Dodaj do ulubionych

najgorszy polski aktor,prezenter,dziennikarz itp.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 16:00
kudelski,trojanowska,chylewska!!!,soltysik,mlody sztur!!! - jak komus moze
podobac sie jego gra??? nie rozumiem tego... kompletne beztalencie... no i
pazura od kolo. 5 lat tez nie poraza swoja gra...
Obserwuj wątek
    • kraxa Aldona Dydona orman 22.09.04, 16:05

• Gość: barabara Re: najgorszy polski aktor,prezenter,dziennikarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 16:20
      Bracia ksero z "Z jak Zażyłość"!
    • zenona_laskowik Re: najgorszy polski aktor,prezenter,dziennikarz 22.09.04, 16:29
      Aktorka-Chotecka, Przybylska prezenter Dowbory, więcej dziadostwa nie pamiętam
      za wszystkich serdecznie przepraszam
    • Gość: jojo Re: najgorszy polski aktor,prezenter,dziennikarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 17:35
      Durczok, Borek, Kołtoń, Szapołowska, Pochanke, Pieńkowska i cała reszta
      hałastry z Wiadomości.
      • Gość: jojo Re: najgorszy polski aktor,prezenter,dziennikarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 17:35
        I młody Stuhr jak najbardziej
    • ariwederczi Re: najgorszy polski aktor,prezenter,dziennikarz 22.09.04, 17:42
      Policjanci z W11! :)
    • slotna Re: najgorszy polski aktor,prezenter,dziennikarz 22.09.04, 17:52
      'Mlody' Stuhr wam sie nie podoba? Oo... A ja wole ogladac jego niz 'starego',
      nie ma tej maniery irytujacej. Gral jak na razie w komedyjkach, ale i w offie -
      ktos widzial 'Basn o ludziach stad'? Co konkretnie wam sie w nim nie podoba?
      Jest dretwy? Sztuczny? Ma zla dykcje?
      • Gość: jojo Re: najgorszy polski aktor,prezenter,dziennikarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 22:44
        Bufon straszny, a talentu za grosz. Na tatusiu wypłynął.
        • Gość: miguel Re: najgorszy polski aktor,prezenter,dziennikarz IP: *.netia.pl 27.10.04, 12:06
          gwoli ścisłości wypłynął na kabarecie, który zresztą teraz odbija mu się
          czkawką. a aktorem jest naprawdę niezłym, chciałbym żeby zagrał jakąś negatywną
          postać - wtedy może byłby lepiej oceniany.
    • Gość: Madzia Re: najgorszy polski aktor,prezenter,dziennikarz IP: *.pl / 213.155.191.* 22.09.04, 19:55
      na 1 niechlubnym miejscu zdecydowanie Młynarska!!! brrrr szkoda słow...a także
      Trojanowska (ale sztuczna), Niemczyk ( no nie moge na goscia patrzec nie mówiąc
      o słuchaniu),Gembarowicz (czy jakos tak) i jeszcze dwóch aktorów,ale nie wiem
      jak sie nazywają. Jeden taki pochlastany na twarzy po jakiejs ospie czy czyms
      tam ( np.w Samym zyciu grał ojca Antka) i jeszcze jeden,co np.w MjM grał kolege
      Marysi z chóru,Tomasz mu tam było czy jakos tak, teraz chyba gra w "Fali
      zbrodni"
      • Gość: baba Re: najgorszy polski aktor,prezenter,dziennikarz IP: *.acn.waw.pl 22.09.04, 21:49

Ja lubie Niemczyka.
        Natomiast zadna aktorka jest barmanka z Plebanii (bo jest modelka).
        Dziewczyna przesympatyczna, ale grac zwyczajnie nie umie, a talentu nie ma.
        Juz Borkowska z NDiNZ sie jakos wyrobila, da sie ja ogladac, a ta niczego sie
        nie nauczyla.
        Z prezenterow koszmarny Dowbor- GROOOZA.
      • kraxa Do Madzi 23.09.04, 12:20
        to, ze Zbrojewicza nie znasz (ten poorany niby) to z trudem ale ujdzie, ale
        zeby na Zentare psioczy ( z chóru), rany boskie. I smutno, ze on Ci sie kojarzy
        tylko z Klanem. teleportujcie mnie w kosmos bo ja chyba juz wapniak jestem.
        • Gość: baba Re: Do Madzi IP: *.acn.waw.pl 23.09.04, 12:42
          Masz racje- Zbrojewicz jest oki i mily czlowiek, a Zentara nie najgorszy aktor
          jakies 20 lat temu bardzo popularny byl jako mloda nadzieja (Siekierezada).
          • Gość: Jola Re: Do Madzi IP: *.aster.pl 27.10.04, 19:32
            A jaki ma pięęęęęęękny głos Edward Zientara.
      • Gość: cytrynka Re: najgorszy polski aktor,prezenter,dziennikarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 22:12
        > Jeden taki pochlastany na twarzy po jakiejs ospie czy czyms
        > tam ( np.w Samym zyciu grał ojca Antka)

On się nazywa Krzysztof Kiersznowski.
    • Gość: janusz_kluczyk Re: najgorszy polski aktor,prezenter,dziennikarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 22:23
      przypomnialem sobie jeszcze kogos... jagielski!!! to jest dopiero dno,a ten
      jego program wieczor z jagielskim a pozniej na zdrowie jagielski to nie wiem co
      to bylo... to chyba mialo byc smieszne???nie wiem,tak pisali w gazetach ze to
      pr. rozrywkowy ale chyba sie pomylili...
    • Gość: zajzajer Re: najgorszy polski aktor,prezenter,dziennikarz IP: *.proxy.aol.com 23.09.04, 08:14
      moj ranking:
      zdecydowanie przybylska i pazura, male i sztuczne glowki,
      dowborek i edyta wojtczak i jeszcze ta od pogody, sommer, nie do przetrawienia,
      soltysik ze swoim brudnym konskim uzebieniem, anty typ do tv, z kim on do licha
      sypia ze go tak promuja,
      caly klan bez wyjatkow jest do bani
      • Gość: ona przybylska gwiazda IP: *.238.86.7.adsl.inetia.pl 23.09.04, 08:32
        wezcieta babe
        • Gość: ale Re: przybylska gwiazda IP: 193.111.166.* 23.09.04, 10:08
          antyprezenter tv: Jolanta Fajkowska - osoba od mniemaniu o sobie odwrotnie
          proporcjonalnym do zalet

antyaktor: Gustaw Holoubek - dla mnie gra zawsze Gustawa Holoubka, nie zależnie
          od czasu, okoliczności oraz typu widowiska, w jakim bierze udziałą - wiem, że
          to dla większości ludzi wychowanych w przekonaniu, że Gustaw Holoubek "wielkim
          aktorem jest/był" to czysta herezja, ale naprawdę tak uważam

antygwiazda: Jakub Wojewódzki - człowiek nikczemnej posturze i mizernej
          inteligencji okraszonej brakiem taktu i nieodpowiadającym mi poczuciem humoru.
          Jaka telewizja, takie "gwiazdy"... Podobało mi sie jego strcie z Krzysztofem
          Matrena, który obnazył z iście chirurgiczna precyzja jego małość. Kazimierz
          Kutz jako osoba niezwykle taktowna i tolerancyjna był nieco bardziej
          powściagliwy, ale konfrontacja tych dwóch osobowości dała co bardziej
          spostrzegawczemu obserwatorowi wiele do myslenia.
          • Gość: kamuii Re: przybylska gwiazda IP: *.bielsko.dialog.net.pl 23.09.04, 11:25
            Młynarska K.Dowbor Trojanowska Kajdanowicz Sołtysik
            • Gość: Amanda Re: przybylska gwiazda IP: *.swic.dialup.inetia.pl 26.10.04, 07:47
              Ciekawe, że nie podobają się ci, którzy są uznani. Wasze kompleksy się odzywają?
    • Gość: KIRA Re: najgorszy polski aktor,prezenter,dziennikarz IP: *.crowley.pl 23.09.04, 11:52
      AKTOR A. Przybylska,A.Włodarczyk R. Pazura
      PREZENTER Te głupie laski z Redligh na TVN, puste i głupie A. Młynarska, M.
      Dowbor,M. Mołek_ jest tylko ładna ale to za mało....
      DZIENNIKARZ J.Pochanke
      • Gość: Jadźka Re: najgorszy polski aktor,prezenter,dziennikarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 12:53
        Wszystkie te qppy z dwójki na czele z Młynarską,która powinna zostać
        natychmiast skasowana.Prezenterzy jedynki też niewiele lepsi,ale dwójka bije
        wszystkie inne stacje.Aktorzy:paskudy z MjM ta co gra Małgosie i druga Tereza
        chyba nawet nie wiem jak się nazywają A PRZEDEWSZYSTKIM NIEJAKI MILOWICZ!!!
        • Gość: nioma Re: najgorszy polski aktor,prezenter,dziennikarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 13:22
          dwojka prozosuje jezeli chodzi o beznadziejen prezenterki:
          1. Iwona KUBICZ - zenujace beztalencie, z tikiem nerwowym polegajacym na
          wiecznym mruganiu oczami i jakas nienormalna dykcja
          2. Mlynarska - za caloksztal
          3. Fajkowska za to ze sztuczna jest jak plastikowe kwiatki na cmentarzu
          4. Torbicka - za to ze jest wszedzie i czasem sie boje ze jak otworze lodowke
          to mi Torbicka wyskoczy zamiast kielbaski,

z aktorow:
          1. Przybylska (wlasciwie to naduzycie nazwac ja aktorka)
          2. Pazura - za nijakosc i rozmienianie sie na drobne
          • Gość: ani Re: najgorszy polski aktor,prezenter,dziennikarz IP: *.lodz.dialog.net.pl 23.09.04, 14:32
            1.SOLTYSIK!!!!!!!!!!!!

POTEM DLUGO DLUGO NIC A POTEM
            SOLTYSIK!!!
          • Gość: terry Re: najgorszy polski aktor,prezenter,dziennikarz IP: *.aster.pl 25.09.04, 19:39
            O nie, Iwonka Kubicz kiedys była nawet nawet, miała fajne nogi. Do dziś mam do
            niej sentyment, spoko babeczka.
    • brocha2 Re: najgorszy polski aktor,prezenter,dziennikarz 25.09.04, 19:08
      1. Beata Chmielowska -Olech (oczy duże z przerażenia, bo nie rozumie co czyta)
      2. Jarosław Gugała (brudnawy starszy pan z kulejąca dykcją)
      3. Bracia Mroczkowie (bez komentarza)
      4. Anna"Czesia" Powierza (brrrr...)
    • Gość: Antoni Paweł Pochwała IP: *.chello.pl 26.09.04, 21:48
      Za całokształt, a szczególnie lądowanie Pathfindera ma Marsie.
    • Gość: Antoni Jarosław Kulczycki IP: *.chello.pl 26.09.04, 21:54
      Za to, że nie wie, co to czynne, a co to bierne prawo wyborcze (chyba że go
      ktoś oświecił, ale rok temu nie wiedział).
    • Gość: orzeszek Re: najgorszy polski aktor,prezenter,dziennikarz IP: *.ust.tke.pl 26.09.04, 22:38
      MAŁGORZTA fOREMNIAK jast tak prawdziwa jak lalka barbie
      • iskax MŁYNARSKA!!! SZCZUKA!!! 26.09.04, 23:32
        Patrzec nie mogę na Młynarską, a jak słyszę jej głos to słabo mi się robi.

Poza tym: Sołtysik, Mucha, Mołek, Hubert Urbański.
        Nikt nie dodał Kazi!!!!!!!??????Kazia to też przegięcie. Nie lubię tej Rudej z
        Camera Cafe i wszytkich prowadzących te durne teleturnieje w TVNie: Tele Gra i
        Szybka Forsa.
        • Gość: info Re: MŁYNARSKA!!! SZCZUKA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 08:35
          odczepcie sie wreszcie od Kazi, ona jest swietna!!
    • kotekmru Re: najgorszy polski aktor,prezenter,dziennikarz 26.10.04, 09:44
      prezenterzy:
      - Państwo Dowbor - ani to mądre, ani śmieszne, ani piękne - nijakość i żenada
      do kwadratu
      - Pani Agata Młynarska - dno i 100 metrów mułu
      - Pani Dorota Wellman - karykatura samej siebie, sztucznie krzykliwa
      - Pani Chmielowska-Olech z Teleekspresu - sprawia wrażenie głupiej, słodkiej
      inaiwnej, ble...
      aktorzy
      - Klony-Mroczki
      - Big Bomebelos
      - Ania Przybylska - nawet w Playboy mnie nie rusza
    • Gość: Kama Nikt o Drzyzdze nie opamietal? IP: *.ae.krakow.pl 27.10.04, 14:30
    • Gość: romcia.pl Re: najgorszy polski aktor,prezenter,dziennikarz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.04, 21:46
      Ibisz, Kamel, Babiarz, Nejman,Martyna W., Warakomska
      • Gość: juzef Re: najgorszy polski aktor,prezenter,dziennikarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 23:36
        1. IBIsz Krzysztof - bo jest drewniany a udaje człowieka z gumy
        2. Sołtysik Andrej - bo jest drewniany
        3. Barcia Golcowie - dobrze spiewają, ale to naiwniaki
    • mazuz1 Re: najgorszy polski aktor,prezenter,dziennikarz 28.10.04, 06:36
      Powiem wam tak, każdy ma swoje zdanie, ale tu chodzi o najgorszy spęd polskiej
      telewizji. Nie można młodego sztura i razury stawiac na równi z moimi typami i
      wiem że większoś się zgodzi. Oto moje typy:
      W kategorji najgorszy aktor/ka
      -----Izabela Trojanowska
      w kategorji najgorszy prezenter
      -----Piotr Kraśko
      w kategorji najgorszy dziennikarz
      -----Piotr Kraśko

nie zniosze tego człowieka, bierze mnie na wymioty nawet kiedy o nim pisze, a
      fanów jego przepraszam .
      pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka