Dodaj do ulubionych

ciao darwin w tvn

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 21:38
czy to ma byc program dla wymagającego, ambitnego i intelignetnego widza? a
za stacje ktorej programy sa kierowane do takiej grupy ludzi uwaza sie ponoc
tvn. obejrzalem pol godziny tego programu i juz dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: kurs-or Re: ciao darwin w tvn IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 18.09.04, 21:57
      mnie wystarczyło 5 minut. przy tym programie "trafiony zatopiony" z Supronem to
      był casting na adiunkta katedry filozofii
      • Gość: troll Re: ciao darwin w tvn IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.09.04, 22:02
        ciśnie się jedno słowo na usta: ŻENADA
    • Gość: tatanka_iotanka Re: ciao darwin w tvn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 22:04
      bleee...
      przypomina mi trochę stylem włoskie programy rozrywkowe jakie oglądałam jak
      byłam mała na Rai Uno :))
    • Gość: deresz Re: ciao darwin w tvn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 22:09
      Pani Stalińska popisała się wiedzą i polszczyzną: "Padalec to wonż!!!":):):):)
      Ale żenada, chyba głupszego programu w polskiej telewizji do tej pory nie było.
      • Gość: kurs-or Re: ciao darwin w tvn IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 18.09.04, 22:14
        no i jeśli mnie wzrok nie myli to dekor jest z odzysku z "we dwoje"! taki mały
        recycling. widać firma wykosztowała się na Newsy i resztę programów opędzlowała
        kartonami po monitorach.
    • Gość: sdww Re: ciao darwin w tvn IP: *.ib.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 22:20
      to z zalozenia nie ma byc ambitny program
      ta ma byc rozrywka na sobotni wieczor,tak dlal relaksu..
      moze nie wysokich lotow,ale mozna zobaczyc
      Nie bylo zle:)przynjajmniej zasiadas zprzed tv i nic cie nie interesuje;)
    • madziara_pl końcówka! 18.09.04, 22:32
      ale końcówka była zajebista :)
    • Gość: Hen Re: ciao darwin w tvn IP: *.acn.waw.pl 18.09.04, 22:33
      To się TVN popisał!!!
      Najpierw "Kryminalni", potem "Ciao ..."

Żenada do kwadratu
    • Gość: d Re: ciao darwin w tvn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 23:38
      nikt nie mowil ze to ma byc inteligetne... takie lekkie, sobotnie... do smiania
      sie... lepsze to niz bar...
      • Gość: kamuii Re: ciao darwin w tvn IP: *.bielsko.dialog.net.pl 19.09.04, 13:02

--------------------------------------------------------------------------------
        O ja pierdole.... tak to chyba tylko można skomentować poracha na całej
        lini.Czułam że ten program to będzie dno na całej lini ale jak to zobaczyłam to
        poprostu mnie zatkało.Skąd oni wzieli taką bandę debilek ? Ogłaszali Casting
        poszukujemy idiotek z IQ - 150 czy jak ?
        No ale program sie wpasuje genialnie w nowy image tvn czyli programowo - dla
        debili !!! pasuje jak ulał. Sądziłam ze nie ma nic gorszego niż Bar 190280000
        edycja ale jednak.Choć coś im się jednak udało mianowicie udowodnic że człowiek
        pochodzi od małpy rzeczywiscie miałam chwilami wątpliwości czy prowadzący to
        człowiek czy małpa bo t 1 chyba zeszłą ze sceny ale Szwedes swietnie ją
        zastępował. Maria chyba komentować nie trzeba...
        • Gość: Gość prororor Re: ciao darwin w tvn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.04, 17:46
          Fajny, łatwy i przyjemny... lepszy od "Europaa da sie lubić." a kaumii jest za
          ambitny i nieco prostacki.
    • Gość: Pop Re: ciao darwin w tvn IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 19.09.04, 14:36
      Widziałam tylko kawałek ze spiewającą CZeśką-o co wogóle chodzi w tym
      programie? Żenada...nawet nie ma co komentować.
      • Gość: kamuii Re: ciao darwin w tvn IP: *.bielsko.dialog.net.pl 19.09.04, 18:11
        o nic nie chodzi banda idiotów gania bez sensu po scenie i tyle

do-prororor a co jak ktoś jest ambitny to źle ? poprostu wole czas poswięcic na
        poczytanie press oglądnięcie uwagi serwisu informacyjnego czy jakiegoś programu
        który niesie ze sobą jakieś wartości.A jak chce pooglądać rozrywkę to zasiadam
        przed takimi reality show które mają jakąś treśc np agent a nie oglądam bandy
        idiotów z małpą w cyrku co do prostactwa to ten program był prostacki nie mój
        komentarz.A i nie porównój tego badziewia do "Europa da...." ten program oprócz
        funkcji rozrywkowej niósł ze sobą jakieś wartości takie jak próba porozumienia
        narodów w europie i przybliżenie nam innych krajów natomiast "ciao debil" nie
        niesie ze sobą zadnych wartości
        • Gość: prororor Re: ciao darwin w tvn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.04, 18:38
          Jesteś chamska i wulgarna - swoje myśli zawsze można wyrazić w sposób
          cywilizowany.
        • Gość: orkel Re: ciao darwin w tvn IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.04, 08:13
          wartości w Eurpoa da się lubić ??!! - chyba odkrywanie nowych pokładów żenady i
          powielanie prostackich narodowych stereotypów (oczywiście za państwowe
          pieniądze !)
    • Gość: a Re: ciao darwin w tvn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 01:09
      a
      • gianni_vonsacze Re: ciao darwin w tvn 20.09.04, 08:15
        żenua, chociaż lepsze to niz te policyjne skecze z melodią w tle swego czasu na
        publicznej :) Niektóre laseczki były całkiem miłe dla oka i tylko dlatego
        program mozna było znieść ;)
        tyfyny ekploatuje znowu swoje 'sztandarowe' okęty, bo i Manuela sie pojawiła i
        stara babcia, która kiedyś 'dowcipkowała' w Maratonie...
        Oglądając to coś czułem się jakbym Rai uno z dubbingiem widzial ;)
        • Gość: kamuii Re: ciao darwin w tvn IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.09.04, 10:20
          do prororor

[qote]Jesteś chamska i wulgarna [/quote] jak sobie chcesz [quote]- swoje myśli
          zawsze można wyrazić w sposób
          cywilizowany.[/quote] czyli taki jak ty ? wyzywając od chamów i prostaków
          innych forumowiczów ?

Co so Europa da się lubić to nie twierdze że ten program nie był żenującuy i że
          należał do programów telewizji edukacyjnej ale w przeciwienstwie do "ciao
          debil" był o czymś ...
          • Gość: prororor Re: ciao darwin w tvn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 16:02
            Kaumii napisał/a:
            'wyzywając od chamów i prostaków innych forumowiczów.'

1) Piszesz o sobie w liczbie mnogiej skarbie? ;)
            2) Jak narazie to TY wyzywasz widzów tego programu, używając wulgranych słów
            zmieniasz jego nazwę i dajesz 'nieładne' określenia.

Pozdrawiaaaaaaam =]
            • Gość: kamuii Re: ciao darwin w tvn IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.09.04, 10:21
              do prororor

w którym miejscu wyzwałam widzów tego jakze ambitnego programu ? bo ja sobie
              jakoś nie przypominam :) Określiłam i to odść dobitnie używając słowa które
              raczej w tym kontekście wulgarne nie jest (ale niech ci będzie) uczestników
              tego programu i sam program.Ale jesli poczółes się urażony to może brałeś w nim
              udział ? Mario ??? no jeśli tak to sorry gratuluje udziału w niezwykle
              intelektualnym programie... Forumowiczów nie wyzywam (btw. poczytaj sobie inne
              posty to zobaczysz że moje zdanie nie jest odosobnione)
    • Gość: KIRA Re: ciao darwin w tvn IP: *.crowley.pl 20.09.04, 10:25
      ale było nice jak blondynki wrzeszczały z radości że wygrały bo zdobyły 80
      punktów a zapomniały dziewczynki tylko że głosujacych było 200 hahahah, no był
      najlepszy punkt tego programu:):):):)
    • Gość: ale Re: ciao darwin w tvn IP: 193.111.166.* 20.09.04, 11:19
      Gość portalu: miśkof napisał(a):

> czy to ma byc program dla wymagającego, ambitnego i intelignetnego widza? a
      > za stacje ktorej programy sa kierowane do takiej grupy ludzi uwaza sie ponoc
      > tvn. obejrzalem pol godziny tego programu i juz dziekuje.

heheheheh, a kiedy do miana programu "dla wymagającego ambitnego i
      inteligentnego widza" pretendowała tvn??? zawsze była kanałem dla miernoty z
      prowincji, odpowiadającym na takiez wyobrażenie o nowoczesnej telewizji i
      rozrywce. Tvn nie zaczynała od Pegaza, ale od powtórek seriali w stylu Beverly
      Hills 90210 i Big Brothere. Dlaczego luidzie tego nie pamiętają? A skoro tego
      nie pamiętaja, to później oczekuja niewiadomo czego! Program jak to tvnowska
      rozrywka - szmirka. Z tym, ze do tej pory była to szmirka na formatach
      kupowanych od Holendrów, Niemców i Anglików, a teraz od Włochów - a więc
      jeszcze bardziej kiczowate. Tyle...
      • Gość: Pop Re: ciao darwin w tvn IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 20.09.04, 20:55
        Gość portalu: ale napisał(a
        tvn zawsze była kanałem dla miernoty z
        prowincji-jasne,bo Warszawie to sami inteligenci mieszkają-obrażasz mnie
        forumowiczu!
        • Gość: curly Re: ciao darwin w tvn IP: 213.173.205.* 21.09.04, 17:13
          To jeden z najgorszych programów rozrywkowych jaki widziałam....
          Naciągana do granic absurdu rywalizacja (gwizdy, udawanie nudy, odwracanie sie
          do przeciwników, wyzywanie). W ogóle nie śmieszne. Cały szas myslałam o tych
          ludziach z produkcji którzy poza kamerą wymachują rękami, czy planszami
          pokazując co dziewczyny mają robić.
          Nie wróżę dużej oglądalności.

A we Włoszech leci juz 6-ty rok.....

www.medianews.com.pl/info_media2259.php3
    • Gość: kuc Re: ciao darwin w tvn IP: *.warszawa-zoliborz.sdi.tpnet.pl 22.09.04, 00:08
      a od kiedy to TV jest dla wymagających?
    • Gość: kurs-or Re: ciao darwin w tvn IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 23.09.04, 01:07
      Na domiar wszystkiego wypadek na planie ujawnił brak wyobraźni i skalę
      oszczędności scenografa tego programu. podczas rejestracji jednego z odcinków
      pękł wąź pompujący wodę do olbrzymich akwariów i setki litrów wody wylały się
      na urządzenia zasilane wysokim napięciem. natychmiast postanowiono ewakuować
      ludzi, tylko, że... za wysokimi podestami nie było wymaganych przepisami
      schodów i ludzi wyprowadzano przez wąską techniczną kładkę bez poręczy na
      wysokości 5 metrów! Gdyby to nie była woda a np. pożar doszłoby do tragedii.
      Dziwi mnie, że TVN oszczędza na bezpieczeństwie, wypadek z winy ich
      zaniedbania drogo by ich kosztował...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka