Dodaj do ulubionych

Jak skopiować CZAT???

IP: *.acn.waw.pl 14.04.02, 22:53
Jak skopiować zapis czatu?!

JESTEM BOGIEM< WYOBRAŹ TO SOBIE!

;-))))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: ataj Re: Jak skopiować CZAT??? IP: 192.168.1.* / *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 08:19
      kiedys udalo mi sie zrzucic "printscreen'em"..

oczywiscie da sie tylko zrzucic to do jakiejs bitmapy, ale zawsze log..

nic nie stoi na przeszkodzie, by przepisac, albo potraktowac jakims programem
      do odczytywabnia tekstu z grafiki (wide recognita)..

pzdr

ataj
      • nene2 Re: Jak skopiować CZAT??? 15.04.02, 09:44
        1. Robicie zdjecie tego co macie na ekranie, pomocny bedzie tu np. pakiet
        Corel'a. Programik Corel Capture wspaniale przechwyca i robie ScreenShoty.
        2. Umieszczacie ScreenShota na serwereku.(darmowe konta-interia i wp)
        drugi sposob to print screen , potem paint na przyklad edycja , zapisz i po
        sprawie . By udostepnic ten plik w sieci patrzec punkt 1 i 2 .
        P.S.Ataj = Krzysiek,czy mi sie zdaje ?
        • Gość: Aśka Skopiowany czat z Kenem IP: *.chello.pl 15.04.02, 10:41

Moderator) Witamy Łukasza, witamy wszystkich uczestników i rozpoczynamy
          spotkanie.
          (~Lauris) Witaj Łukasz jak samopoczucie?
          (~olivka) Dzień dobry panie Kenie :-)

(Łukasz_Wiewiórski) Cześć

(~VoitZ) Jestes Super Gosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          (~Prawdziwy_mężczyzna) Cze
          (~paula15) Witam cie serdecznie jako twoja fanka

(Łukasz_Wiewiórski) Bardzo dobre, dziękuje Was bardzo i jestem rad, że mogę z
          wami pogadać.

(~p_a_w_e_l) Cześć Łukasz
          (~FankA_) yo kenio
          (~SAMANTA) CZEŚĆ ŁUKASZ !!!!! BYŁEŚ ŚWIETNY TEN PROGRAM BEZ CIEBIE BĘDZIE
          BEZNADZIEJNY
          (~KANAŁ) Ken czy jestes zaskoczony wynikami, przez caly czas kibicowalem Ci

(Łukasz_Wiewiórski) Dzięki za przychylną opinię, zgadzam się z tą teorią.

(~ŁUKASZ_DLA_MILIONÓW) CZY CIESZYSZ SIĘ ZE OPUSCIŁEŚ DOM BB???

(Łukasz_Wiewiórski) Jestem. Choć przypuszczałem, że tak właśnie się stanie.
          (Łukasz_Wiewiórski) Teraz już się cieszę.
          (Łukasz_Wiewiórski) Ludzie na zewnątrz są znacznie cieplejsi niż
          współmieszkańcy.

(~Sebas) Cześć Ken! Jak pierwsze wrażenia po wyjściu???

(Łukasz_Wiewiórski) Bardzo pozytywne, w końcu w normalnym świecie.

(prazoolo) Czy czujesz niedosyt, że skończyła się twoja przygoda z domem BB?

(Łukasz_Wiewiórski) W głębi siebie liczyłem na wygraną. Teraz już wiem, że
          wygraną był, jest nawet półmetek. Niebawem się o tym przekonacie.

(~fanka_kenia) Co miales na mysli mowiąc "koniec debilizmu"?
          (~asia) czemu zaraz po wyjściu z domu powiedziałeś "koniec debilizmu " jak
          mamy to rozumieć ? wcześniej wydawało się że chciałeś tam zostać ..........
          (~olivka) "KONIEC DEBILIZMU" - oto Twoje słowa po opuszczeniu domu BB. Co one
          znaczą? Czy uważasz, że osoby tam mieszkające sięgają Ci do pięt???????

(Łukasz_Wiewiórski) Każdy w domu BB jest jakąś indywidualnością. Ciężko
          określić ludzi i ich poznać jeśli program tak naprawdę jest tylko grą.

(~Dymek_14_Elbląg) Łukaszu dlaczego nie dogadywałeś się z innymi mieszkańcami
          domu bb ??

(Łukasz_Wiewiórski) Jak wiesz, mam własne zdanie, śmiało wyrażam opinie i
          zawsze jestem szczery. Szczery do bólu, że aż przezroczysty. Wiesz co mnie
          boli? Że w głowach się pie.....

(~jigs) Czy sądzisz iż postepowanie Twoje w stosunku do kobiet w przyczynilo
          sie do opuszczenia przez Ciebie domu BB

(Łukasz_Wiewiórski) Kobiety na szacunek muszą sobie zasłużyć...
          (~natalia_soprano) wojtek powiedział że jak wyjdziesz to on ci ręki nie poda a
          ty jak zachowasz się wobec niego?

(Łukasz_Wiewiórski) Wojtkowi wybaczyłem. I nigdy nie liczyłem na to że
          zostaniemy kolegami. Życzę mu powodzenia.

(~Angela_81) Nie wkurzało cie twoje przezwisko "Ken"??? Przecież to sie na
          pierwszy rzut oka kojarzy z plastikiem!
          (~Karolina_) dlaczego wybrałeś pseudo Ken zamiast jakieś inne??

(Łukasz_Wiewiórski) Od 3 lat noszę ten przydomek i tylko bliskie mi osoby,
          wiedzą jaki jestem naprawdę.

(~GabiG) Łukaszu dlaczego po tak krótkiej znajmości z Frytką zdecydowałeś sie
          na sex?
          (prazoolo) Nie za szybko był ten sex z Frytką?

(Łukasz_Wiewiórski) Nie wiem o czym mówisz...?

(~barbi_is_the_best) witaj Kenika,co tak naprawde czules do Frytki??
          (~Cobe) Czy Twoja "blizsza" znajomosc z Frytka jest juz skonczona ?
          (~Monika111) Łukaszu mam do Ciebie pytanie: Czy czujesz coś jeszcze do Frytki,
          albo ona do Ciebie?

(Łukasz_Wiewiórski) Myślę, że są tematy na które znajdziemy wspólny język.

(~Kusi) równy gosc z Ciebie najprawdopodobniej jest ale dlaczego rozegrales to
          w ten sposob z Frytką przecież mogłes domysleć sie jak będzie odbierana taka
          pozorna dwulicowosc?

(Łukasz_Wiewiórski) Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie.
          (Łukasz_Wiewiórski) Oglądajcie uważnie program... A propos Frytki.

(~mkj) Ken czy Frytka byla tylko kumplem do sexu, czy ty naprawde nic do niej
          nie czules?

(Łukasz_Wiewiórski) Tak jak już napisałem wcześniej na prawdziwe uczucie
          trzeba sobie zasłużyć, dot. to również mojej osoby.

(~__CzArOwNiCa__) Ciągle kłóciłeś się z Zołzą. Czyje to były prowokacje?
          Proszę o szczerą odpowiedź!

(Łukasz_Wiewiórski) Zołzy.

(~syla_23) CO MYŚLISZ O ZOŁZIE?

(Łukasz_Wiewiórski) W gruncie rzeczy miła osoba. Ale... ma pewne ALE...

(~syla_23) JAKIE WRAŻENIE WYWARŁA NA TOBIE MONIKA?
          (~MARGO) CZY JESTEŚ ZAWIEDZIONY TYM,ŻE NIE POZNASZ BLIŻEJ MONIKI?

(Łukasz_Wiewiórski) Poza murami domu BB zostawiła swoją córkę i chyba z nią
          jest jej najlepiej. Aczkolwiek czuję pewien niedosyt.

(~TRISTANIA) czy w przypadku zostania w programie adorowal bys nowa mieszkanke
          i czy uwazasz ze moglo by dojsc do zblizenia tak jak w przypadku z frytka?

(Łukasz_Wiewiórski) Jeśli rozpocząłbym jakiekolwiek podejścia to na pewno po
          wyjściu Frytki, lecz jak sama wiesz śledząc uważnie ten program, Monika miała
          nie za dobrą opinię o mnie. Dodatkowo dziewczęta tak często przeze
          mnie "krzywdzone" dorobiły mi rogi.

(~syla_23) KTÓRĄ Z KOBIET W DOMU BB DARZYŁEŚ NAJAWIĘKSZĄ SYMPATIĄ?

(Łukasz_Wiewiórski) Choć tak krótko ją znałem - bezwzględnie Monikę.

(AGOPSIK) Dlaczego nazwaleś wspólmieszkańców "ludzkimi szmatami"? Czy miałeś
          kogoś konkretnego na myśli mówiąc te słowa?

(Łukasz_Wiewiórski) Ludzie są fałszywi, a program BB jak wiecie jest grą o
          całkiem niezłe pieniądze.

(~Pusia17) Jaki moment w domu BB był dla Ciebie najtrudniejszy?

(Łukasz_Wiewiórski) Nie wiem dokładnie ilu mieszkańców było wtedy w domu, ale
          chyba 12 do 1.
          (Łukasz_Wiewiórski) Pełna prowokacja Zołzy.

(~Megi__) Jak to robisz że jesteś taki pewny siebie? Strasznie mi się u ciebie
          ta cecha podoba, twoje poczucie własnej wartości
          (~DOROTA25) CZEMU JESTES TAKI PEWNY SIEBIE
          (ola000000000) Czy nie sądzisz że jesteś zbyt pewny siebie?
          (~antyfanka_Kenia) Dlaczego zawsze jesteś pewnien siebie?? Czy nie uważasz ze
          tą pewnością i zarozumialstwem odtrącasz ludzi od siebie??

(Łukasz_Wiewiórski) Pewność siebie mam w genach. Poza tym w zeszłym wcieleniu
          byłem księciem.

(~marbru) co czules, jak zolza nazwala cie "pedalem"? skad jej takie zdanie o
          tobie?
          (~witek30rz) Chodzą o Tobie plotki, że jesteś homoseksualistą.. czy gdybyś
          był, to przyznałbyś się do tego?

(Łukasz_Wiewiórski) JAk najbardziej tak. Akceptację "innych" stawiam na
          pierwszym miejscu, a Zołza nie mogła odnaleźć żadnego innego pretekstu w
          swojej pustej głowie.

(~KenBujajSiePajacu) Czy PAVULON był wg ciebie jedyną osobą, z którą warto
          było się zaprzyjaźnić, rozmawiać, a wszyscy inny byli "BE"??
          (~ZiG) Łukaszu co sprawilo ze nie mogles sie dogadac z mieszkancami? Jakie
          cechy charakteru posiadal Pablo ze z nim nawiazales kontakt???
          (~Karotka) CZY NIE UWAZASZ ZE PABLO BYL TWOIM CIENIEM?

(Łukasz_Wiewiórski) Nigdy nie będzie cieniem, ma swoje zdanie i jest równie
          zwariowanym, pojechanym gościem. Tak jak ja.

(~syrenka102) czy nie uwazasz że nietaktem z twojej strony było nie pożegnanie
          się z mieszkańcami domu BB czy może twoim zdaniem nie zasłużyli na to?
          (~marek) Dlaczego Łukasz nie pozegnałeś się ze wszystkimi uczestnikami ??
          (~olivka) DLACZEGO NIKT SIĘ Z TOBĄ NIE POŻEGNAŁ WYCHODZĄC Z DOMU WIELKIEGO
          BRATA?

(Łukasz_Wiewiórski) Lepiej jest się witać.
          (Łukasz_Wiewiórski) Kocham i szanuję tylko tych, którzy sobie na to zasłużyli.

(~alis) Dlaczego wspomniales o przeciekach z zewnatrz? Czy to wedlug Ciebie
          jest w porzadku?
          (~JaKuP) skad miales przcieki jak jestes postrzegany na zewnatrz?

(Łukasz_Wiewiórski) Jak wiecie w domu BB mieliśmy gościa.

(~PawlicK) Nie uważasz, że za bardzo dbasz o swój wygląd?
          (~Daruś) Czy to dbanie o urodę to rodzinne?

(Łukasz_Wiewiórski) Zbyt dużo higieny nikomu jeszcze nie zaszkodziło.
          Faktycznie może jestem zbyt pedantyczny.

(~warzywko_przed_ekranem) Czy według ciebie, wiekszość uczestników i
          uczestniczek na programie BB nie były warte twojemu szacunku?

(Łukasz_Wiewiórski) Być może kiedy poznalibyśmy się na zewnątrz, miałbym
          okazję poznać ich takimi jacy są naprawdę.

(~davey___) lukaszu...wypowidasz sie o ludziach w bardzo radykalny sposob..czy
          zdajesz sobie spr
          • Gość: Aśka Re: Skopiowany czat z Kenem-cd IP: *.chello.pl 15.04.02, 10:46
            <Łukasz_Wiewiórski> Tak. Szczerość ponad wszystko. Jak zauważyliście o mnie
            też również mówiono, chociaż poznać mnie zdążył tylko Pablo.

<~salma> Czy zawsze wybierasz dziewczyny w tym samym typie na swoje partnerki?
            Justyna - Twoja była dziewczyna , fizycznie bardzo przypomina Frytkę - czy
            kierujesz się tylko wyglądem zewnętrznym?
            <~ula97> Łukaszu,czy kobieta musi mieć piękne ciało,aby zasłużyć na Twoją
            uwagę?

<Łukasz_Wiewiórski> Justyna - ???
            <Łukasz_Wiewiórski> Przede wszysktkim musi dbać o siebie. JAk wiecie wymagam
            bardzo dużo od siebie, a od kobiet jeszcze więcej. Intelektu i wnętrza nie
            dostrzeże się w ciągu pięciu minut.

<~AAAAA> Myślisz że Twoje akcje u kobiet wzrosną czy spadną po udziale w BB i
            historii z Frytką?

<Łukasz_Wiewiórski> Nie zależy mi na tym, mam nadzieję, że w swoim życiu
            spotkam anioła.

<~Gerda> Jak się czułeś gdy po wyjściu przywitały cię gwizdy? Czy teraz
            zastanowisz się nad zmianą swojego postępowania?
            <~polak> powiedz co czules slyszac te wszystkie gwizdy do okola?
            <~Rafael_23> Jak się czułeś słysząc same gwizdy wychodząc z domu Wielkiego
            Brata?

<Łukasz_Wiewiórski> Jestem Bogiem, wyobraź to sobie.

<~littlebasia> Kogo byś jutro nominował?

<Łukasz_Wiewiórski> Pavulona, aby się przekonał, że na zewnątrz jest naprawdę
            miło, o wiele milej niż w tym domu.

<~sexy_single_sweet> Jesli mógłbyś cofnac czas, czego bys nie zrobił, lub co
            byś zrobił w domu Wielkiego Brata?

<Łukasz_Wiewiórski> Poczekałbym na Monikę i byłbym bacznym obserwatorem.
            Nominowałbym 2 razy Frytkę, oszczędzając Tatę.

<~Portoss> Jak wykorzystasz "popularnosc" po wyjsciu z domu Wielkiego Brata?
            <~jacoos> Masz jakieś konkretne plany po wyjściu z domu?
            <~miko> Czy po programie BB będziesz kontynuował swoją dotychczasową pracę?
            <~BeatkaC> na co liczysz teraz po wyjsciu z BB ? jaka kariere chcialbys
            zrobic ?

<Łukasz_Wiewiórski> Wszystko przede mną. Okaże się na co sobie zasłużyłem.
            <Łukasz_Wiewiórski> Zbyt krótki czas aby odpowiedzieć na to pytanie. Na pewno
            będziemy w kontakcie.

<~Aniątko_23> Z kim nie chciałbyś utrzymywać kontaktu po wyjściu z BB?

<Łukasz_Wiewiórski> Tak naprawdę... nikt nie jest dla mnie wielkim wrogiem. To
            była gra. Każdy miał określoną rolę.

<~Goethe_z_Wiednia> Lukaszu gdybys wygral ten program,na co przeznaczyl bys
            wygrana 500.000 ZL?
            <~antykeniara> Co byś zrobił z pieniedzmi gdybys wygral ta edycje

<Łukasz_Wiewiórski> Długa wycieczka do Australii, rodzina, znajomi, nie za
            duża knajpka z własnym menu.

<Moderator> I ostatnie pytanie do naszego Gościa:
            <pysia> czy zamieszkałbys ponownie w domu BB?

<Łukasz_Wiewiórski> Nie!
            <Łukasz_Wiewiórski> Na zewnątrz jest o wiele milej.
            <Łukasz_Wiewiórski> I są Ci którzy mnie znają, wiedzą jaki jestem naprawdę a
            przede wszystkim rozumieją. Pamiętajcie, że każdy popełnia błędy, bo życie ma
            zakręty.

<Moderator> Dziękujemy Łukaszowi. Powodzenia;-)
            <Moderator> Dziękujemy wszystkim uczestnikom za pytania i obecność. Ponownie
            przepraszamy za spóźnienie.

<Łukasz_Wiewiórski> Dziękuję wszystkim za sms - y, telefony. Przygód z Keniem
            to nie koniec...PAPA :)))***

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka