Dodaj do ulubionych

gnioty jesiennej ramówy

18.10.04, 08:53
Minęło już troche czasu od kiedy jedna telewizja stała się niegrzeczna, druga
żywcem nadaje chyba z Watykanu, trzecia zrobiła chytra jak Lis... więc tak
sobie myślę, że może by podsumować trochę to, co się porobiło po 'nowym
otwarciu' w jesiennej ramowce :)
GNIOTY największe te ramówki to moim zdaniem:

1. ----
Obserwuj wątek
    • lezka_z_posen Re: gnioty jesiennej ramówy 18.10.04, 08:55
      macho Milo w "ciao darwin"-od razu jesienna chandra idzie won.aż trudno mi
      uwierzyć,ze w realu to podono sympatyczny facet.opinia mojego hasbenda,więc
      wierzyć nalezy tak se:))
      • gianni_vonsacze Re: gnioty jesiennej ramówy 18.10.04, 08:57
        Twój hasbend to dziwak, więc weź poprawkę na to co mawia ;))
        • lezka_z_posen Re: gnioty jesiennej ramówy 18.10.04, 08:58
          też pisze,żeby nie łykać tej opinii w ciemno:)
          • Gość: bunio Re: gnioty jesiennej ramówy IP: *.crowley.pl 18.10.04, 09:10
            dla mnie największy kibel od kilku miesięcy to 'śpiewające fortepiany'
            • gianni_vonsacze Re: gnioty jesiennej ramówy 18.10.04, 09:13
              'śpiewające fortepiany' to faktycznie niezła kloaka i w konkurencji z 'ciao
              darwin' wypadają podobnie :) jednak 'śf' miałem przyjemność oglądać chyba tylko
              raz, a 'ciao..' lukam regularnie co tydzień i traktuję to jako pewnego rodzaju
              detox ;)
    • lezka_z_posen Re: gnioty jesiennej ramówy 18.10.04, 09:17
      no te "całkiem ch...e lata miodowe"-też partactwo straszne!!
      • gianni_vonsacze Re: gnioty jesiennej ramówy 18.10.04, 09:20
        o toto!
        zapomniałem o tym czymś :) Z czegoś czasami fajnego zrobili gniota wielkości
        niejednego kaszalota!
        no i jeszcze chyba miernota Prokopa osoby i te jego panny - podobno niedługo
        mają to zdjąć z wizji, bo nię 'nie spełnia' w tym programie.
        • lezka_z_posen Re: gnioty jesiennej ramówy 18.10.04, 09:21
          niech jeszcze nie zdejmują,bo ani razu nie widziałam.a chciałabym się
          wypowiedzieć:)
        • Gość: truthtruth Re: gnioty jesiennej ramówy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.10.04, 14:38
          Moje gnioty (niekoniecznie jesienne) to :
          "na dobre i na złe" z wiecznie biedną i pokrzydwdzoną Julką oraz Foremniakową,
          która gra jakby chciała,a nie mogła.
          "samo życie" Maciuś też pokrzywdzony, biedak się buntuje. Żenada nie akcja.
          "ciao Darwin" w ogóle bez większego komentarza. Wyścigi na największego debila
          ze Szwedesem na czele.
          " bar vip" dobre, żeby się dowartościować, tudzież popatrzeć na próby
          UDOWODNIENIA Polsce, że jest się inteligentnym. Kopalnia megatalentów i kto wie
          czegoj jeszcze.
          "na wspólnej" dziwactwo się robi coraz większe z dnia na dzień.
          "jaka to melodia" czasami ma sie ochotę zadać pytanie: "co to jeszcze na
          antenie robi"
          "W-11" nigdy nie wiem czy się śmiać czy płakać.
    • Gość: romcia.pl Re: gnioty jesiennej ramówy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.04, 09:46
      Obejrzałam pierwszy odcinek Ciao Darwin i doznałam szoku.Dlaczego oni wszyscy
      się przez cały program tak okropnie darli?! Jeśli miało to być naśladownictwo
      włoskiego temperamentu to ja wychodzę...Tym programem można straszyć
      niegrzecznych dorosłych.
      Do listy dołączam Bar VIP.
    • Gość: KIRA Re: gnioty jesiennej ramówy IP: *.crowley.pl 18.10.04, 09:51
      Ciao darwin i W-11 na pierwszym miejscu, chały jakich dawno nie było, potem
      Moja Krew ale jak Madzia się postara to wskoczy na pierwsze miejsce, to juz
      chyba chwila prawdy była lepsza.......
      • gianni_vonsacze Re: gnioty jesiennej ramówy 18.10.04, 09:54
        aha i MARATON UŚMIECHU z tym nowym duetem prowadzacych co dowcipy sprzed 15
        lat opowiadają :/
        a za Zygą Żelem Solarą to ja tęsknię szczerze.. i za tymi 'piątkami' w
        rodzinach 2+2...
        • wogrodrycha Re: gnioty jesiennej ramówy 18.10.04, 10:11
          jeszce do megaszajsów mozna dodać te wyprawy z martyną czy tak jakoś. Gniot
          paskudny, infantylny i totalnie bez sensu. To chyba program dla martynki a nie
          dla widzów, bo martynka łapie się na wycieczki a widz przysypia przed
          telewizorem.
    • Gość: joma Ciało Darwin numer 1 IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.10.04, 10:12
      Szwedes drze ryja jak nawiedzony (czy wszystkie programy TVN-u muszą być takie
      rozdarte - zajoba łykają przed wejściem na wizję czy co???)

Moja Krew - krde to jest nienormalne-nie wiem w jaki sposób to ma być śmieszne
      czy zabawne

Mamy Cię - za powtarzenie - ordynarne powtarzanie numerów

Kryminalni - za całokształt

• anmanika Re: Ciało Darwin numer 1 18.10.04, 10:48
        Rality szołs typu Bigburdel, Niewystraszeniu, Bardel i wyspa mięczaków. Nic z
        tego nie da sie oglądać dłużej niż 3 min.
        • titerlitury Moje top 5 18.10.04, 11:38
          ...będzie nieco inne niz typowania szanownego koleżeństwa, ale ile ludzi tyle
          zdań, przecież.

1. Glina. Nie wiem nawet jak to opowiedzieć słowami. Brutalne coiagnięcie
          publicznej kasy na wtórny, nielogiczny, naikonsekwentny i wulgarny teatr
          telewizji. Może miało to byc nawiązanie do słynnego cyklu Kobra, gdzie pan
          Chamiec łapał pana Fettinga? Nie wiem, ale dialogi z pewnościa inspirowane
          Kobrami właśnie... Pan Pasikowki nigdy wybitnym twórcą kinowym czy telewizyjnym
          nie był, ale ten "serial" jest najlepszym dowodem na to, że alkohol i narkotyki
          niszczą.

2. Co z ta Polską? - drugie miejsce dla tego, że nie za moje pieniądze, więc
          właściwie co mi tam. Tym nie mniej jest to program dramatyczny o tyle, że tak
          wielu osobom zdjął opaskę z oczu, tak wiele rozczarował. Lis pokazuje w nim, że
          nic nie jest w stanie odwieźć go od pomysłu, że powinien zostać prezydentem i
          że nadal nie pojął, że dziennikarze się "zgrywali" z tym pamiętnym sondażem.
          Program pokazuje równiez, że jak się dobrze czyta newsy to nie koniecznie
          oznacza to, że ma się jakikolwiek warsztat dziennikarski.

3. Ex equo: Bar vip/nieustraszeni/Robinsonowie - jednym słowem żałość. Smutne,
          że Polacy nadal tego typu rzeczy oglądają. Smutne, ze polskie telewizje jeszcze
          tego typu rzeczy robią. Więcej komentować nie ma co.

4. Magda Mołek i jej krew. Ładna dziewczyna - powinna zostać modelka, albo
          aktorką. I nadal pobrzmiewa mi w uszach, ze odeszła z TVP, bo chciała
          robić "ambitniejsze programy". Nie mam pojęcia dla kogo to jest, po co,
          dlaczego i w jakim celu. Nie rozumiem zupełnie.

5. I ostatnie, to to, że nieśmieszne kabarety znów straszą w sobotnie wieczory
          na dwójce, a o zakupie następnych sezonów Archiwum X, czy Seksu w Wielkim
          mieście nikt nie pomyślał. Może nie jest to rozrywka najwyższych lotów, ale
          skoro pokazuja ten skecz o Adamie Małyszu, albo zupce chińskiej, w wykonaniu
          tych dwóch paskudnych chłopaków, to jaka ta misja ja się pytam?
          • Gość: tom18 Re: Moje top 5 IP: *.torun.mm.pl 18.10.04, 12:27
            nie zgadzam sie ze wskazaniem na top5 CO Z TĄ POLSKĄ ;ale każdy ma swoje zdanie
            MOJA LISTA TOP 5
            1.CIO DARWIN (bo to program dla idiotów)
            2.BAR VIP (druge msc bo czasem ktoś ładnie zaśpiewa)
            3.W11 (bo marnie grają)
            4.ALFABET KULINARNY...(za złe opinie - chociaż nie oglądałem)
            5.Summa zdarzeń (za oprawe i prowadzacego)
          • Gość: Stefek Re: Moje top 5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 19:23
            "Program pokazuje równiez, że jak się dobrze czyta newsy to nie koniecznie
            oznacza to, że ma się jakikolwiek warsztat dziennikarski"

Chyba troszkę przesadzona opinia.
    • dafni Re: gnioty jesiennej ramówy 18.10.04, 14:04
      Ja dorzucilabym do tej listy jeszcze Najsztuba. Jego sposób traktowania gości
      jest żenujący.
      • gazamate Re: gnioty jesiennej ramówy 18.10.04, 14:18
        a ja dorzucę "europa da sie lubić" - nudyyyyyyy!!!!
        • gianni_vonsacze Re: gnioty jesiennej ramówy 18.10.04, 14:20
          'ejropa' to gniot każdej pory roku w ramówce tv :)
          paolo cozzę to bym gazrurką najchętniej potraktował, że o Aistonie już nie
          wspomnę..
          • czesiekkk Re: gnioty jesiennej ramówy 18.10.04, 14:27
            Jak dla mnie seriale kryminalne i programy publicystyczne, które miały być
            hitem jesieni. Zawiodły oczekiwania na całej linii. Wymieniać nie będę, bo i po
            co robić reklamę.
          • es_el Re: gnioty jesiennej ramówy 18.10.04, 14:29
            edsl moze konkurowac ze szwedesem
            wczoraj jak zobaczylem skrzynke w towarzystwie moniki w rozowej bejsbolowce -
            wstrzymalem oddychanie na czas nieokreslony
            • Gość: KIRA Re: gnioty jesiennej ramówy IP: *.crowley.pl 18.10.04, 14:49
              ale Monie to tłumaczy chyba jeszcze szok po poprodowy, czy tam wciązy była
              jeszcze? to też w zasadzie moze tłumaczyć, skrzynce to się mózg zlasowała chyba
              po tych naklejkach na ramionach anti-baby
        • daimona Raz to widziałam 18.10.04, 22:28
          i nawet mi się podobało. Nie wiem tylko jak by to było, gdybym oglądało to za każdym razem ;-)
          • xxx131 Re: Raz to widziałam 18.10.04, 22:33
            ciao darvin to powinien byc gniot wszechczasow.
            • daimona Re: Raz to widziałam 18.10.04, 22:35
              Ja pisałam o "Europa da się lubić"

Ciao Darwin nawet nie próbowałam oglądać, wystarczyły mi zajawki, jakie kiedyś widziałam przypadkiem. Nie będę poświęcać wizyty u rodziców (i tv przy okazji) na cos takiego.
            • Gość: 3x Gniot wszechczasów to Rozmowy w toku IP: 62.233.183.* 18.10.04, 23:17
              To jest gniot ramowki jesiennej, zimowej, wiosennej, a w szczegolnosci letniej.
              Gniotem wszechcsow bylo takze disco polo.
              A w publicznej? Rzeczywiscie edsl jest trudny do zniesienia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka