Gość: ola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 21:13 Powiedz la_ki bo masz podgląd.Podobno wychowana w komforcie czy cuś i warunki jej nie odpowiadały? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hubek Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? IP: 213.25.1.* 19.10.04, 22:13 oboje są w programie, gadajo i siedzo ;-) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 22:16 Jako żywo spakowali walizy Samsonite i odeszli na wizji.Czyżby wrócili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotaK Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 19.10.04, 22:25 Napiszcie o co chodzi bo nie obejżałam ostatnich 10 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzykacz Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? IP: *.chello.pl 19.10.04, 22:50 A dlaczego nie ma mamusi? Super Ekspres donosił, że nestorka Pani Izabela da się zamknąć w Barze na cały miesiąc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_ki Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? IP: *.met.pl 20.10.04, 01:08 Uff,dopiero teraz dopadłem do kompa. Kasia i Irek za zgodą producenta i pozostałych uczestników nie nocują w domku.Kasia ma podobno klaustrofobię,żle znosi obecność kamer podczas snu i takie tam derdymały.Ireneusz natomiast miał poważne obiekcje do kąpieli w barowej łazience,bo ponoć wykonuje bardzo poważną pracę i ktoś mógłby mu zobaczyć kawałek tyłka,co z pewnością zniszczyłoby jego image. Sympatyczni,lecz chyba zbyt duże mniemanie gwiazdy mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 06:26 hm to po co w ogole tam wchodzili? Robia bardzo sympatyczne wrazenie ale sadzilam, ze wszystkich obowiazuja te same zasady a tu wchodzi wzajemnie wspierajace sie malzenstwo, nie spia bo kamery zapewne chrapanie i smrod itd itp. czy na pewno jest to uczciwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maax Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 19:17 ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))) la_ki! ślicznie to ująłeś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 07:25 A jakąż też poważna pracę ten małżonek wykonuje,że kawałek jego tyłka zrujnuje mu karierę?Czytałam,że jest tancerzem a nie np.wojewódzkim kuratorem oświaty. Odpowiedz Link Zgłoś
anula_w Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? 20.10.04, 08:10 Może się chłopak boi, że będzie musiał swój tylek oglądać nie tylko w tv, ale tez w Super Expressie i Fakcie, bo oni takiej sensacji nie podarują. A przed Ireczkiem może jakaś duuuża kariera .......a chłpoak pruderyjny jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? 20.10.04, 08:10 chie, fajnie jest byc vipem, mozna byc ale nie byc, tylko troche to dziwne, bo to tak, jakby byc tylko troche w ciazy. Niemniej rzeczywiscie zenska czesc duetu post egoztycznego urokliwa jest :) niewiele zem zobaczyl coprawda w tym malym obrazku z interii, kody nie posiadam, bo do gory nogami sie nie da smsa wyslac i Polsat nie dociera :) ale pamietam widok drugiej z panien Dziewiatkowskich (mlodszej??) i t niezwyklej urody dziewcze... la-ki, jako ze moj ulubiony feeble z bigbrader perrfau peel sie obcyndala dosc mocno i nie uaktualnia strony to moze ty jakos zrlacjonujsze co tam w domku na bielanach? Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? 20.10.04, 11:28 ale > pamietam widok drugiej z panien Dziewiatkowskich (mlodszej??) i t niezwyklej > urody dziewcze... Jak dla mnie troche "przepalona". Az tak do matki nie musi sie upodabniac, no chyba, ze odziedziczy po niej schede. Sympatyczni, ale nudni no i niepotrzebnie sie wywyzszaja. Ja nie mialam pojecia kim oni sa. Myslalam, ze ta laska ma z 30 lat, zaszokowalo mnie, ze jest mlodsza o siedem lat od swego meza. Maz wyglada mlodo, ona jakos tak "tercetowo". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_ki Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? IP: *.met.pl 20.10.04, 14:02 Hej Ed. Nie wiem czego nie wiesz,więc relacja będzie ogólnikowa. Po aferze z Witkiem i Anią na tapetę biorą Jarka.Dziewczyna,którą poznał w barze i zaczął się spotykać najpierw podrywała Bartka.Bartuś chciał być lojalnym kumplem i uprzedzić Jarka,jednak zostało to odebrane jako zazdrość. Jacek Koch po odejściu Anki uczynił liderem grupy Jarka,wywołało to ogólną radość uczestników.Sam Jarosław odebrał to jako karę i mocno protestował,bo on nadaje się do jakiejkolwiek pracy jak paralityk do baletu. Wśród VIP-ów na uwagę zasługują bracia Cugowscy.Przyzwoite chłopaki i nie ma się do czego przyczepić. W piątek mieliśmy na żywo "Mandaryna Orsay Show" i powiem Ci,że takiej kaszany dawno nie widziałem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anula_w Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? 20.10.04, 14:13 No nie opowiadaj, ze nie podobala Ci sie nowa wersja "Bo z dziewczynami"? Połomski chyba sobie włosy w peruce wyrywał jak to słyszał.. A nowy image Mandaryny (czytaj: nowy biust wzbogacony kilogramami silikonu)? Ech... jak ma się pieniądze to i piosenkarką zostać można.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_ki Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? IP: *.met.pl 20.10.04, 14:26 Ba.Śpiewać każdy może.Tylko nie każdy może słuchać.A tańczy tak,jakby się bała właśnie o ten silikon... Odpowiedz Link Zgłoś
anula_w Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? 20.10.04, 14:30 no bo i się pewnie boi o niego, bo sporo kosztował. A Czerwony już tyle nie zgarnia za koncerty.. Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? 20.10.04, 14:45 > Hej Ed. Nie wiem czego nie wiesz,więc relacja będzie ogólnikowa. > Po aferze z Witkiem i Anią na tapetę biorą Jarka. czyli akcja schoeller algida juz sie znudzila?? :) > Dziewczyna,którą poznał w > barze i zaczął się spotykać najpierw podrywała Bartka. ladna chociaz? bo jakas chyba niezdecydowana skoro najpierw Bartka a potem Jarka :) > Bartuś chciał być > lojalnym kumplem i uprzedzić Jarka,jednak zostało to odebrane jako zazdrość. he he he, to znaczy ze ani wilk syty ani owca cala jak zwykle w takich szemranych interesach dupsko zimne? :) > Jacek Koch po odejściu Anki uczynił liderem grupy Jarka,wywołało to ogólną > radość uczestników.Sam Jarosław odebrał to jako karę i mocno protestował,bo on > nadaje się do jakiejkolwiek pracy jak paralityk do baletu. patrz pan, a do Baru chcial niemota , to co, siedzi teraz na zmywaku i cierpi bidula? > Wśród VIP-ów na uwagę zasługują bracia Cugowscy.Przyzwoite chłopaki i nie ma > się do czego przyczepić. tak tez wywnioskowalem z opinii i wiesz co, jak nie lubi Sutkow buflera i ich tfurczosci, tak sie ciesze, ze chlopaki sie podobali publice mniej lub bardziej szerokiej i ze maja jaja i beda mogli sie wreszcie odciac od tatusia popularnsci > W piątek mieliśmy na żywo "Mandaryna Orsay Show" i powiem Ci,że takiej kaszany > dawno nie widziałem. to ja tylko dodam, ze hirajgou egen on maj oun chodzi mi po glowie odkad opuscilem kraj nad wislom./..mialem nadzieje, ze podzwrotnikowe slonce wypali mi to z ucha albo wypali resztki mozgu zebym nie mogl spiewac , ale jednak ni chuya wysoki sadzie i nadal mi brzeczy, a ze glos mam jak koza to becze z cicha w metrze hirajgou egen on maj oun...ratunkuuuuuuu!!! > Pozdrawiam i ja rowniez pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_ki Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? IP: *.met.pl 20.10.04, 15:25 Dzięki za pozdrowionka Ed.Cieszę się,że nawet odwrotnie nie opuścił Cię dobry humor. Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? 20.10.04, 15:40 Gość portalu: la_ki napisał(a): > Dzięki za pozdrowionka Ed.Cieszę się,że nawet odwrotnie nie opuścił Cię dobry > humor. widzisz, na poczatku myslalem, ze to po samolocie, ale potem okazalo sie, ze tu jednak wszyscy maja naturalnie wygiete paszcze w ksztalt rogala i to wiem juz z czego wynika: otoz w kraju tym ilosc slonecznych dni jest rowna ilosci bezslonecznych dni w Polszy.Jak ten narod nalapie tych feromonow czasteczkami kwarkowymi naladowancyh, co to sie przes skore i wlosy dostaja do organizmu, to one tak potem czlowiek awierzbia od srodka i lechtaja w mientkie i sie czlowiek ryje do swiata :) a w polsce tych czasteczek za malo z tego slonca idzie i mina nijaka a do tego Lepier i Goman Wiertych i w ogole :) to ja sie nie dziwie , niemniej 3majcie sie dzielnie i raportujcie a w kryzysowej sytuacji korzystajcue z kwarcowej jak eskimoskie dzieci w nocy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_ki Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? IP: *.met.pl 20.10.04, 17:04 No więc nie dziwi,że w kraju Leppera i LPR-u siada poczucie humoru i zdycha nam forum.O to ostatnie staramy się jak możemy.Ludziska nawet wierszem piszą.Dziś Irek Mleczko uczył cłopaków tańczyć salsę,/ w piątek będą tańczyć z Tercetem Egzotycznym/więc może te gorące rytmy rozgrzeją nam umysł i ciało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula_w Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 17:30 Jarka tez uczył? Nie wierzę! Nogi mu się nie poplątały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_ki Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? IP: *.met.pl 20.10.04, 18:24 Zadajesz anula śmieszne pytania.Zamknij oczy i wyobraż sobie Jarka jak tańczy niczym małpa na drucie.Korwinek zresztą też nie ma talentu. Odpowiedz Link Zgłoś
anula_w Re: Czy potomkini Tercetu odeszła w siną dal ? 20.10.04, 18:28 czekam do 20.00 jak na rozżażonych węglacha, żeby obaczyć Jareczka w tańcu. Kurdela to musi być widok... Chyba dla takich akcji kupię sobie aktywacje ;) Odpowiedz Link Zgłoś