Dodaj do ulubionych

blizniacy na zywcu

01.11.04, 11:36
nie wiem jak jest teraz, ale czy wy tez zauwazacie wsrod klientow baru tych
samych ludzi?:))
rozwalalaja mnie zwlaszcza blizniacy- jeden chlopak stoi tuz za np.
czerwonymi, drugi za zoltymi.
ci sami byli w poprzedniej edycji:))
co za ped , zeby byc w tv co tydzien;)))
pomijam fakt, ze jak jest zywiec , kamera idzie na jakiegos barowicza, za nim
widac klientow- to wszyscy nagle jak jeden maz siegaja po napoj TRZY
CYTRYNY;))
Obserwuj wątek
    • Gość: Olivka Re: blizniacy na zywcu IP: *.motor.taninet.pl 01.11.04, 19:38
      Tez to zauwazylam :D ten caly bar to jedna wielka wyrezyserowana SCIEMA!!!
      Pozdr!!!
    • aszatan Re: blizniacy na zywcu 09.11.04, 17:50
      Hehe!
      Problem tzw. bliźniaków zauważyliśmy z moim Lubym już w tamtej edycji. Od tej
      pory naszą ulubioną zabawą podczas oglądania "Baru" jest wyszukiwanie wyżej
      wymienionych w tłumie :-) Bez obaw - zawsze są :-) Ale przecież za to im płacą -
      bo przecież to są statyści. Czy naprawdę nie zdajecie sobie z tego sprawy?
      Widocznie mają jakiegoś wujka wśród organizatorów Baru, który wciąż im załatwia
      robotę :-)
      Pozdrawiam.
    • ruda_szczurka Re: blizniacy na zywcu 09.11.04, 18:35
      jak sie dobrze zaczniesz przygladac to w rosyjskiej ruletce, awanturze o kase i
      innych programach made in bielany wroclawskie zobaczysz te same mordki. Te
      mordki to statysci. Maja placone za kazdy udzial w takim programie

to, ze zauwazylas 3cytryny znaczy sie ze reklama dziala.
      zbyszko sie cieszy ty sie cieszysz i wszyscy szczesliwi.
      • Gość: doradca Re: blizniacy na zywcu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.11.04, 21:25
        To, że ktoś się cieszy z wymienionych przez Ciebie osób i firm to jeszcze o
        niczym nie świadczy. Zauważenie reklamy nie świadczy o tym, że reklama działa.
        Reklama działa kiedy za jej pośrednictwem wpływają eci-peci na rachunek firmy.
        Dopóki nie ma eci-peci z reklamy to wymienieni przez Ciebie zjawiska wcale nie
        cieszą się...Ja sie nie ciesze bo nie inwestuje w takie wynalazki, ale może
        dlatego jestem szczęśliwy..
        • ruda_szczurka Re: blizniacy na zywcu 10.11.04, 00:02
          dziekuje za ten skrocony kurs marketingu ;)
          wydrukuje i zaniose na uniwerek.

co do eci-peci mysle, ze Zbyszko nie bawi sie w dobroczynnosc od kilku edycji
          Baru i skoro nadal sponsoruje ten program to jakies eci-peci w jego kieszen
          wpadaja.

co do inwestowania w wynalazki... gdyby wszyscy mieli takie podejscie do
          nowosci czlowiek nadal siedzialby w szlasie i jadl surowe mieso ;)
          • Gość: doradca Re: blizniacy na zywcu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.11.04, 17:50
            A może Zbyszko poprzez ten program czyści sobie pieniążki??? Nie wiem jakie
            pieniążki wpadają za ten program. Czasami wole zjeść surowe mięso czyli
            inwalide ze wschodu nazywanego koniem z jednym żółtym jajem czyli tatara.
            Nie znam się na marketingu ale dziękuję za uznanie. Pozdrawiam i życze
            powodzenia.
            • aureliana Re: blizniacy na zywcu 10.11.04, 19:20
              zadnych trzech cytryn nigdy nie kupilam i nie mam zamiaru, wiec reklama nie
              zadzialala, zostala po prostu zauwazona;-)
              a tych blizniakow faktycznie widzialam juz w paru innych programach( w tvp1
              np). wtedy zwrocilam na nich uwage, bo przypominaja mi bylego;-)
              a ich obecnosc w barze mnie rozsmieszyla, bo idea baru sa chyba tez klienci:-)
              tacy prawdziwi;-)
              a zupelnie z innej beczki, to dlaczego na stronie ewelinki jest napisane, ze to
              tancerka, skoro w ogole tanczyc nie umie i dyszy na aerobiku, no:-)
              i gdzie karolina byla modelka, twarz ma wybitnie niepiekna..
    • Gość: kot kto ogląda taki syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 15:25
      kto ogląda taki syf musi być jakiś prosty i poje..y

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka