Gość: miki IP: *.238.64.228.adsl.inetia.pl 25.10.04, 09:36 zastanawia mnie fakt dlaczego Doda nigdy nie mówi o swojej rodzinie : matka , ojciec, jakieś rodzeństwo , czyżby wszyscy sie jej wyrzekli ? wiecie może coś na temat? miki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b_bb Re: rodzina Dody 25.10.04, 09:42 A wiesz coś na temat rodziców i rodzeństwa Piotra Fronczewskiego, Janusza Gajosa, Małgorzaty Korzuchowskiej, Beaty Kozidrak i wielu, wielu innych? Czyżby ich też się wyrzekli? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka jak to nie mówi? 25.10.04, 09:50 kilka razy juz było o tym ze ojciec był sportowcem, trenował coś tam..., mama jest chyba urzedniczką czy coś takiego... Doda nic nie ukrywa i nikogo się nie wyrzekła Odpowiedz Link Zgłoś
dp11 Re: rodzina Dody 25.10.04, 09:53 droga b-bb! KoŻuchowskiej a nie KoRZuchowskiej. A Doda wspominała coś o rodzicach w programie Kuby Miejskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: rodzina Dody 25.10.04, 09:55 dp11 napisał: > droga b-bb! KoŻuchowskiej a nie KoRZuchowskiej. A Doda wspominała coś o > rodzicach w programie Kuby Miejskiego... Ups, przepraszam aktorkę oraz jej fanów za tę pomyłkę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: rodzina Dody 25.10.04, 10:00 dp11 napisał: > Ja sie nie gniewam :D Cieszy mnie to. :) Nie zmienia to faktu, że rujnujecie świat autorki wątku pisząc, że rodzina Dody się nie wyrzekła. A byłaby taka sensacja! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dp11 Re: rodzina Dody 25.10.04, 10:06 No dobra... ,może ta rodzina sie wyrzekła, a Doda wstydzi i mówi co innego... to dopiero SENSACja! Pozdro :))) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: rodzina Dody 25.10.04, 10:09 Teraz pomyśl o tych wszystkich, którzy nie wspominają o swoich rodzicach i rodzeństwie. Z pewnością się ich wyrzekli, to prosty wniosek. Tyle sensacyjnego materiału się marnuje! Tylko zakładać wątki i dalejże plotkować. :)) Pozdrawiam również. Odpowiedz Link Zgłoś
dp11 Re: rodzina Dody 25.10.04, 10:13 Ja nic nie piszę o swojej rodzinie!!! WYrzekli sie mnie?!?! Odpowiedz Link Zgłoś