Dodaj do ulubionych

Chochoł to ma branie! Mjm

IP: *.gl.digi.pl 28.09.04, 22:12
Ten jeden Chochoł to ma branie!
Ledwie wlazł do pabu już lalki wokół niego krążyły jak muchy nad nocnikiem.
A ten zamężny to chociaż Papuga go zachwalała ze taki przystojniacha jakoś
po ulicach nie chadza z kijem coby od bab sie oganiać.
Jedna podstarzała szefowa na niego się rzuciła ale co jej sie dziwić, za
duzego wyboru w tej myjni nie miała.
Jak to jest? Oni xero a kobitki tak ich różnicują?
Obserwuj wątek
    • ewosia Re: Chochoł to ma branie! Mjm 28.09.04, 22:20
      bo jeden emanuje feromonem a drugi rozpaczliwo teresko
      • lezka_z_posen Re: Chochoł to ma branie! Mjm 29.09.04, 08:06
        ja powątpiewam,czy lalki aby na Chochoła lecą.z tego co pamiętam,to w tej
        oazowej pakamerze,gdzie mial swoj barłóg chocholi,to kegi z browarem stały.to
        był na bank głowny wabik:)
        Santa Maria na skraju załamania nerwowego-brodacz po wtopie z oknami walnął
        lufę;)
        • bombany_przez_mirke Re: Chochoł to ma branie! Mjm 29.09.04, 08:38
          Ty PIŁEŚ
          Tylko jeden koniaczek, no może dwa :))))
          • lezka_z_posen Re: Chochoł to ma branie! Mjm 29.09.04, 08:44
            Mary Lu pewnie już profilaktycznie poradnik czytała,jak wyciągnąc
            męża "biznessmena" ze szponów nałogu:)
            • lahliq Re: Chochoł to ma branie! Mjm 29.09.04, 08:49
              Podziwiałam wczoraj kunszt aktorski tej polskiej kopii Geeny Davis (jakoś mi ją
              przypomina) - rozmowa z jednym chochołem o kłopotach:
              - Jakieś kłopoty mamo?
              - Nieee... nieee... Tak! Nieee... Nieeee... Naaaaapraaaawdę...
              Powinna występować w teatrzyku dla przedszkolaków. Może maluchom by to
              starczyło.
              • lezka_z_posen Re: Chochoł to ma branie! Mjm 29.09.04, 08:53
                lahliq napisała:

> Podziwiałam wczoraj kunszt aktorski tej polskiej kopii Geeny Davis (jakoś mi

>
                > przypomina) - rozmowa z jednym chochołem o kłopotach:
                > - Jakieś kłopoty mamo?
                > - Nieee... nieee... Tak! Nieee... Nieeee... Naaaaapraaaawdę...
                > Powinna występować w teatrzyku dla przedszkolaków. Może maluchom by to
                > starczyło.

w teatrzyku kukiełkowym rzecz jasna:)

P.S.jakiegoś gorącego Greka na zimowe wieczory przywiozłaś?albo ouzo chociaż;)??
                • lahliq Re: Chochoł to ma branie! Mjm 29.09.04, 08:59
                  lezka_z_posen napisała:

> w teatrzyku kukiełkowym rzecz jasna:)

:D
                  Czy kiedyś zastanawialiście się kto w tym serialu najmniej źle gra? ;)
                  Od niedawna mam znów tv i dopiero nadrabiam, nadrabiam... ;)
                  >
                  > P.S.jakiegoś gorącego Greka na zimowe wieczory przywiozłaś?albo ouzo
                  chociaż;)?

Nawet dwóch, ale jeden tylko udawał Greka. ;) Lubisz ouzo? Ja nie mogę się
                  przekonać. Ale wiem, wiem: trzeba się zmusić. ;)

O co chodzi z tymi babami co się nożami pocięły? Dlaczego?
                  • lezka_z_posen Re: Chochoł to ma branie! Mjm 29.09.04, 09:03
                    lahliq napisała:

> lezka_z_posen napisała:
                    >
                    > > w teatrzyku kukiełkowym rzecz jasna:)
                    >
                    > :D
                    > Czy kiedyś zastanawialiście się kto w tym serialu najmniej źle gra? ;)
                    > Od niedawna mam znów tv i dopiero nadrabiam, nadrabiam... ;)
                    > >
                    > > P.S.jakiegoś gorącego Greka na zimowe wieczory przywiozłaś?albo ouzo
                    > chociaż;)?
                    >
                    > Nawet dwóch, ale jeden tylko udawał Greka. ;) Lubisz ouzo? Ja nie mogę się
                    > przekonać. Ale wiem, wiem: trzeba się zmusić. ;)
                    >
                    > O co chodzi z tymi babami co się nożami pocięły? Dlaczego?

ouzo i rakiję pijam tylko w tropikach;)))
                    kiedys z tej poznańskiej chytrości flaszkę rakiji z turcji przytargałam-coś mi
                    nie wchodziła wojczyźnie.do tych anyżów to temp.minimum 35 stopni być musi;)
                    Lucek po pijaku dźgnął nożem Majerową:)
                    • lahliq Re: Chochoł to ma branie! Mjm 29.09.04, 09:24
                      Lucek? Hmm... Jaki Lucek?
                      Widziałam że jakaś baba (ta ze zdjęcia w gazecie) zaatakowała na schodach
                      szefową Gonery.
              • bombany_przez_mirke Re: Chochoł to ma branie! Mjm 29.09.04, 08:54
                To dziwne, Kinga ma wyłączoną komórkę, a wczoraj osobiście jej ładowałem .
                Chyba nie chce ze mną rozmawiac.
                SZOK!!!!!
                Ale jakie zebranie szybkie rodzinne chochołow było..
                Tata ma problemy w pracy....
                • Gość: Gryf Re: Chochoł to ma branie! Mjm IP: *.necik.pl 29.09.04, 08:57
                  bombany_przez_mirke napisał:

> Ale jakie zebranie szybkie rodzinne chochołow było..
                  > Tata ma problemy w pracy....

Rzeczywiście. Tak jakby to jakaś nowina w tej rodzinie była.
                • lezka_z_posen Re: Chochoł to ma branie! Mjm 29.09.04, 08:59
                  bombany_przez_mirke napisał:

> To dziwne, Kinga ma wyłączoną komórkę, a wczoraj osobiście jej ładowałem .
                  > Chyba nie chce ze mną rozmawiac.
                  > SZOK!!!!!
                  > Ale jakie zebranie szybkie rodzinne chochołow było..
                  > Tata ma problemy w pracy....

ja jak Peter z Kinga gadał,w kuchni cisza jak makiem zasiał,coś tam Mucha pod
                  nosem brzęczy,a chochoł stwierdza,że ruch jak na marszałkowskiej,rozmawiać się
                  nie da i nerwowo opuszcza kuchnię:)
          • Gość: Gryf Re: Chochoł to ma branie! Mjm IP: *.necik.pl 29.09.04, 08:46
            Nad facetem wisi 40 tysięcy długu a ten sobie KONIACZEK serwuje jak jakowyś
            milioner. Tfu!!
            • lezka_z_posen Re: Chochoł to ma branie! Mjm 29.09.04, 08:51
              wino z dolnej półki typu Bizon czy Czar Pegeeru co najwyżej mógł sobie
              strzelić,koniaczki to Lubicz z Kristel sączyc może,patrząc,czy rybek dokupić
              nie trzeba.a propos-mają to akwarium jeszcze,bo z Klanem na bakier jestem,nie
              zdANżam;)
              no i Pawulon mnie rozłozył tekstem,kiedy Wojewódzkiej róże wręczał"żal mi sie
              zrobiło gówniarza,nic by nie zarobił"-full romantyzm:)
    • bombany_przez_mirke A ja sądzę że to nie Radomska!! 29.09.04, 09:16
      może to teoria spiskowa ale uważam że to nie Radomska bawiła się w scyzoryka...
      może to było złe ustawienie ale jak Majerowa wychodziła z pokoju jakaś panna
      czekała w końcu korytarza i ruszyła dopiero jak majerowa poszła na schody. A to
      nie mogła być Radomska bo radomska przyszła z dołu....
      • kraxa To siostra Jacka- to pewne jak amen w pacierzu 29.09.04, 09:25
        zdolna dla braciszka do wszystkiego, mialam z taka przyjemnosc w realu. Moja
        szwagierka byla...
        • lezka_z_posen Re: To siostra Jacka- to pewne jak amen w pacierz 29.09.04, 09:33
          siostrze źle z oczu spod mocarnej grzywy patrzy,myślę,że to może być dobry
          trop:)
          • Gość: Gryf Re: To siostra Jacka- to pewne jak amen w pacierz IP: *.necik.pl 29.09.04, 09:59
            A ta grzywa też spod nożyc Jagi Hupało?
            A propos : czy Luckowa miała ten nowy warszawski fryz? Bo nie zoczyłem,
            wydawało mi się, że po staremu ta plereza natapirowana i z lakierem. Ale Lucek
            ją chyba poznał jak się rano z warami spieczonymi kacem ocknął. Albo było mu
            wsjo rawno :)
            • lezka_z_posen Re: To siostra Jacka- to pewne jak amen w pacierz 29.09.04, 10:02
              skacowany Lucek w tym wyrze boski był:)!a Luckowa juz stan przedzawałowy
              węszyła.noje fryzu nie pokazali,Lucek coś tam bąknął,że chustki zakładać nie
              musi,bo fryz jest już git.czyli chya wizyta u Hupało okazala się chybiona i
              Luckowa migiem wróciła do starego wariantu natapirowanej plerezy;)
              • Gość: Gryf Re: To siostra Jacka- to pewne jak amen w pacierz IP: *.necik.pl 29.09.04, 10:11
                lezka_z_posen napisała:
                > Luckowa migiem wróciła do starego wariantu natapirowanej plerezy;)

No i słusznie po co ma owce straszyć jakimś warszawskim sznytem.
                Dla niej twarzowy jest ten fryz a la hełmofon Janka Kosa.
                • lezka_z_posen Re: To siostra Jacka- to pewne jak amen w pacierz 29.09.04, 10:18
                  szkoda,że Simona wyjechała.pewnie by zagoniła Luckową,żeby tipsy sobie zrobiła
                  z jakimś wypasionym wzorkiem;)w owce na przykład:)
                  • bombany_przez_mirke Re: To siostra Jacka- to pewne jak amen w pacierz 29.09.04, 10:22
                    eee tipsy.... tatoo z napisem I LOVE LUCEK....
                    • lezka_z_posen Re: To siostra Jacka- to pewne jak amen w pacierz 29.09.04, 10:25
                      dziara koniecznie tak na dole pleców,Lucek zwariuje;)
                    • Gość: Gryf Re: To siostra Jacka- to pewne jak amen w pacierz IP: *.necik.pl 29.09.04, 10:32
                      Taaaa... Baśka będzie z tipsami paradowac a Hani przyjdzie luckowe gacie prać.
    • lezka_z_posen Re: Chochoł to ma branie! Mjm 29.09.04, 10:38
      Hanka to powinna między stolikami w pubie się pouwijac od czasu do czasu i
      pomóc Markowi ,a nie kręcić swoim wilekim nosem,że mąż o 16.00 na obiad się nie
      melduje.Luckowa przeciż Mateuszem by sie zajęła,dziecko i tak ciągle siedzi
      nieruchomo i się nie odzywa,więc absorbujące nie jest.
      • Gość: chivas_regal Re: Chochoł to ma branie! Mjm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 11:26
        Popłakałam się ze śmiechu!!!I oplułam się wodą marki "żywiec" ;)))
        Luckowa to mogłaby w tych tipsach i nju fryzie w pubie pomóc.Jakiś
        gorsecik,pończoszki i bach na rurę.Bo ruchu to ja w tym przybytku nie widziałam
        a tak atrakcja by była.
    • Gość: Toja Re: Chochoł to ma branie! Mjm IP: 213.195.188.* 30.09.04, 10:41
      Jeszcze powinna przekłuc sobie pępek sutki i język. WWtedy byłby juz pełny
      wypas. A te sutki to juz tylko dla Lucka, niestety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka