Dodaj do ulubionych

Moja krew na TVN

IP: *.chilan.net 07.10.04, 20:38
No i jak wam sie podoba?
Obserwuj wątek
    • Gość: TOM2EK Re: Moja krew na TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 20:59
      Program bez sensu jak zwykle w nim Dowborka i Hajzer ja tym osobom dawno
      powiedziałem papapa i nie mam zamiaru ich oglądać a do Mołek pierwszy raz ją w
      życiu widziałem w tym programie, żadna z niej rewelacyjna prezenterka, Szczuka
      już bardziej oryginalna i jest z czego się pośmiać a ona jak cukiereczek który
      szybko się zliże i potem nic!!!!
    • Gość: aloalo Re: Moja krew na TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 22:55
      Jeżeli będzie ta krew regularnie co miesiąc, to dużo za dużo. Ale jest duża
      szansa, że szkopska Barbi zajdzie za daleko i krew się opóźni a następnie
      zniknie, ku nie tajonej uldze wszystkich rozsądnych telewidzów...
    • Gość: ela Re: Moja krew na TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 23:02
      krew? kila i mogila
    • Gość: mija Re: Moja krew na TVN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 08:03
      Zgroza.Nie wiem co gorsze "Ciao Darwin" czy to najnowsze dzieło walterowskiej
      stajni.Mołek - żenada.
      • gianni_vonsacze Re: Moja krew na TVN 08.10.04, 09:47
        prograsmik w stylu JAK ŁYSE KONIE tyle, że w trochę mniejszych składach. Żenua -
        chociaż całośki nie widizałem - rzucanie pileczkami itp sratytaty... Luka
        jednak mnie zaskoczył. Nie wiedziałem na poczatku z czyjej spermy ten kolo
        powstał, ale później fajnie mnie zaskoczyło, że to Szaran jest jego faterem :)
        Podobni są - nie ma to tamto! Dowborek jak zwykle fatalny...
        • manaj Re: Moja krew na TVN 08.10.04, 20:29
          >Nie wiedziałem na poczatku z czyjej spermy ten kolo
          > powstał, ale później fajnie mnie zaskoczyło, że to Szaran jest jego
          faterem :)
          hm...mi sie wydawalo,ze we fragmencie ktory widzialam to bylo o tym,ze to
          jednak nie plywacy Wlodka przyczynili sie do stworzenia Luki...
    • Gość: Ania-sss Re: Moja krew na TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 20:17
      Program oglądałam wczoraj po raz pierwszy. no i cóż tak naprawdę to nic nowego,
      konkurencję dość proste.Jedyne zaskoczenie i to na plus to Luka, fajny gość.
    • Gość: Geri Re: Moja krew na TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 12:08
      No i jak ten program, bo nie oglądałam.Jak Mołek.
      • titerlitury Re: Moja krew na TVN 11.10.04, 15:21
        Bradzo mnie ten spektakl kiczu, zgranych pomysłów, wyświechtanych twarzy i
        braku osobowości ubawił. Szczególnie zaś w świetle słów samej Madzi, która
        zapewniała wszem i wobec, że odchodzi od tvp, bo za mało ambitne programy jej
        dają. Buuuuhahahahahahaha!
    • lezka_z_posen Re: Moja krew na TVN 11.10.04, 15:23
      bałam się,że szoł pani Mołek może zdetronizować "ciao darwin"-ale jednak
      nie,palme pierwszeństwa jeśli o programową masakrę chodzi dzierży nadal Szwedes
      i jego spektakl
      • gianni_vonsacze Re: Moja krew na TVN 11.10.04, 15:29
        myślę, że jeszcze długo w TV nie będzie większej szmiry jak Szwedesowy Darwin.
        a Mołkowa taka sama jak w spełniamy Marzenia - zresztą ja już mam dosyć
        programów, w których są kumple kupli i jakieś rodzinne koneksje a do tego
        wszystkiego sobie jeszcze jadą na wycieczki na koniec (tak jak w Koniach
        Sołtysa) - na koszt Waltera oczywiście :/
        • Gość: katka Re: Moja krew na TVN IP: *.olsztyn.mm.pl 12.10.04, 18:40
          Ja wytrzymałam 10 minut oglądania, a i to było stratą czasu. A Luca jak?
          Rozkręcił się potem? W realu nie jest taki sztywny jak w TV.
    • Gość: Do Katki Re: Moja krew na TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 18:10
      katka a znasz Lukę, jaki ono jest i czy ma kogoś.
      • Gość: katka Re: Moja krew na TVN IP: *.olsztyn.mm.pl 13.10.04, 20:25
        Znalam go sluzbowo, a nie prywatnie. Cos mi sie jednak wydaje, ze ma (mial)
        narzeczona.
        • Gość: fikumiku Luka???? Kto to?? IP: *.crowley.pl 14.10.04, 10:13
          No, poza tym, że - jak kapnełam się z postów - syn Szaranowicza? Więcej
          szczegółów poproszę, jakies linki może - please
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka