Gość: ivana IP: *.ppp.get2net.dk 13.04.02, 20:25 ostatnio mu sie przyjrzalam i stwierdzilam ze to sobowtor Benny Hilla!te same oczka,usta nawet ruchy!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktosik Re: HYDRO-BENNY HILL???? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 23:25 Hydro to taki gostek, któremu do szczęści trzeba tylko jedzenia :)) Ostatnio wielkiemu burakowi na pytanie, jak minął dzień, odpowidział: " No cóż, chyba dobrze. Obiad był" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: HYDRO-BENNY HILL???? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 01:41 A jak jest smutny, to wystarczy przypomniec mu o kurczaku z rozna, a juz usmiech bladzi w kacikach ust ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: HYDRO-BENNY HILL???? IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 14.04.02, 01:45 E tam, nie tylko jedzenie.. W końcu poprosił o to, żeby gościem w domu była jego żona.. :) Wiec, nie tylko jedzonko mu na myśli , a tak nawiasem mówiąć, miły gest..tak prośba ;) gdybym byla jego zoną to bym się ucieszyła,że tak zamną teskni..i stawia na równi z kurczakami :) pzd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: HYDRO-BENNY HILL???? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 01:58 Tak wlasciwie wpuszczenie zony Hydro mogloby okazac sie lepszym rozwiazaniem niz wpuszczenie wrogo nastawionej Moniki ;) no i efekt przyciagajacy widzow - murowany!!!! ;))))) ogladalibysmy sobie codziennie wieczorkiem malzenskie bara- bara Hydrola ;))))) ale wypas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: HYDRO-BENNY HILL???? IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 14.04.02, 02:04 Ale jej nie wpuszczą z tego prostego powodu, że kazdy będzie potem chciał żeby wpuścili członków jego rodziny :).A secundo..ja nie jestem pewna czy bym chciała to bara -bara oglądać. Polsat mi juz dał możliwosć przyjrzenia się barowi barowi ;) z bliska...plus sciezka dzwiękowa prawie dorównujaća - fantasischen tempo,,schneller schneller " ;)..- w wykonaniu meskim i mam dosyć na dwa miesiące (oglądania rzecz jasna ;)} pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: HYDRO-BENNY HILL???? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 02:10 Hmm.. nie szlajam się po Polsatach, ale wierzę Ci na słowo ;))) a już myślałam, że powiesz, iż jak wpuszczą żonę Hydro, to potem każdy będzie chciał z nią bara-bara... :o ;))))) to by się dopiero jazda zaczęła, centralnie, po bandzie, kiedy Hydro musiałby bronić swej Izabelki jak lew grzywiasty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: HYDRO-BENNY HILL???? IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 14.04.02, 02:12 Jeżeli zona Hydra dorównuje mu urodą, to ja myślę..że na bara bara tylko on by reflektowal :) a..nasunęło mi się jeszcze jedno luźne skojarzenie. a moze on ją chce w domu bo ona gotować lepiej od niego potrafi?..to by ją do pichcenia zapędził ;) pzd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivana Re: HYDRO-BENNY HILL???? IP: *.ppp.get2net.dk 14.04.02, 12:14 zona Hydra taka sobie kobitka meskiej raczej urody-nie widzieliscie?ale pracujaca ,wiec dosyc zadbana ,w mini nawet byla .widac kochajaca zona ,rzadko mozna spotkac kobite co by chlopa chciala tyle czasu utrzymywac.ale on chyba lewy do roboty,widac teskni za komuna i praca na panstwowym -to byly zlote czasy dla takich jak on! Odpowiedz Link Zgłoś