Dodaj do ulubionych

Hopsasa dyrydasa out do bachora!

15.04.02, 22:53
no jesli swiadome brniecie w nieprzestrzeganie regulaminu nadal bedzie
pozostawalo bezkarne to szykujue nam sie bigbraderowa rewolta na skale
swiatowa! ja na miejscu biga wyrzucilabym peruczare natychmiast! skoro tak
teskni to czemu nie czmychnie dachem? perfidna obludna scierka!
Obserwuj wątek
    • Gość: Harpia Re: Hopsasa dyrydasa out do bachora! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 23:04
      Wyraźnie powiedziała, dlaczego...

P.S. "Ścierka"...? Ech.. ty to masz asortyment wyzwisk, ręce opadają...
      • rita_ Harpia!!!!!! 15.04.02, 23:06
        ale ty mnie nie znosisz, co?
        no, coz powiedzial? rzekla, ze teskni za bachorem, to skoro teskni, to niech
        spada!
        • Gość: Harpia Re: Harpia!!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 23:24
          rita_ napisał(a):

> ale ty mnie nie znosisz, co?

Nie znoszę??? Alez skąd... Raczej śmieszysz i budzisz litość, ale nie mogę
          powiedzieć, bym cię nie znosiła ;))))))
        • Gość: Harpia Re: Harpia!!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 23:28
          rita_ napisał(a):

> no, coz powiedzial? rzekla, ze teskni za bachorem, to skoro teskni, to niech
          > spada!

Wyraźnie powiedziała, dlaczego nie wychodzi przez dach, jak to sugerujesz. Nie
          zrozumiałaś? A twierdziłaś, że taka jesteś mądra, inteligentna i wykształcona...
          Nie powinnaś więc mieć z tym żadnych problemów ;))))))
    • Gość: Harpia Re: Hopsasa dyrydasa out do bachora! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 23:05
      Acha... nie mówi się "bachor", tylko "dziecko" :(
      • rita_ Harpia! 15.04.02, 23:08
        kazdy mowi, jak mu sie podoba, wiesz?
        • Gość: ela Re: Harpia! IP: 212.195.11.* 15.04.02, 23:15
          otoz to, swieta prawda plynie z ust twoich! Jesli Tobie podoba sie "bachor" to
          coz...tym gorzej dla ciebie.
          • rita_ do elki 15.04.02, 23:18
            Gość portalu: ela napisał(a):

> otoz to, swieta prawda plynie z ust twoich! Jesli Tobie podoba sie "bachor" to
            > coz...tym gorzej dla ciebie.

dla mnie wszystkie cudze to bachory, ktorych nie cierpie, a moje to kochane
            dzieciatka, ktore kocham ponad wszystko i ubostwiam!
            • Gość: rita Re: do elki IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 23:22
              Elka, szkoda czasu :( Jak ktoś słusznie zauważył, ta cała rita to marna
              podróba kobiety. Żadna normalna kobieta nie pisałaby w ten sposób. To pewnie
              jakiś facet, który liczy na prowokację.
              Bo gdyby to była kobieta... byłby to wyjątkowo głupi i pusty egzemplarz z
              przerośniętym ego, z którym nikt nie byłby w stanie wytrzymać 5 minut, a
              mężczyźni na jej widok uciekaliby z wrzaskiem...
    • Gość: aja Re: Hopsasa dyrydasa out do bachora! IP: *.ny5030.east.verizon.net 15.04.02, 23:24
      rita-czy ty jestes ta rita z watku o tym,ze wszystkie kobiety to szmaty lecace na facetow,a
      faceci to tez szmaty,bo nie potrafia upilnowac tego,co kryja ich rozporki itd???myslalam,ze
      to wyglup, bo tak pokretnie cala te historie uwiedzenia twojego partnera tlumaczylas,a
      jeszcze zabawniej-swoje zalety przedstawialas w tym wszystkim...
      ale tu znowu rzucilas dawke agresji.
      no to juz nie wyglup.znaczy-jakas pomoc ci potrzrebna-czy jak?
      bo samym pluciem,to nic nie zalatwisz.
      • Gość: Niuniek Re: Hopsasa dyrydasa out do bachora! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 00:10
        Miłe moje co tu za magiel jest ?proszę natychmiast do rzeczy istotnych mi
        wrócić pozdrawiam :)
    • Gość: Miś barbi to nie tylko ścierka ale... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 03:49
      ...i ŚCIERWO okropne. rzeczywiście pora jej do tego muminowatego bachora!!!
      • Gość: Ruda Re: barbi to nie tylko ścierka ale... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 22:00
        Gość portalu: Miś napisał(a):

> ...i ŚCIERWO okropne. rzeczywiście pora jej do tego muminowatego bachora!!!

Cała prawda o mnie to ja Ruda,dajcie mi wygrać buuuuu buuuuuuu łuuuuuuu ooooooo
    • Gość: zozo Hoksasa dyrydasa... IP: *.telia.com 16.04.02, 05:16
      Jak juz to daj odpowiedni tytul. A co do reszty to mozna chyba byc bardziej
      umiarkowanym...
    • Gość: tak tak Re: Hopsasa dyrydasa out do bachora! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 18:33
      Właśnie tak.
    • Gość: tak tak Re: Hopsasa dyrydasa out do bachora! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 18:34
      To tak dla przypomnienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka