Dodaj do ulubionych

Twoja twarz brzmi znajomo

11.10.15, 22:02
Nikt nie ogląda? Ja i moja rodzina ogladąmy z przyjemnością. Podobają nam się Monika Dryl, Michał Grobelny i Bartek Kasprzykowski.
Obserwuj wątek
    • latarnik88 Re: Twoja twarz brzmi znajomo 12.10.15, 14:54
      Ja oglądam , a raczej spoglądam na IPLA .Również podobają mi się wykonawcy , których
      wymieniasz.Wczoraj rozśmieszyła mnie Glinka , tanecznie dobrze , ale nie zaśpiewane , tylko
      wywrzeszczane , ona nie umie śpiewać i nie ma głosu .Aktorski słuch posiada ale poza tym
      wygląda śmiesznie w parodiach, jak przebrane dziecko.
      • kredka.zielona Re: Twoja twarz brzmi znajomo 22.10.15, 22:54
        Glinka nie ma głosu i nie umie śpiewać? a postać i piosenka Hanny Banaszak?!
        • bene_gesserit Re: Twoja twarz brzmi znajomo 23.10.15, 21:13
          Jedyna, która jej wyszła.
    • maniaczytania Re: Twoja twarz brzmi znajomo 12.10.15, 18:04
      ja zamienię Monikę Dryl na Zosię Zborowską, która jest dla mnie wielkim zaskoczeniem - to szalenie utalentowana dziewczyna.
      Monika Dryl dla mnie za bardzo "perfekcyjna" - więcej luzu i zabawy by się przydało ;)
    • wiotka_trzpiotka Re: Twoja twarz brzmi znajomo 15.10.15, 15:43
      Kasprzykowski super\
      i zaskoczeniem jest dla mnie Respondek- głos ma naprawdę dobry
    • bene_gesserit Re: Twoja twarz brzmi znajomo 15.10.15, 18:56
      Grobelny jest świetny. Genialnie wygląda w każdej charakteryzacji - ale bez niej i bez pożyczonej osobowości brak mu, niestety, charyzmy. Szkoda.

Kasprzykowski świetny, zwłaszcza kiedy się rozkręcił.

Cała seria wyjątkowa pod względem atmosfery na planie - widać, że wszyscy się zgrali i polubili (w poprzednich były koterie i animozje, mam wrażenie).

Oglądanie jedynego talent show niezmiennie od początku psują mi komentarze Królika, który w zasadzie w każdej ocenie występu wokalistek wsadzi jakąs tłustą, obleśnawą uwagę. Brrr.
    • pepsic Re: Twoja twarz brzmi znajomo 21.10.15, 19:39
      Samba Hanny Banaszak "Przed rozstaniem" w wykonaniu Katarzyny Glinki to była jakaś groteska, żeby nie powiedzieć profanacja. Nie pojmuję zachwytu jury i I nagrody.

---
      test: 8 lat PO
      • latarnik88 Re: Twoja twarz brzmi znajomo 21.10.15, 19:50
        Uchwyciła jedynie tembr głosu i nic poza tym .Hanna Banaszak ma cudowny głos , gęsty jak melasa .
        Katarzyna została zakwalifikowana i przyjęta do programu i jury musi ją chwalić.
        Dla mnie jej udział w tym rozrywkowym programie , to nieporozumienie.
        • asiak44 Re: Twoja twarz brzmi znajomo 28.10.15, 11:08
          Niestety prawda, jej udział jest nieporozumieniem.
    • ariwederczi Re: Twoja twarz brzmi znajomo 30.10.15, 15:18
      Kasprzykowski - genialny!
      • jodipiku 4 edycje powinien byl wygrac M.Grobelny! 09.11.15, 13:47

Uwazam ze byl genialny w podrabianiu glosow !!!! Rewelacja! Rowniez Natalia Schreder byla uwazam lepsza od Zosi Zborowskiej....Oni powinni byc w finale!!!!
    • angazetka Re: Twoja twarz brzmi znajomo 01.12.15, 21:52
      Spoko, tobie nic z mózgiem nie zrobi :P
    • quba Re: Twoja twarz brzmi znajomo 14.12.15, 17:23
      zrobili "se" program dla siebie
      • madopar50 Re: Twoja twarz brzmi znajomo 24.12.15, 10:13
        Zgadzam się z tym

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka