Dodaj do ulubionych

MONIKA POD PRYSZNICEM

IP: 192.168.100.* 17.04.02, 10:13
bigbrother.blog.pl/ NA TEJ STRONCE SA FAJNE ZDJECIA WARTE OBEJRZENIA.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aśka Re: MONIKA POD PRYSZNICEM IP: *.chello.pl 17.04.02, 10:34
      Czy ja dobrze widzę? czy Monia ma sztuczne piersi? Ale tej figury to jej
      zazdroszczę... od dzisiaj nic nie jem. :-))
      • Gość: La_ki Re: MONIKA POD PRYSZNICEM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 14:19
        A dla mnie,faceta ona jest aseksualna.Ma tylko ładną buzię.
        • tiresias Re: MONIKA POD PRYSZNICEM 17.04.02, 14:31
          serduszko mi mówi, że bym jej nie cyknął. Dlaczego nie dają jej
          dialogów/monologów? Może nic nie mówi? Biedactwo.
          • Gość: zip Re: MONIKA POD PRYSZNICEM IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.04.02, 01:58
            tiresias napisał(a):

> serduszko mi mówi, że bym jej nie cyknął. Dlaczego nie dają jej
            > dialogów/monologów? Może nic nie mówi? Biedactwo.

aha, bo cykasz tylko te inteligentne i w okularach?
            jasne...
            mi zupelnie cos innego rowniez mowi, ze bys jej nie cyknął...
            ...
            babeczka jest zgrabna, ładna i seksowna... dla mnie super
            nie wiem, co ludzie od niej chcą? i dlaczego nikt nie dyskutuje o niedostatkach
            figury np.: Rudej, czy z Moniką jest naprawdę tak fatalnie czy po prostu musimy
            sobie po polsku ponarzekać i powciągać w gówno?
            pozdr
            zip
    • Gość: Metaxa Re: MONIKA POD PRYSZNICEM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 14:31
      Hmm.. Monika ma rzeczywiście niezłą figurkę, miło popatrzeć ;) Ale bynajmniej
      nie odstraszy mnie to od mijej ukochanej wedlowskiej czekolady z nadzieniem
      toffi :)
      A tak z innej beczki.. Monika jak na modelke ma nieładny chód i w ogóle sposób
      poruszania się.. Nie zauważyliście, że ona wcale nie tańczy? jakoś nie ma w
      niej gracji, lekkości..
      Nie podoba mi się też jej fryzura.. mając tak ładna buzię nie powinno sie jej
      zasłaniać zaczesując grzywkę niemalże "na pożyczkę" ;)))))

Ponadto mam wrażenie, że ona sie jeszcze do końca nie odsłoniła... jeszcze
      pokaże pazurki ;)))
      • Gość: siano Re: MONIKA POD PRYSZNICEM IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 14:37
        Gość portalu: Metaxa napisał(a):

> Hmm.. Monika ma rzeczywiście niezłą figurkę, miło popatrzeć ;) Ale bynajmniej
        > nie odstraszy mnie to od mijej ukochanej wedlowskiej czekolady z nadzieniem
        > toffi :)

Co do figurki: chudawa to prawda tu i uwdzie, ale tam gdzie trzeba jest ok ;))

> A tak z innej beczki.. Monika jak na modelke ma nieładny chód i w ogóle sposób
        > poruszania się.. Nie zauważyliście, że ona wcale nie tańczy? jakoś nie ma w
        > niej gracji, lekkości..

Wiesz... za to Frytka dużo tańczy, chuda też - nawet na stole ściągała spodnie...
        Już ja tam wolę nietańczącą Monikę.

> Nie podoba mi się też jej fryzura.. mając tak ładna buzię nie powinno sie jej
        > zasłaniać zaczesując grzywkę niemalże "na pożyczkę" ;)))))

Hm... Nie wypowiadam się. Z fryzur jestem cienki, nie wiem co mógłbym jej
        zaproponować? ;)

> Ponadto mam wrażenie, że ona sie jeszcze do końca nie odsłoniła... jeszcze
        > pokaże pazurki ;)))

A owszem, owszem.... myślę, że ma pazurki i to spore. Ale od początku to widać,
        nie bądźmy zaskoczeni. Pamietasz jak już w pierwszych pięciu minutach Harnaś
        próbował do zlewu Kota zapędzić? Nie dała się, aż się Harnaś wkurzył, tak go po
        brzytwie spuściła hihihihih

siano
        • Gość: Metaxa Re: MONIKA POD PRYSZNICEM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 14:50
          Gość portalu: siano napisał(a):

> Co do figurki: chudawa to prawda tu i uwdzie, ale tam gdzie trzeba jest ok ;))
          >

No taaaak, cały facet ;))))

> > A tak z innej beczki.. Monika jak na modelke ma nieładny chód i w ogóle sp
          > osób
          > > poruszania się.. Nie zauważyliście, że ona wcale nie tańczy? jakoś nie ma
          > w
          > > niej gracji, lekkości..
          >
          > Wiesz... za to Frytka dużo tańczy, chuda też - nawet na stole ściągała spodnie.
          > ..
          > Już ja tam wolę nietańczącą Monikę.
          >

Nie chodziło mi o to, że ona nie tańczy dla telewidzów, ale że nie ma takiej
          lekkości ruchów, którą daję taniec.. Osoba (nie tylko kobieta), która tańczy,
          zuełnie inaczej sie porusza, i to widać nawet podczas zwykłego marszu.. Krok
          staje sie bardziej.. hmm.. nie wiem jak to określić.. płynny...? A Monika sadzi
          sprężyste susy jak zołnierz ;)))
          • Gość: Margaret Re: MONIKA POD PRYSZNICEM IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 17.04.02, 17:13
            Już to kiedyś pisałam i będę się upierać przy tym, w rzeczywistości-face to
            facet -ona musi naprawdę chudziutko wyglądac. Dlatego tak dobrze wygląda na
            zdjęciach ;)..co do biusti się nie wypowiadam. Pojawiały sie głosy , że
            sztuczny..dopóki nie zobaczę odkrytego, nic nie mówię. Co do fryzurki,
            hmm..Metaxo, ona z jednej strony bardzo dobrze wygląda z kucyku..albo-z
            przedziałkiem bardziej na środku, ale jednoczesnie to sprawia, że jej Bardzo
            wystające kosci policzkowe stają się jeszcze bardziej wystające.
            ps-zeby nie było, że jestem zazdrosna i złosliwa, to dodam, ze uważam ją za
            najładniejszą , jaka sie tam pojawiła.. (chociaż twarz- SAMA TWARz-Pachniewicz
            tez nie była zła,..błagam-nie po oczach ;)}.
            ps.i podobnie jak przedmówczyni-nadal będę opiewac czekoladę ;)
            pozdrawiam
            • Gość: siano Re: MONIKA POD PRYSZNICEM IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 17:27
              Gość portalu: Margaret napisał(a):

> Już to kiedyś pisałam i będę się upierać przy tym, w rzeczywistości-face to
              > facet -ona musi naprawdę chudziutko wyglądac. Dlatego tak dobrze wygląda na
              > zdjęciach ;)..co do biusti się nie wypowiadam. Pojawiały sie głosy , że
              > sztuczny..dopóki nie zobaczę odkrytego, nic nie mówię.

> ps.i podobnie jak przedmówczyni-nadal będę opiewac czekoladę ;)

Hej Margaret!!!

No, chudziutka to ona jest na pewno i przyznaję ci rację. Podobno ma 178 cm
              wzrostu co dodatkowo potęguje ten efekt, nie tylko wizualnie, ale to ciałko musi
              być na większej powierzchni rozmieszczone i brakuje go tu i ówdzie. Zresztą
              najbardziej to widać po rękach moim zdaniem. No ale mnie osobiście to nie
              przeszkadza w oglądaniu na ekranie i dla mnie jest ok. :)))
              Co do biustu to też chętnie zobaczę odkryty... zanim orzeknę o jego
              prawdziwości ;) (znów Metaxa napisze, żem typowy facet hihi)

No i na koniec: drogie dziewczyny! Nie rezygnujcie z czekolady! Nie wiem czemu
              ale dziewczyny i czekolada to jakieś miłe dla mnie połączenie... "Chciałabym,
              żebyś nauczył mnie przyjemności".. Może to dlatego? ;))))

Pozdrawiam serdecznie
              siano
              • Gość: Metaxa Re: MONIKA POD PRYSZNICEM IP: 212.244.106.* 17.04.02, 18:35
                Złośliwcy mówią, że czekolada rekompensuje brak miłości... Hmm, według tej
                teorii ja powinnam się wychowywać w domu dziecka.. czekolada jest moją miłością
                od 2 roku życia... :)))
            • Gość: gość Re: MONIKA POD PRYSZNICEM IP: *.man.polbox.pl 17.04.02, 17:53
              dziewczyny żryjcie czekolady rozsądnie,
              licho nie śpi,
              zapuści się łatwo (patrz: Zołza).

pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka