IP: *.udn.pl 19.10.04, 20:04
jestem chory siedze w łozku od piątku dzis jest poniedziałek. Niema nic
ciekwego w tv wiec wrzucam na TVN turbo oglądam go cały dzień. w sobote tak
samo w niedziele tak samo w poniedzialek tak samo!! tylko dlaczego Kurwdde
caly czas lecą powtroki non stop TOP GEAR ten sam od czwartku MONSTER GARAGE
od czwartku!! taki sam blok programow w PIĄTEK SOBOTE NIEDZIELE PONIEDZIALEK
ciekawe jak jutro!! niech ktos tam napisze bo ja zaraz cos im zrobie
Obserwuj wątek
    • dafni Re: TVN TURBO 19.10.04, 20:13
      Pewnie dlatego, że nie zakładali że ktoś może się rozchorować i oglądać kanał
      na okrągło:)Myśleli, że bez problemu mogą dawać to samo i nikt się nie
      zorientuje:) nakryłeś ich:)

Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia
    • Gość: Lem Re: TVN TURBO IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.10.04, 20:14
      A nie lepiej to coś poczytać lub jak juz wolisz TV to Discovery
      • Gość: ewcia Re: TVN TURBO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 21:32
        Chociaż powtórki (bleeee nienwidzę tego), to muszę przyznać, że magazyn Top
        Gear jest REWELACYJNY. My Polacy, niestety ciągle na dorobku, więc często
        sikamy na widok każdego auta, czy to Fiat, czy Jaguar, natomiast tam jest takie
        fajne luzackie podejście do samochodu, bo przynajmniej w większości mogą na
        nowy zarobić.
        W szczególności lubiałam odcinki z tym grubaskiem i używanymi autami za
        rozsądną cenę. Ostatnio super był odcinek jak zahipnotyzowali młodego, który
        jeździł autkiem dziecięcym i upierał się Mercedes jakiśtam to najlepsze auto.
        Popłakałam się ze śmiechu!
        • stalowy_szczur1 Re: TVN TURBO 21.10.04, 11:41
          Słuszna uwaga. Program toleruje nawet moja żona, z założenia nienawidząca
          motoryzacji B-). Chłopcy walą z grubej rury ("Chrysler Crossfire przypomina psa
          robiącego kupę", "Silnik został wykuty w skale wulkanicznej, a podaczs jazdy
          wyrzuca z siebie kawałki smogu"), pomysły na testy (np. test pojazdów poniżej
          100 funtów, jak zachowuje się pojazd pod wodą lub uderzony piorunem, wyścig Ford
          SportKa vs. gołąb pocztowy) są rewelacyjne, a próba zniszczenia Toyoty Hilux-
          paluszki lizać B-). Nie ma dętego wazeliniarstwa, włazidupstwa producenckiego(bo
          się obrażą, i nie dadzą drugim razem autka do testów), i ten angielski dowcip-
          nie każdemu może pasować (i dobrze!), ale jak ktoś lubi, to zdrój nieprzebrany
          B-). A pomysł na najszybsze wyznanie????
          Pzdr!
          Szyba
    • stuntman Re: TVN TURBO 19.10.04, 23:11
      Po prostu większość "oglądaczy" tego kanału pracuje i tydzień jest odpowiednim
      czasem, żeby zdążyć obejrzeć wszystkie interesujące pozycje. Nie wyobrażam
      sobie, żeby codziennie był tam nowy repertuar.
    • Gość: marcin Re: TVN TURBO IP: 62.233.250.* 20.10.04, 00:17
      Z tvnturbo juz tak jest ze maja materialu na jeden dizen i puszczj acodziennie
      to samo tylko mieszaja inaczej. Nowe programy zaczynaja sie od soboty. Zgadzam
      sie ze topgear jest genialny !! Jak widze np. Martynke po topgear to mi sie
      smiac chce i przelaczam bo beda mi znowu 30 minut pierniczyc o jakims miniwanie
      fiata czy seacie blee...
      • Gość: Jesse James FU**EN POWTÓRKI !!!!!!! IP: *.cplus.com.pl 20.10.04, 13:57
        A jakoś nie mogę się przyzwyczaić do nowej ramówki. W każdą niedzielę miałem
        zasadę, że bez względu na to czy jestem na megakacu po imprezie czy nie, o 9.30
        (a może 9.00? - zazwyczaj byłem po imprezie) oglądałem Monster Garage. W sobotę
        obowiązkowo TopGear z samego rana, i przez cały tydzień jak nie było nic
        ciekawego na innych TV to oczywiscie oglądałem TVN Turbo. A teraz "specjalnie
        dla wiernych fanów motoryzacji" powtarzają MG od początku!!!! Dlatego teraz
        przerzuciłem się na MTV i ogladam "Pimp My Ride".
        Pozdro
        • Gość: tvnturbo Re: FU**EN POWTÓRKI !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 15:25
          Premierowe odcinki z trzeciej serii Monster Garge będą w TVN Turbo w styczniu
          2005 . Wszystkie z poprzednich serii zostały już wyemitowane i dlatego na
          specjalne życzenie widzów stacja jeszcze raz powtarza je o 18-ej .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka