Gość: lesio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 10:09 Litości!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy może ktoś to gówno skomentować? Bo mi sił brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joolz Re: I odc. "Kosmitów" - Polsat - Jezus Maria!!!!! 17.10.04, 10:54 Czego się spodziewałeś po reżyserze Lubaszence? Nowej Amelii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andie hehehe IP: *.chello.pl 17.10.04, 11:48 masz racje :) ale czego sie mozna bylo spodziewac, Polsh!t pełną gębą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanta Re: I odc. "Kosmitów" - Polsat - Jezus Maria!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 16:11 A ja juz myslałem, że po "Dużej przerwie" polshit niczego gorszego nie zrobi.jeszcze był Pucuś, ale "Kosmici" to ekstremum tej potwornej funkcji. Nie dość, ze zżynka pomysłu z "Trzeciej planety od słońca" - super sitcomu. To jeszcze scenariusz chyba po pijaku Gównoszenko pisał na kolanie. To po prostu było żenujące i zawstydzające. Aktorzy paskudni, te zbliżenia na pomarszczone gęby, wielkie pory i podkrażone oczy. Krukówna tak nisko chyba nigdy nie spadła. Teksty nawet nie ocierające sie o humor. Brzydkie wnetrza, perfidny smiech z offu. Serial dla masochistów lub kolekcjonerów debilizmów. Panie Lubaszenko, idź pan w ch... z takim żartem!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guy fawkes Re: I odc. "Kosmitów" - Polsat - Jezus Maria!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 12:38 "Aktorzy paskudni, te zbliżenia na pomarszczone > gęby, wielkie pory i podkrażone oczy" bo to jest serial dla fetyszystów, fekalny majstersztyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluszak Dobrze ci tak :))) IP: *.chello.pl 17.10.04, 17:28 Po coś to oglądał? Było na spacer iść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: I odc. "Kosmitów" - Polsat - Jezus Maria!!!!! IP: *.icpnet.pl 17.10.04, 18:38 Przez przypadek włączyliśmy z mężem kanał i to był... prawidziwy kanał. Nie skupilismy się na "przekazie", bo nas Krukówna tak zszokowała, ze szczęki z podłogi trza było zbierac. No nie wiem - albo ona pali 2 paki dziennie, albo pije, albo jest poważnie chora. Wygląda koszmarnie i to nie tylko w tym "projekcie". Gdzie się podziała ta fajna dupeczka z "Fuksa"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiu Re: I odc. "Kosmitów" - Polsat - Jezus Maria!!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.10.04, 19:55 ale zwróćcie moi Drodzy uwagę, że to gówno miało w Polityce dwa plusy......pat moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: I odc. "Kosmitów" - Polsat - Jezus Maria!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 20:31 Taki serial jak najbardziej pasuje do ogolnego wizerunku Polsatu. Niesmowite sa te smiechy, wybuchajace w najmniej spodziewanych momentach. Dzieki takim dzielom forum odzyje, bo jak dlugo mozna narzekac na Mlynarska, na prowadzacych programy informacyjne i na cala reszte? Ciesze sie, ze pojawili sie Kosmici. Nie wiem dlaczego, ale badziewie i glupota w czystej postaci sa fascynujace. To takie nieracjonalne zachowanie jak w przypadku Mango24. Psychiczny masochizm? Oby tylko nie przedawkowac. Pozdrowienia dla wszystkich, ktorzy ogladali :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaka3 Re: I odc. "Kosmitów" - Polsat - Jezus Maria!!!!! 17.10.04, 21:54 DNO DNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esss Re: I odc. "Kosmitów" - Polsat - Jezus Maria!!!!! IP: *.idea.pl 17.10.04, 22:25 Uważam, że do polskiej konstytucji powinien być wprowadzony zapis o zakazie reżyserowania filmów przez pana Lubaszenkę. Odpowiedz Link Zgłoś
dombczakowa [...] 17.10.04, 23:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: I odc. "Kosmitów" - Polsat - Jezus Maria!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 10:23 ty głuptasko powinnaś grać w tym filmie jedną z głównych ról. Predyspozycje masz do tego wysokie. Bezguście peryferyjne. Z czegu się śmiać w tym serialu? Tylko z Lubaszenki. /no i z ciebie/ Odpowiedz Link Zgłoś