Dodaj do ulubionych

Wywalić Anię-Barbie!

IP: *.toya.net.pl 10.04.02, 09:04
Co to jest? Na wczasy przyszła do BB? Lalunia nie chce nominować? Znała dobrze
zasady gry i wiedziała, że lekko nie będzie. Trzeba przytrzeć tego jej
przypudrowanego, zadartego zbyt wysoko noska i odesłać do córeczki i sieci
sklepów z kosmetykami.
Obserwuj wątek
    • vwdoka Re: Wywalić Anię-Barbie! 10.04.02, 15:30
      Gość portalu: cluody napisał(a):

> Co to jest? Na wczasy przyszła do BB? Lalunia nie chce nominować? Znała dobrze
      > zasady gry i wiedziała, że lekko nie będzie. Trzeba przytrzeć tego jej
      > przypudrowanego, zadartego zbyt wysoko noska i odesłać do córeczki i sieci
      > sklepów z kosmetykami.
      Wywalmy kenia, wtedy sama wyjdzie!

Pozdrawiam,
      vwdoka

• Gość: milusia Re: Wywalić Anię-Barbie! IP: *.gazetaolsztynska.pl 10.04.02, 15:38
        vwdoka napisał(a):

> Gość portalu: cluody napisał(a):
        >
        > > Co to jest? Na wczasy przyszła do BB? Lalunia nie chce nominować? Znała do
        > brze
        > > zasady gry i wiedziała, że lekko nie będzie. Trzeba przytrzeć tego jej
        > > przypudrowanego, zadartego zbyt wysoko noska i odesłać do córeczki i sieci
        >
        > > sklepów z kosmetykami.
        > Wywalmy kenia, wtedy sama wyjdzie!
        >
        > Pozdrawiam,
        > vwdoka
        >

Ania zostanie :-)))
        Wszyscy jej przeciwnicy nich się w nos ugryzą - bo mają jej do
        zarzucenia tylko mocny makijaż. A to kwestia gustu. Dziewczyna jest
        wartościowa, mądrze się wypowiada, nie knuje i jest osobą pogodną (no,
        wczoraj miała dołka, ale uzasadnionego). Do wszystkich można się
        przyczepić, ale nie do Ani i Rudej!
        • n0name Re: Wywalić Anię-Barbie! 10.04.02, 15:49
          zdefiniuj "wartosciowa". prosze :D
          • Gość: milusia Re: Wywalić Anię-Barbie! IP: *.gazetaolsztynska.pl 10.04.02, 16:04
            n0name napisał(a):

> zdefiniuj "wartosciowa". prosze :D

Wartościowa to znaczy, że Ania kieruje się następującymi zadasami:
            przychylność wobec ludzi, pozytywne nastawienie do świata, moralność
            i przyjaźń. Dlatego ją lubię :-)
            • Gość: seba Re: Wywalić Anię-Barbie! IP: *.mov.pl 10.04.02, 17:00
              Tak doskonale ją znasz po tych kilku podglądnięciach w tv/necie? masz w takim
              razie niesamowite zdolności. ja nie miałbym takiej pewności: owszem, barbie
              stara się być w porządku wobec innych, jest grzeczna, rzekłbym cukierkowa. Ale:

- ludzi z BB2 gnojono na tym (i nie tylko) forum właśnie za takie zachowanie.
              - zjesz beczkę soli i człowieka nie poznasz. klaudiem z BB1 tez sie wszyscy na
              początku zachwycali, by pod koniec edycji przekonać się że to pazerny pozerek.

...co wcale nie znaczy że Barbie musi być wredną ropuchą. :-P
              • Gość: milusia Re: Wywalić Anię-Barbie! IP: *.gazetaolsztynska.pl 10.04.02, 17:28
                Gość portalu: seba napisał(a):

> Tak doskonale ją znasz po tych kilku podglądnięciach w tv/necie? masz w takim
                > razie niesamowite zdolności. ja nie miałbym takiej pewności: owszem, barbie
                > stara się być w porządku wobec innych, jest grzeczna, rzekłbym cukierkowa. Ale:
                >
                > - ludzi z BB2 gnojono na tym (i nie tylko) forum właśnie za takie zachowanie.
                > - zjesz beczkę soli i człowieka nie poznasz. klaudiem z BB1 tez sie wszyscy na
                > początku zachwycali, by pod koniec edycji przekonać się że to pazerny pozerek.
                >
                > ...co wcale nie znaczy że Barbie musi być wredną ropuchą. :-P

Wydaje mi się seba, że ten post powinieneś zaadresować do inicjatorki
                tego wątku.
                • Gość: seba Re: Wywalić Anię-Barbie! IP: *.mov.pl 10.04.02, 18:48
                  Gość portalu: milusia napisał(a):

> Gość portalu: seba napisał(a):
                  >
                  > > Tak doskonale ją znasz po tych kilku podglądnięciach w tv/necie? masz w ta
                  > kim
                  > > razie niesamowite zdolności. ja nie miałbym takiej pewności: owszem, barbi
                  > e
                  > > stara się być w porządku wobec innych, jest grzeczna, rzekłbym cukierkowa.
                  > Ale:
                  > >
                  > > - ludzi z BB2 gnojono na tym (i nie tylko) forum właśnie za takie zachowan
                  > ie.
                  > > - zjesz beczkę soli i człowieka nie poznasz. klaudiem z BB1 tez sie wszysc
                  > y na
                  > > początku zachwycali, by pod koniec edycji przekonać się że to pazerny poze
                  > rek.
                  > >
                  > > ...co wcale nie znaczy że Barbie musi być wredną ropuchą. :-P
                  >
                  >
                  >
                  > Wydaje mi się seba, że ten post powinieneś zaadresować do inicjatorki
                  > tego wątku.

dlaczego? ja się w pełni zgadzam z inicjatorką/inicjatorem wątku: skoro barbie
                  nie gra zgodnie z regułami, to powinna wylecieć. żadna tam nominacja.
                  mój post był skierowany do ciebie.
                  tak przy okazji: czy uważasz, że dobre zachowanie wobec innych domowników może
                  zwalniać od przestrzegania reguł? a gdyby tak kogoś, na przykład, uderzyła?
                  nieważne,nie? przecież Ania jest dla wszystkich miła i ich nie obgaduje...

• Gość: milusia Re: Wywalić Anię-Barbie! IP: *.gazetaolsztynska.pl 10.04.02, 18:52
                    Gość portalu: seba napisał(a):

> Gość portalu: milusia napisał(a):
                    >
                    > > Gość portalu: seba napisał(a):
                    > >
                    > > > Tak doskonale ją znasz po tych kilku podglądnięciach w tv/necie? masz
                    > w ta
                    > > kim
                    > > > razie niesamowite zdolności. ja nie miałbym takiej pewności: owszem,
                    > barbi
                    > > e
                    > > > stara się być w porządku wobec innych, jest grzeczna, rzekłbym cukier
                    > kowa.
                    > > Ale:
                    > > >
                    > > > - ludzi z BB2 gnojono na tym (i nie tylko) forum właśnie za takie zac
                    > howan
                    > > ie.
                    > > > - zjesz beczkę soli i człowieka nie poznasz. klaudiem z BB1 tez sie w
                    > szysc
                    > > y na
                    > > > początku zachwycali, by pod koniec edycji przekonać się że to pazerny
                    > poze
                    > > rek.
                    > > >
                    > > > ...co wcale nie znaczy że Barbie musi być wredną ropuchą. :-P
                    > >
                    > >
                    > >
                    > > Wydaje mi się seba, że ten post powinieneś zaadresować do inicjatorki
                    > > tego wątku.
                    >
                    > dlaczego? ja się w pełni zgadzam z inicjatorką/inicjatorem wątku: skoro barbie
                    > nie gra zgodnie z regułami, to powinna wylecieć. żadna tam nominacja.
                    > mój post był skierowany do ciebie.
                    > tak przy okazji: czy uważasz, że dobre zachowanie wobec innych domowników może
                    > zwalniać od przestrzegania reguł? a gdyby tak kogoś, na przykład, uderzyła?
                    > nieważne,nie? przecież Ania jest dla wszystkich miła i ich nie obgaduje...
                    >

Reguły, reguły, reguły....
                    Zrozum, że TVN specjalnie wybrał takich ludzi, co to łamię ten
                    szanowny regulamin... wtedy jest oglądalność. I co z tego, że nie
                    nominowała? Mam takie prawo. Jest taki punkt w tym najważniejszym
                    na świecie regulaminie, że "kto odmawia nominowania, ten sam
                    automatycznie jest nominowany". Jakby na to spojrzeć z innej strony
                    Barbie podpasowała się pod to założenie.
                    Ty pewnie wolisz Kena, bo mimo iż jest głupi i zapatrzony w siebie -
                    przestrzega regulaminu....

• Gość: seba Re: Wywalić Anię-Barbie! IP: *.mov.pl 10.04.02, 19:06
                      > Reguły, reguły, reguły....
                      > Zrozum, że TVN specjalnie wybrał takich ludzi, co to łamię ten
                      > szanowny regulamin... wtedy jest oglądalność.

oglądalność-rzecz święta. a tuż za nią regulamin.

> I co z tego, że nie
                      > nominowała? Mam takie prawo. Jest taki punkt w tym najważniejszym
                      > na świecie regulaminie, że "kto odmawia nominowania, ten sam
                      > automatycznie jest nominowany". Jakby na to spojrzeć z innej strony
                      > Barbie podpasowała się pod to założenie.

i co, myśli że po wyjściu Kena będzie tam siedzieć z gronem nowych przyjaciół do
                      (za przeproszeniem) usranej śmierci, a zachwyceni telewidzowie będą dawać im na
                      papu wysyłając sms-y na to kto ma ładniejszy nosek, lepiej tańczy i śpi bardziej
                      słodko?

> Ty pewnie wolisz Kena, bo mimo iż jest głupi i zapatrzony w siebie -
                      > przestrzega regulaminu....

nie, żadne z tych dwojga mnie nie zachwyca. u obojga widzę i wady i zalety.
                      jedyna różnica między nimi jest taka, że Ken zwiększa oglądalność (niestety?).
                      • Gość: NoJaHa Re: Wywalić Anię-Barbie! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 21:37
                        Ja sie tylko zastanawiam kogo Kenio przyciaga. Chyba jakies smarkate malolaty
                        i pedalow, bo sam na takiego wyglada. Dla mnie to nie facet tylko baba i to
                        jeszcze bardziej kobieca niz wszystkie kobiety w domu razem wziete.
                        • Gość: saba Re: Wywalić Anię-Barbie! IP: *.mov.pl 10.04.02, 23:18
                          zobacz jakie koles wywoluje emocje. chocby u ciebie. wystarczy ze sie o nim
                          mowi - niewazne czy zle czy dobrze.
            • Gość: Stary Re: Wywalić Anię-Barbie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 17:07
              Toż to ideał chodzący. Wygląd zewnętrzny też o czymś świadczy. Przyznam się, że
              w jej przypadku nie wiem o czym, bo takiej wypacykowanej laluni jeszcze nie
              spotkałem.
              • Gość: Kamil111 Re: Wywalić Anię-Barbie! IP: *.lodz.dialog.net.pl 10.04.02, 17:27
                Chcę zauważyć jedną rzecz. Wielki brat nie pozwoli sobie, aby kolejna osoba
                dyskredytowała zasady tego programu. A ten bojkot naminacyjny zapowiada się na
                dłuższą metę. A Barbie właśnie tak zdecydowała, będzie nominować jedynie Kena.
                • Gość: jacko Re: Wywalić Anię-Barbie! IP: *.bud.polsl.gliwice.pl 10.04.02, 18:28
                  Pierdol Barbi az sie zgarbi
            • n0name Re: Wywalić Anię-Barbie! 11.04.02, 12:21
              Gość portalu: milusia napisał(a):

> n0name napisał(a):
              >
              > > zdefiniuj "wartosciowa". prosze :D
              >
              >
              > Wartościowa to znaczy, że Ania kieruje się następującymi zadasami:
              > przychylność wobec ludzi, pozytywne nastawienie do świata, moralność
              > i przyjaźń. Dlatego ją lubię :-)

ok... z tym trudno polemizowac... nno moze ta moralnosc (?) - ja tam nic o jej
              moralnosci nie wiem... a "przyjazn" - hmm... to chodzi o to, ze "wszyscy w domu
              BB to jej przyjaciele"? :D - no to gratuluje Barbie naiwnosci... i nie zebym jej
              nie lubil - mam do niej stosunek calkowicie obojetny (moze troch e mnie irytuje
              jej infantylnosc i lukrowane opakowanie - rzecz gustu)
    • Gość: Koko Re: Wywalić Anię-Barbie! IP: *.katowice.msk.pl 10.04.02, 22:19
      Krucjata Barbi rzeczywiście trochę zniechęca, czyżby za wszelką cenę chciała
      dorównać Brenasowi i Zołzie. Była taka dumna z tej automatycznej nominacji
      jakby dołączyła do grona świętych.
      • Gość: Mobius Re: Wywalić Anię-Barbie! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 22:35
        Gość portalu: Koko napisał(a):

> Krucjata Barbi rzeczywiście trochę zniechęca, czyżby za wszelką cenę chciała
        > dorównać Brenasowi i Zołzie. Była taka dumna z tej automatycznej nominacji
        > jakby dołączyła do grona świętych.
        Słuszna uwaga. Powinno się ogłosić odezwę do Narodu. Barbie go home! - za
        nieprzestrzeganie regulaminu. Czas najwyższy aby Polacy wreszcie nabrali szacunku
        dla obowiązującego prawa. Wprawdzie rzecz dotyczy prawa (regulamin to też prawo)
        niższego rzedu, ale przestrzeganie prawa powinno być cnotą społecznie pożądaną.
        My uczciwie myślące Społeczeństwo eliminujemy Barbie z dalszej gry bo nie
        przestrzega regulaminu, więc tym samym nie popieramy dalszego jej pobytu w domu BB

• Gość: Harpia Re: Wywalić Anię-Barbie! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 00:14
          Gość portalu: Mobius napisał(a):

> Gość portalu: Koko napisał(a):
          >
          > > Krucjata Barbi rzeczywiście trochę zniechęca, czyżby za wszelką cenę chcia
          > ła
          > > dorównać Brenasowi i Zołzie. Była taka dumna z tej automatycznej nominacji
          >
          > > jakby dołączyła do grona świętych.
          > *****
          > Słuszna uwaga. Powinno się ogłosić odezwę do Narodu. Barbie go home! - za
          > nieprzestrzeganie regulaminu. Czas najwyższy aby Polacy wreszcie nabrali szacun
          > ku
          > dla obowiązującego prawa. Wprawdzie rzecz dotyczy prawa (regulamin to też prawo
          > )
          > niższego rzedu, ale przestrzeganie prawa powinno być cnotą społecznie pożądaną.
          > My uczciwie myślące Społeczeństwo eliminujemy Barbie z dalszej gry bo nie
          > przestrzega regulaminu, więc tym samym nie popieramy dalszego jej pobytu w domu
          > BB
          >

Zaleciało Kafką.....
          Tępe przestrzeganie regulaminów wszelkiej maści to domena religii (dogmaty, bez
          szemrania). Uważam, że czasmi lepsze jest świadome łamanie regulaminowych zasad
          przy założeniu, że ponosimy tego konsekwencje.
          Barbi ponosi.
      • Gość: Pointer Re: Wywalić Anię-Barbie! IP: *.lodz.dialog.net.pl 10.04.02, 22:35
        bo jest bezdennie głupia!...... szkoda słów na to bezmózgowie!
    • Gość: baron Barbie jest cukierkowo nudna, aha i Ruda tez.... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 10.04.02, 22:44
      ...jest nudna do bolu. Tak pruderyjna obserwatorka ktora nic nie wnosi do
      programu.
      • Gość: Pointer Re: Barbie jest cukierkowo nudna, aha i Ruda tez.... IP: *.lodz.dialog.net.pl 10.04.02, 23:02
        w dodatku pojęcia o życiu nie ma to "coś"! Spraliżowało ją po wyjściu Wojtasa i
        Zouzy i biedaczce na mózg z tego wszystkiego padło, że aż się sama nominowała!
        Hej tam na Olimpie w TVN-ie, skąd żeście wytrzasnęli tą dziwaczkę??? (dobrze,
        że mi nie wyszło przez przypadek "dziweczkę" :-)))))))...... Wojtasowi do gaci
        chciała wejść, gdyby nie uciekł dachem to kto wie - może "dziweczka" jest
        całkiem na miejscu w jej przypadku!
        • Gość: wrocław BARBIE DO DOMU!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 23:16
          barbie nie wnosi nic do programu oprocz tego ze w sklepiku wydaje 70% budżetu
          na puder...po odejsciu zolzy (i wojtka) jest wyjatkowo bezbarwna i nudna.
          siedzi i głupio sie usmiecha, musi odpasc wtedy zostanie ken i frytka a oni
          musza zostac bo przeciez w domu bb pojawila sie anielica MONIKA i ken wiaże tu
          z nia duze nadzieje (ona z nim chba nie, no ale niewazne) frytka tez juz jej
          nie lubi, od razu widac ten jej pysk...i dymek od papierosa...buuuuu ale
          frytce na pocieszenie zostje piątek wtedy to do domu wejdzie jakis nowy klient,
          kto wie czy panna frykowska nie wezmie sie za taka świeżą krew....
          • Gość: BigKlapa Barbie do domu ...? IP: *.jaroty.olsztyn.pl 10.04.02, 23:45
            Jedziecie po barbie jak po kobyle. Gratuluje.
            Zauwazcie 2 rzeczy.
            1. Odnosnie jej makijazu. Praca nad uroda i jej pielegnacja wymaga samozaparcia
            i zdyscyplinowania. To sa niewatpliwie jej atrybuty. Moze przesadza z pudrem
            itp.. ale nie mozna jej odmowic tego, ze dba o siebie.
            2. "Mowa jest srebrem a milczenie zlotem".
            Jeszcze inny cytat: "Inteligencja jest odwrotnie proporcjonalna do szybkosci
            (ilosci) wypowiedzi).
            Pozdrawiam serdecznie.
            • Gość: Mobius Re: Barbie do domu ...? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 00:44
              Gość portalu: BigKlapa napisał(a):

> Jedziecie po barbie jak po kobyle. Gratuluje.
              > Zauwazcie 2 rzeczy.
              > 1. Odnosnie jej makijazu. Praca nad uroda i jej pielegnacja wymaga samozaparcia
              >
              > i zdyscyplinowania. To sa niewatpliwie jej atrybuty. Moze przesadza z pudrem
              > itp.. ale nie mozna jej odmowic tego, ze dba o siebie.
              > 2. "Mowa jest srebrem a milczenie zlotem".
              > Jeszcze inny cytat: "Inteligencja jest odwrotnie proporcjonalna do szybkosci
              > (ilosci) wypowiedzi).
              > Pozdrawiam serdecznie.
              Przytrzasnąłeś sobie coś tą BigKlapą?
              Pozdrawiam mimo
              Mobius

• Gość: milusia Re: Barbie jest cukierkowo nudna, aha i Ruda tez.... IP: *.gazetaolsztynska.pl 11.04.02, 12:14
          Gość portalu: Pointer napisał(a):

> w dodatku pojęcia o życiu nie ma to "coś"! Spraliżowało ją po wyjściu Wojtasa i
          >
          > Zouzy i biedaczce na mózg z tego wszystkiego padło, że aż się sama nominowała!
          > Hej tam na Olimpie w TVN-ie, skąd żeście wytrzasnęli tą dziwaczkę??? (dobrze,
          > że mi nie wyszło przez przypadek "dziweczkę" :-)))))))...... Wojtasowi do gaci
          > chciała wejść, gdyby nie uciekł dachem to kto wie - może "dziweczka" jest
          > całkiem na miejscu w jej przypadku!

Długo się z Frytą przyjaźnisz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka