Dodaj do ulubionych

WAŁĘSA ZWIAŁ LISOWI????????

IP: *.icpnet.pl 07.10.04, 22:38
Ale numer!!!! Widzieliście to??? O co chodzi??? Przeciez gdyby miał jechac do
Białegostoku, jak podał syn Jarosław, to dlaczego tenże Jarosław został?
Obserwuj wątek
    • Gość: leszek Re: WAŁĘSA ZWIAŁ LISOWI???????? IP: *.acn.waw.pl 07.10.04, 22:43
      No i co?
      Wałęsa to poważny polityk, a nie ktoś, kto czeka na zaproszenie tv.
      Program Lisa i tak był BARDZO interesujacy!!!!
      • Gość: klus Re: WAŁĘSA ZWIAŁ LISOWI???????? IP: *.icpnet.pl 07.10.04, 22:47
        Odbiło ci??? Co było w nim interesujący?? Znikający Wałęsa czy zagubiony Lis?
    • Gość: Zuza Re: WAŁĘSA ZWIAŁ LISOWI???????? IP: *.elpos.net 07.10.04, 22:47
      Tego bym się po Wałęsie nie spodziewała, z Warszawy do Białego w którym zresztą
      mieszkam jest niecałe 200 km a nie 20000 więc 5 minut by go nie zbawiło więc w
      ogóle tego argumentu że sie spieszył nie mozna brać pod uwagę, zachowanie nie
      godne polityka i w ogóle kogokolwiek tym bardziej z przykroscią to pisze że
      Wałłesę doceniam za to zrobił, szkoda mi Lisa trochę, kiepski ma początek
      kolesie z TVN pewnie się ciesza z takiej wpadki. Program taki sobie z braku
      laku można zerknąć ale moim zdaniem Lis jest stworzony do prowadzenia
      wiadomości, w debatach politycznych są lepsi chociażby ostatnio Durczok.
      • Gość: leszk Re: WAŁĘSA ZWIAŁ LISOWI???????? IP: *.acn.waw.pl 07.10.04, 23:39
        Program Lisa i tak był bardzo interesujący. Malkontnci i tak sie znajdą!
    • Gość: gość Re: WAŁĘSA ZWIAŁ LISOWI???????? IP: 192.160.110.* 08.10.04, 09:30
      A ja myślę, że to Ojciec zrobił wejście Synowi, a pan Lis pewnie o tym wiedział.
      Młodemu przyadłoby się trochę skromności. Polityka z niego nie będzie.
      Pozdrawiam
      • Gość: Ziuta Re: WAŁĘSA ZWIAŁ LISOWI???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 09:52
        Zgadzam się. Ale z PR-u mają jedynkę.
    • Gość: Arkus Re: WAŁĘSA ZWIAŁ LISOWI???????? IP: 195.94.193.* 08.10.04, 09:58
      Moim zdaniem, choc Walese szanuje, to jego syn zrobil z siebie posmiewisko! Lis
      powinien na koniec powiedziec: "Wie Pan co? W ogole Panu nie wierze i nie
      przyjmuje tego do wiadomosci, prosze sie nie osmieszac". Teksty,z e program sie
      przedluza, to jak z PRL-u wziete, wciskanie ciemnoty prosto w oczy. Walesa sie
      pewnie na cos wkurzyl, a ze choleryk pewnie troche to sobie poszedl. Chwaly to
      mu nie przynosi oczywiscie. Ale syn... pozal sie boze;)

A swoja droga, to Lis ma niezla reklame i mysle, ze to nawet na dobre wyjdzie:
      opinia programu nie sterowanego: Szamjdzinski "Umawialismy sie, ze nie bedziemy
      o tym mowic", znikajacy Walesa... Niezla reklama;)
    • Gość: iks Re: WAŁĘSA ZWIAŁ LISOWI???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 10:04
      słuchajcie, nie ogladałem programu - czy ktoś mnoże i wyjasnić co się zdarzyło
      i o co chodzi?
      • Gość: Pillon Re: WAŁĘSA ZWIAŁ LISOWI???????? IP: *.crowley.pl 08.10.04, 11:14
        Pierwsza część programu była świetna, dynamiczna, ciekawa, tym razem
        publiczność dobrana super, wszystko szło jak po maśle, aż do momentu gdy Wałęsa
        spierdzielił ze studia na dwie minuty przed wejściem! Myślę, że Lis i tak
        nieźle wybrnął z tej sytuacji, a Wałęsa pokazał że niestety nie można go
        traktować poważnie......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka