Dodaj do ulubionych

Krzysztof Ziemiec GRATULACJE

IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.10.04, 22:06
Doskonały dziennikarz PR3, stopniowo przez Laskowskiego eliminowany, w
zeszłym roku prowadzący jeszcze tylko Taką i Zagadkową Niedzielę, piszący w
mailach o umieraniu Trójki, ostatecznie wyeliminowany w 2004 w tego radyjka,
po terminowaniu w TVN 24 gdzie zamiast awansować (w miejsce miernego
Kajdanowicza), był przesunięty na mniej atrakcyjne godziny
DOSKONALE ZADEBIUOTWAŁ W WIAMOMOŚCIACH.
Pełen profesjonalizm. Był za dobry w PR3, więc Laskoś go wyrzucił. Chyba, ze
zaproponuje mu coś z powrotem. Ale chyba nie, on zatrudnia w Trujce gwiazdy
TVP niemające pojęcia o radiu.
Wiadomości mają szansę pokonać TVN. na pewno Ziemiec jest o niebo lepszy od
Kajdanowicza czy Pochanke (która do pięt nie dorasta Werner).
Obserwuj wątek
    • dombczakowa Re: Krzysztof Ziemiec GRATULACJE 17.10.04, 23:35
      a Ty analfabeto kolibrze,na bank masz pełną wiedzę o "TrUjce".Ziemiec ujdzie w
      wielkim tłoku,choć ta jego asymetryczna twarz jest irytująca.Mam nadzieję,że
      wkótce zatąpią go lepsi.
      • Gość: kolega Re: Krzysztof Ziemiec GRATULACJE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.10.04, 00:28
        Krzysiu, trzymamy kciuki! Szkoda, że Cię już nami nie ma, ale mam nadzieję, że
        będzie Ci tam lepiej!
      • Gość: koliber Re: Krzysztof Ziemiec GRATULACJE IP: *.su.krakow.pl / *.su.krakow.pl 18.10.04, 10:52
        Koleżanka woli ulizanych lalusiów. To oglądaj sobie MTV, Ibisza i Kammela,
        wytworze pop-kultury. Twoja głupotka jest irytująca.
        P.S. Po znakach przestankowych rób spacje.
        • Gość: maja Re: Krzysztof Ziemiec GRATULACJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 11:34
          najlepszy obok durczoka prezenter wiadomości w histprii tego programu.
    • jerzygod Re: Krzysztof Ziemiec GRATULACJE 18.10.04, 12:13
      Pragnąłem tym razem odpuścić sobie obelgi pod twoim adresem.
      Sądzisz, ptaszku, że przysłużyłeś się Ziemcowi zdradzając, że w mejlach pisał o
      umieraniu firmy w której właśnie pracował?
      Twoja tępota i ograniczenie są niewyobrażalne!!!
      Jurek
      • Gość: alojzy Re: Krzysztof Ziemiec GRATULACJE IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.04, 12:28
        Ja uwielbiam tę jego ,,szczerbę'' na przodzie zębów! I jeszcze to, że zjada
        części wyrazów - prezenter jak się patrzy!
        • Gość: wc picker Re: Krzysztof Ziemiec GRATULACJE IP: *.crowley.pl 18.10.04, 13:13
          A ja się zgadzam z Kolibrem. Pan Ziemiec jest w tej chwili najlepiej
          przygotowany do prowadzenia głównego wydania wiadomości. Zawsze profesjonalny i
          jako jeden z nielicznych w teraźniejszej ekipie inteligentny. Najlepsze
          posunięcie TVP od lat. Powodzenia Panie Krzysztofie!!!
          • Gość: orkel Re: Krzysztof Ziemiec GRATULACJE IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.04, 13:30
            zachował się po chamsku - prowadząc programy w TVN24, jednocześnie brał udział
            w próbach kamerowych nowych wiadomości. został zdjęty z wizji. raczej nie był
            spychany w TVN24, pamiętam jeszcze w wakacje prowdził wieczorny magazyn 24h.
            • Gość: JA Re: Krzysztof Ziemiec GRATULACJE IP: *.chello.pl 18.10.04, 13:54
              kurna, a kiedy miał brać udział w próbach kamerowych???
            • bulszyt Re: Krzysztof Ziemiec GRATULACJE 18.10.04, 14:30
              Gość portalu: orkel napisał(a):
              pamiętam jeszcze w wakacje prowdził wieczorny magazyn 24h.

tak, tyrał jak osioł, bo "gwiazdki" odpoczywały na urlopach. wielkie mi
              niespychanie :-))
            • Gość: Zdzisiek Re: Krzysztof Ziemiec GRATULACJE IP: *.pap / *.paponline.com.pl 19.10.04, 13:23
              BArdzo dobrze zrobił!Pieczński miał go w dupie, a potem mówił,że on taki
              szef,że chciałby z każdym niezadowolonym w firmie rozmawiać.To musiałby
              porozmawiać z 95% ludzi z tvn24.A niedługo odejdzie mu jeszcze 10 najlepszych
              newsowych operatorów.3 juz odeszło. Krzysiu pokaż im na co Cię stać. Zwłaszcza
              tej parodii szefa jakim jest Pieczyński.
      • koliberek33 Re: Krzysztof Ziemiec GRATULACJE 22.10.04, 18:04
        Ziemeic pracował wówczas w TVN 24 a dodatkowo pojawiał się co 2 tygodnie w
        Trójce, z miłości do radia, do PRIII i pisał o umieraniu atmosfery i specyfiki
        tego radia. Nigdy nie krytykował zmian, ramówki czy Dyrekcji.
        A Dyrekcji przecież o to chodziło.
        • koliberek33 Re: Krzysztof Ziemiec GRATULACJE 22.10.04, 18:05
          koliberek33 napisał:

> A Dyrekcji przecież o to chodziło.
          Tzn, o zniszczenie wyjątkowości PR III.
    • Gość: kolezanka Re: Krzysztof Ziemiec GRATULACJE IP: 217.153.131.* 18.10.04, 15:28
      ziemiec jest świetny, ale w tvn24 liczy sie wchodzenie bez wazeliny a nie
      umiejetnosci i inteligencja, wiec przegrywał z kenem - marciniakiem. teraz
      pokaźe na co go stać. a jesli chodzi o próby to dlaczego miał nie próbować skoro
      po trzech latach przepracowanych dla kanału miał status współpracownika a o
      etacie mógł jedynie pomarzyć!!!!!??????
      • Gość: kolezanka nr2 Re: Krzysztof Ziemiec GRATULACJE IP: 83.238.4.* 18.10.04, 15:50
        Dokładnie. Był wykorzystywany i niedoceniany. A przy tym mówił głośno to co
        myślał. Krzychu! Może to czytasz. Życzymy Ci wszystkiego naj. Zasługujesz na
        to. Strasznie się cieszymy, że Ci się udało.
    • Gość: Duncan Re: Krzysztof Ziemiec GRATULACJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 16:25
      Gość portalu: koliber napisał(a):

> Doskonały dziennikarz PR3, stopniowo przez Laskowskiego eliminowany, w
      > zeszłym roku prowadzący jeszcze tylko Taką i Zagadkową Niedzielę, piszący w
      > mailach o umieraniu Trójki, ostatecznie wyeliminowany w 2004 w tego radyjka,
      > po terminowaniu w TVN 24 gdzie zamiast awansować (w miejsce miernego
      > Kajdanowicza), był przesunięty na mniej atrakcyjne godziny
      > DOSKONALE ZADEBIUOTWAŁ W WIAMOMOŚCIACH.
      > Pełen profesjonalizm. Był za dobry w PR3, więc Laskoś go wyrzucił. Chyba, ze
      > zaproponuje mu coś z powrotem. Ale chyba nie, on zatrudnia w Trujce gwiazdy
      > TVP niemające pojęcia o radiu.
      > Wiadomości mają szansę pokonać TVN. na pewno Ziemiec jest o niebo lepszy od
      > Kajdanowicza czy Pochanke (która do pięt nie dorasta Werner).

Ziemiec lepszy niż Kajdanowicz, Werner lepsza niż Pochanke, Pochanke lepsza od
      Laskowskiego, Laskowski gorszy od Ziemca, Ziemiec lepszy od Ziemca ...
      Aleś se stworzył ranking !
      Zapomniałeś jeszcze zamieścić w nim takich osobistości jak Mikołaj Chujnica i
      Konrad Dwuchujec.
      • Gość: kw Re: Krzysztof Ziemiec GRATULACJE IP: *.aexp.com.pl 19.10.04, 22:22
        Koliber, święte słowa. Wreszcie trochę prawdy.

Duncan a czy Ty wiesz i rozumiesz co piszesz?
        • Gość: a Re: Krzysztof Ziemiec GRATULACJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 23:25
          Krzychu! Piszą już o Tobie z miłością i nienawiścią. To znaczy, że jesteś
          gwiazdą (po tym się to poznaje!). Należało Ci się od dawna za talent,
          pracowitość i niewłażenie nikomu w dupę :-)
          Pozdrawiam!
          • Gość: Alojzy Re: Krzysztof Ziemiec GRATULACJE IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.04, 17:46
            z mojej strony żadnej nienawiści, mi przeszkadza jego szczrba i krzywy łepek!
            • wieslawa-siemiankowska Re: Krzysztof Ziemiec GRATULACJE 20.10.04, 18:58
              Krzychu jest w porządku, byłam z nim w szkółce i na wycieczce w Niemczech.
              • Gość: kamuii Re: Krzysztof Ziemiec GRATULACJE IP: 213.17.149.* 22.10.04, 22:08
                [quote]Wiadomości mają szansę pokonać TVN. na pewno Ziemiec jest o niebo lepszy
                od
                Kajdanowicza czy Pochanke (która do pięt nie dorasta Werner).[/quote]
                1.waramosci Fuckty wydarzenia Pac wart Pałaca
                2.Ziemiec jest lepszy i przystojniejzsy od Kajdanowicza zreszta nie wiem czy
                jest ktoś od Kajdanowicza słabszy no może Wysocka ale ona przynajmniej sztuczna
                nie jest
                3.Pochanke Anitce do pięt nie dorasta to fuckt ;)
                4.Krzysiu był moja miłością ale nie wybacze mu ze między innymi on wygryzł moją
                ulubioną prezenterkę czyli Danutę Holecką .... wrrrrr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka