minnie 10.04.02, 16:04 Mam dziś urodziny, więc jako prezent urodzinowy automatycznie nominuję do wyjścia Kena i błagam, aby to on opuścił Dom BB...Takiego pieprzonego zadufanego w sobie pedryla to ja dawno nie spotkałam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: Prezent na urodziny IP: 192.168.0.* 10.04.02, 16:07 Minie: wszystkiego dobrego z okazji urodzin! Ach jak chciałbym, abyś ten prezent otrzymała:) Gdyby to ode mnie zależało, stałoby się to już dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
minnie Re: Prezent na urodziny 10.04.02, 16:11 Dziękuję bardzo za życzenia XYZ :))) Ale już mi przybyło wiosenek :)A co do Kena, to ja go chyba usunę z Domu BB niewidzialną siłą magii :) Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Prezent na urodziny 10.04.02, 16:09 niech nnno zgadne? konczysz dzis 14 lat? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Auala Re: Prezent na urodziny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 16:10 Ja tez mam dzis urodziny :)))) Minnie daj znac! Po raz pierwszy spotykam osobe ,ktora urodzila sie tego samego dnia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
minnie Re: Prezent na urodziny 10.04.02, 16:12 A zatem Auala, ile dziś kończysz latek? Najlepsze życzenia, pozdrawiam Meenie Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
auala Re: Prezent na urodziny 10.04.02, 16:13 Koncze 19 lat ,a Ty?:) ( Najlepsze zyczenia ) Odpowiedz Link Zgłoś
minnie Re: Prezent na urodziny 10.04.02, 16:15 Ja już 24, ale mimo wszystko jeszcze żadna częśc ciała mi nie odpada. Swoją drogą to znam chłopaka, który urodził się tego samego dnia, miesiąca i roku co ja (Korba pozdrawiam Cię)tylko o innej godzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
auala Re: Prezent na urodziny 10.04.02, 16:18 Ja nie mam chlopaka ,wiec wszystko ,przede mna :) Odpowiedz Link Zgłoś
minnie Re: Prezent na urodziny 10.04.02, 16:22 Mój chłopak ma urodziny w marcu. A dzis bardzo ładną mi zrobił niespodziankę i zadzwonił do pracy z życzeniami, to ładne... Odpowiedz Link Zgłoś
auala Re: Prezent na urodziny 10.04.02, 16:29 Sorry pomysla ,za szybko przeczytalam i wyszedl kwiatek - chociaz moze lepiej dla Ciebie - dwa barany w zwiazku uuuu byloby ciezko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja Re: Prezent na urodziny IP: *.ny5030.east.verizon.net 10.04.02, 16:19 minnie napisał(a): > Mam dziś urodziny, więc jako prezent urodzinowy automatycznie nominuję do > wyjścia Kena i błagam, aby to on opuścił Dom BB...Takiego pieprzonego > zadufanego w sobie pedryla to ja dawno nie spotkałam. tez mam dzis urodziny!no to tego...wszystkiego,co najlepsze... Odpowiedz Link Zgłoś
auala Re: Prezent na urodziny 10.04.02, 16:26 Oooo zaraz okaze sie ,ze jest nas wiecej :) Odpowiedz Link Zgłoś
auala Re: Prezent na urodziny 10.04.02, 16:27 Ps> Rowniez zycze wszystkiego najlepszego- towarzystwo wzajemnej adoracji hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja Re: Prezent na urodziny IP: *.ny5030.east.verizon.net 10.04.02, 17:31 auala napisał(a): > Ps> Rowniez zycze wszystkiego najlepszego- towarzystwo wzajemnej adoracji he > hehe a tak nawiasem mowiac-10 kwietnia to w horoskopie celtyckim-dzien jarzebiny.jestesmy ponoc obsypane darami natury,sprzyjaja nam dobre moce swiata i kosmosu i mamy szczescie do spotykania dobrych ludzi.to troche zobowiazuje-tak mysle-ze to trzeba swiatu jakos oddac... pierwszy raz spotykam ludzi z mojego dnia urodzin.o kurcze!bbb bylo do tego trzeba;))) Odpowiedz Link Zgłoś
auala Re: Prezent na urodziny 10.04.02, 16:21 Jako ,ze tez mam urodziny - dolaczam sie do prosby MInnie - z tym,ze mowie Ken albo Frytka...wszystko mi jedno - ta kobieta ( Frytka ) wcale sie nie szanuje a to mnie drazni chyba bardzije niz zachowanie Kena - bardzo sie zawiodlam , myslalam,ze przejrzala na oczy - niestety fizycznosc wziela gore :( Odpowiedz Link Zgłoś
minnie Re: Prezent na urodziny 11.04.02, 09:10 No właśnie niech szybko wylatuje Ken albo Frytka, a ta nowa to kolejna żenada, wystarczy spojrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moocha Re: Prezent na urodziny IP: *.dwi.uw.edu.pl 11.04.02, 12:51 ...cmokus kochanie i jeszcze raz happy birthday ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moocha Re: Prezent na urodziny IP: *.setupsys.com.pl 12.04.02, 11:41 Minniu widze, ze nasze uczucie zostalo zaanonsowane tysiacom czytelnikow tego forum, mam nadzieje, iz ta ekspresja uczuc przed innymi nie zakonczy sie tak jak w domu Wielkiego Brata, caluje slodko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc Re: Prezent na urodziny IP: *.waw.cdp.pl 11.04.02, 13:06 100 lat!!! 100 lat!!! 100 lat!!! niech żyje żyje nam! Przepraszam za fałszowanie ale mnie słoń na uch nadepnął... Ale i tak wszystkiego najlepszego może twój prezent odniesie skutek? Odpowiedz Link Zgłoś
minnie Re: Prezent na urodziny 12.04.02, 08:44 Mam nadzieję, ze odniesie skutek. Xionc dzięki za 100-latkową piosenkę... Odpowiedz Link Zgłoś
minnie Re: Prezent na urodziny 15.04.02, 10:21 Jaki cudowny prezent dostałam na urodziny...Ken wykopany!!!! "Obiecuję sobie, ze juz nikogo nie skrzywdzę..." - mówił Ken...Jakiż on cudowny...tak Minnie uszczęśliwić. Juz nie będę musiała patrzeć na jego ogoloną mordkę i dupkę...HURRA Odpowiedz Link Zgłoś