bombany_przez_mirke 07.10.04, 09:36 Kto tam wczoraj ten teges?? Wydawało mi się czy tam Ruda była?? Nie wiem bo MjM żech oglondoł.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gianni_vonsacze Re: SEX Barrdel 07.10.04, 09:39 no właśnie! kto nie wytrzymał 4 tygodni bez seksu??!!! ta akcja na podczerwieni wyglądała trochę na podkołdrowego loda!! ale facet mi wygladał na odpadłego już Bartka eM. Zresztą też oglądałem MJM.. Odpowiedz Link Zgłoś
bombany_przez_mirke Re: SEX Barrdel 07.10.04, 09:42 Witek jak dla mnie i Ruda... tylko czy witek nie żonaty czasami?? Oral chyba w ruch poszedł bo minę miał zabujczą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: SEX Barrdel 07.10.04, 09:45 Ososba Witek się zaklinał przecież, że żadnej penetracji przy kamerach nie będzie odwalał - tym bardziej francuskich specjałów!! niezła 'afera' może być jak to Wit i Ruda. Tam na ogiera to najbardziej chyba zgrywa się Latawski i ten pizdek Lukasik... Dzis jest lajw - obejrzę - może Kris coś rzuci na tnen temat. Pewnie tez zdementuje news z Rewii, gdzie błyszczy na okładce ze swoją pierwszą/nową love :) Osoba Torzewskiej opuściła BAR na własne życzenie - podaje oficjalka wuwuwu. Odpowiedz Link Zgłoś
bombany_przez_mirke Re: SEX Barrdel 07.10.04, 09:47 Krzyś na 100% nie odpuści! Lajw obowiązkowy!! Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: SEX Barrdel 07.10.04, 09:46 A ja wczoraj widziałam poranną powtórkę z wtorku. Agata T. Vipka obgadywała Vipkę Abrę, że żadna z niej gwiazda ani znana osoba. ;) Tak jakby sama była conajmniej znana jak Madonna. No i obrażona wyszła z programu, bo pracowac się jej nie chciało. Panna zapomniała co podpisała i twierdziła, że to jej powinni płacić za bycie w Barze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: SEX Barrdel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 10:20 Zamówiła sobie przez komórke samolot i odleciała do miejsca gdzie jest VIP-em. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewior1 Re: SEX Barrdel 07.10.04, 10:20 To wszystko podpucha. Cytat za bigbrother.prv.pl W "Barze 5 - VIP" nie było seksu Czwartek, 7 października 2004, godzina 01:54 Wczoraj o 20:00, widzowie "Baru" mogli zobaczyć gorące sceny erotyczne, dziejące się w jednej z sypialń pomiędzy dwójką uczestników reality show. Bohaterami zajścia byli: 29-letnia Anna Rudzińska oraz 28-letni Witold Osasiuk. Wyemitowany w telewizji materiał filmowy ukazał obojga obściskujących się pod pierzyną. Bardzo szybko pojawiły się komentarze zbulwersowanych widzów, którzy jednoznacznie stwierdzili, że Anna Rudzińska (rozwiedziona, ma 8-letnią córkę Vanessę, która cierpi na dziecięce porażenie mózgowe) uprawiała seks z Witoldem Osasiukiem (ma żonę i 6-letnią córkę Olivię). Tak naprawdę telewidzowie mogli tylko przypuszczać, co działo się pod kołdrą. W sypialni bowiem... do niczego nie doszło, a w pokoju znajdowali się również inni uczestnicy programu, którzy przyglądali się udawanym scenom łóżkowym. Cała sytuacja była żartem ze strony Ani i Witka, ale żadne z nich nie wiedziało, że materiał filmowy zostanie pocięty i w ten sposób zostanie on zaprezentowany widzom. Prawdopodobnie sprawa zostanie sprostowana podczas dzisiejszego spotkania na żywo, jednak nie zmienia to faktu, że realizatorzy "Baru" kierując się tylko i wyłącznie komercyjnymi pobudkami, manipulują telewidzami i niszczą wizerunek uczestników programu. Odpowiedz Link Zgłoś