Dodaj do ulubionych

''Ja tylko pytam''

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.04, 10:04
Bardzo chciałbym zobaczyć odcinek, w którym wystepowali panoweie Weiss,
Pijanowski i Krukowski. Czy kiedys będzie taka możliwość? Będe wdzieczny za
informację.
aadamski@equinote.com.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: ja_tylko_krytykuję Re: ''Ja tylko pytam'' IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 22.10.04, 13:27
      trochę to podobne do ROZMOW W TOKU, tylko w znacznie słabszej wersji.chociaz
      przyznam,ze czwartkowy program o tych nastoletnich bandziorach zrobił na mnie
      pozytywne wrazenie.nalezy weglug mnie popracowac nad tym programem od strony
      merytorycznej i wizalnej. wystroj studia bowiem, pozostawia wiele o zyczenia
      (zwłaszcza te tandetne krysztalki)
      • juna2 Re: ''Ja tylko pytam'' 08.12.04, 21:59
        Tematy sa ciekawe, niestety Odeta ma za mało luzu.. Ale jeszcze sie wyrobi.
        jestem dobrej mysli. Ogólnie program jest o.k. szczególnie gdy widzi sie
        smieszne i zarozumiałe gnomy w postaci DODY! Bylo sie z czego pośmiać. IQ 154
        ale... przerost formy nad trescią!!!
        • pawel-strzalka Re: ''Ja tylko pytam'' 08.12.04, 22:45
          a ja mam wrażenie ze za kazdym razem jak włączam ten program to Odeta ma na
          szyi tą różowa chustę.... :/
      • witam23 Re: ''Ja tylko pytam'' 19.02.05, 13:08
        program nie jest glupi jesli z twarzy pani Odety zniknalby ironiczny zalosny
        usmiech i momentami niepotrzebne smieszne spojrzenia na swoich rozmowcow uwazam
        ze byloby lepiej poza tym zycze wiecej luzu i wiecej ciekawych i dyskusyjnych
        tematow pozdrawiam AgnieszkA
    • waisyrk Zmienić prowadzącą !!! 03.11.04, 15:51
      Witam,

Lubie programy w których porusza się interesujące tematy. Lecz sposób w który
      jest prowadzony ten program jest dla mnie przerażający. Pani Odeta czasem zadaje
      tak niestosowne pytania,czasem szkoda mi tych gosci. Jej ironiczny usmiech jest
      po prostu nie na miejcu.Jesli Ją to nie interesuje , to niech chociaż czasem
      udaje, to Jej praca. Alebo wybiera dobre tematy. Przecież czasem sa poruszane
      bardzo delikatne pytania!
      Nie jest to tylko moje zdanie.Jesli to sie nie zmieni , za kilka miesiecy nikt
      nie bedzie go oglądał gdyż bedzie nudny!Trzeba zeby sie zmieniał! Te kuleczki i
      tylko marynarki p.O. sa cudne ale tylko na początku. Pomijając to ze potrzeba
      troszke wiecej wdzięku i lubienia ludzi. Jestem przeknana , ze nawet ja (bez
      przygotowania dziennikarskiego) lepiej prowadziłabym tyn program.

Możemy to spradzic. Jesli Pani Odeta sie odwazy prosze o kontakt:

waisyrk@o2.pl

Z poważaniem Krystyna W.
      • Gość: Iwona Re: Zmienić prowadzącą !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 20:12
        Myślę, że głównym atutem programu jest pani Odeta. Podoba mi się jej kobiecość,
        naturalność i bezpośredniość. Ta wypowiedź "Zmienić prowadzącą!!!" to naiwna
        prowokacja. Pozdrawiam panią Odetę.
    • Gość: waisyrk@o2.pl Pani Odeta sie boi? IP: 156.17.123.* 19.11.04, 16:14
      Albo boi sie porównania... Dlaczego nikt sie nie odezwał? Czemu juz sa
      powtarzane odcinki, przeciez dopiero sie zaczął program! Pani odeta sie wiecej
      usmiecha ale i tak nie jest dobrze. Szkoda.

waisyrk@o2.pl
    • Gość: przegro Re: ''Ja tylko pytam'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 21:52
      Ja uważam że to jest ekstra program występują tam fajni ludzie .Co do
      prowadzącej myśle że to cool babka,odetka tylko tak dalej.
      • Gość: Ania Re: ''Ja tylko pytam'' IP: *.pl 04.01.05, 20:10
        Tak potwierdzam -to bardzo fajny program!!! a jeszcze jak mozna w nim posłuchac
        taki zespół jak Farba! to juz jest the best!
        Pozdrawiam! i Trzymajcie tak dalej!!!
        Ania
    • deczko Re: ''Ja tylko pytam'' 14.01.05, 13:14
      U Odety wystepuja ci sami ludzie co u Drzyzgi, tylko, ze u Drzyzgi wystapili
      wczesniej i aktualnie na nikim nie robia wrazenia. Tak jak np. ludzie, ktorzy
      zywia sie switalem.

U Drzyzgi byl ubaw po pachy, jak jeden facet dal kobicie latarke, zeby mogla
      sie w czasie programu pozywic. U Odety nudy na pudy. Ona nie potrafibyc
      naturalna i niestety kilka razy zauwazylam, ze z tak malej liczby gosci nie
      potrafi znalesc rozmowcy, ktory przykulby uwage widza na dluzej. A jak taki
      gosc sie znajdzie, to Odeta jakby zawstydzona, albo przerazona, kieruje swe
      pytania do ludzi,ktorzy nic nie maja do powiedzenia.
      Dlatego trudno oglada mi sie ten program i bardzo rzadko to robie.

A czy Fiolka poprowadzila choc jeden porgoram "Ja tylko pytam" i dlaczego z
      niej zrezygnowali?! A moze ona z nich?!
      • lilith76 Re: ''Ja tylko pytam'' 14.01.05, 13:43
        też początkowo strasznie żałowałam, że nie ma Fiolki, tylko posągowa i
        ugrzeczniona Odeta. gdzieś przeczytałam wypowiedź Prokopa, który ze swoją
        najmilejszą był na nagraniu pierwszego odcinka, który próbowała prowadzić
        Fiolka - podobno nie radziła sobie i nawet pytania podrzucane do słuchawki nie
        uratowały programu. nie wiem. może to nie jej klimaty.
    • jarus14 Re: ''Ja tylko pytam'' z dnia 26 stycznia 2005r 26.01.05, 21:07
      Podczas programu wystapił Z. Osewski " windykator " prosze o naprawdę dokładne
      sprawdzenie tej osoby bo to co mówił to stek kłamstw .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka