas" . Jak on to
      robi???????????????Pozdrawiam.
      • tassman Re: Znowu Sołtysik... 10.04.02, 07:54
        Gość portalu: Joe napisał(a):

> Witam - mnoie bardzo podobało się wczoraj stwierdzenie następujące: "Nominacje
        > przebiegają zaskakująco , ale zgodnie z myślami niektórych z nas" . Jak on to
        > robi???????????????Pozdrawiam.

Normalnie. Ma sieczkę w głowie:)

tassman:)
        • Gość: tomik Re: Znowu Sołtysik... IP: 192.168.0.* 10.04.02, 09:31
          Oj ma sieczkę, to fakt. W kazdym programie jakas gafa (przed wyjsciem Zołzy np.
          dramatyczne pytanie "Kto opuści dom: Ken czy Frytka?", w Ringo statnim
          dziękowanie za jakieś oklaski, ktorych nikt nie słyszał, uparte nazywanie
          Chudej - Kasia Woźny, a nie Woźna, itp, itd).)Widziałem go wczoraj w Tenbicie -
          żenada. Najbardziej skompromitowal się zapytany jako krytyk filmowy (też
          dobre),co sądzi o film "Gulczas..." . otóż według pana S. reżyser Gruza w tym
          dziele przewyższył samego Hitchcocka. Ta....
          • vwdoka Re: Znowu Sołtysik... 10.04.02, 15:23
            Gość portalu: tomik napisał(a):

Najbardziej skompromitowal się zapytany jako krytyk filmowy (też
            > dobre),co sądzi o film "Gulczas..." . otóż według pana S. reżyser Gruza w tym
            > dziele przewyższył samego Hitchcocka. Ta....

ŻARTUJESZ?????????

Pozdrawiam,
            vwdoka
            • Gość: tomik Re: Znowu Sołtysik... IP: 192.168.0.* 10.04.02, 15:43
              Ja nie żartuję, niestety, Zresztą zaraz w tym samym programie pojawił się sam
              Gruza, b. zsiebie zadowolony (jak oni wszyscy zresztą)
              • vwdoka Re: Znowu Sołtysik... 10.04.02, 15:45
                TOTALNA ZAŁAMKA.....
          • Gość: siano Re: Znowu Sołtysik... IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 15:28
            Gość portalu: tomik napisał(a):

> Najbardziej skompromitowal się zapytany jako krytyk filmowy (też
            > dobre),co sądzi o film "Gulczas..." . otóż według pana S. reżyser Gruza w tym
            > dziele przewyższył samego Hitchcocka. Ta....

No i dobrze powiedział! Mistrz suspensu twierdził, że najpierw powinno być
            trzęsienie ziemi... No to Gruza się zastosował: najpierw jest wielka katastrofa,
            a potem jeszcze gorzej :)))

siano
            • Gość: ROBERTO Nominowac Soltysika IP: *.rmf.pl 10.04.02, 15:59
              Zglaszam wniosek formalny by nominowac Soltysika do wyjscia w najblizsza niedziele!!!
              • Gość: tomik Re: Nominowac Soltysika IP: 192.168.0.* 10.04.02, 16:00
                Królu mój! Popieram całym sercem!!!!
      • Gość: amis Re: Znowu Sołtysik... IP: *.katowice.pik-net.pl 10.04.02, 09:17
        Albo program był na "żywo" albo Barbie złamała regulamin. Skąd w przeciwnym wypadku Sołtysik
        wiedziałby jak nominuje ona w pokoju zwierzeń przed nastąpieniem tych nominacji. Czyźby
        mieszkańcy przed oficjalnymi nominacjami uzgadniali je z BB? A może mamy do czynienia z kolejnym
        Bogiem, obdarzonym darem przewidywania przyszłosci?
        • Gość: Harpia Re: Znowu Sołtysik... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 09:40
          Gość portalu: amis napisał(a):

> Albo program był na "żywo" albo Barbie złamała regulamin. Skąd w przeciwnym wyp
          > adku Sołtysik
          > wiedziałby jak nominuje ona w pokoju zwierzeń przed nastąpieniem tych nominacji
          > . Czyźby
          > mieszkańcy przed oficjalnymi nominacjami uzgadniali je z BB? A może mamy do czy
          > nienia z kolejnym
          > Bogiem, obdarzonym darem przewidywania przyszłosci?

Zaraz, zaraz... o czym ty mówisz?? Chyba coś mi umknęło :(
          • Gość: amis Re: Znowu Sołtysik... IP: *.katowice.pik-net.pl 10.04.02, 09:47
            Po wejsciu Barbie do pokoju zwierzeń pojawił się na ekranie Sołtysik i powiedział, że oni skądinąd
            wiedzą, że Barbie nominować będzie jedynie Kena a resztę bardzo lubi, więc nie będzie drugiej osoby
            nominować. potem były reklamy a potem Barbie powtórzyła mniej więcej to co wczesniej powiedział
            Sołtysik.
            • Gość: siano Re: Znowu Sołtysik... IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 09:58
              Wiadomym jest, że mieszkańcy do pokoju zwierzeń chodzą nie tylko na wezwanie
              Prezesa. Widocznie Barbie uprzedziła wcześniej, o podjętej decyzji. Możliwa
              jest także sytuacja, że na głos rozmawiała o tym z kimś ze współmieszkańców i
              BB zapytał czy będzie jakiś problem :))

pozdrawiam
              siano
        • vwdoka Re: Znowu Sołtysik... 10.04.02, 15:25

> Albo program był na "żywo"

To Ty jeszcze wierzysz, że COKOLWIEK TVN pokazuje na żywo???

Pozdrawiam,
          vwdoka
          • Gość: kurka Re: Znowu Sołtysik... IP: *.telia.com 10.04.02, 15:28
            Wywłoka, kogo Ty wozisz w tym Volksdeutschu DoppelKabine?
        • Gość: Metaxa Re: Znowu Sołtysik... IP: 212.244.106.* 10.04.02, 16:23

> Albo program był na "żywo" albo Barbie złamała regulamin. Skąd w przeciwnym wyp
          > adku Sołtysik
          > wiedziałby jak nominuje ona w pokoju zwierzeń przed nastąpieniem tych nominacji
          > . Czyźby
          > mieszkańcy przed oficjalnymi nominacjami uzgadniali je z BB? A może mamy do czy
          > nienia z kolejnym
          > Bogiem, obdarzonym darem przewidywania przyszłosci?

Hi hi :))) amisie kochany, Ty naprawde wierzysz, ze nominacje sa na zywo????
          przeciez TVN udowodnil nam wielokrotnie, ze zupelnie inaczej rozumie
          okreslenia "na zywo" niz cala reszta swiata :) wg TVN "na zywo" oznacza 24-
          godzinny poslizg..

Pozdrawiam :)))
          • Gość: orange Re: Znowu Sołtysik... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 02:24

> Gość portalu: amis napisał(a):
            >
            > > Albo program był na "żywo" albo Barbie złamała regulamin. Skąd w przeciwny
            > m wyp
            > > adku Sołtysik
            > > wiedziałby jak nominuje ona w pokoju zwierzeń przed nastąpieniem tych nomi
            > nacji
            > > . Czyźby
            > > mieszkańcy przed oficjalnymi nominacjami uzgadniali je z BB? A może mamy d
            > o czy
            > > nienia z kolejnym
            > > Bogiem, obdarzonym darem przewidywania przyszłosci?
            >
            >
            > Hi hi :))) amisie kochany, Ty naprawde wierzysz, ze nominacje sa na zywo????
            > przeciez TVN udowodnil nam wielokrotnie, ze zupelnie inaczej rozumie
            > okreslenia "na zywo" niz cala reszta swiata :) wg TVN "na zywo" oznacza 24-
            > godzinny poslizg..
            >
            > Pozdrawiam :)))

tak się składa, że nominacje SĄ na żywo. także inne programy z Sękocina (oraz
            pozostałe tefaunowskie) opatrzone napisem "na żywo" takimi są. nikt nie odważyłby
            się kantować w tym względzie, bo to zbyt latwe do sprawdzenia. dla przykładu:
            podczas każdego "żywca" w Sękocinie są z reguły dziennikarze prasowi i radiowi z
            innych redakcji (bo "żywce" są przy specjalnych okazjach)i wystarczyłby jeden
            telefon do macierzystej redakcji pod hasłem "czy w tv widzicie to co ja teraz?" i
            sprawa by się rypła. a po co komu taki kwas? oni zdają sobie sprawę, że napis "na
            żywo" budzi szczególne emocje widzów, więc nie podkładaliby się w ten sposób.
            poza przedstawioną powyżej logiką, mam jeszcze inny dowód. bardzo bliski mi
            człowiek, operator kamery, pracuje tam już trzecią edycję z rzędu. potwierdza to
            co napisałem, czyli - bez względu na motywy organizatorów - je śli na ekranie
            jest napisane "na żywo", tzn. że własnie oglądamy przekaz bezp[ośredni.
            przynajmniej w tej sprawie dajmy spokój z teorią spisku, bo za chwilę dojdziemy
            do tego, że ziemia jest kwadratowa a wie o tym tylko kilkoro noblistów (m.in.
            poeci).

• Gość: Metaxa Re: Znowu Sołtysik... IP: 212.244.106.* 11.04.02, 11:47
              Gość portalu: orange napisał(a):

> Gość portalu: Metaxa napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: amis napisał(a):
              > >
              > > > Albo program był na "żywo" albo Barbie złamała regulamin. Skąd w prze
              > ciwny
              > > m wyp
              > > > adku Sołtysik
              > > > wiedziałby jak nominuje ona w pokoju zwierzeń przed nastąpieniem tych
              > nomi
              > > nacji
              > > > . Czyźby
              > > > mieszkańcy przed oficjalnymi nominacjami uzgadniali je z BB? A może m
              > amy d
              > > o czy
              > > > nienia z kolejnym
              > > > Bogiem, obdarzonym darem przewidywania przyszłosci?
              > >
              > >
              > > Hi hi :))) amisie kochany, Ty naprawde wierzysz, ze nominacje sa na zywo??
              > ??
              > > przeciez TVN udowodnil nam wielokrotnie, ze zupelnie inaczej rozumie
              > > okreslenia "na zywo" niz cala reszta swiata :) wg TVN "na zywo" oznacza 24
              > -
              > > godzinny poslizg..
              > >
              > > Pozdrawiam :)))
              >
              > tak się składa, że nominacje SĄ na żywo. także inne programy z Sękocina (oraz
              > pozostałe tefaunowskie) opatrzone napisem "na żywo" takimi są. nikt nie odważył
              > by
              > się kantować w tym względzie, bo to zbyt latwe do sprawdzenia. dla przykładu:
              > podczas każdego "żywca" w Sękocinie są z reguły dziennikarze prasowi i radiowi
              > z
              > innych redakcji (bo "żywce" są przy specjalnych okazjach)i wystarczyłby jeden
              > telefon do macierzystej redakcji pod hasłem "czy w tv widzicie to co ja teraz?"
              > i
              > sprawa by się rypła. a po co komu taki kwas? oni zdają sobie sprawę, że napis "
              > na
              > żywo" budzi szczególne emocje widzów, więc nie podkładaliby się w ten sposób.
              > poza przedstawioną powyżej logiką, mam jeszcze inny dowód. bardzo bliski mi
              > człowiek, operator kamery, pracuje tam już trzecią edycję z rzędu. potwierdza t
              > o
              > co napisałem, czyli - bez względu na motywy organizatorów - je śli na ekranie
              > jest napisane "na żywo", tzn. że własnie oglądamy przekaz bezp[ośredni.
              > przynajmniej w tej sprawie dajmy spokój z teorią spisku, bo za chwilę dojdziemy
              >
              > do tego, że ziemia jest kwadratowa a wie o tym tylko kilkoro noblistów (m.in.
              > poeci).
              >

Drogi/a orange..
              Bardzo mi przykro, ale w nominacje na zywo nie uwierze z jednego, prostego
              powodu.. Przed blokiem reklamowym zawsze jest zajawka tego, co zdarzy sie po
              reklamach.. Myslisz, ze w TVNie pracuja wrozki, ktore wiedza, jak beda typowali
              domownicy? Jakos watpliwe... Nominacje sa montowane, a to juz nie jest żadne "na
              żywo".. Poza tym obecni na miejscu dziennikarze nie byliby w stanie tego
              sprawdzić, albowiem nikt nie wpusci ich do srodka domu BB ;)

A co do naszych kpin z tego jak rozumie określenie "na żywo" TVN, to wzięły się
              one stąd, że pod koniec kazdego wieczornego odcinka BBB Martynka radośnie
              zapowiada: "jeśli chcecie oglądać mieszkańców NA ZYWO, zapraszamy do TVNSiedem
              xxx minut po północy..." Po czym serwuja nam wydarzenia POPRZEDNIEJ nocy...

Pozdrawiam :)
    • Gość: gacox Re: Znowu Sołtysik... IP: *.rmf.pl 10.04.02, 16:09
      Nominowac Soltysika
      • Gość: Kalor Re: Znowu Sołtysik... IP: *.natned.com.pl 10.04.02, 16:19
        Showtysik sprzed 2 tygodni:
        "Witamy w studiu kolezanki Agnieszki Frytkowskiej.
        powiedzcie mi o czym rozmawiacie jak sie juz umowicie na te swoje psiapsiółskie
        plaplanie?"
        • Gość: siano Re: Znowu Sołtysik... IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 16:35
          Gość portalu: Kalor napisał(a):

> Showtysik sprzed 2 tygodni:
          > "Witamy w studiu kolezanki Agnieszki Frytkowskiej.
          > powiedzcie mi o czym rozmawiacie jak sie juz umowicie na te swoje psiapsiółskie
          >
          > plaplanie?"

Znaczy Frytka ma studio? I on nas w nim witał? ;)) I od kiedy to jego koleżanka?!

siano :))))))
          • Gość: margaret Re: Znowu Sołtysik...-małe sprostowanko IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 10.04.02, 16:50
            W wczorajszym tenbicie Sołtysik do Hitchocka nawiązał mówiąć o drugiej części
            komedii Gulczas-trekk (czy jakoś tak-w której gra m.in. własnie Gulczas i Irek
            Grzegorczyk), o pierwszej części tego nie powiedział:)
            pozdrawiam
            margo
            • Gość: tomik Re: Znowu Sołtysik...-małe sprostowanko IP: 192.168.0.* 10.04.02, 19:38
              A mnie się zdaje, że to było o pierwszej częsci, przecież druga nawet nie jest
              zmontowana. A poza tym mówił o scenach balkonowych, a te są właśnie z w
              "gulczasie...". jestem wręcz przekonany, że chodziło o pierwszą część.
          • Gość: Harpia Re: Znowu Sołtysik... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 18:06
            No, widzę, że wątek się ładnie rozkręca (może się nigdy nie przestanie
            rozkręcać....? :))))))) Dorzucę jeszcze jeden kamyczek do sołtysikowego
            ogródka: "Głosy trzeba policzyć bardzo skrupulatnie, żeby nie było absolutnej
            wątpliwości"

Bo jak będzie wątpliwość nieabsolutna, to obleci ;)))))
    • Gość: jacko Re: Znowu Sołtysik... IP: *.bud.polsl.gliwice.pl 10.04.02, 19:47
      Pierdolone pedały kurwa urwały sie chyba Wojciechowskiej z pizdy. W tym kurwa
      TVN chyba Walter posuwa swoją siostre bo kurwa tym razem nie wybrał do tej
      edycji kurwa nikogo normalnego.
      Ciekawe tylko kiedy fryta zacznie podjeżdżać tą zdzire w pinglach, bo kurwa
      obydwie sąchyba dziewicami. I zobaczymy kurwa kiedy ken ogoli se nogi i
      pierdolnie make-up, a ta jego kurewka obciągnie janosikowi
      • Gość: ania Re: Znowu Sołtysik... IP: *.isko.net.pl / 10.0.20.* 10.04.02, 21:14
        nie pozwolmy aby ten talent sie zmarnowal!!!
      • Gość: M_Kazio Do jacko IP: *.waw.cdp.pl 11.04.02, 11:05
        jacko qrwa, napisz cos qrwa wiecej
        Pozdro
        Mały_Kazio
      • Gość: kurwa Psy III akcja!!!!! :-)))))))))))))) IP: *.lodz.dialog.net.pl 11.04.02, 11:28
        Jako "uzupełnienie tematu" skecz z kabaretu:

Władysław Pasikowski, PSY 3, akcja (klaps):

ktoś: - Co? kurwa!
        Linda: - Nic, kurwa!
        ktoś: - Co? kurwa!
        Linda: - Jajco! kurwa!
        ktoś: - Więc, to tak, kurwa!
        Linda: - Tak! kurwa!
        ktoś: - Ja cie zapierdole, kurwa! (słychać odgłos uderzenia!)
        Linda: - Ożeż ty kurwa!
        ktoś: - Kurwa!

Publika szaleje, burzliwe oklaski za popis erudycji i aktorstwa, gdy włącza się
        reżyser: - Panowie, panowie, panowie!!! Za mało "kurwa" kurwa! Powtarzamy
        kurwa! Ach! bo jak się zdenerwuję zaraz no......

:-)))))))))))))))))))))))))))
    • Gość: am Re: Znowu Sołtysik... IP: *.poznan.multinet.pl 10.04.02, 22:57
      Mnie się też jedna szołtysikowa "mondrość" przypomniała, powiedział to chyba w
      trakcie pierwszych nominacji: "kto się czubi ten się lubi ten się nie lubi ten
      się nominuje"
      Prawda że genialne?
      • Gość: Harpia Re: Znowu Sołtysik... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 23:15
        Gość portalu: am napisał(a):

> Mnie się też jedna szołtysikowa "mondrość" przypomniała, powiedział to chyba w
        > trakcie pierwszych nominacji: "kto się czubi ten się lubi ten się nie lubi ten
        > się nominuje"
        > Prawda że genialne?

To było: "Kto się czubi ten się lubi, kto się nie lubi ten się nominuje". A
        owszem, genialne, jak większość złotych myśli tegoż hmm... dziennikarza...
    • Gość: Harpia Re: Znowu Sołtysik... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 21:52
      Kenio: Zaskoczyła mnie nominacja Rudej...
      Sołtysik: Ona nie ma znaczenia.

Brawo...

A swoją drogą, zauważyliście, jak kenio wypowiadając się odwraca głowę do
      kamery? A tym samym staje niemal tyłem do Sołtysika, z którym przecież niby
      rozmawia... On nigdy nie zapomina o swoich milionach, co mu tam jeden
      Sołtysik... do niego gadać nie warto ;))))))
      • Gość: Metaxa Re: Znowu Sołtysik... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 22:10
        Gość portalu: Harpia napisał(a):

>
        > A swoją drogą, zauważyliście, jak kenio wypowiadając się odwraca głowę do
        > kamery? A tym samym staje niemal tyłem do Sołtysika, z którym przecież niby
        > rozmawia... On nigdy nie zapomina o swoich milionach, co mu tam jeden
        > Sołtysik... do niego gadać nie warto ;))))))

Fakt, zawsze może odwrócić sie dupą do telewidzów ;)))) Pogratulować reżyserowi,
        że ich tak szczęśliwie ustawił ;)))))
        • Gość: Harpia Re: Znowu Sołtysik... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 22:27

> Fakt, zawsze może odwrócić sie dupą do telewidzów ;)))) Pogratulować reżyserowi
          > ,
          > że ich tak szczęśliwie ustawił ;)))))

Gadając do Sołtysika, był do kamery BOKIEM, zaś gadając centralnie do milionów,
          do Sołtysika był zadem ;)))))
          Ale gratulacje dla reżysera swoją drogą, jak najbardziej uzasadnione.... ;)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka