Dodaj do ulubionych

Chciałam zerżnąć Lukasika [bar Vip]

IP: 217.153.178.* 23.09.04, 23:24
i co Wy o tym sądzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: crystal Re: Chciałam zerżnąć Lukasika [bar Vip] IP: *.antoniuk.sdi.tpnet.pl 23.09.04, 23:27
      Poniżej krytyki ;)
      • gianni_vonsacze Re: Chciałam zerżnąć Lukasika [bar Vip] 24.09.04, 08:14
        zmarnowała okazję - pewnie wyleci w sobotę w wyniku gorących sadzonych
        krzeseł.. Może bzykna się po programie, ale to już nie będzie to samo co przed
        kamerami na oczach milionów ;) Ewelinka strasznie infantylna jest.. No i
        zawiodła uczucia Jaro, który wczoraj był wyraźnie podłamany wyemitowanym
        szokującym materiałem..
        btw - jakoś ten BAR nie może się rozkręcić - sam Kris widać że jest lekko
        zdegustowany...
    • lezka_z_posen Re: Chciałam zerżnąć Lukasika [bar Vip] 24.09.04, 08:19
      ta znoakutowana minusami Ewelinka,to wygląda jakby na chwile do Baru wpadła z
      komisariatu Wieśka Gabriela-dla mnie to cała Marylka:usta,oczy identyczne.a Bar
      na razie dzierżę w porywach do 10 minut i zmieniam kanał.
    • Gość: omo Re: Chciałam zerżnąć Lukasika [bar Vip] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 08:28
      A Cugowscy robią takie wrażenie,że ze wstydu by się pod ziemię zapadli ale
      pewno kase zgarnęli i muszą dotrzymać umowy.Jeden "nagle" musiał wyjechać do
      Stanów na koncert z Budką.Wize chyba miał już w kieszeni dawno?Żałosne to
      wszystko i te próby wątku lesbijskiego.
      • gianni_vonsacze Re: Chciałam zerżnąć Lukasika [bar Vip] 24.09.04, 08:32
        może chcą stworzyć polskie Tatu, bo tamte podobno już les nie chcą być ;)
        ale faktem jest, że te motywy lesbijskie były żałośnie na siłę robione :/
        Cugowski blondas jarał się ze wstydu kilkakrotnie... Smutne to wszystko
        jakieś...
      • bombany_przez_mirke Re: Chciałam zerżnąć Lukasika [bar Vip] 24.09.04, 08:32
        I Ediego ściągnęli........
        ale program jest denny że szok
        • Gość: crystal Re: Chciałam zerżnąć Lukasika [bar Vip] IP: *.antoniuk.sdi.tpnet.pl 24.09.04, 10:59
          A kiedyś tak zabawnie było...

Właśnie oglądam powtórkę, żenada. "Nie będę się z nim pieprzyła, skoro mieliśmy
          kilka minut, ja potrzebuję kilku godzin". Aha ;)
          • bombany_przez_mirke Re: Chciałam zerżnąć Lukasika [bar Vip] 24.09.04, 11:08
            A tak w ogóle to ile ta lala ma lat?? wygląda na 13.....

Najlepsze że gada że by go zerżenęła a jak buczała jakiemuś kolesiowi w ramię
            to mówiła coś że mama będzie uważała że ma puszczalską córke itp... :))
    • Gość: ela Re: Chciałam zerżnąć Lukasika [bar Vip] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 22:30
      ?ohyda.zenada.dno.wstydIbiszs wstyd ze to prowadzisz!ale za grubsza kase mozna
      i tak nisko upasc!
      • Gość: jan polędwica Re: Chciałam zerżnąć Lukasika [bar Vip] IP: *.it / 62.233.189.* 25.09.04, 23:16
        zrzędzicie, program jest momentami maskaryczny- zwłaszcza lajwy i o to chodzi w
        nowoczesnej telewizji;))

z załozenia jest w nim cos żenujacego, wiec niezręczne sytuacje niezbyt mnie
        żenuja , wrecz przeciwnie
        jak ktos lubi landrynki to jest sporo programów , w których uczesnicysłodza
        sobie do bólu np. bezludna wyspa czy szczególnie obrzydliwe dla mnie w swej
        miodnosci benefisy prowadzone przez pana z bródka

tak trzymac
        • Gość: Riki Re: Chciałam zerżnąć Lukasika [bar Vip] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 01:08
          mniam, wspaniałe! Tancerka Ewelina Ciura z Zabrza i niejaki Łukasik - love
          story z bad endem buhahahaha

A teraz weszła córka Torzewskiego jako... gwiazda! buhahahahaha Swoją drogą
          dziewczę zmierza w kierunku postury mamusi i kształty jej się robią obleśne.
          Poza tym nie umie śpiewać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka