Gość: Przemek IP: *.chilan.net 07.10.04, 20:38 No i jak wam sie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TOM2EK Re: Moja krew na TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 20:59 Program bez sensu jak zwykle w nim Dowborka i Hajzer ja tym osobom dawno powiedziałem papapa i nie mam zamiaru ich oglądać a do Mołek pierwszy raz ją w życiu widziałem w tym programie, żadna z niej rewelacyjna prezenterka, Szczuka już bardziej oryginalna i jest z czego się pośmiać a ona jak cukiereczek który szybko się zliże i potem nic!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aloalo Re: Moja krew na TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 22:55 Jeżeli będzie ta krew regularnie co miesiąc, to dużo za dużo. Ale jest duża szansa, że szkopska Barbi zajdzie za daleko i krew się opóźni a następnie zniknie, ku nie tajonej uldze wszystkich rozsądnych telewidzów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Moja krew na TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 23:02 krew? kila i mogila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: Moja krew na TVN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 08:03 Zgroza.Nie wiem co gorsze "Ciao Darwin" czy to najnowsze dzieło walterowskiej stajni.Mołek - żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Moja krew na TVN 08.10.04, 09:47 prograsmik w stylu JAK ŁYSE KONIE tyle, że w trochę mniejszych składach. Żenua - chociaż całośki nie widizałem - rzucanie pileczkami itp sratytaty... Luka jednak mnie zaskoczył. Nie wiedziałem na poczatku z czyjej spermy ten kolo powstał, ale później fajnie mnie zaskoczyło, że to Szaran jest jego faterem :) Podobni są - nie ma to tamto! Dowborek jak zwykle fatalny... Odpowiedz Link Zgłoś
manaj Re: Moja krew na TVN 08.10.04, 20:29 >Nie wiedziałem na poczatku z czyjej spermy ten kolo > powstał, ale później fajnie mnie zaskoczyło, że to Szaran jest jego faterem :) hm...mi sie wydawalo,ze we fragmencie ktory widzialam to bylo o tym,ze to jednak nie plywacy Wlodka przyczynili sie do stworzenia Luki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania-sss Re: Moja krew na TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 20:17 Program oglądałam wczoraj po raz pierwszy. no i cóż tak naprawdę to nic nowego, konkurencję dość proste.Jedyne zaskoczenie i to na plus to Luka, fajny gość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geri Re: Moja krew na TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 12:08 No i jak ten program, bo nie oglądałam.Jak Mołek. Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: Moja krew na TVN 11.10.04, 15:21 Bradzo mnie ten spektakl kiczu, zgranych pomysłów, wyświechtanych twarzy i braku osobowości ubawił. Szczególnie zaś w świetle słów samej Madzi, która zapewniała wszem i wobec, że odchodzi od tvp, bo za mało ambitne programy jej dają. Buuuuhahahahahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Moja krew na TVN 11.10.04, 15:23 bałam się,że szoł pani Mołek może zdetronizować "ciao darwin"-ale jednak nie,palme pierwszeństwa jeśli o programową masakrę chodzi dzierży nadal Szwedes i jego spektakl Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Moja krew na TVN 11.10.04, 15:29 myślę, że jeszcze długo w TV nie będzie większej szmiry jak Szwedesowy Darwin. a Mołkowa taka sama jak w spełniamy Marzenia - zresztą ja już mam dosyć programów, w których są kumple kupli i jakieś rodzinne koneksje a do tego wszystkiego sobie jeszcze jadą na wycieczki na koniec (tak jak w Koniach Sołtysa) - na koszt Waltera oczywiście :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: Moja krew na TVN IP: *.olsztyn.mm.pl 12.10.04, 18:40 Ja wytrzymałam 10 minut oglądania, a i to było stratą czasu. A Luca jak? Rozkręcił się potem? W realu nie jest taki sztywny jak w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Katki Re: Moja krew na TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 18:10 katka a znasz Lukę, jaki ono jest i czy ma kogoś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: Moja krew na TVN IP: *.olsztyn.mm.pl 13.10.04, 20:25 Znalam go sluzbowo, a nie prywatnie. Cos mi sie jednak wydaje, ze ma (mial) narzeczona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikumiku Luka???? Kto to?? IP: *.crowley.pl 14.10.04, 10:13 No, poza tym, że - jak kapnełam się z postów - syn Szaranowicza? Więcej szczegółów poproszę, jakies linki może - please Odpowiedz Link Zgłoś