Dodaj do ulubionych

Kto wygra Robinsona?

IP: *.ssnet.pl 22.10.04, 17:29
Kogo obstawiacie? Ja tego Tomka ze Szczyrku. Dlaczego? Tak sobie, bez
powodu...Cicho-ciemny, w oczy się nie rzuca, robi swoje.Myślałam,ze będzie to
Górnik z Bytomia, ale nie, on odpadnie wkrótce,przed samym finałem. Dlaczego?
Ano jak już wszystko wystruga,wyrzeźbi,zbuduje,zmontuje, to strzał w
potylicę, bo to za mocny zawodnik.
Dawajcie swoje typy.
Obserwuj wątek
    • dafni Re: Kto wygra Robinsona? 22.10.04, 18:33
      Też stawiałam na górnika, ale im bliżej finału tym gorsze cechy z niego wyłażą.
      Może Marcin?
      • Gość: kubu Re: Kto wygra Robinsona? IP: *.chello.pl 22.10.04, 18:39
        ja mysle, ze wygra kobieta
        gornik moze poleciec niedlugo, kiedy grupy sie polacza i wyjdzie na jaw jaki to
        on byl bardzo lojalny wobec Zielonych :/
        w kazdym razie bardzo by mnie to cieszylo
        • Gość: r Re: Kto wygra Robinsona? IP: 194.219.131.* 22.10.04, 18:43
          Nie wiem kto wygra, ale wiem, kto nie wygra i bardzo mnie to cieszy bo nie
          cierpię gości: Górnik i Vito. Reszta jak dla mnie to kazdy moze sobie wygrac,
          nic do nikoogo nie żywę.
    • Gość: Amira Re: Kto wygra Robinsona? IP: *.kos.vectranet.pl / *.kos.vectranet.pl 22.10.04, 18:45
      Wygra kobieta!Będzie to albo Agnieszka albo Lidka.Gdzieś ostatnio o tym
      czytałam,tylko nie pamiętam która z nich...
      • Gość: dorotaK Re: Kto wygra Robinsona? IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 22.10.04, 18:50
        Tak tak ja też czytałam w Twoim Stylu nr.wrześniowy podajże.Zrobili z nimi
        dwiema wywiad,oczywiście zaznaczając,że nie mogą ujawnić kto wygrał,bo program
        jeszcze się nie zaczął :-))))
      • Gość: Eni Re: Kto wygra Robinsona? IP: *.icpnet.pl 22.10.04, 18:51
        Też myślę że może to być Agnieszka.Normalna kobieta, która nie da sobie w
        kaszę dmuchać.Ma swoje zdanie.
        • Gość: Jesse James Ludzie, wypier**** wreszcie tego Włocha!!! IP: *.cplus.com.pl 25.10.04, 11:04
          Ja już nie mogę patrzeć na tego gościa. Szlag mnie trafia jak go widzę. Takiej
          gnidy dawno już nie miałem okazji oglądać nawet w TV. I jeszcze chce zostać
          politykiem, o ku***, ja pier***!!! Ale bezczelny dupek. I jeszcze trafił do
          jednej drużyny z moją faworytką Kasią. Powinien juz na samym początku wylecieć
          razem z Kenem i Igorem.
          Rany, zwykły program, a jak człowiek może się zdenerwować.
          FUCK THE WITO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: dośka Re: Kto wygra Robinsona? IP: *.ssnet.pl 22.10.04, 19:27
      Mówicie,że dziewczyny wypowiadały się w prasie? Jeśli tak, to jestem pewna,że
      żadna z nich.A szkoda, bo Lidka ma klasę, a Agnieszka trochę mnie irytuje bo
      taka jakaś zgorzkniała...Ale jako belferka moze być super
      • Gość: kasja Re: Kto wygra Robinsona? IP: *.aster.pl 22.10.04, 19:34
        Moim zdaniem wygra Kuba.
        Lidka I Aga są OK, mornalne kobiety. Chociaż powalił mnie tekst Lidki do Madzi:
        M: O czym rozmawiacie?
        L: O tobie, suczko!
    • Gość: kasja Re: Kto wygra Robinsona? IP: *.aster.pl 22.10.04, 19:37
      I jeszcze jedno pytanko. Czy zdecydowalibyście się na udział w tym programie,
      znając go i wiedząc, że dzięki temy znaleźlibyście się przez kilkanaście dni na
      Wyspach Malezyjskich? Bo ja ostatnio złapałam się na myśli, że nie jest to
      wykluczone.
    • Gość: YANE Re: Kto wygra Robinsona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 19:51
      Na pewno nie bedzie to ani Lidka, ani Agnieszka. I dobrze, do Lidki nic nie mam, ale Agnieszka mnie irytuje. Zreszta jak na 30-letnia osobe to sie zachowuje jak stara matrona. Wincenty ujawnil swoja druga, bardzo ciemna, twarz, wiec chcoc na pocztaku go lubilam teraz proponuje, zeby sobie wystrugal samolot i odlecial. Vito moze spiewajaco rowniez odplynac. Chyba bylo milo, gdyby wygral ten gosc ze Szczyrku. Nie wiadomo jeszcz jak sie rozwinie sytuacja...
      • Gość: Kasia_Wawa_81 Re: Kto wygra Robinsona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 14:24
        zgadzam się z YANE, ani Lidka ani Aga.
        Moim zdaniem spore szanse na wygraną ma Kasia albo ta druga dziewczyna z
        zielonych, nie pamiętam imienia - judoczka, trenerka fitness. Spoko dziewczyna.
        bezkonfliktowa i ma głowę na karku. Co do jednego mam pewnośc Robinsona wygra
        kobieta. A Janosika skresla jak tylko grupy się połączą - w pierwszym bądz
        drugim głosowaniu.
    • Gość: Boraks Re: Kto wygra Robinsona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 21:22
      Ja chciał bymby wygrał Wincęty. Lecz widzę - to niemorzliwe. Wienc niech
      zwycienrzy Kasia.
      • reniatoja Re: Kto wygra Robinsona? 22.10.04, 21:44
        Boraks, co ci się stało? Co ci się dzieje? Czy to jakaś nowa forma buntu, jak
        to jedzenie larw przez Igora? Jeśli tak, to sorry, nie bylo tego pytania.
        • Gość: Boraks Re: Kto wygra Robinsona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 21:57
          Niemam wkrwi rebelji. Podonrzam za swymi głosami otserca, rozumu i
          doświaczczenia rzyciowego. Te głosy muwią Wincęty. Ajak nie Wincęty to Kasia.
          Pozdrawiam
          • Gość: kamuii Re: Kto wygra Robinsona? IP: 213.17.149.* 22.10.04, 22:00
            a co takiego zrobił wincenty ? w czym był nielojalny bo ostatnio nie oglądałam
            2 odcinków
    • Gość: Inga Re: Kto wygra Robinsona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 21:59
      Lubie Lidke i Marcina i bardzo bym chciała zeby któres z nich wygrało.
      • Gość: romcia.pl Re: Kto wygra Robinsona? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.04, 22:06
        wygra oczywiście ktoś doskonale bezbarwny (lub takiego udający), kto potrafi
        się schować podczas gdy "charakterni" wzajemnie sie wytępią.
        • Gość: kubissimo Re: Kto wygra Robinsona? IP: *.chello.pl 23.10.04, 00:13
          ide podobnym tokiem myslenia i dlatego wydaje mi sie, ze wygra Patrycja
          inni sie kloca, spiskuja, a ona sobie spokojnie na boku trzaska sesje fitness :)

ale jednej rzeczy nie rozumiem. dziewczyna nienajlepiej plywa. ma pod nosem
          ocean i kupe wolnego czasu. ja na jej miejscu bym z tego korzystal i pracowal
          wlasnie nad plywaniem. przeciez co jakis czas pojawiaja sie konkurencje
          zwiazane z woda
    • Gość: dośka Re: Kto wygra Robinsona? IP: *.ssnet.pl 22.10.04, 22:00
      A co do Wincenta...
      Dyskutujemy z siostrą o nim kiedyś i ona pyta: a co on robi na codzień?
      Odpowiadam jej,że jest na górniczej emeryturze i lata sobie nad Bytomiem na
      motolotni,jeździ na harleyu... ( bo ja tuż koło Bytunia mieszkam)
      A ona stawia pytanie i odpowiedź jednocześnie: ciekawe skąd on to wszystko
      ma...no tak wystrugał sobie ...
      A wiecie co mnie całkiem powoaliło z nóg? Że Igor schudł 14kg! w niespełna
      miesiąc. Kurna, a te larwy takie tłuste były!
      No to ja chcę albo do Malezji albo do Grójca byle "schuść".
      Ja nadal stawiam na Jarka jako zwycięzcę.
    • Gość: dośka Re: Kto wygra Robinsona? IP: *.ssnet.pl 23.10.04, 08:45
      Pływanie wymaga wysiłku,a skąd wziąć tą siłę? Z ryżu? Mnie by sie chyba nie
      chciało....
      Ale wiecie.... Patrycja ma duże szansze.
      • Gość: YANE Re: Kto wygra Robinsona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 11:45
        Wg mnie wygra facet. Jak przyjdzie co do czego pierwsze poleca babki, choc pewnie Patrycja bedzie ostatnia.
        • Gość: romcia.pl Re: Kto wygra Robinsona? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.10.04, 19:50
          Ciekawe jakie się potworzą układy po połączeniu grup.
    • Gość: pietaszek Re: Kto wygra Robinsona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 16:44
      Nie ma co spekulowac kto wygra, z finalowej dwojki tego kto wygra wybiora
      widzowie slac SMS-y i to jest logiczne bo TVN to nie Caritas i chce na widzach
      troche ugrac.
      pzdr
      • Gość: anka z Re: Kto wygra Robinsona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 18:18
        Czy jesteś pewny,że zwyciężcę będą wybierać telewidzowie sms-ami?Oglądałam
        zagraniczne edycje i tam na ostatnią eliminację przyjeżdżali wszyscy uczestnicy
        i to oni wybierali,kto z pozostałych w programie zwycięży.Myślałam,że nasz
        program będzie bardziej uczciwy ale te zamiany najstarszych uczestników mają
        naa celu podważenie zaufania u grupy i automatyczne wyeliminowanie
        uczestnika.Wredna zabawa się zacznie jak po połączeniu zaczną zakładać
        koalicje,żeby eliminować najsilniejszych.W tym programie wszystkie spiski i
        knowania są popierane przez realizatorów.Jeszcze ciekawostka!Cała ekipa
        telewizyjna była regularnie okradana z jedzenia i papierosów .Dlatego nie
        wszyscy tak chudli.
        • Gość: kij Re: Kto wygra Robinsona? IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 24.10.04, 18:47
          Cała ekipa
          > telewizyjna była regularnie okradana z jedzenia i papierosów .Dlatego nie
          > wszyscy tak chudli.

A skąd masz takie informacje?
    • Gość: pietaszek Re: Kto wygra Robinsona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 18:40
      Info mam od osoby zwiazanej z uczestnikiem, ale lapy sobie nie dam za to
      odrabac, zobaczymy ale jak TVN bedzie pod krecha to sms-y sa bardzo
      prawdopodobne

pzdr
    • Gość: dośka Re: Kto wygra Robinsona? IP: *.ssnet.pl 24.10.04, 21:59
      Okradana z żarcia ekipa TVN ...i baaaardzoooo dobrze! Odstawili kaszane z
      nagrodą. 100 tyś dla takiej stacji na głowną nagrodę, to śmiech na sali. To w
      takim Barze czy Big Brother dostaja pół dużej banki, a za taki program tyle??
      A jesli Robinsonowie okradaki, to całkiem ok. Chodziło o przetrwanie, wszystkie
      środki dozwolone.
      A jeśli trzeba będzie smsować, to bedzie czyste draństwo, bo skoro program juz
      się zakończył???
      Pewnie bedzie jakiś konkursik, a jakże, np jak ten mój topik " kogo typujesz",
      ale wybór zwycięzcy???? Skoro dawno wszystko przesądzone i wygrane?
      • Gość: Kasia_wawa_81 Re: Kto wygra Robinsona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 14:34
        jasne! tv zawsze znajdzie sposob zeby kase zarobic. Ale zawsze tez beda ludzie,
        ktorzy wierzac ze samochód wygraja wysla sms-a za 2,44 z VAT a noz sie uda
        wygrac. Bzdura. Dopoki bedziemy karmic swoimi sms-ami tv, to takie glupie
        konkursy beda organizowac. Osoba ktora wygra program (a w zasadzie juz
        wygrala;) wybieraja wyeliminowani uczestnicy programu. I tak wlasnie powinno
        byc.
        Pozdro dla wszystkich fanów Robinsona.
        • kubissimo Re: Kto wygra Robinsona? 25.10.04, 14:55
          ale wiesz, w koncu ktos te nagrody wygrywa, wiec ludzie maja nadzieje
          tesc mojego brata kiedys ot tak wzial udzial w konkursie z serii "jezeli
          zrobiles zakupy za co najmniej 20 zlotych blablabla" i wygral sliczne Seicento
          zdarza sie :)
          • Gość: Kasia_wawa_81 Re: Kto wygra Robinsona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 15:33
            no jasne ze sie zdarza. Ale wygrywa 1 osoba na parę tysiecy albo paredziesiąt.
            ja nie wierze w takie wygrane dlatego nigdy nie biore udzialu w takich
            konkursach...
    • Gość: ona Re: Kto wygra Robinsona? IP: *.238.93.1.adsl.inetia.pl 25.10.04, 08:42
      patrycja byle nie ta ruda paskudna małpa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka