Dodaj do ulubionych

"Glina" - czasem trzeba być człowiekiem na robocie

IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.04, 12:20
tekst Gajewskiego do Young Sztura na zakończenie wczorajszego odcinka rzucił
mnie na kolana. Komisarz wiedział, że laska chce sobie odstrzelić dynię i dał
jej szansę, ot tak z czystej ludzkiej życzliwości. Uwielbiam ten serial bez
kitu. Nareszcie coś fajnego na TV.
Pasikowski, gdyby nie był reżyserem zostałby zapewne psychopatycznym zabójcą-
gwałcicielem. Jego nienawiść do kobiet prezentowana w całej twórczości jest
patologiczna.
Obserwuj wątek
    • Gość: Duncan Re: "Glina" - czasem trzeba być człowiekiem na ro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 12:23
      Mnie się wydaje, że on jednak nie był ludzki, skoro pozwolił jej odstrzelić se
      makówę (?)
      • Gość: ćmikiewicz Re: "Glina" - czasem trzeba być człowiekiem na ro IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.04, 12:28
        no na tym cały wic polega. mógł jej od razu założyć bransole i siedziałaby w
        ciężkim więźniu do końca życia za trzy morderstwa. A to była modelka, laska
        dzianego gangstera i całkie4m ładna dziewczyna. Co byłó dla niej
        straszniejsze ? Paka na live, czy urwany na zawsze film ? Nie jest to takie
        oczywiste. Ona sama dokonała wyboru, a gliniarz jej pozwolił wybrać, bo go
        wcześniej potrafiła docenić.
        • aagnes Re: "Glina" - czasem trzeba być człowiekiem na ro 29.10.04, 14:07
          On doskonale wiedzial co sie swieci i dal jej mozliwosc wyboru. Byc moze wstyd
          sie przyznac, ale ta koncowka wbila mnie w fotel.
          • Gość: ćmikiewicz Re: "Glina" - czasem trzeba być człowiekiem na ro IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.04, 14:29
            bo przede wszystkim była świetnia zagrana ! Ktoś inny mógłby z tego zrobić
            chałę, ale w "Glinie" aktorstwo jest na wysokim poziomie doprawdyż
    • Gość: łysy Re: "Glina" - czasem trzeba być człowiekiem na ro IP: 195.94.209.* 29.10.04, 14:31
      To chyba serial z najwyższą zabijalnością przestępców. Gdyby tak było naprawdę
      to więzienia byłyby niepotrzebne. Co Gajewski &Co wpadną na jakiś trop to
      podejrzany ginie. Ten sposób daje jednak sposobność zaistnienia na ekranie wielu
      polskim aktorom.
      • Gość: P Re: "Glina" - czasem trzeba być człowiekiem na ro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 16:33
        Tylko Pulpet do paki trafił.
      • Gość: yeti Re: "Glina" - czasem trzeba być człowiekiem na ro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 16:50
        Fakt. Zwroćcie uwage na wczorajszy epizod Baki. Facet przebywa na ekranie w
        sumie jakieś 2 minuty (nie liczę sceny w basenie), wypowiada dosłownie kilka
        zdań ale z całego odcinka to jego pamiętam najlepiej.Były tam dwa zbliżenia
        jego twarzy - jedno w momencie aresztowania i drugie - przesłuchania. I tutaj
        ja zostałem wbity w fotel. Co aktor to aktor.pzdr.
        • Gość: . BAKA IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 17:12
          Bakę wysłało OPZ, a zabijała tak naprawdę ALex - wiadomo za co - na końcu czarna
          strzeliła sobie włeb gdy okazało się, że jest blondi - a baka zginął bo zabił
          taksiarza
    • jj_krewetka Re: "Glina" - czasem trzeba być człowiekiem na ro 04.11.04, 23:23
      ooo suka jobannaja, uwielbiam ten serrial

w temacie Baki, to macie przykład jak tego samego aktora można poporowadzić w
      dwóch róznych produkcjach: Fala Vs Glina ? Nawet nie ma co porównywać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka