Dodaj do ulubionych

Boże !! Cymbały w tej TVP2 !!! Obraz kontrolny !!!

IP: *.teoc.pl / *.teoc.pl 20.09.04, 02:43
Ludzie teraz wiemy jaką misję ma Telewizja publiczna, która za Nasze w
trudzie wydarte pieniądze z abonamentu rujnuje zatrudniając palantów którzy
wpadają na tak głupie pomysły. Co za debil wpadł na taki pomysł zeby
pokazywać gościa raz robiącego pompki a raz jeżdzącego fotelem na kółkach.
Może to podgląd na żywo na to coo robi jeden z prezesów TVP. Kretyństwo. Inne
stacje kupują sprzet, wykupują prawa do audycji (TVN przejęło mecze Wisły,
Sopot 2005, wybory Miss), teraz czas na Opole, i inne dochodowe audycje, a
Nasze wpłaty ida do kiesy PREzesów a Nam pozostaje ogladać kretyna robiącego
pompki na obrazie kontrolnym.
Obserwuj wątek
    • newsstand Re: Boże !! Cymbały w tej TVP2 !!! Obraz kontroln 20.09.04, 03:19
      a kto oglada obraz kontrolny? chyba tylko kretyn :P
      zawsze to jakies urozmaicenie
      • bigrock Re: Boże !! Cymbały w tej TVP2 !!! Obraz kontroln 20.09.04, 03:46
        Jak to zobaczylem przedwczoraj kladac sie spac to myslalem, ze mam jakies omamy
        i musialem to nagrac na VHS. Rano sobie puscilem i zglupialem jakby mi
        Szaranowicza na sluchawki wpuscili :-)
        • Gość: jarek Re: Boże !! Cymbały w tej TVP2 !!! Obraz kontroln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 09:13
          Jest to działanie podnoszące oglądalność TVP:-))
          PS
          A Loska z różą w klapie była wcześniej?:-)
    • Gość: KIRA Re: Boże !! Cymbały w tej TVP2 !!! Obraz kontroln IP: *.crowley.pl 20.09.04, 09:33
      A ja na serio myslałam że mam omamy:):)
      • johnny_tomala Re: Boże !! Cymbały w tej TVP2 !!! Obraz kontroln 20.09.04, 09:41
        ale o co chodzi? jakie pompki? jaki obraz kontrolny? jakie drewniane pięć
        złotych? jacy niemcy na rowerach?
        • Gość: maua Re: Boże !! Cymbały w tej TVP2 !!! Obraz kontroln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 10:06
          Ej, na serio! Ja to tez widzialam. Az obudzilam swojego chlopa!
          Ja nie wiem kto to wymyslil ale to jakies jajca...
          Obraz kontrolny a tu facio sobie pod nim na bloczku robi pompki w spowolnionym
          tempie!!!!

Naprawde...smiac sie czy plakac!
        • Gość: KIRA Re: Boże !! Cymbały w tej TVP2 !!! Obraz kontroln IP: *.crowley.pl 20.09.04, 10:13
          Odd paru wieczorów jak na tvp pojawia sie obraz kontrolny to nim pojawia sie
          gościu który np robo pompki.
          Ja myslałam że mam omamy, znajomi byli wieczorem wypilismy wino ale nie w
          takich ilościach. momo wszsytko z dziwnym uczuciem poszłam spać....
          dzis dowiedziałam się na forum że inni też to widzieli, i do tego facdt podobno
          nie tylko pompki robi:)
          • Gość: maua a co jeszcze robi, Kira? :) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 10:19
            • Gość: KIRA Re: a co jeszcze robi, Kira? :) n/t IP: *.crowley.pl 20.09.04, 10:22
              ??????????????????????????????????????
            • Gość: rejs1a Re: a co jeszcze robi, Kira? :) n/t IP: *.teoc.pl / *.teoc.pl 20.09.04, 10:54
              jeździ po kreanie kręcąc się na fotelu obrotowym (takim jakie mają zapewne
              orezessi w biurach)... dla mnie to na pewno podgląd na jednego z prezesów tylko
              kabelki im się pomieszały
              • Gość: maua rejs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 11:28
                e no co ty, prezesi by robili pompki???? :))))
                a to na fotelach to nie widziałam:)))
    • Gość: czesław ćmikiewicz Re: Boże !! Cymbały w tej TVP2 !!! Obraz kontroln IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.04, 11:28
      no robi sobie ludzik pompki, no i co z tego ? Obraz kontrolny jest fajniejszy,
      a i przypomni jakiemuś spaślakowi, że czas już wstać z kanapy i się trochę
      poruszyć, wcale nie takie głupie to jest, a porównanie ludzika z kresek z
      inwestycjami w sprzęta i programy to chyba niemądre
      • Gość: rejs1a Re: Boże !! Cymbały w tej TVP2 !!! Obraz kontroln IP: *.teoc.pl 20.09.04, 23:10
        szczególnie kolo kręcący się na fotelu.. żenada...
        • Gość: oko Re: Boże !! Cymbały w tej TVP2 !!! Obraz kontroln IP: *.icpnet.pl 21.09.04, 01:00
          info.onet.pl/982297,11,item.html
          ot i cala tajemnica wyjasniona
          • Gość: 3x Wiele halasu o nic. IP: *.local.pl / 62.233.183.* 21.09.04, 17:22
            :)
    • Gość: eciepecie Re: Boże !! Cymbały w tej TVP2 !!! Obraz kontroln IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 21.09.04, 09:08
      he he, TVP2 jest chyba jedyną stacją na świecie, która może się pochwalić
      oglądalnością nawet podczas emisji obrazu kontrolnego!!!
      • Gość: KIRA Re: Boże !! Cymbały w tej TVP2 !!! Obraz kontroln IP: *.crowley.pl 21.09.04, 09:20
        no własnie, hehehe
        • Gość: maua ah to wszystko dla sztuki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 09:52
          faktycznie dworak mowil ze teraz bedzie wiecej w kulture inwestowal :))))
    • Gość: jarekkk Re: Boże !! Cymbały w tej TVP2 !!! Obraz kontroln IP: 217.153.131.* 21.09.04, 17:12
      A czemu Ci to przeszkadza?? To nawet zabawne, i nowatorskie...
      • eshka świetne! 21.09.04, 22:20

• Gość: xxx Dzis protestowali(?) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 09:50
      Przypadkiem przestawilem w nocy na TVP2 i tez zbaranialem.

Jakis gosc o dziwnej fryzurze (odmienna orientacja?), boso (proletariusz?), kusych
      spodenkach (diabel jakis?) i czerwonej koszulce (lewak?)... medytowal
      (antyklerykalizm?) siedzac w dziwnej pozycji (naigrawanie sie z pozycji kwiatu
      lotosu?).

Jak latwo zamanifestowac w telewizji jakies poglady ;))) i naigrawac sie z wartosci,
      tradycji... ;)))))

Przeraza mnie tylko, ze to nie jest prywatna telewizja i placimy za to z naszych
      podatkow...
      • zbychooo Re: Dzis protestowali(?) 22.09.04, 11:50
        A mnie się to podoba, taki pomysł z jajem ;-)
        • Gość: kamuii Re: Dzis protestowali(?) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 22.09.04, 15:16
          rany jak to wczoraj zobaczyłam to mało zawału nie dostałam bo nie wiedziałam
          czy to zwidy czy jak zgłupieli ? po cholere to ?
          • Gość: gość Re: Dzis protestowali(?) IP: *.class146.petrotel.pl 22.09.04, 18:20
            Hehe byłby dobryh trip jakby to nagrać na kasete i puścić w odpowiednim
            momencie…
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka