Dodaj do ulubionych

SEX Barrdel

07.10.04, 09:36
Kto tam wczoraj ten teges?? Wydawało mi się czy tam Ruda była?? Nie wiem bo
MjM żech oglondoł....
Obserwuj wątek
    • gianni_vonsacze Re: SEX Barrdel 07.10.04, 09:39
      no właśnie! kto nie wytrzymał 4 tygodni bez seksu??!!! ta akcja na podczerwieni
      wyglądała trochę na podkołdrowego loda!! ale facet mi wygladał na odpadłego już
      Bartka eM. Zresztą też oglądałem MJM..
      • bombany_przez_mirke Re: SEX Barrdel 07.10.04, 09:42
        Witek jak dla mnie i Ruda... tylko czy witek nie żonaty czasami??
        Oral chyba w ruch poszedł bo minę miał zabujczą :))
        • gianni_vonsacze Re: SEX Barrdel 07.10.04, 09:45
          Ososba Witek się zaklinał przecież, że żadnej penetracji przy kamerach nie
          będzie odwalał - tym bardziej francuskich specjałów!! niezła 'afera' może być
          jak to Wit i Ruda. Tam na ogiera to najbardziej chyba zgrywa się Latawski i ten
          pizdek Lukasik... Dzis jest lajw - obejrzę - może Kris coś rzuci na tnen temat.
          Pewnie tez zdementuje news z Rewii, gdzie błyszczy na okładce ze swoją
          pierwszą/nową love :)
          Osoba Torzewskiej opuściła BAR na własne życzenie - podaje oficjalka wuwuwu.
          • bombany_przez_mirke Re: SEX Barrdel 07.10.04, 09:47
            Krzyś na 100% nie odpuści! Lajw obowiązkowy!!
    • lahliq Re: SEX Barrdel 07.10.04, 09:46
      A ja wczoraj widziałam poranną powtórkę z wtorku. Agata T. Vipka obgadywała
      Vipkę Abrę, że żadna z niej gwiazda ani znana osoba. ;) Tak jakby sama była
      conajmniej znana jak Madonna.
      No i obrażona wyszła z programu, bo pracowac się jej nie chciało. Panna
      zapomniała co podpisała i twierdziła, że to jej powinni płacić za bycie w Barze.
      • Gość: ela Re: SEX Barrdel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 10:20
        Zamówiła sobie przez komórke samolot i odleciała do miejsca gdzie jest VIP-em.
      • wiewior1 Re: SEX Barrdel 07.10.04, 10:20
        To wszystko podpucha.
        Cytat za bigbrother.prv.pl

W "Barze 5 - VIP" nie było seksu
        Czwartek, 7 października 2004, godzina 01:54

Wczoraj o 20:00, widzowie "Baru" mogli zobaczyć gorące sceny erotyczne,
        dziejące się w jednej z sypialń pomiędzy dwójką uczestników reality show.
        Bohaterami zajścia byli: 29-letnia Anna Rudzińska oraz 28-letni Witold Osasiuk.
        Wyemitowany w telewizji materiał filmowy ukazał obojga obściskujących się pod
        pierzyną. Bardzo szybko pojawiły się komentarze zbulwersowanych widzów, którzy
        jednoznacznie stwierdzili, że Anna Rudzińska (rozwiedziona, ma 8-letnią córkę
        Vanessę, która cierpi na dziecięce porażenie mózgowe) uprawiała seks z Witoldem
        Osasiukiem (ma żonę i 6-letnią córkę Olivię). Tak naprawdę telewidzowie mogli
        tylko przypuszczać, co działo się pod kołdrą. W sypialni bowiem... do niczego
        nie doszło, a w pokoju znajdowali się również inni uczestnicy programu, którzy
        przyglądali się udawanym scenom łóżkowym. Cała sytuacja była żartem ze strony
        Ani i Witka, ale żadne z nich nie wiedziało, że materiał filmowy zostanie
        pocięty i w ten sposób zostanie on zaprezentowany widzom. Prawdopodobnie sprawa
        zostanie sprostowana podczas dzisiejszego spotkania na żywo, jednak nie zmienia
        to faktu, że realizatorzy "Baru" kierując się tylko i wyłącznie komercyjnymi
        pobudkami, manipulują telewidzami i niszczą wizerunek uczestników programu.

• gianni_vonsacze Re: SEX Barrdel 07.10.04, 10:22
          ... tak myślałem :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka