Dodaj do ulubionych

Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 21:13
Powiedz la_ki bo masz podgląd.Podobno wychowana w komforcie czy cuś i warunki
jej nie odpowiadały?
Obserwuj wątek
    • Gość: hubek Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? IP: 213.25.1.* 19.10.04, 22:13
      oboje są w programie, gadajo i siedzo ;-)

pozdro
      • Gość: ola Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 22:16
        Jako żywo spakowali walizy Samsonite i odeszli na wizji.Czyżby wrócili?
        • Gość: dorotaK Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 19.10.04, 22:25
          Napiszcie o co chodzi bo nie obejżałam ostatnich 10 minut.
          • Gość: Bzykacz Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? IP: *.chello.pl 19.10.04, 22:50
            A dlaczego nie ma mamusi? Super Ekspres donosił, że nestorka Pani Izabela da
            się zamknąć w Barze na cały miesiąc!
    • Gość: la_ki Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? IP: *.met.pl 20.10.04, 01:08
      Uff,dopiero teraz dopadłem do kompa.
      Kasia i Irek za zgodą producenta i pozostałych uczestników nie nocują w
      domku.Kasia ma podobno klaustrofobię,żle znosi obecność kamer podczas snu i
      takie tam derdymały.Ireneusz natomiast miał poważne obiekcje do kąpieli w
      barowej łazience,bo ponoć wykonuje bardzo poważną pracę i ktoś mógłby mu
      zobaczyć kawałek tyłka,co z pewnością zniszczyłoby jego image.
      Sympatyczni,lecz chyba zbyt duże mniemanie gwiazdy mają.
      • Gość: telewidzka Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 06:26
        hm to po co w ogole tam wchodzili? Robia bardzo sympatyczne wrazenie ale
        sadzilam, ze wszystkich obowiazuja te same zasady a tu wchodzi wzajemnie
        wspierajace sie malzenstwo, nie spia bo kamery zapewne chrapanie i smrod itd
        itp. czy na pewno jest to uczciwe?
      • Gość: maax Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 19:17
        ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
        la_ki! ślicznie to ująłeś!
    • Gość: ola Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 07:25
      A jakąż też poważna pracę ten małżonek wykonuje,że kawałek jego tyłka zrujnuje
      mu karierę?Czytałam,że jest tancerzem a nie np.wojewódzkim kuratorem oświaty.
      • anula_w Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? 20.10.04, 08:10
        Może się chłopak boi, że będzie musiał swój tylek oglądać nie tylko w tv, ale
        tez w Super Expressie i Fakcie, bo oni takiej sensacji nie podarują.
        A przed Ireczkiem może jakaś duuuża kariera .......a chłpoak pruderyjny jest.
      • ed_norton Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? 20.10.04, 08:10
        chie, fajnie jest byc vipem, mozna byc ale nie byc, tylko troche to dziwne, bo
        to tak, jakby byc tylko troche w ciazy.
        Niemniej rzeczywiscie zenska czesc duetu post egoztycznego urokliwa jest :)
        niewiele zem zobaczyl coprawda w tym malym obrazku z interii, kody nie
        posiadam, bo do gory nogami sie nie da smsa wyslac i Polsat nie dociera :) ale
        pamietam widok drugiej z panien Dziewiatkowskich (mlodszej??) i t niezwyklej
        urody dziewcze...

la-ki, jako ze moj ulubiony feeble z bigbrader perrfau peel sie obcyndala dosc
        mocno i nie uaktualnia strony to moze ty jakos zrlacjonujsze co tam w domku na
        bielanach?
        • afro.ninja Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? 20.10.04, 11:28
          ale
          > pamietam widok drugiej z panien Dziewiatkowskich (mlodszej??) i t niezwyklej
          > urody dziewcze...

Jak dla mnie troche "przepalona". Az tak do matki nie musi sie upodabniac, no
          chyba, ze odziedziczy po niej schede.
          Sympatyczni, ale nudni no i niepotrzebnie sie wywyzszaja. Ja nie mialam pojecia
          kim oni sa. Myslalam, ze ta laska ma z 30 lat, zaszokowalo mnie, ze jest
          mlodsza o siedem lat od swego meza. Maz wyglada mlodo, ona jakos
          tak "tercetowo".
        • Gość: la_ki Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? IP: *.met.pl 20.10.04, 14:02
          Hej Ed. Nie wiem czego nie wiesz,więc relacja będzie ogólnikowa.
          Po aferze z Witkiem i Anią na tapetę biorą Jarka.Dziewczyna,którą poznał w
          barze i zaczął się spotykać najpierw podrywała Bartka.Bartuś chciał być
          lojalnym kumplem i uprzedzić Jarka,jednak zostało to odebrane jako zazdrość.
          Jacek Koch po odejściu Anki uczynił liderem grupy Jarka,wywołało to ogólną
          radość uczestników.Sam Jarosław odebrał to jako karę i mocno protestował,bo on
          nadaje się do jakiejkolwiek pracy jak paralityk do baletu.
          Wśród VIP-ów na uwagę zasługują bracia Cugowscy.Przyzwoite chłopaki i nie ma
          się do czego przyczepić.
          W piątek mieliśmy na żywo "Mandaryna Orsay Show" i powiem Ci,że takiej kaszany
          dawno nie widziałem.
          Pozdrawiam
          • anula_w Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? 20.10.04, 14:13
            No nie opowiadaj, ze nie podobala Ci sie nowa wersja "Bo z dziewczynami"?
            Połomski chyba sobie włosy w peruce wyrywał jak to słyszał..
            A nowy image Mandaryny (czytaj: nowy biust wzbogacony kilogramami silikonu)?
            Ech... jak ma się pieniądze to i piosenkarką zostać można..
            • Gość: la_ki Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? IP: *.met.pl 20.10.04, 14:26
              Ba.Śpiewać każdy może.Tylko nie każdy może słuchać.A tańczy tak,jakby się bała
              właśnie o ten silikon...
              • anula_w Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? 20.10.04, 14:30
                no bo i się pewnie boi o niego, bo sporo kosztował.
                A Czerwony już tyle nie zgarnia za koncerty..
          • ed_norton Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? 20.10.04, 14:45
            > Hej Ed. Nie wiem czego nie wiesz,więc relacja będzie ogólnikowa.
            > Po aferze z Witkiem i Anią na tapetę biorą Jarka.

czyli akcja schoeller algida juz sie znudzila?? :)

> Dziewczyna,którą poznał w
            > barze i zaczął się spotykać najpierw podrywała Bartka.

ladna chociaz? bo jakas chyba niezdecydowana skoro najpierw Bartka a potem Jarka :)

> Bartuś chciał być
            > lojalnym kumplem i uprzedzić Jarka,jednak zostało to odebrane jako zazdrość.

he he he, to znaczy ze ani wilk syty ani owca cala jak zwykle w takich
            szemranych interesach dupsko zimne? :)

> Jacek Koch po odejściu Anki uczynił liderem grupy Jarka,wywołało to ogólną
            > radość uczestników.Sam Jarosław odebrał to jako karę i mocno protestował,bo on
            > nadaje się do jakiejkolwiek pracy jak paralityk do baletu.

patrz pan, a do Baru chcial niemota , to co, siedzi teraz na zmywaku i cierpi
            bidula?

> Wśród VIP-ów na uwagę zasługują bracia Cugowscy.Przyzwoite chłopaki i nie ma
            > się do czego przyczepić.

tak tez wywnioskowalem z opinii i wiesz co, jak nie lubi Sutkow buflera i ich
            tfurczosci, tak sie ciesze, ze chlopaki sie podobali publice mniej lub bardziej
            szerokiej i ze maja jaja i beda mogli sie wreszcie odciac od tatusia popularnsci

> W piątek mieliśmy na żywo "Mandaryna Orsay Show" i powiem Ci,że takiej kaszany
            > dawno nie widziałem.

to ja tylko dodam, ze hirajgou egen on maj oun chodzi mi po glowie odkad
            opuscilem kraj nad wislom./..mialem nadzieje, ze podzwrotnikowe slonce wypali mi
            to z ucha albo wypali resztki mozgu zebym nie mogl spiewac , ale jednak ni chuya
            wysoki sadzie i nadal mi brzeczy, a ze glos mam jak koza to becze z cicha w
            metrze hirajgou egen on maj oun...ratunkuuuuuuu!!!

> Pozdrawiam

i ja rowniez pozdrawiam
            • Gość: la_ki Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? IP: *.met.pl 20.10.04, 15:25
              Dzięki za pozdrowionka Ed.Cieszę się,że nawet odwrotnie nie opuścił Cię dobry
              humor.
              • ed_norton Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? 20.10.04, 15:40
                Gość portalu: la_ki napisał(a):

> Dzięki za pozdrowionka Ed.Cieszę się,że nawet odwrotnie nie opuścił Cię dobry
                > humor.
                widzisz, na poczatku myslalem, ze to po samolocie, ale potem okazalo sie, ze tu
                jednak wszyscy maja naturalnie wygiete paszcze w ksztalt rogala i to wiem juz z
                czego wynika:

otoz w kraju tym ilosc slonecznych dni jest rowna ilosci bezslonecznych dni w
                Polszy.Jak ten narod nalapie tych feromonow czasteczkami kwarkowymi
                naladowancyh, co to sie przes skore i wlosy dostaja do organizmu, to one tak
                potem czlowiek awierzbia od srodka i lechtaja w mientkie i sie czlowiek ryje do
                swiata :)

a w polsce tych czasteczek za malo z tego slonca idzie i mina nijaka a do tego
                Lepier i Goman Wiertych i w ogole :) to ja sie nie dziwie , niemniej 3majcie sie
                dzielnie i raportujcie a w kryzysowej sytuacji korzystajcue z kwarcowej jak
                eskimoskie dzieci w nocy :D
                • Gość: la_ki Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? IP: *.met.pl 20.10.04, 17:04
                  No więc nie dziwi,że w kraju Leppera i LPR-u siada poczucie humoru i zdycha
                  nam forum.O to ostatnie staramy się jak możemy.Ludziska nawet wierszem
                  piszą.Dziś Irek Mleczko uczył cłopaków tańczyć salsę,/ w piątek będą tańczyć z
                  Tercetem Egzotycznym/więc może te gorące rytmy rozgrzeją nam umysł i ciało.
                  • Gość: anula_w Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 17:30
                    Jarka tez uczył?
                    Nie wierzę!
                    Nogi mu się nie poplątały?
                    • Gość: la_ki Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? IP: *.met.pl 20.10.04, 18:24
                      Zadajesz anula śmieszne pytania.Zamknij oczy i wyobraż sobie Jarka jak tańczy
                      niczym małpa na drucie.Korwinek zresztą też nie ma talentu.
                      • anula_w Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? 20.10.04, 18:28
                        czekam do 20.00 jak na rozżażonych węglacha, żeby obaczyć Jareczka w tańcu.
                        Kurdela to musi być widok...
                        Chyba dla takich akcji kupię sobie aktywacje
                        ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka