asiak44 11.10.15, 22:02 Nikt nie ogląda? Ja i moja rodzina ogladąmy z przyjemnością. Podobają nam się Monika Dryl, Michał Grobelny i Bartek Kasprzykowski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
latarnik88 Re: Twoja twarz brzmi znajomo 12.10.15, 14:54 Ja oglądam , a raczej spoglądam na IPLA .Również podobają mi się wykonawcy , których wymieniasz.Wczoraj rozśmieszyła mnie Glinka , tanecznie dobrze , ale nie zaśpiewane , tylko wywrzeszczane , ona nie umie śpiewać i nie ma głosu .Aktorski słuch posiada ale poza tym wygląda śmiesznie w parodiach, jak przebrane dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
kredka.zielona Re: Twoja twarz brzmi znajomo 22.10.15, 22:54 Glinka nie ma głosu i nie umie śpiewać? a postać i piosenka Hanny Banaszak?! Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Twoja twarz brzmi znajomo 23.10.15, 21:13 Jedyna, która jej wyszła. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Twoja twarz brzmi znajomo 12.10.15, 18:04 ja zamienię Monikę Dryl na Zosię Zborowską, która jest dla mnie wielkim zaskoczeniem - to szalenie utalentowana dziewczyna. Monika Dryl dla mnie za bardzo "perfekcyjna" - więcej luzu i zabawy by się przydało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka Re: Twoja twarz brzmi znajomo 15.10.15, 15:43 Kasprzykowski super\ i zaskoczeniem jest dla mnie Respondek- głos ma naprawdę dobry Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Twoja twarz brzmi znajomo 15.10.15, 18:56 Grobelny jest świetny. Genialnie wygląda w każdej charakteryzacji - ale bez niej i bez pożyczonej osobowości brak mu, niestety, charyzmy. Szkoda. Kasprzykowski świetny, zwłaszcza kiedy się rozkręcił. Cała seria wyjątkowa pod względem atmosfery na planie - widać, że wszyscy się zgrali i polubili (w poprzednich były koterie i animozje, mam wrażenie). Oglądanie jedynego talent show niezmiennie od początku psują mi komentarze Królika, który w zasadzie w każdej ocenie występu wokalistek wsadzi jakąs tłustą, obleśnawą uwagę. Brrr. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsic Re: Twoja twarz brzmi znajomo 21.10.15, 19:39 Samba Hanny Banaszak "Przed rozstaniem" w wykonaniu Katarzyny Glinki to była jakaś groteska, żeby nie powiedzieć profanacja. Nie pojmuję zachwytu jury i I nagrody. --- test: 8 lat PO Odpowiedz Link Zgłoś
latarnik88 Re: Twoja twarz brzmi znajomo 21.10.15, 19:50 Uchwyciła jedynie tembr głosu i nic poza tym .Hanna Banaszak ma cudowny głos , gęsty jak melasa . Katarzyna została zakwalifikowana i przyjęta do programu i jury musi ją chwalić. Dla mnie jej udział w tym rozrywkowym programie , to nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: Twoja twarz brzmi znajomo 28.10.15, 11:08 Niestety prawda, jej udział jest nieporozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Twoja twarz brzmi znajomo 30.10.15, 15:18 Kasprzykowski - genialny! Odpowiedz Link Zgłoś
jodipiku 4 edycje powinien byl wygrac M.Grobelny! 09.11.15, 13:47 Uwazam ze byl genialny w podrabianiu glosow !!!! Rewelacja! Rowniez Natalia Schreder byla uwazam lepsza od Zosi Zborowskiej....Oni powinni byc w finale!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Twoja twarz brzmi znajomo 01.12.15, 21:52 Spoko, tobie nic z mózgiem nie zrobi :P Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: Twoja twarz brzmi znajomo 14.12.15, 17:23 zrobili "se" program dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś