Gość: 997x997 IP: *.kosa.net.pl / 62.233.245.* 30.09.04, 22:12 brakowało tego aby Miler wręczył kwiaty panu Ziobro i powiedział wybacz mi program na razie słaby Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dp11 Re: "Wybacz mi" nowy program Lisa w Polsacie 30.09.04, 22:16 chudy lis bez idealnego przedziałka (na głowie, na głowie ofkors)? Błe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: "Wybacz mi" nowy program Lisa w Polsacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 22:32 tylko lisowi udzieli wywiadu prałat jankowski do tej pory od kiedy jest afera pedofilska.cos lsek ma w sobie. jest prfesjonalista. z dosiwadczeniem . formula programu mniej sie liczu. lizcy sie lis i jego dziennikarstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokrybala Re: "Wybacz mi" nowy program Lisa w Polsacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 00:30 Gość portalu: ann napisał(a): > tylko lisowi udzieli wywiadu prałat jankowski do tej pory od kiedy jest > afera pedofilska.cos lsek ma w sobie. jest prfesjonalista. z dosiwadczeniem . > formula programu mniej sie liczu. lizcy sie lis i jego dziennikarstwo Może się liczy, ale w tym programie tego swojego dziennikarstwa nie pokazał. Rozmowy z prałatem to raczej jako przykładu dobrego dziennikarstwa nie podawaj Odpowiedz Link Zgłoś