bazyliada 07.07.07, 22:07 Jeśli ktoś mógłby polecic mi dobrego ortopedę ( konsultacja w sprawie kontuzji kolana, więc może jakiś specjalizujący się w urazach u sportowców ?) w Trójmieście- poprosze o informację na mail gazetowy. dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bleik Re: Prośba o polecenie ortopedy IP: *.chello.pl 07.07.07, 22:46 Dr Paweł Cieśla, szpital w Gdyni, przyjmuje też prywatnie w dawnej Hali Spójni we Wrzeszczu przy ulicy Kołłątaja (boczna od ul. Słowackiego) Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliada Re: Prośba o polecenie ortopedy 08.07.07, 09:02 Dziękuję :) Jest to juz jakiś konkret:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Prośba o polecenie ortopedy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 06:07 dr pawel ciesla polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Prośba o polecenie ortopedy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 06:09 pzyjmuje w gdyni moge poszukac telefon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja341 Re: Prośba o polecenie ortopedy IP: *.eranet.pl 10.07.07, 23:51 zdecydowanie dr Szandorowski, pracuje w Kolejowym, a przyjmuje w Pruszczu Gd.- tel.jest chyba w książce telefonicznej; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolusia Re: Prośba o polecenie ortopedy IP: *.softlab.gda.pl 11.07.07, 22:23 Dr Konrad Drewek-na NFZ, w Szpitalu Wojewodzkim w Gdansku (poradnia ortopedyczna przyszpitalna w szpitalu kolejowym) Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliada Re: Prośba o polecenie ortopedy 11.07.07, 23:32 Dziekuję za wszystkie inf, od kilku osób słyszałam dobre opinie na temat dr Drewka i dr Ciesli, więc coś pozytywnego musi w nich być :) na wizytę refundowana przez nasz biedny FZ chyba nie mam co liczyć, bo skierowanie do ortopedy raz dostałam i juz wykorzystałam u siebie na prowincji :) wobec tego chciałabym dowiedziec sie jakie są ceny wizyty prywatnej u specjalisty w Trójmieście ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Prośba o polecenie ortopedy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 21:09 80 zl Odpowiedz Link Zgłoś