Dodaj do ulubionych

Papuzi styl

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 12:42
Dlaczego oni tak krzywdza te kobiete. Dostojna pani sedzina winna ubierac sie
dostojnie, ale te odksztalcajace sylwetke kiecki i buty jak atrapy stop
DRAMAT. Ostalowska jest piekna inaczej ale po co dodatkowo ja szpecic,
Obserwuj wątek
    • Gość: Klem Re: Papuzi styl IP: 195.245.217.* 06.10.04, 12:50
      Fajną ma fryzurę!!! To raczej ona jest chochołem! :)
      • bombany_przez_mirke Re: Papuzi styl 06.10.04, 12:52
        ech ludu pracujący...
        na fyzurach światowych sie nie znacie.
        JAGA HUPAŁO!!
        ;-))
        • johnny_tomala Re: Papuzi styl 06.10.04, 13:29
          tragiczne jest to że jak coś jest modne to trzeba to nosić nawet jeżeli nie
          pasuje i szpeci
        • Gość: gonia Re: Papuzi styl IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 06.10.04, 14:01
          Ona krzywe nogi, zauważcie to jak pokazują ją z daleka w kiecce. Nożki jak u
          kaczuszki. hahahaha
          • Gość: wysoka Re: Papuzi styl IP: 80.51.245.* 06.10.04, 14:14
            i co z tego? Sarah Jessica Parker też ma, jeszcze jak! I parę innych jej
            składowych Bozia sknociła, a ona nic, tylko buciki zmienia i nic sobie z tego
            nie robi.
            Może się czepiam, ale brzydko obśmiewać rzeczy, na które nie mamy wpływu.
            Fryzura tak, to co innego, jak najbardziej do wyszydzenia. Ale zima idzie,
            Papuga wytrząśnie naftalinę ze swojej zimowej burej czapy i to odwróci naszą
            uwagę.
          • Gość: martyna Re: Papuzi styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 15:58
            A czy ona w ogóle choć raz w serialu była w krótkiej spódnicy? Bo ja nigdy jej
            nie widziałam. Zawsze te idiotyczne, długaśne po kostki, workowate spódnice.
            Wygląda kompletnie nieatrakcyjnie i też się dziwię Tulipanowi, co w niej widzi.
            Biodra szersze od ramion, zero biustu. No i swoim ubiorem zamiast maskować,
            podkreśla te defekty.
    • Gość: P-77 Re: Papuzi styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 14:19
      A pamiętacie Ostałowską w "Historiach miłosnych " Stuhra?
      Tak mi sie jakoś skojarzyło.
    • Gość: pink Re: Papuzi styl IP: *.noname.net.icm.edu.pl 06.10.04, 14:20
      Jakie papuga wczoraj miał ze oczy i te wrzaski, ma chyba menopauze, a co mieli
      scenarzyści na myśli, zakładjąc Radomskiej na głowę tę dziwna perukę, be z ładu
      i składu i ta scena z tym pakrowaniem samochodu przez sasiada, o co chodzi???
      • kraxa Re: Papuzi styl 07.10.04, 10:49
        Gość portalu: pink napisał(a):

> Jakie papuga wczoraj miał ze oczy i te wrzaski, ma chyba menopauze, a co
        mieli
        > scenarzyści na myśli, zakładjąc Radomskiej na głowę tę dziwna perukę, be z
        ładu
        >
        > i składu i ta scena z tym pakrowaniem samochodu przez sasiada, o co chodzi???

No, ze juz byBa blisko zaatakowania Ukaszka, tylko jej sasiad przeszkodzil niby
    • krecik101 Re: Papuzi styl 06.10.04, 14:22
      a oglądaliście film "Warszawa"? tam Ostałowska wyglądała super. czyli jednak
      można coś z kobity zrobić. teraz ma obrzydliwe włosy. i ciągle się zastanawiam,
      co ten Rafał w niej widzi.
      • alyy Re: Papuzi styl 06.10.04, 14:25
        Marta wygląda jak PIAST KOŁODZIEJ albo inny jego kompan:)))
        • Gość: Klem Re: Papuzi styl IP: 195.245.217.* 06.10.04, 14:49
          Jantar, Zaczarowany Ołówek, Marek Karwowski i Papug suną do tego samego
          fryzjera!!!
    • Gość: sylwia Re: Papuzi styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 18:53
      D. Ostałowska ma jak ktoś tu napisał nóżki jak u kaczuszki krótko mówiąc ma
      nogi kołki.I chyba zdaje sobie z tego sprawę bo wiecznie jest w długich
      kieckach. Ja już ja wolę jak chodzi w spodniach. Poza tym ma okrrrrrrrrrrrropne
      torebki.
      • lezka_z_posen Re: Papuzi styl 06.10.04, 19:02
        każdy jakiś defekt ma,wiec nie chcę tu obgadywać,ale zapytam-mnie się wydaje,że
        Papuga ma zeza,lub delikatniej rzecz ujmując "ucieka jej oko".a najbardziej to
        mnie drażni jej "kaczkowaty"głos.głos w tonie kaczuchy ma też Kożuchowska.mnie
        to akurat drażni,bo u kobiet podobają mi się niskie głosy,taki np.jak ma Anna
        Korcz.
        • Gość: tekisk Re: Papuzi styl IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.10.04, 19:59
          Oj..... czepiacie się .
          Może stylizują Ją wg. scenariusza i Ona musi tak wyglądać ?
          Życie to życie , a film , to film .
          • lezka_z_posen Re: Papuzi styl 06.10.04, 20:08
            to znaczy scenariusz przewiduje zeza na oko lewe:)??
            • Gość: sally Re: Papuzi styl IP: *.chello.pl 06.10.04, 21:26
              mam pytanko: dlaczego mówicie o niej "papuga"? i kto ją tak nazwał?
              jakoś zupełnie nie kojarzy mi się z papugą...
    • triss_merigold6 Re: Papuzi styl 06.10.04, 20:16
      Z figurą można się pogodzić ale dlaczego ta bieda kobieta pozwoliła się
      uczesać "na Piasta Kołodzieja" albo innego wczesnego rolnika?
    • Gość: grizly Re: Papuzi styl IP: *.proxy.aol.com 07.10.04, 08:19
      byla kiedys taka bajka "pyza na polskich drozkach" i ona, wypisz wymaluj
      wyglada jak ta pyza z bajki, moze zoztal jej sentyment z dziecinstwa i chciala
      sie upodobnic na starosc do swojej ulubionej bohaterki? zeby sie odmlodzic?
      fakt, ze cos z tymi jej nogami nie tak, ale tak jej dala natura, ale te
      OBGRYZIONE I POMALOWANE PAZNOKCIE, a feeeeeeee to mnie zwala najbardziej!!!
      niech idzie po porade do Dody jak sie tipsy zaklada i juz bedzie estetyczniej
      wygladala, byleby po drodze nie spotkala eleganta najsztuba i jego specow od
      imagu
    • Gość: mrumru Re: Papuzi styl IP: *.acn.waw.pl 07.10.04, 08:38
      Jesteście walnięci, Ostałowska to interesująca, piękna kobieta,na szczęście nie
      jest typową cycatą seksbombą; figurę ma typowo kobiecą, szersze biodra, nie
      za duży biust. Pamiętam ją ze szkoły, była sliczną drobniutką brunetką .
      Faktycznie, teraz fryzurę ma sknoconą, ale to da się zmienić.
      • Gość: madzik Re: Papuzi styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 09:57
        znaczy we wczorajszych kulisach MjM wyglądało na to, że nastąpiła lekka jakby
        poprawa fryzu Marty...
    • moniq_c Re: Papuzi styl 07.10.04, 10:30
      kiecki z worków po kartoflach to pół biedy ale w tych spodniach zielonych
      spodniach ostatnio wyglądała jakby jej się pampers poluzował .....
      • gianni_vonsacze Re: Papuzi styl 07.10.04, 10:33
        no wczoraj jak pełzła do wucetu to ten tyłek w tych spodniach jakiś taki wielki
        miała. Lubię takie pupy a'la J.Lo, ale papuzi kuperek trochę na szafę 3drzwiową
        już zalatywał :)
    • wieslawa-siemiankowska Re: Papuzi styl 07.10.04, 10:49
      Zielone spodnie to pikuś. Ja tak z parę miesięcy temu widziałam sedzinę w
      warszawskim Cliffie. Miała obcisłe dżinsy biodrówki i krótki sweterek. Chryste
      jakie to babsko ma grube, krótkie nogi i wielką dupę. W pierwszej chwili
      pomyślałam,że w tym MJM kiepsko płacą, skoro na lustro jej w domu nie stać.
      • lezka_z_posen Re: Papuzi styl 07.10.04, 10:52
        w którym Kliffie??w tym co strzelają??
        • wieslawa-siemiankowska Re: Papuzi styl 07.10.04, 11:13
          lezka_z_posen napisała:

> w którym Kliffie??w tym co strzelają??

Leska toż w Warszawie jest tylko jeden Kliff. Ten na Okopowej.
          • lezka_z_posen Re: Papuzi styl 07.10.04, 11:17
            wieslawa-siemiankowska napisała:

> lezka_z_posen napisała:
            >
            > > w którym Kliffie??w tym co strzelają??
            >
            > Leska toż w Warszawie jest tylko jeden Kliff. Ten na Okopowej.

a w którymś z tych nowych kompleksóww handlowych nie ma??bo wydawało mi się,że
            na jakichś bilboardach widziałam reklame Kliffa i to nie był ten z Okopowej.ale
            ja już się gubię w tych centrach,tak że całkiem możliwe,że to omam był;)
      • Gość: king Re: Papuzi styl IP: *.zec.lodz.pl 07.10.04, 11:00
        1. rozumiem, ze pani, pani Wieslsawo, ma fantastyczna pensje, stac pania na
        lustro, ma pani figure noemi (conajmniej) oraz mase samokrytycyzmu :)
        2. osobiscie dosyc mam tego terroru szczuplych sylwetek - i jak juz ktos
        normalna figure ma (a nie anorektyczna) albo nawet i
        kilka/kilkanascie/kilkadziesiat kilogramow wiecej to juz zalozyc moze co
        najwyzej worek po kartoflach lub inne namioty z serii "maskujemy mankamenty
        urody" - reszta ubran zarezerwowana dla szczuplutkich...
        3. zgadzam sie z mrumru - pani dominika jest niezywkle kobieca, delikatna, ma
        piekne, subtelene rysy...a fryzura - faktycznie, moze nie jest trafiona, ale na
        pewno jest 100 razy lepsza niz te nijakie loczki, ktore miala wczesniej.

Pozdrawiam
        • Gość: martyna Re: Papuzi styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:02
          No ale ona właśnie ubiera takie worki po kartoflach.
          • Gość: king Re: Papuzi styl IP: *.zec.lodz.pl 07.10.04, 11:05
            - jak w workach - zle (podejrzewam, ze maja styliste od siedmiu bolesci - nie
            wiem, nie znam sie, ale chyba aktorzy nie graja w tym, w czym przyjada na plan -
            o ciuchy mi chodzi)
            - jak w obcislych sweterkach i biodrowkach - jeszcze gorzej...

trudno Wam dogodzic...

Pozdrawiam
          • Gość: martyna Re: Papuzi styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:05
            Mnie akurat nie obchodzi jaka ona jest, denerwuje mnie tylko jej styl ubierania
            się. Wiem, że odpowiednio dobierając ubrania i fryzurę, można z niej zrobić
            całkiem ładną kobietę. Ale ona wręcz przeciwnie uwydatnia swoje mankamenty.
            A kobieta, która o siebie dba tego nie robi, zwłaszcza gdy chce się spodobać
            mężczyźnie.
            • Gość: mrumru Re: Papuzi styl IP: *.acn.waw.pl 07.10.04, 11:12
              Myli się wam kreacja filmowa z prawdziwą osobą, myślałam że to zdarza się
              tylko staruszkom z zaawansowaną sklerozą
            • Gość: king Re: Papuzi styl IP: *.zec.lodz.pl 07.10.04, 11:13
              ale chyba najwazniejsze, zeby pani dominika sama sobie sie podobala, czyz nie?
              nie mam pojecia, jak wyglada w zyciu prywatnym - zgadzam sie, ze jeko papuga,
              postac serialowa (prosze o tym nie zapominac, ze to POSTAC jest, a nie
              prawdziwy czlowiek - niejako) dysponuje ciuchami conajmniej "zle dobranymi".
              to jednak nie znaczy, ze jako dominika - nie ma gustu itp...czyz nie?
              moim skromnym zdaniem
        • wieslawa-siemiankowska Re: Papuzi styl 07.10.04, 11:16
          Dokładnie tak panie Kingu, mam fantastyczną pensję, duże lustro w przedpokoju,
          zgrabną figurę a swoje mankamenty z których zdaję sobie sprawę tuszuję, a nie
          podkreślam jak sędzina. Jak ktoś ma wielkie dupsko i grube nogi to dla swojego
          dobra nie powinien zakładać obcisłych biodrówek i króciutkich sweterków.

Gość portalu: king napisał(a):

> 1. rozumiem, ze pani, pani Wieslsawo, ma fantastyczna pensje, stac pania na
          > lustro, ma pani figure noemi (conajmniej) oraz mase samokrytycyzmu :)
          > cie/kilkadziesiat kilogramow wiecej to juz zalozyc moze co
          > najwyzej worek po kartoflach lub inne namioty z serii "maskujemy mankamenty
          > urody" - reszta ubran zarezerwowana dla szczuplutkich...
          > 3. zgadzam sie z mrumru - pani dominika jest niezywkle kobieca, delikatna, ma
          > piekne, subtelene rysy...a fryzura - faktycznie, moze nie jest trafiona, ale
          na
          >
          > pewno jest 100 razy lepsza niz te nijakie loczki, ktore miala wczesniej.
          >
          > Pozdrawiam
          • Gość: king Re: Papuzi styl IP: *.zec.lodz.pl 07.10.04, 11:21
            rozumiem, pani wieslawo, ze jest jakas dyrektywa, odgorny nakaz - ze nalezy
            bezwzglednie mankamenty urody ukrywac...?
            prosze nie zapominac, ze to, co dla pani jest mankamentem, dla innych moze byc
            zaleta...
            mrumru - napisalas wczesniej niz ja - ciesze sie, ze mamy podobne zdanie i ze
            potrafimy oddzielic rzeczywistosc od fikcji (serialowej)
            Pozdrawiam
          • Gość: martyna Re: Papuzi styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:23
            No cóż, widocznie to wina reżyserów, czy może charakteryzatorów. Nie wiem
            dokładnie, kto się tym zajmuje. Z tego co widzę, aktorzy nie mają zbyt wiele do
            gadania w kwesti ubiorów. Bo ten problem nie dotyczy tylko Marty. Hanka np. też
            jest koszmarnie ubrana. I wydaje się, że ma zaledwie kilka ciuchów. Co z tego,
            że jest ze wsi. Żadne wytłumaczenie.
            • lezka_z_posen Re: Papuzi styl 07.10.04, 11:27
              Hanuś lubuje się w zestawach golfik+pulowerek.że jej gorąco w chacie nie
              jest,ja bym się ugotowała.
              • wieslawa-siemiankowska Re: Papuzi styl 07.10.04, 11:30
                Mnie tylko dziwi fakt,że Hanka będąc wiejską gospodynią, nic nie robi ani w
                chałupie ani w ogrodzie, ani w polu- samo się tam wszystko robi ?
              • Gość: martyna Re: Papuzi styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:30
                No wiesz, oni mieszkają w starym domu. W takim co to w lecie przyjemny chłód
                panuje, a w zimie za to straszny ziąb. Nie mieszkają przecież w bloku.
                • lezka_z_posen Re: Papuzi styl 07.10.04, 11:34
                  ale ciągle przy garach się krząta,to nie jest jej gorąco??ale ja to jakas
                  dziwna jestem pod tym względem,bo mnie bardzo rzadko jest zimno.w pracy jja
                  jestem od nieustannego otwierania oka,a kumpela zamyka,bo jej cigle zimno.
                  • gianni_vonsacze Re: Papuzi styl 07.10.04, 11:35
                    otwieranie oka na ciepłotę ciała wpływa????
                    ;)
                    • lezka_z_posen Re: Papuzi styl 07.10.04, 11:58
                      gianni_vonsacze napisał:

> otwieranie oka na ciepłotę ciała wpływa????
                      > ;)
                      na moją wpływa;)
                  • Gość: martyna Re: Papuzi styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:36
                    No a ja właśnie rozumiem Hankę, bo jakbym mieszkała w takim domu (mają w ogóle
                    centralne?) to też bym w dwóch swetrach chodziła.
              • Gość: agasia Re: Papuzi styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 12:08
                Ala Hania sie podoba - parafrazujac Jarosza - ubiera sie tanio i elegancko -
                sweterek, który przypadl mu do gustu kupila na jarmarku w Grabinie.
                • martyna26 Re: Papuzi styl 07.10.04, 12:11
                  No, właśnie przypomniał mi się ten tekst Jaroszego: "Dobrze pani wie, jak pani
                  działa na mężczyzn". Może mężczyźni mi powiedzą, jak to pani Hania działa? -)))
                  • Gość: jasiu Re: Papuzi styl IP: *.icpnet.pl 11.10.04, 22:31
                    Cycki ma fajne. Zwłaszcza w tych odcinkach latem kręconych
    • Gość: martyna Re: Papuzi styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:35
      Wiesławo, Hanka zanim zaczęła u Jaroszego pracować, to cały dzień w kuchni
      spędzała, z tego co pamiętam. Teraz teściowa jej gotuje. A w polu nie robiła
      nigdy, bo mieli uzgodnione z Markiem, że ona w polu harować nie będzie. Tylko
      Marek. Ale teraz jak jest w knajpie, to nie wiem, kto to wszystko robi. No bo
      jeszcze te owce.
      • gianni_vonsacze Re: Papuzi styl 07.10.04, 11:36
        owcami zajmie się Zen, chociaż on bardziej w kozach gustuje ;)
        hmmm, a Lucki jakies maszyny rolnicze w ogóle posiadają??
        • Gość: mar_ya_cze Re: Papuzi styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:39
          Tia... kiedys mieli poldka, co to Luckowi buchneli...
    • martyna26 Re: Papuzi styl 07.10.04, 12:05
      A widzieliście Ostałowską w "Mamy cię" ? Czy ona tak się ubiera na codzień? Bo
      jeśli to był jej prywatny styl ubierania się, to ja już chyba wolą ją jako
      papugę.
      • ekstradycja Re: Papuzi styl 11.10.04, 22:41
        Kiedy ostałowska była w Mamy cie? Chyba mam jakąś większą zawiechę :p
    • Gość: anieczkapoleczka Re: Papuzi styl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 20:57
      Ja się jeszcze przyczepię fryzury. Poza tym, że jest trochę dziwna, to wydaje mi się, że kolor włosów ma zupełnie niepasujący do jej bladości.
      • Gość: Ruda Re:Miodzio, miodzio...zarąbiście po prostu........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 22:27
        • Gość: Ruda Re:Miodzio, miodzio...zarąbiście po prostu....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 22:29
          E tam wywaliło mnie........no do rzeczy..............
          NAJPIĘKNIEJSZY MA PŁASZCZ...............ZAJEBISTY........
          A TEN PASECZEK, I TALIA PRZY USZACH...........
          No a te klapeczki do tego plaszczyka.................
          JEZU.....................................Ruda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka