IP: 212.160.128.* 23.04.02, 09:06
Osobiście nie podoba mnie się ten rozlazły typek,siedzi jak g... w
trawie,inteligencją nie grzeszy,chodzi jak kacap/stopy w kształcie litery
V/,prymitywnie kalkuluje jak tu wygrać,ma ok .34 lat a zachowuje sie jakby miał
ze 64.Dziwie sie,że nie dostaje nominacji ,powinien dostać szanse opudzczenia
domu,bo na wygraną taka osobowość nie zasługuje.Niech wygra RUDA Janasik.
Obserwuj wątek
    • Gość: andrew23 Re: Tato IP: 195.116.208.* 23.04.02, 09:22
      BRAWO!!! popieram w 101% :)
      • Gość: sigma Re: Tato IP: *.net.autocom.pl 23.04.02, 09:45
        Nie nominują Go,bo uważają że jest "małym zagrożeniem".
        Aruś ma za to wieeelkie o sobie mniemanie...On naprawdę jest przekonany,że
        wygra! :) Pożyjemy,zobaczymy...
        • Gość: maya Re: Tato IP: *.adsl.hansenet.de 23.04.02, 12:12
          Kucharzy sie nie wyrzuca ... przypomnijcie sobie jak sie cackali z dresowatym
          Klaudiuszem ...
          Lubie Ojca, bo jest dowcipny ...nie wiedzac o tym :)
          • Gość: egon Re: Tato IP: *.mediacom.pl 23.04.02, 12:16
            Gdyby nie debilstwo Zołzy i Branasa już by Ojciec dawno w domu gotował.
          • Gość: M. Re: Tato IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 23.04.02, 12:19
            No prostak z Arka koszmarny.Pozatym rzeczywiście ten facet ma jakies dziwne
            przekonanie,że on powinien wygrać bo jest bezrobotny, ma dwoje dzieci i jemu
            pieniądze sie przydadzą.Choćby jego wczorajsze powody nominacji"ten jest młody
            to sobie poradzi", "tamta ma pracę" "ten mi zagraża"itp.Ja mu bardzo
            współczuję, bo wiem jakie jest w Polsce bezrobocie i jak trudno znaleźć pracę
            nawet wykształconym ludziom- a co dopiero takiemu po zawodówce, no ale to nie
            znaczy,że jemu sie należą pieniądze!
            • milusia_ Re: Tato 23.04.02, 12:33
              Gość portalu: M. napisał(a):

> No prostak z Arka koszmarny.Pozatym rzeczywiście ten facet ma jakies dziwne
              > przekonanie,że on powinien wygrać bo jest bezrobotny, ma dwoje dzieci i jemu
              > pieniądze sie przydadzą.Choćby jego wczorajsze powody nominacji"ten jest młody
              > to sobie poradzi", "tamta ma pracę" "ten mi zagraża"itp.Ja mu bardzo
              > współczuję, bo wiem jakie jest w Polsce bezrobocie i jak trudno znaleźć pracę
              > nawet wykształconym ludziom- a co dopiero takiemu po zawodówce, no ale to nie
              > znaczy,że jemu sie należą pieniądze!

A ja sobie myślę, że byłby niezłe jaja, gdyby to Hydromen wygrał
              BB! :-D

Głupi program wygrał głupek. I koło by się zamknęło :-)
              • vwdoka Re: Tato 23.04.02, 16:52
                milusia_ napisał(a):

> Gość portalu: M. napisał(a):
                >
                > > No prostak z Arka koszmarny.Pozatym rzeczywiście ten facet ma jakies dziwn
                > e
                > > przekonanie,że on powinien wygrać bo jest bezrobotny, ma dwoje dzieci i j
                > emu
                > > pieniądze sie przydadzą.Choćby jego wczorajsze powody nominacji"ten jest m
                > łody
                > > to sobie poradzi", "tamta ma pracę" "ten mi zagraża"itp.Ja mu bardzo
                > > współczuję, bo wiem jakie jest w Polsce bezrobocie i jak trudno znaleźć pr
                > acę
                > > nawet wykształconym ludziom- a co dopiero takiemu po zawodówce, no ale to
                > nie
                > > znaczy,że jemu sie należą pieniądze!
                >
                >
                >
                > A ja sobie myślę, że byłby niezłe jaja, gdyby to Hydromen wygrał
                > BB! :-D
                >
                > Głupi program wygrał głupek. I koło by się zamknęło :-)

Witaj milusiu,
                Pozwolę się z Tobą nie zgodzić. Sądzą po wielu jego odzywkach nie wydaje mi się
                głupi. Zauważ, iż z reguły do niego należą tzw. celne podsumowania rozmówek w
                domu. A że pieniądze mu się przydadzą to pewne!

Pozdrawiam,
                vwdoka
            • Gość: ivana Re: Tato IP: *.ppp.get2net.dk 23.04.02, 19:28
              naleza nie naleza ,ale dajcie czlowiekowi spokoj!taki czlowiek to unikat, na
              zachodzie nie spotkasz takiego ,z przyjemnoscia ogladam go bo mi przypomina
              dawne czasy.
    • Gość: Maciek Re: Tato IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 13:54
      zgadzam sie i popieram !!!
      • Gość: creative MILUSIA POPIERAM... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 23.04.02, 17:43
        ...Twoja wypowiedz.. glupi program.. tym glupszy zwyciezca... PROGRAM, jak i
        poniektorzy uczestnicy, to jedna wielka ZENADA....
        mialem okazje kilka razy obejrzec.. i na tym sie skonczylo... przeraza jedynie
        to, ze wiekszosc polskiego spoleczenstwa to niestety nadal ludzie pokroju
        HYRDRAULIKA .... no ale coz zrobic... u nas liczy sie miec komore i fure....i
        czowiek mysli kim on to nie jest.. szkoda tylko, ze w jego glowie potworna
        pustka, bo z braku laku i checi skonczyl bidna zawodowke, gdzie nauczyl sie
        klnac, pic i cpac... a teraz jego dzieci biora z niego przyklad i mysla ze
        tatus to ktos WIELKI !!!!!!!!!

Zenada...

z pelnym szacunkiem dla pozostalych uczestnikow tego forum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka