Dodaj do ulubionych

Adam i Ewa-najgorsza telenowela na świecie!!!

IP: 217.30.132.* 08.03.01, 19:49
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Re: Adam i Ewa-najgorsza telenowela na świecie!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.03.01, 15:12
      Mało widziałaś
      • Gość: Monica Re: Adam i Ewa-najgorsza telenowela na świecie!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.01, 07:25
        Widziałam wystarczająco dużo z reklam i z urywek
        serialu. Wszystko jest tam do dupy. Gra aktorów,
        scenariusz i muzyka!!! To wystarczający powód aby
        stwierdzić, że jest to kicha.
        • Gość: XXX Re: Adam i Ewa-najgorsza telenowela na świecie!!! IP: 10.104.18.17, 10.1.10.* 16.03.01, 14:34
          ADAM TO PEDAŁ
    • emcebe Re: Adam i Ewa-najgorsza telenowela na świecie!!! 17.03.01, 14:34
      zdecydowanie zgadzam się z tym zdaniem żadnych ładnych panienek a faceci to
      same geje jak patrzę na polsat każdego wieczora to mi się żygać chce PS a już
      na maxa dobija mnie ten rozmazany obraz. TANDETA TO CHYBA BYŁBY KOMOLEMENT DLA
      TEGO GÓWNA
      • Gość: XXX Re: Adam i Ewa-najgorsza telenowela na świecie!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.01, 15:00
        Jak zwykle polsat się postarał, w życiu nie widziałem takiego dna. Gra aktorów
        zdjecia są beznadziejne nie mówiąć o śmietnej fabule.
        Pewnie teraz siedzą kolesie w polsacie i myślą co by to jestszcze spiepszyć.
    • Gość: Anna Re: Po co tu jest pan Rybka ? IP: *.man.bialystok.pl 31.07.01, 13:21
      Czy Pan Rybka istnieje czy nie ja znalazłam odpowiedź na mój problem i to jest najważniejsze!
      • Gość: azet Re: Po co tu jest pan Rybka ? IP: 10.47.4.* / 212.75.103.* 22.09.01, 23:38
        tak naprawdę to tu niczego ciekawego nie ma i dla mnie i dla rybki
    • Gość: empi Re: Po co tu jest pan Rybka ? IP: *.ltk.com.pl 23.09.01, 20:48
      pewnie ma jakąś partaninę(fuchę), jak to fachowiec.
      • Gość: barbara Re: Po co tu jest pan Rybka ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.09.01, 16:36
        Pan Rybka jest chory i leży w łóżeczku...
        • Gość: kiwi Re: Po co tu jest pan Rybka ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 07:57
          fachowiec co zna się na wszystkim nie zna się na niczym ... nie wzbudza mojego
          zaufania ...
          • Gość: empi Re: Po co tu jest pan Rybka ? IP: *.ltk.com.pl 01.10.01, 16:09
            Pan Rybka radził, w innym miejscu, zakupy wiertarek i innych narzędzi według
            kolorów obudowy, zapomniał dodać, że taki podział stosuje tylko firma Bosch.
            Mój znajomy kupił narzędzie w kolorze polecanym przez p. Rybkę jako kolor dla
            narzędzi profesjonalnych, no i ma kłopot. Pan Rybka nadal nie odzywa się,chyba
            ma partaninę.
            pzdr.
            • Gość: empi Re: Po co tu jest pan Rybka ? IP: *.ltk.com.pl 01.10.01, 16:19
              o cholera, p.Rybka się rozchorował, nie doczytałem informację.Może przez nas?.
              pzdr.
            • Gość: mip Re: Po co tu jest pan Rybka ? IP: *.stacje.agora.pl 04.10.01, 11:26
              Te kolory stosuje nie tylko firma Bosch.

Niektore firmy po prostu oszukuja klientow
              udajac, ze robia sprzet profesjonalny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka