Dodaj do ulubionych

TVP: WARAMOSCI-ocena

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.04, 21:33
1. O prowadzacej ani slowa. Pierwsze koty za ploty. Dobrze ze sie nie
wysypala, choc byla strasznie spieta. I dobrze ze juz Pieńkowska nie straszy.
2. Czolówka rżnięta z TVN-u. Bardzo zreszta niejednorodna. Reszta nijaka.
Dzwięki jak z lunaparku. Studio tez slabe. Ile ujec kamery mozna tam zrobić?
Kawal obitej blacha przestrzeni i swiecace jarzeniówki. Polsat jest szesc
dlugosci z przodu. Nie mowiac o TVN.
3. No i to co uwazam za najwazniejsze - materialy. Tu jest postep ale do
tylu. Z debaty budzetowej trzeba zrobic przyzwoity material a nie chwalic sie
ze potrafimy sie polaczyc z Sejmem. Prezydent tlumaczy sie z Kulczyka i
Ałganowa? Absolutna jedynka. A tu tylko VO i to zagubiony w glebi Waramosci.
A sprawa teczki Belki? Tylko biała? Kto ukladal ten szpigiel? Zwracam uwage
na czas - tylko 20 minut. Wydarzenia i Fakty maja 25. Za to mamy w
Waramosciach 3 prognozy pogody.
Obserwuj wątek
    • Gość: lu Re: TVP: WARAMOSCI-ocena IP: *.adsl.proxad.net 14.10.04, 22:12
      Mhmmm, pan zdecydowanie z telewizora ;)
      • Gość: lukasz Re: TVP: WARAMOSCI-ocena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 22:29
        Wogole nie podobala mi sie prowadzaca. Za szybko mowila jak dla mnie. Drugi
        Telexpress nam sie zrobil.
        • Gość: makowa panienka Re: TVP: WARAMOSCI-ocena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 23:19
          Z ta pogoda to cos przesadzili, a ja myslalam, ze mnie sie w oczach troi:-)
        • Gość: Poll Re: TVP: WARAMOSCI-ocena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 00:18
          Ty!! A może mówiła zbyt małymi literami?
          • Gość: e Re: TVP: WARAMOSCI-ocena IP: *.op.titech.ac.jp 15.10.04, 02:42
            jaka szefowa taki program, p Warakomska z panaroma zrobila program o
            najmniejszej ogladalnosci w calej historii Panoramy, Informacje i Fakty juz rok
            temu wyprzedzily panorame. Teraz p Warakomska pewnie postanowila miec podobny
            sukces w Wiadomosciach.
            ewa
    • Gość: tol nie ma Pieńkowskiej !! Hurra!!! IP: *.chorzow.sdi.tpnet.pl 15.10.04, 08:01
      Koszmar Pieńkowska odeszła ale ulga !!
    • 11anna11 Re: TVP: WARAMOSCI-ocena 15.10.04, 09:55
      Nowa prowadząca - świetna! Bardzo sympatyczna i naturalna, trochę momentami za
      szybko czytała, ale to pewnie ze stresu. Gratuluję pani Warakowskiej takiego
      wyboru.
      • iamtomi Re: TVP: WARAMOSCI-ocena 15.10.04, 10:52
        Obejrzałem Wiadomości i powiem, ze milo mnie zaskoczyli (wczesniej aż omijałem
        19:30 bo dostawałem alergii jak widzialem Wiadomosci), ale co do większej oceny
        to sie jeszcze wstrzymam. Zobaczymy jak bedzie w kolejnych wydaniach. A co do
        Wydarzen w Polsacie, to na razie mam negatywną opinie. Szczególnie wnerwiało
        mnie to ze Smoktunowicz sie bawi długopisem i tez byla spięta. Studio i cała
        oprawa jakas taka bez wyrazu i taka w polsatowskim stylu.
        Co to bedą za programy - czas pokaże.
        • Gość: Baba Re: TVP: WARAMOSCI-ocena IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 15.10.04, 11:06
          Po przeczytaniu tylu wulgarnych i nieciekawych opinii też byłabym spięta i
          nerwowa. U nas nie ma zwyczaju życzyć nowemu prowadzącemu sukcesów. Trzeba
          wynależć nawet najmniejszy błąd i dokopać. Gdzie znależć w tym narodzie chociaż
          odrobinę życzliwości.
          • Gość: Poll Re: TVP: WARAMOSCI-ocena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 13:55
            "gdzie znalezc odrobine zyczliwości?"
    • Gość: kamuii Re: TVP: WARAMOSCI-ocena IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.10.04, 11:02
      1.Czołówka dla mnie najlepsza ze wszystkich
      2.oprawa muzyczna ładna
      3.Belki z nazwiskami ok ale w polszmacie ładniejsze
      4.grafiki mało czytelne
      5.literki zamazane widać ze jeszcze nie cyfrowe i zbyt małe
      6.prowadząca bez uśmiechu (miała być wprowadzona by wprowadzić do serwisu
      troche kobiecosci - bardziej kobiecy jest Kamel...) Nie ma kogoś bardziej
      kobiecego niż Danusia... :cry: :cry: :cry: i jej uśmiech wysocka jest
      zupełnie bez uśmiechu i raczej jej nie polubie...
      Co do blędów to laska jest pierwszy raz w tv i to w głównym dzienniku i tak nie
      wysypała się znacząco ja bym się zlała w spodnie ze strachu ....
      8.Studio bardzo ładnie ale te tylne ekrany polszmatą zalatują... (fajny efekt
      odbijania prezentera
      9.sciągnięte z polszmaty rozmowy w czasie wydania i nowe miejsce Olejnik ( i
      mnie i chyba jej się podoba ) :)
      10.powinny trwać 25 min
      • Gość: Hydro Re: TVP: WARAMOSCI-ocena IP: *.tvn.pl / 217.153.35.* 15.10.04, 11:43
        Belki w Polszmacie ładniejsze????

"De gustibus...", przynajmniej teoretycznie ;-)

Belki w Wiadomościach są dużo lepsze niż w Polsacie, stonowane i doskonale
        czytelne. W Wydarzeniach nazwiska prawie nie widać, za to kulfonami walnięte
        jest np.: miejsce skąd ten ktoś mówi. Jak dla mnie - tragedia.

Uważam zresztą, że belki w Wiadomościach są również czytelniejsze i ładniejsze
        niż w Faktach.
    • Gość: mały Re: TVP: WARAMOSCI-ocena IP: *.aster.pl 15.10.04, 14:05
      Polszmat - ale mi się to podoba :)
      a co do wiadomości, studio mi się bardzo podoba, lepsze jest od Tvnu, gdzie
      wydaje mi się, że oświetlenie szwankuje albo jest źle ustawione, nie wspominając
      już o Polszmacie, gdzie normalanie żenada, tam to chyba nawet setka lisów nic
      nie zrobi
      prowadząca, powiem tyle, że wytrzymałem z nią kilaka minut i mnie się wogóle nie
      spodobała, i tyle, może z czasem coś się zmieni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka