Gość: Scarlett IP: 213.77.42.* 30.09.04, 17:51 JA CHCĘ ALLO ALLO W TEFAŁPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!KTOŚ JESZCZE CHCE?????????????? NIECH WPISZE SIĘ!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eni Re: ALLO ALLO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 30.09.04, 17:59 Ja też chcę! Bardzo chcę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: ALLO ALLO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:27 i ja chce! TVP kupic ALLLLOALOO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chivas_regal Re: ALLO ALLO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:38 a ja chce madonne z wielkim cycem!!!pragnę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierdziołek Re: ALLO ALLO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:39 O tak, Allo Allo to świetny pomysł. W kwestiach formalnych to za pierwszym razem (ok 1993-4 roku) leciało faktycznie na TVP ale potem chyba jakaś komercyjna stacja to powtarzała(TV4???)-ale nie jestem pewien. Niewykluczone że to oni mają prawa do emisji. Ale sam serial-kapitalny.Ktos kiedyś napisał że u nas nikt nie ma takich "jaj" żeby pokazać nasz ruch oporu z takim przymrużeniem oka. Wyobraźcie sobie- łączniczka z AK, durni komunisći-partyzanci z Armii Ludowej... To by dopiero było. Ale pewnie poziomem do Allo, Allo by nie dobili. Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: ALLO ALLO!!!!!!!!!!!!!! 30.09.04, 19:10 ja tez chce chce chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan Niemcy uważali ten serial za zupełnie nieśmieszny IP: 217.11.142.* 30.09.04, 19:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pop Re: ALLO ALLO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 30.09.04, 19:17 I jaaa! koniecznie! zaraz! naraz! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szczur_m Re: ALLO ALLO!!!!!!!!!!!!!! 30.09.04, 20:50 uwielbiam ten serial " ty głupia kobieto nie widzisz ze ja pocieszam czyli helgo mozesz mnie teraz pocalowac";))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neli Re: ALLO ALLO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 21:27 Też bym chciała jeszcze raz obejrzeć ten boski serial!!!Najlepiej, żeby puszczali po kilka odcinków pod rząd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapucyn Re: ALLO ALLO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 21:48 powtarzajcie bo ludzie tęsknią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb Re: ALLO ALLO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.netax.pl / *.crowley.pl 01.10.04, 18:07 ja też chcę Allo Allo i jeszce Bundych!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: ALLO ALLO!!!!!!!!!!!!!! 01.10.04, 18:10 i ja chcę :) (może zamiast Mody na sukces? :/) Odpowiedz Link Zgłoś
frytuss Re: ALLO ALLO!!!!!!!!!!!!!! 05.10.04, 16:19 kocham Ala B..., mieli nadawać w Polsacie, ale wpakowali jakąś głupią Sabrinę:( Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: ALLO ALLO!!!!!!!!!!!!!! 01.10.04, 19:47 Jak ja chcę ... !!! jak ja straaaaaaaaaaaaaaaaasznie chcę "Allo, Allo"!!!!!! Uwielbiam ten serial, nic mnie tak nie bawiło i nie bawi do dziś bardziej niż ten filmik drogi!!! :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt mój głos na "Allo, Allo" 01.10.04, 21:35 Podpisuję się pod wnioskiem o przywrócenie ludziom porządnej rozrywki obiema rękami!! I "Świat wg Bundych" KO-NIECZ-NIE!! Teraz, zaraz, natychmiast! Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Za!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.10.04, 05:11 Gość portalu: Scarlett napisał(a): > JA CHCĘ ALLO ALLO W TEFAŁPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!KTOŚ JESZCZE CHCE?????????????? > NIECH WPISZE SIĘ!!!!!!!!!!!!!! Do konca swiata albo i dluzej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van klomp Re: ALLO ALLO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 02.10.04, 12:10 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: ALLO ALLO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 02.10.04, 18:52 ja również prosze o Allo Allo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: ALLO ALLO!!!!!!!!!!!!!! - ja też IP: *.cst.tpsa.pl 05.10.04, 08:43 Odpowiedz Link Zgłoś
surtout Re: I Latający Cyrk Monty Pythona!!!!!!!!!!! 05.10.04, 14:57 Oj, tak! Tak! Cyrku i Allo, Allo! Może Świeżo-Upieczony-Pan-Dyrektor-Programu-Pierwszego Maciej Grzywaczewski zlituje się nad spragnionymi godziwej rozrywki. A może Jej Wysokość Nina Telerentiew spojrzy łaskawszym okiem na tłuszczę, która domaga się Cyrku i Rene? Nie będziemy dwa razy tego powtarzać, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
kristiansen Re: ALLO ALLO!!!!!!!!!!!!!! 30.12.04, 17:35 Słuchajcie uważnie, bo nie będe powtarzać. JESTAM ZA. Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: ALLO ALLO!!!!!!!!!!!!!! 30.12.04, 17:42 Nisimy trypa w trymnie ;) Serial pierwsza klasa! Bardzo za nim tęsknie ;) Za Renee, porucznikiem gruberem, Edit ;), za Madonna z wielkim cycem pędzla Van Klompa w kiełbasie i w ogóle za całościa :P Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: ALLO ALLO!!!!!!!!!!!!!! 30.12.04, 18:56 Superserial. Niedawno zmarl aktor odtwarzajacy role jednego z Niemcow, tego grubego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poll Re: ALLO ALLO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 18:57 Bedzie ,bedzie ale na DVD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JohnMalkovitch Re: ALLO ALLO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 03.01.05, 05:32 Trzeba wyszukać w necie getapowski podręcznik przywracania seriali :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yvette Re: ALLO ALLO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.05, 11:37 Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Reeeeeneeeeeeeeeeeeeee.................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: ALLO ALLO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 03.01.05, 13:20 Ty glupia kobieto !!! Jasne, ze wszyscy chcemy !! A teraz idz i obij sie pasem pokutnym ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coss Re: ALLO ALLO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 00:20 I ja! i ja!! i ja też!!! Gdzie porucznik Gruber ze swoim małym czołgiem? Gdzie Ugentka Grace (z obowiązkowym gołymbiem pod beretem)? A to-ja-Leclerc? Wracajcie - choćby zrzuceni z angielskimi lotnikami! Łóżko teściowej już nastawione na odbiór, niech no tylko zaświecą gałki, poszalejemy... Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: ALLO ALLO!!!!!!!!!!!!!! 04.01.05, 15:32 Zawsze mnie rozwalała ta radiostacja w łóżku teściowej i motyw zatykania sobie uszu serem, kiedy śpiewała Edit ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapucyn Re: ALLO ALLO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 20:21 kiedy będzie powtórka, teraz to sobie nagram na kasetę, z kasety zrobię Divxa, DVD i będę miał po wsze czasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja, Leclerc Re: ALLO ALLO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 04.01.05, 20:48 ooooo Rene tak, jeszcze.... Odpowiedz Link Zgłoś